ya kızlar az evvel sordum ama cevap alamadım yine sorayım negatif denemeden sonra regli olduktan birkaç gün sonra yeniden kanamanız oldumu
canım benim kanamam olmadı ama lekelenme olmuştu doktorum ilaçların tepkisi olduğunu söylemişti rahim toparlanmaya çalışıyormuş bir süre dengesiz olabilirmiş kanamalar.benim daha sonra kistlerim ortaya çıktı hatta sonra kendiliğinden geçti yinede.canım kolay mı o kadar ilaç yükleniyor
inşallah canım hadi bakalım senden güzel haberler duyalım inşallah bekliyoruz güzel haberlerini dua ediyorum senin ve tüm anne olmak isteyenler için:Saruboceq:
canımmmmm benim tabikiii ben burdayım hepppp sositososito burası ikinci evim yaaa.s.:enbuyukkk:
ya kızlar az evvel sordum ama cevap alamadım yine sorayım negatif denemeden sonra regli olduktan birkaç gün sonra yeniden kanamanız oldumu
sağol canım yaaa.ama bazen ister istemez ya bu seferde olmazsa korkusu var....düşünmemeye çalışıyorum ama bi anda geliyor işte aklıma...aslında hep bu sefer olacak bu sefer olacak diyorum.ama bastırılamayan korkular arada bir böyle yokluyor maalesef
evet canım aynen hepimizin ikinci evi sanırım.artık eşimde alıştı.doktordan gelirken kızlardan ne haber acaba diyorum... o bile çoğunuzu biliyor... gelince pc yi açtım sana bakmaya simal in sonucamı bakmaya açıyorsun diyor kaydirigubbakcemile3
canım benim test günüm normalde regli olacağım güne geldi...fakat ilaçlardan hemen olamadım.2 gün sonrası oldum.bende öyle bir durum olmadı.ama bidahaki reglim hep gecikmeli oldu...mesela
16 aralık regli olmuştum....
14 ocak negatif sonuç
16 ocak
16 şubat
20 mart bu şekilde gittim.
Normalde hep 2 gün geriye giderdim 28 günde birr olurdum ama tedaviden sonra 31 güne çıktı.ama kişiden kişiyede değişebilir... istersen doktorla bir görüş.... en azından aldığın cevaba göre biraz daha rahatlarsın...
ben geldimmmmm ama bende sonucu bilmiyorum saat 2de arıcaklarmış sabırla umutla bekliyoruz kızlar dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?