2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Hamiş Adaylari Listesi

İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ama umudunu kaybetmedi sonbaharda yine deneyecek:)

HAMİŞLERİMİZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi

ah canım ya hemende listeyi düzeltmiş inşallah size yeğen veririm ama senin gebe olduğuna o kadar inandırmışım ki kendimi çok üzüldüm iyice karamsar olmaya başladım bende benim durumum için allah hayırlısını nasip etsin

simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ama umudunu kaybetmedi sonbaharda yine deneyecek:)
yola devam durmak yok :)

kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook

canım uzulme dıycem elde degıl bılıyorum .ben 2 kere yasadım aynı seyı.ama bunun bıtımın yenı bır umut baslayacak onu dusun .umutlrını kaybetme .bak ben 3 denemede allahın ıznıyle kavustum .herseyın hayırlısı canım.vaktı ve zamanı gelınce olucak allahın ıznıyle .

ben arkadaşım için halay çekmek istiyorum" umudunu kaybetmedi sonbaharda gene deneyecek " diyebildiği için ne kadar güçlü olduğunu anladım.

canım savaşçı arkadaşım benbim, kedoşu doğurt bari bu arada ne dersin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: sonbahardaki başarı umduumuza halay çekiyorum :teytey::teytey::teytey:

hayır karamsar olma canımmm lütfen ben hiç umudumu kaybetmedim, hep hayırlısı olsun diye dua etmiştim demekki zamanı değilmiş demekki hayırlısı değilmiş burda ne kadar güzel dostlar arkadaşlar edindim ne güzel duyguları paylaştık paylaşmaya da devam edicem sizin sevinçlerinizle sevinirim inşallahhhh zamanı gelincede yine bana seviniriz beraberyerimseniben :1hug:a.s.

kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook

canım dün topiginize girmiştim bugün teste gidecegini okumuştum senn için dua ettim hayırlısı böyledir belki canını sıkma lütfen:1hug: inşallah bi daha ki denemeye olur.
diger arkadaşlarada şans diliyorum hayırlı haberlerinizi okurum inşallah.

canım kedoşta hasta olmayaydı keşke onu doğurtacaktım ama biliyosun annesinin kaderi geçti onada yarın ameliyat olacak artık onunda bebişi olma şansı yoksenağlama ama benim varrrrryerimseniben
sağol canım benim halay için bende sana katılıyorum halayda Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize :dance::teytey::dance::teytey:

sağol canım benim evet herşeyin hayırlısı inşallah:Saruboceq: denemeyeeee devammmmmmmmm!!! eylülde inşallahhhh!!!yeni baharlarda...a.s.

sağol canım benimmm duaların için! inşallah canım benim :1hug:

simalllim canım arkadaşım mı diyeyim yaşını bilmiyorum eğer senden büyüksem canım kardeşim demek istiyorum seni bu olgun ve hoşgörülü olumlu tarafın içinalkışlamak istiyorum. burada ben dahil olmak üzere ilk duyduğumuzda yerlerdeydik kendimizi toparlamamız zaman almıştı. BRAVO kardeşim aynen devam .

Sımalcım cok uzuldum.sabah egede bır dua yazmıstı .onu senın ıcın okudum ama hayırlısı boylemıs.canımsın uzulme.

offf çok üzgünüm inanki 10 dk.bilgisayarın başındayım kalakaldım.allah sabır versin.napalım kısmet değilmiş be simalcim güçlü arkadaşım benim senağlama

canım benimmm çok sağolll:) inşallah zamanı gelince hayırlısıyla olacak,ne yapalım elimizden geleni yaptık, kısmet değilmiş, yine burda birbirimizi motive ederiz yeni bir umut yeni bir heycan dalgası hadi bakalımkaydirigubbakcemile2

Sımalcım cok uzuldum.sabah egede bır dua yazmıstı .onu senın ıcın okudum ama hayırlısı boylemıs.canımsın uzulme.

sağol canım duaların için,evet herşeyin hayırlısı:Saruboceq: yeni tur yeni şansa.s

offf çok üzgünüm inanki 10 dk.bilgisayarın başındayım kalakaldım.allah sabır versin.napalım kısmet değilmiş be simalcim güçlü arkadaşım benim senağlama

üzülme canım benim senin için hiç iyi değil, lütfen yeğenlerime iyi bak onlarıda üzme inşallah bi dahakine..yine hep beraber burda paylaşırız herşeyi, bende bi tatil yapar kendime gelirim sonra yenidennnnnhihoyyyt yeni maceralaryerimseniben

kızlarrrrrrrrr canım arkadaşlarımmm, kader arkadaşlarım benimmmm, hepinize ilginizden, desteğinizden, sevginizde, dualarınızdan dolayı çok ama çok teşekkür ederimmmm a.s. şimdi ben spora gidiyorum artık bir ter atma vakti geldi, yat yat paslandım dı:smiley-cool: akşama görüşürüz....hepiniziii çoookk seviyorummm, bekleyen arkadaşlarrrr güzel haberleriniziii bekliyorummmm, hadi halayyyy çekicezzz dahaaa:teytey:

kızlar doktorumu aradım atesım için endışelencek bi durum olmadığını parasetamol içeren ağrı kesıcı içmem gerektiğini ve soğuk algınlığım için ise bitki çayına devam etmemı söyledı

Aramakla en ıyısını yapmıssın canım .kas gevsetıcı veya rahatlatıcı caylardan degılde vıtamınlı caylardan ıÇ

O kadarını bılmıyorum ama adacayının kas gevsetıcı ve rahatlatıcı etkısı oldugu ıcın dusuklere sebep olabılır dıye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…