2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yola devam durmak yok

offfffff şimdi geldim yeni gördüm ,
seni ilkbharı da okudum , canlarım allah sabır versin, devam etme gücü verisn. biz burdayız her ne olursa olsun konuşalım, bir sonraki denemeleriniz için şimdiden kuvvet ve başarı diliyorum hepinize.

Merhaba Kızlar, Beni de listeye yazarmısınız. Öncelikle olumlu sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Burada yazılanları okuyunca sizinle heyecanlandım sevindim ve üzüldüm. Herşeyde bir hayır vardır. Sevinçler paylaştıkça büyüyor ama üzülmek öyle değil insanın kendisini ikna etmesi gerekiyor. O yüzden söylenicek fazla bişey yok umarım en kısa zamanda toparlar yine yola devam edersiniz. Benim uzun protokol Medicana İnternational Dr Selman Laçin
sorunumuz sperm azlığı. Bugün 5. iğnemi vurduk lucinle başladım.

Hamiş Adaylari Listesi

İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes.....1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart...................???...................Medicana International
2009Papatya........2.Tüp Bebek Tedavisi..................... 2 Nisan...................???...................İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

HAMİŞLERİMİZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze Hamileimiz:) - Amerikan Hastanesi

Son düzenleme:
aradılar kızlar çooooook üzgünüm negatif hayırlısı değilmiş demekki allah sizlere nasip etsin inşallah ben çıkıcam baya kötü oldum varlığınız için teşekkürler

Çok üzgünüm çoook olsun canım benim hayırlısı değilmiş demekki, ne yapalım beraberiz yine Çok üzgünüm çoook inşallah hayırlı zamanda gelicek meleklerimizzzz:Saruboceq: yeni baharlar bizi bekliyor yerimseniben

hayırlısı olsun canım ekledim senideyerimseniben

offfffffffffffffffffffffff yemin ederim çok üzgünüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu nedir böyle.egede canımsın halay çekemedik ama sıkıntıyı birlikte çekeriz yanınızdayız her neye ihtiyacınız olursa.negatiften sonra 2 ay ara yetiyor diye biliyorum.ben 2. denememde de negatif sonuç aldım ne yapalım burdayız zamanının gelmesini beklicez.lütfennnnnnnnnnnnnnn kendine iyi bak bize biz lazımız.

hayırlı olur inşallah tedavin alırsın kucağına bir an önce meleklerini umarım

aradılar kızlar çooooook üzgünüm negatif hayırlısı değilmiş demekki allah sizlere nasip etsin inşallah ben çıkıcam baya kötü oldum varlığınız için teşekkürler

canım hayırlısı olsun sağlık olsun...napalım elimizden maalesef bişey gelmiyor olana kadar mücadeleye devam .... önemli olan bizim sağlığımızın yerinde olması... :teselli:
inşallah bidahaki sefere sende bebişine kavuşursun...

canım bende salı günü kontrole gittim.benimde yumurtalar büyümüş fakat bana hala gün söylemediler... 2 gündür orgalutran vuruluyorum..yarın tekrar kan tahlilim var.belki yarın belli olur ne zaman toplanacağı...

canım çok üzüldüm..
inşallah bi dahaki sefere kavuşursun bebeğine..

bugün değilse de bi gün mutlaka olucak ve bize bütün bu yaşadıklarımızı hayırlısıyla unutturcak sevimli bebişlerimiz kızlar.demekki pozitif sonuca ulaşana kadar bu sıkıntılı aşamaları geçirmemiz gerkiyomuş ve siz hedefe 1 adım daha yaklaştınız tamam mı bunu böyle düşünün.bi zorlu sınavı daha sabrederek isyan etmeyerek başarıyla geçireceksiniz.2 3 ay dinlenip,kafamızı toplayıp ,yeni bir sınava birlikte hazırlanıcaz ve daha deneyimli olarak girip bu sefer kazanıcaz.

hu hu herkes maç izliyor galiba hadi bu maçı alalım tüplerden tam destek:lepi::teytey::hooray:

çok haklısın canım sende mayısta başlıcan galiba diğer topikte gördüm seni hadi bakalım mayıs bizim ve tüm herkes için güzel bir başlangıç olsun:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

haziranda başlıcam inşallah kızlar daha erken başlayamazmıyım acaba dr la konuşmadım daha konuşucam regli olup bitmesi lazım fikirlere açığım anlatın yapayım başarı hikayelerinizi

haziranda başlıcam inşallah kızlar daha erken başlayamazmıyım acaba dr la konuşmadım daha konuşucam regli olup bitmesi lazım fikirlere açığım anlatın yapayım başarı hikayelerinizi

bende haziranda başlıcam daha erken olmuyor doktorum öyle söyledi bana ama daha geniş bilgiyi haftaya doktora gidiyim senide haberdar ederim

Gunaydın kızlar.nılos senın tedavın ne durumda aynı zamanlarda basladık

kızlar günaydınn....ben yine şimdi kan vermeye gidicem....şu yumurtalar ne zaman toplanacak artık bugün belli olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…