kızlar merhaba benim bugun yumurtalar toplandı 12 tane kaliteli yumurtam var ama hala size iyi haber veremiyorum malesef çünkü geçen ay eşimde 2 milyon çıkan sperm bugun hiç çıkmadı ve acilen tese'ye aldılar ama yine sonuç galiba hüsran olacakk çünkü sparmler kaliteli değil ve çok az varrryolun tam sonuna dogru gelmişken bugun yaşadıklarım beni malesef yıktı butun umutlarım tukendi.. perşembeye kadar döllenme olmasa yapılacak hiç birşey kalmıyorr ((
canım hiç kendini strese sokma.bel ve bacak ağrısı bende de oluyordu.sanki adet ağrısı gibi.akıntı sanıyorum kullandığın jelden kaynaklanıyordur.bende de var akıntı.ben de jel kullanıyorum.bugün testi tekrar yaptırdım.135 olmuş.Allah'a çok şükür yükseldi.cuma günü tekrar test için çağırdı doktorum.2 hafta sonra da kese ya da keseleri görmeye gideceğim.Senin için ve burada aynı amaç için bulunan tüm arkadaşlar için dua ediyorum.Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.inan hiçbirşey hissetmiyorum.inanamıyorum çünkü.7,5 yıl sonra gelen bu mutlluluk.ALLAH' a çok şükürler olsun..:hooray::hooray:
kızlar merhaba benim bugun yumurtalar toplandı 12 tane kaliteli yumurtam var ama hala size iyi haber veremiyorum malesef çünkü geçen ay eşimde 2 milyon çıkan sperm bugun hiç çıkmadı ve acilen tese'ye aldılar ama yine sonuç galiba hüsran olacakk çünkü sparmler kaliteli değil ve çok az varrryolun tam sonuna dogru gelmişken bugun yaşadıklarım beni malesef yıktı butun umutlarım tukendi.. perşembeye kadar döllenme olmasa yapılacak hiç birşey kalmıyorr ((
canım duruma çok üzüldüm ama sanırım umut tam bitmişte değil o umuda sıkı sıkı sarıl. İnşallah aralarında yumoşlarından birkaçını dölleyecek güçte sperm vardır da bugün yarın müjde alırız senden. Benimde transferim dün yapıldı. Dört tane embriyo transfer edildi, 26 temmuzda test yapılacak. Daha ikinci günümde meraktan çatlıyorum. Allah yüzlerimizi güldürsün.
kizlar uzun protokol tup bebek tedavisi yaptiranlar ignelere adetin kacinci gunu basladiniz????
mehaycım adet 21 veya 22.günü lucrine başlıyorsun (gerek görürlerse lucrinle birlikte belli bir süre doğum kontrol hapı da verebiliyorlar)..... yeni adetin 1.günü veya 2.günü ultrason bakılarak diğer iğnelerin dozajı ve uygulama şekli belirleniyor ... adetin 3.günü diğer iğnelere başlıyorsun ve lucrine de dozajını yarıya düşülerek devam ediyorsun... bu iğnelerle birlikte 2 günde bir kantesti ve ultrason var... yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesini söykedikleri saatte yaptırıyorsun...36 saat sonra yumurta toplama yapılıyor...ve embiriyo gelişimine göre transfer için çağırıyorlar....
canım duruma çok üzüldüm ama sanırım umut tam bitmişte değil o umuda sıkı sıkı sarıl. İnşallah aralarında yumoşlarından birkaçını dölleyecek güçte sperm vardır da bugün yarın müjde alırız senden. Benimde transferim dün yapıldı. Dört tane embriyo transfer edildi, 26 temmuzda test yapılacak. Daha ikinci günümde meraktan çatlıyorum. Allah yüzlerimizi güldürsün.
civciv hiç üzülme. 1 tane bile olması yeterli oluyor. Yeterki allahım istesin. Benmi yumurtalarımın toplaandığı gün vardı bi çift. Ama onlarda önce eşini teseye aldılar. Sperm bulursak yumurtalarını toplayacağız yoksa toplamayız dediler. Eşi çıktı hemen bayanı aldılar. Az da olsa bulmuşlar ve embriyoları oluştu. Aynı gün transfer olduk. Umudunu kaybetme dua etmeye devam et. Mutlaka bulunacaktır sperm üzülme.
canim benim yaa umudunu kaybetme...keske esine keci boynuzu kuru falan uygulasaydin....canim yeterki rabbim istesin bir sperm bir yumurtayi dolleyebilir ve bebeginiz olur sadece birer tane olsuno bile yeter...:1hug:hayirli haberlerini bekliyorum ....
yarın bize nutlaka haber ver civcivcim. umutla bekliyoruz. bak 3 embriyon olmuş bile. inş. hayırlı olur.
İNŞ CANIMM 3 TANE OLDU AMA KALİTELİ DEĞİLMİŞ MALESEFFF CANIM AMA İNŞ EN AZINDAN TRANSFER YAPILACAK KADAR İYİ OLUR ÇÜNKÜ YOLUN BU KISMINDA KALMAK İSTEMİYORUMM senağlamasenağlama
canım hiç üzülme onlara can verecek olan allah kaliteli yada kalitesiz kısmetse allah nasip edecektir şimdi pozitif düşün bu çok önemli ve bol bol dua et
canim doktorumun soyledigine gore puregona adetim bittikten 4-5 gun sonra basliycakmisim...ama sen adetin 3. gunu falan diyorsun....uffff cok canimSIKILIYOR yanlislikmi var yoksa???hem adetliyken nasil bakiliyor ultrasonla nerden yani???:bbo:rahatsizlik vermiyormu??(yani vajinalsa???)
gunisigi canim senin ikinci denemendi dimi bu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?