yola devam durmak yok
aradılar kızlar çooooook üzgünüm negatif hayırlısı değilmiş demekki allah sizlere nasip etsin inşallah ben çıkıcam baya kötü oldum varlığınız için teşekkürler
Merhaba Kızlar, Beni de listeye yazarmısınız. Öncelikle olumlu sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Burada yazılanları okuyunca sizinle heyecanlandım sevindim ve üzüldüm. Herşeyde bir hayır vardır. Sevinçler paylaştıkça büyüyor ama üzülmek öyle değil insanın kendisini ikna etmesi gerekiyor. O yüzden söylenicek fazla bişey yok umarım en kısa zamanda toparlar yine yola devam edersiniz. Benim uzun protokol Medicana İnternational Dr Selman Laçin
sorunumuz sperm azlığı. Bugün 5. iğnemi vurduk lucinle başladım.
Merhaba Kızlar, Beni de listeye yazarmısınız. Öncelikle olumlu sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Burada yazılanları okuyunca sizinle heyecanlandım sevindim ve üzüldüm. Herşeyde bir hayır vardır. Sevinçler paylaştıkça büyüyor ama üzülmek öyle değil insanın kendisini ikna etmesi gerekiyor. O yüzden söylenicek fazla bişey yok umarım en kısa zamanda toparlar yine yola devam edersiniz. Benim uzun protokol Medicana İnternational Dr Selman Laçin
sorunumuz sperm azlığı. Bugün 5. iğnemi vurduk lucinle başladım.
canim hayirlisi buymus diyelim artik.small,ben birde sen napalim canim ya moralimize yüksek tutalimyola devam durmak yok
aradılar kızlar çooooook üzgünüm negatif hayırlısı değilmiş demekki allah sizlere nasip etsin inşallah ben çıkıcam baya kötü oldum varlığınız için teşekkürler
ege inanmazsın ama benim kalbim küt küt atmaya başladı.ne biçim heyecanmış bu yaaa.ben kendimi düşünemiyorum valla allah sanaaa çook sabır versin.inşallah ama inşallah çook güzel haberlerle mutlu oluruz senin adına.bende bu sabah kontrole gittim yumurtalarım kocaman olmuşlar cuma sabahı yumurtalarım toplanacak.ama ben nedense çok tırsıyorum.allah hepimiz için hayırlısını verir...
yola devam durmak yok
bugün değilse de bi gün mutlaka olucak ve bize bütün bu yaşadıklarımızı hayırlısıyla unutturcak sevimli bebişlerimiz kızlar.demekki pozitif sonuca ulaşana kadar bu sıkıntılı aşamaları geçirmemiz gerkiyomuş ve siz hedefe 1 adım daha yaklaştınız tamam mı bunu böyle düşünün.bi zorlu sınavı daha sabrederek isyan etmeyerek başarıyla geçireceksiniz.2 3 ay dinlenip,kafamızı toplayıp ,yeni bir sınava birlikte hazırlanıcaz ve daha deneyimli olarak girip bu sefer kazanıcaz.
haziranda başlıcam inşallah kızlar daha erken başlayamazmıyım acaba dr la konuşmadım daha konuşucam regli olup bitmesi lazım fikirlere açığım anlatın yapayım başarı hikayelerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?