2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

smallcigim cok üzgünüm canim,malesef benim sonucumda negatif allah sabir versin tedavide basarisiz olan arkadaslarimiza

yaaa bende senden haber bekliyodum. olsun canım hiç yılmıycazzzz başka baharda gelecek demekki meleklerrrimizz hayırlısı olsun ne yapalım :1hug:

--------------------------------------------------------------------------------

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ama umudunu kaybetmedi sonbaharda yine deneyecek:)
ilkbahar_20.................3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol o da umudunu kaybetmeyecek, yine beraberiz yeni baharlarda yeni umutlarda canım

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze Hamileimiz:) - Amerikan Hastanesi

selam arkadaşlar başarısız sonuç alanlara inanın çok üzüldüm. ben iki kez aşılama yaptırdım ikisindede test yaptırmaya gerek kalmadan regli oldum. o yüzden acı sürprizlere alıştım. ama yinede dayanamıyor insan. allah hepimize sabır versin ve bir an önce anne olmayı tattırsın. herşeyin hayırlısı

ilkbahar 20 canım şimdi gördüm canım çok üzüldüm lütfen kendini üzme inşallah birdahakine hayırlı haberler alırsın

yaaa bende senden haber bekliyodum. olsun canım hiç yılmıycazzzz başka baharda gelecek demekki meleklerrrimizz hayırlısı olsun ne yapalım :1hug:

ilkbahar 20 canım şimdi gördüm canım çok üzüldüm lütfen kendini üzme inşallah birdahakine hayırlı haberler alırsın
cok sagolun canlarim
türkiyede denemeyi düsünüyoruz ve genetik tani yaptirmayi düsünüyoruz.almanyada genetik tani yasak.biz memoriale düsünüyoruz bilgisi olan varmi acaba

kızlar ben ayın 12sinde negatif sonuç aldım jeli kestim 16sında regl oldum bugün tekrar başladı negatif sonuç alan arkadaşlar sizede aynısı oldum regl döneminden hemen sonra kanama oldumu sizde gerçi yarın doktorumu arıcam ama merak ettim

kızlar bende bugün muaynedeydim yumurtalar büyümüş E2 4570 di sanırım (şimdi tam hatırlayamadım) yarın tekrar kan vericem ama ultrason yok... bugün puregonu son kez vuruldum bide Orgalutran dı sanırım ondan vuruldum.... doktor perşembe falan bişeyler söyledi ama kafam simalde olduğu için tam anlayamadım ..... yarınki kan sonucuma göre kesin günüm belli olacak.....

yarımız hamiş olabilir ama sende en kötü hamiş adayı olursun....kaydirigubbakcemile3 ben inanıyorum bak görürsün Allah'ın izniyle bir süre sonra hepimiz hamililik dönemimizi konuşacağız..:1hug:

Son düzenleme:
smallcigim cok üzgünüm canim,malesef benim sonucumda negatif allah sabir versin tedavide basarisiz olan arkadaslarimiza

canım ya ne oluyor böyle hadi kızlar aşıcaz bunuda çok üzüldüm ilkbaharım.biz anne olucaz ama bunun zamanını bilen bir tek Allah.yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın

inşallah canım hadi bakalım senden güzel haberler duyalım inşallah bekliyoruz güzel haberlerini dua ediyorum senin ve tüm anne olmak isteyenler için:Saruboceq:

canımmmmm benim tabikiii ben burdayım hepppp sositososito burası ikinci evim yaaa.s.:enbuyukkk:

cok sagolun canlarim
türkiyede denemeyi düsünüyoruz ve genetik tani yaptirmayi düsünüyoruz.almanyada genetik tani yasak.biz memoriale düsünüyoruz bilgisi olan varmi acaba

canım hastane hakkında bilgim yok ama genetik tahlili yapıldı eşime zaten önce erkeğe yapıyorlar en azından bizde durum öyleydi.umarım temiz çıkar sonuçlar

iyiyimmmm canım benimmmma.s. eşimle takıldık azcıkkk!!! sayenizde iyiyimmma.s.:1hug::enbuyukkk:

çok iyi yapmışsın zaten en büyük destek kocadan geliyor ona sarıl ve içinde ne varsa dök sakın içine atma.ben o hatayı yaptım negatiften sonra 1 yıl düzelemedim ama en sonunda çözümü buldum....çözüm içindeki herşeyi dökmek acayip işe yarıyor hatta ben psikolojik destek aldım bir süre.

ya kızlar az evvel sordum ama cevap alamadım yine sorayım negatif denemeden sonra regli olduktan birkaç gün sonra yeniden kanamanız oldumu

canımmmm benimmm evet en büyük destek kocadan bide sizdenyerimseniben canlarım benimmmma.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…