kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook
ben napayım test yarın uyuyamadım dün gece bir sürü şeyler kurdum kafamda bugün kafayı dağıtmam lazım acilen yarın sabahın köründe test vericem hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz yarabbbimmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook
KIZLAR 15. LUCRINIM AMA HALA REGL OLMADIM .benden lucrıne baslamadan bı gun once rahımden parcada aldılar. nıye bılmıyorum sordum rahmın yenılenır daha İİ tutunmasını saglar dedı dktor.bıraz kanama oldu acaba ondanda gecıkmıs olabılırmı
simalcığım şimdi işten geldim hemen bilgisayarı açtım canım arkadaşım çok üzüldüm lütfen moralini bozma inşallah ikincide başaracağız Allahın izniyle umutlu olalım
:teselli:simalim öyle heyecanlıydım bugün... hatta şu an sırf senin için bir kafede internete girdim öldüm meraktam çünkü.ama hiç beklemiyodum halada inanamıyorum okuduklarıma yüreğim acıdı yaaaaaaaaaaaa ama biliyorum ki çabuk geçicek benim arkadaşım çok ama çok sabırlı ve temiz kalpli o yüzden bu olayı çabucacık atlatıp sonbahar için hazırlık yapıcak.haaaaaaaa bu arada kadınlar kulübünün sayfasını yenilersin.:uhm:senin için hep hayırlı olanı diledim diledik demek buymuş hayırlısı canım benim.üzülme demek çok saçma üzül ama çok yıpratma kendini lütfen bol bol ağla sevdiklerine sarıl sarıl ağla acayip işe yarıyorrrrrrrrr.seni seviyom kız ve biliyom ki zamanı geldiğinde annelerin en şirini olucan.hem kocanla biraz daha yalnız kalın tadını çıkarın iki kişim olmanın sonra en az 2 yada 3 melek gelicek nasıl olsa..kaydirigubbakcemile...seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzücü olduğunu tahmin edebiliyorum ve senin yarın bomba gibi ayağa kalkacağını düşünüyorum neye ihtiyacın olursa burdayım:teselli::teselli::teselli: burdayız...eşine ve sana sabır diliyorum...
canım inan çok üzüldüm,
inşallah ikinci denemende kavuşursun bebişine. :Saruboceq:
:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamakızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ama umudunu kaybetmedi sonbaharda yine deneyecek:)
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi
hayır karamsar olma canımmm lütfen ben hiç umudumu kaybetmedim, hep hayırlısı olsun diye dua etmiştim demekki zamanı değilmiş demekki hayırlısı değilmiş burda ne kadar güzel dostlar arkadaşlar edindim ne güzel duyguları paylaştık paylaşmaya da devam edicem sizin sevinçlerinizle sevinirim inşallahhhh zamanı gelincede yine bana seviniriz beraberyerimseniben :1hug:a.s.
:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
canım çok çok çookkk üzüldüm.bugün kontroldeydim ama aklımda hep sen vardın...hep dua ettim...simoşum ne yaptı acaba diye hep merak ettim....ama olmamış,:çok üzgünüm: ama bu biliyorsunki bu demek değilki olmayacak...canım benim iananıyorum senin 2.cide mutlaka olacak...:1hug:
:teselli: seni tebrik ediyorum canım arkadaşım... bu sözü söylemek kolay değildi ama sen umudunu kaybetmediğini kanıtladın... yeni baharlara yeni umutlarla....senin sloganın olsun bu:1hug:
canım beni hepimiz seni çok seviyoruz....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?