2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam kızlar size bir dua söyleyeyim onu hergün okuyun... 'Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semi'ud'... bu dua çocuk için okunuyormuş. anlamı da vardı ama şimdi bulamadım. siz bol bol okuyun

merhaba kızlar bugün dr gittim kis var dedi pko var bende adetlerim düzensiz kasım da tüp bebek yapacaklardı bugün sor dr bir ay sonra çagra billrz dedi kendi hazırla dedi ssk dasüprizzzzz

ben 19 aylık evliyim.ilk tüp bebek denemem negatifti.yumurta toplanamadı.bu arada bitkisel haplar kullandım 2 aydır.10 nisanda 2.deneme için kontrole gidicem.10 nisanda.inşallah allahım hepimize yardım eder.biranönce bebişlerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar.

ben napayım test yarın uyuyamadım dün gece bir sürü şeyler kurdum kafamda bugün kafayı dağıtmam lazım acilen yarın sabahın köründe test vericem hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz yarabbbimmmmmmmmmmmmmm

simalcığım şimdi işten geldim hemen bilgisayarı açtım canım arkadaşım çok üzüldüm lütfen moralini bozma inşallah ikincide başaracağız Allahın izniyle umutlu olalım

hayırlı haberlerini beklioz tatlım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teselli:simalim öyle heyecanlıydım bugün... hatta şu an sırf senin için bir kafede internete girdim öldüm meraktam çünkü.ama hiç beklemiyodum halada inanamıyorum okuduklarıma yüreğim acıdı yaaaaaaaaaaaa ama biliyorum ki çabuk geçicek benim arkadaşım çok ama çok sabırlı ve temiz kalpli o yüzden bu olayı çabucacık atlatıp sonbahar için hazırlık yapıcak.haaaaaaaa bu arada kadınlar kulübünün sayfasını yenilersin.:uhm:senin için hep hayırlı olanı diledim diledik demek buymuş hayırlısı canım benim.üzülme demek çok saçma üzül ama çok yıpratma kendini lütfen bol bol ağla sevdiklerine sarıl sarıl ağla acayip işe yarıyorrrrrrrrr.seni seviyom kız ve biliyom ki zamanı geldiğinde annelerin en şirini olucan.hem kocanla biraz daha yalnız kalın tadını çıkarın iki kişim olmanın sonra en az 2 yada 3 melek gelicek nasıl olsa..kaydirigubbakcemile...seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzücü olduğunu tahmin edebiliyorum ve senin yarın bomba gibi ayağa kalkacağını düşünüyorum neye ihtiyacın olursa burdayım:teselli::teselli::teselli: burdayız...eşine ve sana sabır diliyorum...

kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook

canım inan çok üzüldüm,
inşallah ikinci denemende kavuşursun bebişine. :Saruboceq:

bende Lucrin kullanıyorum bugün 16 gün oldu.
doktorum 10. gün adet olman gerekiyo olmazsan bi 5 gün daha bekle
yine olmazsan ara demişti.
ben 10. gün adet oldum.
doktorunu arayıp bi sor istersen.

simalcığım şimdi işten geldim hemen bilgisayarı açtım canım arkadaşım çok üzüldüm lütfen moralini bozma inşallah ikincide başaracağız Allahın izniyle umutlu olalım

evet canım inşallahhh hayırlı zamanda olacak :Saruboceq: yine beraberiz ikincideee kaydirigubbakcemile5

canımmmmmmmmmmmsınnnnnnnnnnnnn sen benimmmmm!!! süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1hug: a.s. hepsi doğruuuuuuu canımmm benimmm hep beraber kalkıcaz bunun altından daaa hepimizzzz geçicez bigün o en alt listeye umudumu kaybetmedim ben, sayenizde :lepi:

kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook
:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
canım çok çok çookkk üzüldüm.bugün kontroldeydim ama aklımda hep sen vardın...hep dua ettim...simoşum ne yaptı acaba diye hep merak ettim....ama olmamış,:çok üzgünüm: ama bu biliyorsunki bu demek değilki olmayacak...canım benim iananıyorum senin 2.cide mutlaka olacak...:1hug:

:teselli: seni tebrik ediyorum canım arkadaşım... bu sözü söylemek kolay değildi ama sen umudunu kaybetmediğini kanıtladın... yeni baharlara yeni umutlarla....senin sloganın olsun bu:1hug:

canım beni hepimiz seni çok seviyoruz....a.s.

sendeeeeeeee canımsınnnnnnnnn yaaaaa :1hug: bende hepinizi çok seviyorummmm :1hug: a.s. çok teşekkürler canım benim evet inşallah " yeni baharlara yeni umutlara" a.s. yine beraber olucaz burda tabii yarınız hamiş olarak inşallah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…