2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yok hayatım ne özeli olcak benim eşimdin morfolojisi bozuktu hareketliliği azdı benimde ilk gün 10 tane toplandı ama 8tanesini döllediler ertesi gün aradılar 5tanesi bölünmüş gayet iyiyymiş transfer günü sadece 3tane koyuyolar onlarda en iyileriydi işte böle bakalım bekliyorum saat 2yi

inşallah arkadaşlar ya az kaldı 1 saat kadar

ege inanmazsın ama benim kalbim küt küt atmaya başladı.ne biçim heyecanmış bu yaaa.ben kendimi düşünemiyorum valla allah sanaaa çook sabır versin.inşallah ama inşallah çook güzel haberlerle mutlu oluruz senin adına.bende bu sabah kontrole gittim yumurtalarım kocaman olmuşlar cuma sabahı yumurtalarım toplanacak.ama ben nedense çok tırsıyorum.allah hepimiz için hayırlısını verir...

hiç korkma sen uyuyo olcaksın zaten olup bitcek herşey canım benim allah hepimizn gönlüne göre versin inşallah yarabbim kalbim durcak

Terenova bende pko hastasıyım canım ama son 8 aydır duzenlıydı.fakat duzenlı olanlarda pko hastası olabılıyormus

aradılar kızlar çooooook üzgünüm negatif hayırlısı değilmiş demekki allah sizlere nasip etsin inşallah ben çıkıcam baya kötü oldum varlığınız için teşekkürler

aradılar kızlar çooooook üzgünüm negatif hayırlısı değilmiş demekki allah sizlere nasip etsin inşallah ben çıkıcam baya kötü oldum varlığınız için teşekkürler

canım benim be olur üzme kendini.bak burda senin gibi negatif sonuç alan bir sürü kişi var.bugün ağla üzül ama yarın herşeye yeniden başla tamam mı? ne olur kendini fazla üzme.herşey allahtan be canım bize sadece sabretmek kalıyor.

egede canım yaa arasana hastaneyi banada saat 3 de fax çekeceklerdi bende bekledinm 3 saat 2,5 gelmiş meğer fax

egede çok üzüldüm canım ya çok zor biliyorum ama nolur güçlü ol bugünlerde geçecek inşallah birdahaki sefere olcak

sağolun kızlar ya baya üzüldüm önce ama benim başka bi tercih hakkım yokki mecbur bu yola devam yapıcak bişey yok haklısınız peki 2.deneme ne zaman olabilir acaba bilen varmı

sağolun kızlar ya baya üzüldüm önce ama benim başka bi tercih hakkım yokki mecbur bu yola devam yapıcak bişey yok haklısınız peki 2.deneme ne zaman olabilir acaba bilen varmı

canım ne olur üzme kendini çok fazla hepimizin başına geldi bunlar umarım ikincide yüzümüz güler 2 deneme için doktorum bana 2 ay beklicez demişti

cnm çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demek ki ne denebilir ki..Allah sana ve eşine sağlık versin yeter ki tekrar denersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…