smallcigim cok üzgünüm canim,malesef benim sonucumda negatif allah sabir versin tedavide basarisiz olan arkadaslarimiza
selam sımgecım anlamınıda bulursan yazarmısın
yaaa bende senden haber bekliyodum. olsun canım hiç yılmıycazzzz başka baharda gelecek demekki meleklerrrimizz hayırlısı olsun ne yapalım :1hug:
cok sagolun canlarimilkbahar 20 canım şimdi gördüm canım çok üzüldüm lütfen kendini üzme inşallah birdahakine hayırlı haberler alırsın
sendeeeeeeee canımsınnnnnnnnn yaaaaa :1hug: bende hepinizi çok seviyorummmm :1hug: a.s. çok teşekkürler canım benim evet inşallah " yeni baharlara yeni umutlara" a.s. yine beraber olucaz burda tabii yarınız hamiş olarak inşallah kaydirigubbakcemile5
smallcigim cok üzgünüm canim,malesef benim sonucumda negatif allah sabir versin tedavide basarisiz olan arkadaslarimiza
kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook
kızlar bende bugün muaynedeydim yumurtalar büyümüş E2 4570 di sanırım (şimdi tam hatırlayamadım) yarın tekrar kan vericem ama ultrason yok... bugün puregonu son kez vuruldum bide Orgalutran dı sanırım ondan vuruldum.... doktor perşembe falan bişeyler söyledi ama kafam simalde olduğu için tam anlayamadım ..... yarınki kan sonucuma göre kesin günüm belli olacak.....
yarımız hamiş olabilir ama sende en kötü hamiş adayı olursun....kaydirigubbakcemile3 ben inanıyorum bak görürsün Allah'ın izniyle bir süre sonra hepimiz hamililik dönemimizi konuşacağız..:1hug:
kızlar bende bugün muaynedeydim yumurtalar büyümüş E2 4570 di sanırım (şimdi tam hatırlayamadım) yarın tekrar kan vericem ama ultrason yok... bugün puregonu son kez vuruldum bide Orgalutran dı sanırım ondan vuruldum.... doktor perşembe falan bişeyler söyledi ama kafam simalde olduğu için tam anlayamadım ..... yarınki kan sonucuma göre kesin günüm belli olacak.....
yarımız hamiş olabilir ama sende en kötü hamiş adayı olursun....kaydirigubbakcemile3 ben inanıyorum bak görürsün Allah'ın izniyle bir süre sonra hepimiz hamililik dönemimizi konuşacağız..:1hug:
simalim nasılsın
cok sagolun canlarim
türkiyede denemeyi düsünüyoruz ve genetik tani yaptirmayi düsünüyoruz.almanyada genetik tani yasak.biz memoriale düsünüyoruz bilgisi olan varmi acaba
iyiyimmmm canım benimmmma.s. eşimle takıldık azcıkkk!!! sayenizde iyiyimmma.s.:1hug::enbuyukkk:
Canım çok üzüldüm. Bi daha ki denemende bebeğine kavuşacaksın inşallah.
çok iyi yapmışsın zaten en büyük destek kocadan geliyor ona sarıl ve içinde ne varsa dök sakın içine atma.ben o hatayı yaptım negatiften sonra 1 yıl düzelemedim ama en sonunda çözümü buldum....çözüm içindeki herşeyi dökmek acayip işe yarıyor hatta ben psikolojik destek aldım bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?