2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

civciv hiç üzülme. 1 tane bile olması yeterli oluyor. yeterki allahım istesin. benmi yumurtalarımın toplaandığı gün vardı bi çift. ama onlarda önce eşini teseye aldılar. sperm bulursak yumurtalarını toplayacağız yoksa toplamayız dediler. eşi çıktı hemen bayanı aldılar. az da olsa bulmuşlar ve embriyoları oluştu. aynı gün transfer olduk. umudunu kaybetme dua etmeye devam et. mutlaka bulunacaktır sperm üzülme.

canim benim yaa umudunu kaybetme...keske esine keci boynuzu kuru falan uygulasaydin....canim yeterki rabbim istesin bir sperm bir yumurtayi dolleyebilir ve bebeginiz olur sadece birer tane olsuno bile yeter...:1hug:hayirli haberlerini bekliyorum ....

civcivcim lokal anestezimi oldun yumurtalar toplanirken genelmi??ve sonrasinda kanaman ve agrin cok oldumu???

canim mutlulugun yazdiklarina nasilda yansimis....senin duygularini cok iyi anliyorum insan hicbirsey hissetmiyor ilk zamanlar fakat keseyi ve bebegi gorunce coookkk sey hissedeceksin o an inan..o an ve sonrasinda...hep onu dusunerek hareket ediceksin...a.s(bunlari yasadigim icin yazdim )

canım duruma çok üzüldüm ama sanırım umut tam bitmişte değil o umuda sıkı sıkı sarıl. İnşallah aralarında yumoşlarından birkaçını dölleyecek güçte sperm vardır da bugün yarın müjde alırız senden. Benimde transferim dün yapıldı. Dört tane embriyo transfer edildi, 26 temmuzda test yapılacak. Daha ikinci günümde meraktan çatlıyorum. Allah yüzlerimizi güldürsün.

senin uzun protokolmuydu canim???

kizlar uzun protokol tup bebek tedavisi yaptiranlar ignelere adetin kacinci gunu basladiniz????

mehaycım adet 21 veya 22.günü lucrine başlıyorsun (gerek görürlerse lucrinle birlikte belli bir süre doğum kontrol hapı da verebiliyorlar)..... yeni adetin 1.günü veya 2.günü ultrason bakılarak diğer iğnelerin dozajı ve uygulama şekli belirleniyor ... adetin 3.günü diğer iğnelere başlıyorsun ve lucrine de dozajını yarıya düşülerek devam ediyorsun... bu iğnelerle birlikte 2 günde bir kantesti ve ultrason var... yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesini söykedikleri saatte yaptırıyorsun...36 saat sonra yumurta toplama yapılıyor...ve embiriyo gelişimine göre transfer için çağırıyorlar....

Son düzenleme:

canim doktorumun soyledigine gore puregona adetim bittikten 4-5 gun sonra basliycakmisim...ama sen adetin 3. gunu falan diyorsun....uffff cok canimSIKILIYOR yanlislikmi var yoksa???hem adetliyken nasil bakiliyor ultrasonla nerden yani???:bbo:rahatsizlik vermiyormu??(yani vajinalsa???)

vajinal bakılıyor tabi mehaycım. bende şimdiye kadar yalvar yakar kaçıyordum adetliyken muayeneye ama tüp bebeğe gelince kaçamadımtabi. ona da alışyor insan.

mehaycım benim kısa protokoldü, ozonda adetin 21. günü başlanıyor. Adetliyken vajinal ultrason bana da çok garip gelmişti ama hiç endişelenme. Ben muayeneden önce güzelce temizleyip giriyordum. Ne yapalım sonuçta adet günümüz ve doktorda bunun bilincinde. Hiç sıkma kendini rahat ol canım.

canımm çok tşk ederim iyi dileklerin için ama ben tam anlamıyla üzülemiyorum bile ne hissetiğimi bile anlamıyorum sanki yumurtalarla birlikte sinirlerimide aldılar....dünden beri bol bol dua ediyorum çünkü başka yapacak hiç bieşeyim kalmadı senağlamasenağlama ALLAH İNŞ SENİNKİNİ TAMAMINA ERDİRİR GÜLÜMM KİMSENİN DUASINI GERİ ÇEVİRMESİN RABBİM senağlamasenağlama

çok tşk ederim canimmm.ama sperm zaten bulundu malesef kalitesiz bugunde embiryog la gorüştüm 3 tane döllenmiş ama ne iyi diyor nede kötü yani sevinsem olmuyor üzülsem olmuyorr kendimi bile anliyamiyorumm..benim eşimde geçen ay 2 milyon sperm bulunduğu için tese ye gerek görmemişlerdi ama allah tarafindan dün benim yumurtalar toplanirken ondan alinan spermde hiç bulunamadi o yüzden acil ameliyata aldilarr..

canim benim yaa umudunu kaybetme...keske esine keci boynuzu kuru falan uygulasaydin....canim yeterki rabbim istesin bir sperm bir yumurtayi dolleyebilir ve bebeginiz olur sadece birer tane olsuno bile yeter...:1hug:hayirli haberlerini bekliyorum ....

CANIMM NE BİLİMM HİÇÇ BÖYLE BİR SONUÇ BEKLEMİYORDUM Kİİİ ÇOK ÜMİTLİYDİM TAM ANLAMIYLA BİZE SÜPRİZ OLDUU BAKALIMM YARIN BELLİ OLACAK ARTIK NAPAYIM DUA ETMEKTEN BAŞKA Bİ ÇAREM YOKKK senağlamasenağlama

yarın bize nutlaka haber ver civcivcim. umutla bekliyoruz. bak 3 embriyon olmuş bile. inş. hayırlı olur.

yarın bize nutlaka haber ver civcivcim. umutla bekliyoruz. bak 3 embriyon olmuş bile. inş. hayırlı olur.

İNŞ CANIMM 3 TANE OLDU AMA KALİTELİ DEĞİLMİŞ MALESEFFF CANIM AMA İNŞ EN AZINDAN TRANSFER YAPILACAK KADAR İYİ OLUR ÇÜNKÜ YOLUN BU KISMINDA KALMAK İSTEMİYORUMM senağlamasenağlama

İNŞ CANIMM 3 TANE OLDU AMA KALİTELİ DEĞİLMİŞ MALESEFFF CANIM AMA İNŞ EN AZINDAN TRANSFER YAPILACAK KADAR İYİ OLUR ÇÜNKÜ YOLUN BU KISMINDA KALMAK İSTEMİYORUMM senağlamasenağlama

canım hiç üzülme onlara can verecek olan allah kaliteli yada kalitesiz kısmetse allah nasip edecektir şimdi pozitif düşün bu çok önemli ve bol bol dua et

canım hiç üzülme onlara can verecek olan allah kaliteli yada kalitesiz kısmetse allah nasip edecektir şimdi pozitif düşün bu çok önemli ve bol bol dua et

zaten yapacak başka hiç bişeyim yokki canimm inşşallah allah hepimizin dualarini kabul eder iyi dileklerin içinde çok tşk ederim

gunisigi canim senin ikinci denemendi dimi bu????

evet canım benim 2.deneme için tedavim devam ediyor.... tedavi şekli ve dozajı kişiye göre ve dr a göre değişebiliyor... 3.gün genel olarak başlanan gün (inernette tüp bebekle ilgili sayfalardada bu şekilde yazıyor)... ben ilk denemede 1 hafta kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım, adetin 3.gün merionale başlamıştım, bu denemede adetin 2.gün menegona başladım(doğum kontrol hapı kullanmadım)... tedavi şekilleri tamamen kişiye özel ve bünyeye göre belirleniyor canımm... o yüzden çok fazla kafanı takıp yorumlamamalısın.. doktoruna güven ve onun söylediklerini aynen yapmaya çalış...ultrasonlar hep vajinadan yapılıyor.. tabiki insan ister istemez rahatsızlık(çekinme,utanma)duyuyor... ama fiziksel olarak diğer ultrasonlardan farkı yok... sonuçta onlar dr ve bu tedavinin bir parçası.. onlar zaten alışkın ve bu günlerde bakıp rahimi ve yumurtaları değerlendirmeleri gerekiyor... o yüzden rahat olmaya çalışmaktan ve bize söylenenleri aynen yerine getirmekten başka yapabileceğimiz birşey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…