2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Kızlar 17 . Lucrınım hala regl olmadım bole uzun sure olmayan varmmı bunun standartı ne

Kızlar 17 . Lucrınım hala regl olmadım bole uzun sure olmayan varmmı bunun standartı ne

canım uzun süre gecikme yaşayan arkadaşlar var. fakat benim ilk tedavimde tam aksi olmuştu.lucrine başladım doktor 1 haftan var gününe dedi..ama belki gecikir demişti.bende tam aksi lucrini 2.ci vuruldum regli oldum 5 gün erken olmuştum yani. yerimseniben telaş yapmayın....bu ilaçlar her türlü farklılıklar yapabiliyor erken olma geç olma sinirli olma vs vs vs... kaydirigubbakcemile3 saymakla bitmez... ama çok fazla gecikme yaşayan arkadaşlara söktürücü ilaç vermişler sanırım... istersen doktorunla irtibata geç...

hadi kıızlar ben kaçtım geç kalcam yoksa görüşürüzzzz :a015: :dance:

su haftayı nasıl hesaplıyonuz benım adetım 26subattı enson doktor gecen pazartesı gittiğimizde 4 haftalıksın dedi ozaman bugün 4.3günlükmü oluyorum pek anlamadım adet tarıhıne göre olsa 4.7günlük olmuş oluyom kafam karısık ve bizi 13 nisanda kalp atısları için çaırdı biraz erken değilmi arkadaslar lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bi cevap yazsın

penses benim bildiğim 6 haftalıkken kalp atışları duyulabiliyor ama birkaç gün gecikmede olabiliyor. bir de buradan okuduğum vajinadan bakılırsa daha once duyulabiliyor üstten bakılırsa daha geç. takma diyeceğim ama takmamak mümkün değil. inşallah biran önce duyarsınız da sen de rahatlarsın canım kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba salı gunu banada taransfer yapıldı. 12. gel test için dediler dinlen dedi doktor bakalım bende dinleniyorum. acaba reg olursam gidecekmıyım. yada erken olurmuyum.dua edin benim içinde

mrb kizlar buara yogunum pek takip edemiyorum.pozitif sonuc alan arkadslari tebrik ederim Allahim saglikli kucaklarina almayi nasip etsin.negatif sonuc alan arkadaslarim.herseyin hayirlisi.hersey Allah tan vardir bi vakti zamani bizim icinde .sabirla vaktimizi bekleyelim.eninde sonunda gelcek keciler:))))tedavide olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun moral cok onemli aklinizdan olmuycak diye sakin gecirmeyin olumlu dusunun ki sonuc pozitif olsun.
simallcim yola devam cnm benide listeye eklermisin.1 asilama medipol sonuc negatif,7.subat tupbebek Ferti-Jin sonuc negatif.2.tup bebek denemesi haziran Ferti-Jin .inslhh bu sefer olacak inaniyorum. simallcim simdiden tesklerr..a.s.

pardon yanlis yazmisim:))o kadar cok hastanede tedavi oldum ki isimlerini karistirdim simallcim medipol degil cnm medicana:)):1hug:

kızlarrrr malesef size iyi haber veremiycemsenağlama çok üzgünüm ama olmadısenağlama inşallah başkaları yüzümüzü güldürür sıradakilerÇok üzgünüm çoook

canım yaaaaaaaaaaa kendiminmiş gibi çok üzüldüm inanki kendimizi de çok alıştırmıştık ooooofffffffffffff neyse canımcım hayırlısı buymuş ama inşallah en yakın zamanda keçilerine kavuşursun süper anne olursun:CüvCüv::ecrin_bebek:

smallcigim cok üzgünüm canim,malesef benim sonucumda negatif allah sabir versin tedavide basarisiz olan arkadaslarimiza

yaaaaaaaaaaa neden böyle oluyor tam kendimizi kaptırmıştık çok üzülüyorum yaaa sanki kendimi bekliyordum sizlerle beraber neyse hayırlısı diyelim yüce allahtan ümit kesilmez arkadaşlarrrrr az kaldı süper anne olmaya inşallah.:CüvCüv::ecrin_bebek:

hadi hayırlısı bakalım canım yaa:):) ben 5 gün orgalutran vuruldum.en son dün akşamda çatlatma iğnemi yaptılar.yarın allahın izniyle toplanacak.kısmet bakalım allah bize neler gösterecek:):) seninde haberlerini bekliyorum canım.

kızlar benim micro gebelikle sonuçlandı fakat dış gebelik oldu sol tüpüm alındı

aradılar kızlar çooooook üzgünüm negatif hayırlısı değilmiş demekki allah sizlere nasip etsin inşallah ben çıkıcam baya kötü oldum varlığınız için teşekkürler

oooofffffff ya canım lütfen üzülme biliyorum elde degil ama üzülmemeye çalış kendimi bekler gibi sizleri beklemiştim ben ya neyse hayırlısı bizlerde birgün anne olacaz inşallah keçilerimiz gelecektir mutlaka...

sdmst tsk ederım canım bılgılerın ıcın. regl oldum kızlar yasasın yarın 2. gunum kontrole gıtcem.bu asamada neler yapılıyor bılgısı olan varmı

benim de salı günü yumurtalarım toplandı 14 tane alındı ama bugün itibariyle 8 tane var ve iyi durumdalar denildi pazartesi 10.30 da transferim olacak kızlar hayırlısıyla....belki bu sefer rabbim keçilerimi gönderir bende süper tüpçü anne olurum inşallah....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

sdmst tsk ederım canım bılgılerın ıcın. regl oldum kızlar yasasın yarın 2. gunum kontrole gıtcem.bu asamada neler yapılıyor bılgısı olan varmı

canım artık gün aşırı gideceksin yumurta takibin yapılacak istenilen ölçülere geldigindede toplanacak hayırlısıyla bol şans inşallah...:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…