2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Egede tsk ederım canım ınsallah hakkımızda hayırlısı olur gelemedı sımal gec kaldı

kızlar bi gidiyorum bir geliyorum, 1.30 da dışarı çıkıcam o zamana kadar gelsin artık güzel haber yawww :Saruboceq::Saruboceq:

yarın de egede için dua edicez nasılsa :Saruboceq:

geç kaldı tabee saat 09-09.30 arası hala burdaydı simalcik fisfisfis

ay hadi inşallah arkadaşlar geç kaldı gerçekten 9,30 da hala burdaydı yada açık kaldı bilmiyorum hadi gel artık öldük meraktan

saat en son 11 de bu sitedeydi, umarım daha sonuclar gelmemiştir diye ssi çıkmıodur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAR 15. LUCRINIM AMA HALA REGL OLMADIM .benden lucrıne baslamadan bı gun once rahımden parcada aldılar. nıye bılmıyorum sordum rahmın yenılenır daha ıı tutunmasını saglar dedı dktor.bıraz kanama oldu acaba ondanda gecıkmıs olabılırmı

kınder bekletirmiyim hiç asla benim hastaneye sabah kan verilcek 2-3 saat sonra çıkar en az o kadar bekletirim inşallah hayırlı haberler duyarız

lucrin adet gecikmesi yapiyor ben 14 gün +25 gün kullanmak zorunda kaldım adet gecktigi icin.
diger konu ile ilgili yani kanama ile ilgili bir bilgim yok canım

egede sabah 8 30 da ver kanı allah aşkına , genelde saat 10 civarı açıyoruz bilgisayarlaroı , ancak o kadar sabrımız var naniknanik

Sagolasın canım tsk ederım ınŞ. En kısa zamanda olrum ŞıŞtım ıyıce asabıleŞtım hadı sımal gelartık

Sagolasın canım tsk ederım İnŞ. En kısa zamanda olrum ŞİŞtİm İyİce asabİleŞtİm hadı sımal gelartık

daha da şişebilirsin stres yapma, en sonunda doktor 10-15 gün bekleyip farlutal adında bir ilaç veriyor söktürücü. onu da 5 gün kullanıyosun , bittikten 2-3 gün sonra adet görüyosun ama normal bir adet oluyor herhangi bir zararı yok.

Canımsın ya yardımlarınız ıcın sagolun ınŞ ona gerek kalmaz ııkı varsınız

ben yemeğe çıkıcam birazdan kesin o zaman gelir ben 13:30 geleceğim kızlar yugucum bu arada bakamadım şarküteriye canım erik için özürsenağlama ama bakıcam...sengözlerimebaksanab

kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook

üzgünüm beklettiğim için ama herkes burdaydı annemler kayınvalidemler felan tam girmiştim yazmak için hepsi geldi ööyle kaldı daha yeni gittiler bi ağlayamadım bile rahat rahat ohh şimdi boşaltıyım kendimi bari...

kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook

canım benimmmmmmmm kıyamam sana inan çok üzüldüm umudunu yitirme bugünleri atlat biraz sıkıntılıda olsa sonra yola devam tmm mı bizim bu yoldan başka i şekilde çocuğumuz olmayacağına göre pes etmekte yoktur demekki

evet canım benimm haklısın umudumu kaybetmedim zaten, etmiyeceğim inşallah senden güzel haberler alırız da teselli buluruz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…