2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben işte transferden sonaki 12.günümdeyim ilk gebelik tahlili napcam bilmiyorum saatler geçmiyo penses

Evet canım dedıgım gıbı bazılarının ıdrara cıkmıyor ben ozellıkle sahıtım

biraz rahatladım valla ama mümkün değil strese engel olamuıyorum ya allahım sana şükürler olsun yarabbim en azından umud edebiliyoruz çok şükür hayırlı haberlerle kullarını sevindir allahımmm

bende yapmıştıf 12.gün testi pozitifdi idrar da tek çizgi çıkmıştı ama tahlili atma ben tam unutmuştum yaklaşık 5 saat sonra bir baktım ikinci çizgi çıkmış bazen geç çıkıyo arkadaşımada aynısı olmuştu

yaaa bi bakayım o zaman 1saat oldu yapalı yoksa 5saat sonramı baksam kan tahlili çıkmış oluyo o zaman ama 5saat sonra saat gene 2oluyo sabah 10da yaptım nedir bu 2 den çektiğim bide ikiz oluyomuş ayy ne güzel :))))))))))))))))

Egede yumurta toplamaıslemı anestezı altındamı oldu yada bı zorlugu varmı

yumurta toplama anestezili oldu canım hiç bi zorluğu yok ben hemen kendime geldim ve embriyoların birleşmesini izledim gayet iyiydim senin ne zaman kısmetse canım hiç korkma allah herşeyin hayırlısı nasip etsin hepimize inşallahhhhhhhhhh....bu arada baktım teste hala negatif kocaman tek çizgi onun iki olması mümkün değil

Ben adetımın 21. Gunu lucrıne basladım .bugun 16. Lucrınımı oldum ama hala regl olmadım .sordum oluncaya kdar lucrıne devem dedıler.bılmıyorum beklıyorum bakalım.

canım ya olur acele etme zaten o hiç bitmio regli olcan 13 gün falan 5ünite puregon veya gonal-f le beraber kullancan gonal-f de ben 450+450+300 ünite oldum hep 150 ünite kullandım 10-13 gün civarı bişey kalmış oluyo işte az kaldı sabret arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…