kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook
üzgünüm beklettiğim için ama herkes burdaydı annemler kayınvalidemler felan tam girmiştim yazmak için hepsi geldi ööyle kaldı daha yeni gittiler bi ağlayamadım bile rahat rahat ohh şimdi boşaltıyım kendimi bari...
ah canım ya hemende listeyi düzeltmiş inşallah size yeğen veririm ama senin gebe olduğuna o kadar inandırmışım ki kendimi çok üzüldüm iyice karamsar olmaya başladım bende benim durumum için allah hayırlısını nasip etsin
kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook
ben arkadaşım için halay çekmek istiyorum" umudunu kaybetmedi sonbaharda gene deneyecek " diyebildiği için ne kadar güçlü olduğunu anladım.
canım savaşçı arkadaşım benbim, kedoşu doğurt bari bu arada ne dersin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: sonbahardaki başarı umduumuza halay çekiyorum :teytey::teytey::teytey:
canım uzulme dıycem elde degıl bılıyorum .ben 2 kere yasadım aynı seyı.ama bunun bıtımın yenı bır umut baslayacak onu dusun .umutlrını kaybetme .bak ben 3 denemede allahın ıznıyle kavustum .herseyın hayırlısı canım.vaktı ve zamanı gelınce olucak allahın ıznıyle .
canım dün topiginize girmiştim bugün teste gidecegini okumuştum senn için dua ettim hayırlısı böyledir belki canını sıkma lütfen:1hug: inşallah bi daha ki denemeye olur.
diger arkadaşlarada şans diliyorum hayırlı haberlerinizi okurum inşallah.
simalllim canım arkadaşım mı diyeyim yaşını bilmiyorum eğer senden büyüksem canım kardeşim demek istiyorum seni bu olgun ve hoşgörülü olumlu tarafın içinalkışlamak istiyorum. burada ben dahil olmak üzere ilk duyduğumuzda yerlerdeydik kendimizi toparlamamız zaman almıştı. BRAVO kardeşim aynen devam .
Sımalcım cok uzuldum.sabah egede bır dua yazmıstı .onu senın ıcın okudum ama hayırlısı boylemıs.canımsın uzulme.
offf çok üzgünüm inanki 10 dk.bilgisayarın başındayım kalakaldım.allah sabır versin.napalım kısmet değilmiş be simalcim güçlü arkadaşım benim senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?