2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ya kızlar az evvel sordum ama cevap alamadım yine sorayım negatif denemeden sonra regli olduktan birkaç gün sonra yeniden kanamanız oldumu

canım benim kanamam olmadı ama lekelenme olmuştu doktorum ilaçların tepkisi olduğunu söylemişti rahim toparlanmaya çalışıyormuş bir süre dengesiz olabilirmiş kanamalar.benim daha sonra kistlerim ortaya çıktı hatta sonra kendiliğinden geçti yinede.canım kolay mı o kadar ilaç yükleniyor

negatif çıkan arkadaşlar lütfen kendinizi çok yıpratmayın.biliyorum insan sanki olma olasığı oldukça yüksek bi yöntem diye umutlanarak tedaviye başlıyor.ama tüm şartlar yerine getirilmiş,embriyolar çok kaliteli yaşınız uygun,hastane ve dr mükemmel bile olsa olasılık taş çatlasa %65 maalesef.ancak 2. ve 3. denemelerde biraz daha bu oran yükseliyor.bu yüzden pes etmek yok yolumuza sabırla devam edicez.bu sitede hepimiz biliyoruz ki sabırla devam edip 5. 6. denemelerini yapan insanlar daha da kötüsü,dünyada gebelik vakasına rastlanmamış sorunu tespit edilen arkadaşlar var.ne yapalım umutla tevekkül etmeye devam edicez.bizim de bu dünyadaki sınavımız bu diye düşünücez.Allah dermansız dert vermesin en azından tedaviyi deniyoruz hepimiz.bunun için gücümüz de var Allaha hamdolsun ki çabalıyoruz..e daha ne olsun dimi?

nesrincim saol canım bendede lekelenme başladı bende panikledim yıllarca düzensizlik yaşadım eyvah dedim yine böyle şeyler oluyor gerçi yarın doktorumu arıcam ama artık herşeyden nem kapar oldum valla

inşallah canım hadi bakalım senden güzel haberler duyalım inşallah bekliyoruz güzel haberlerini dua ediyorum senin ve tüm anne olmak isteyenler için:Saruboceq:

sağol canım yaaa.ama bazen ister istemez ya bu seferde olmazsa korkusu var....düşünmemeye çalışıyorum ama bi anda geliyor işte aklıma...aslında hep bu sefer olacak bu sefer olacak diyorum.ama bastırılamayan korkular arada bir böyle yokluyor maalesef

canımmmmm benim tabikiii ben burdayım hepppp sositososito burası ikinci evim yaaa.s.:enbuyukkk:

evet canım aynen hepimizin ikinci evi sanırım.artık eşimde alıştı.doktordan gelirken kızlardan ne haber acaba diyorum... o bile çoğunuzu biliyor... gelince pc yi açtım sana bakmaya simal in sonucamı bakmaya açıyorsun diyor kaydirigubbakcemile3

ya kızlar az evvel sordum ama cevap alamadım yine sorayım negatif denemeden sonra regli olduktan birkaç gün sonra yeniden kanamanız oldumu

canım benim test günüm normalde regli olacağım güne geldi...fakat ilaçlardan hemen olamadım.2 gün sonrası oldum.bende öyle bir durum olmadı.ama bidahaki reglim hep gecikmeli oldu...mesela
16 aralık regli olmuştum....
14 ocak negatif sonuç
16 ocak
16 şubat
20 mart bu şekilde gittim.
Normalde hep 2 gün geriye giderdim 28 günde birr olurdum ama tedaviden sonra 31 güne çıktı.ama kişiden kişiyede değişebilir... istersen doktorla bir görüş.... en azından aldığın cevaba göre biraz daha rahatlarsın...

Son düzenleme:

evet haklısın yarın sabah doktorumu ararım
bizimkiside alıştı artık geçiyorum pc nin başına soruyo banda varmı güzel haberler diye alıştılar artık

günaydın bugün ilk ben geldim galiba. ege hadi bakalım bugünde seni bekliyoruz hayırlı haberlerle gel arkadaşım

ben geldimmmmm ama bende sonucu bilmiyorum saat 2de arıcaklarmış sabırla umutla bekliyoruz kızlar dua edin nolur

Gunaydın kızlar nıloscum cevabını yenı okudum doktoruma sordum oluncaya kadar lucrıne devam dedı bugun 16.yı oldum ses yok hayırlısı bakalım senın tedavı ne asamada? Egede cım dualarımız senınle ıns. Hayırlı haberlerle donersın

hiç sorma saat nasıl 2olcak bilnmiyorum ama bende hiç bişey yok saki yük kalktı üstümden ne heyecan ne hiçbişey olmucak galiba

olumsuz düşünme canım olumlu düşün olumlu olsun oldu mu bende de bi belırtı yoktu hiç ama bak çok şükür 1 aylık gebeyım senınde öyle olacak inşaal mutlu haberlerını beklıyoruz

ya kızlar bana hemşire dediki neden gebelik tahlili yapmadın eczaneden alıp çıkar dı dedi yaptım ama negatiffffffffffff(((((((((((((((((((

canım kaçıncı gündesın tahlılın bende ilk yaptığımda negatıf çıktı sonradan pozıtıf oldu boşver idrara testlerıne kafayı takma okadar doğru sonuç vermiyo inşallah kan testınde çıkar arkadasım

Canım bazı gebelıklerde cıkmaybılır bız 20 gun gecıpte baktıgımız hastalarda bazen ıdrarda cıkmayıp kanda sonuc verenler oluyor uzulme hayırlısını dıle

ay canım ya inşallah yani bunu bilmeyen insanda değilim ama işte stes olmaya başlıyorum yavaş yavaş allahım şu saatler geçseydi bi..............

papatyam tamda adamı labarant mış ay canım ya doğru söylüyosun çıkmayabilir kanda çıkıyo ama demi kesin sonuç allahım inşallah vardır

simalll ve ilkbahar 20 eçmiş olsun canlarım..ama hayırlısı böyleymiş..okuyunca ümidinizi yitirmediğinizi görğnce inanın çok sevindim..Allah size ve eşlerinize sağlık versin yeter ki elbet bir gün olacak..öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…