kızlar benim micro gebelikle sonuçlandı fakat dış gebelik oldu sol tüpüm alındı
benim de salı günü yumurtalarım toplandı 14 tane alındı ama bugün itibariyle 8 tane var ve iyi durumdalar denildi pazartesi 10.30 da transferim olacak kızlar hayırlısıyla....belki bu sefer rabbim keçilerimi gönderir bende süper tüpçü anne olurum inşallah....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
selam arkadaşım hayırlı olsun sana tavsiyem hep moralini yüksek tut hiç birşeyin moralini bozmasına izin verme bol bol selavat çek transfer esnasındada hep selavat çek iyi düşün sonuç inşallah iyi olsun
kızlar benim micro gebelikle sonuçlandı fakat dış gebelik oldu sol tüpüm alındı
canim hayirlisi buymus diyelim artik.small,ben birde sen napalim canim ya moralimize yüksek tutalim
kızlar benim micro gebelikle sonuçlandı fakat dış gebelik oldu sol tüpüm alındı[/QUOTE
Geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm . Bir kere veren Allah bidaha verir üzülme.
merhaba arkadaşlar
ben de 2. denememe başladım
Rabbim meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturur inşallah
dilerim hepimizin yüzünü güldürür
mutlaka insanda biraz üzüntü oluyor ama bizler inançlı insanlarız.rabbimin izniyle biliyorum inşallah olacak ama ister istemez ara sıra ağlama nöbetleri geliyor işin kötüsü kimseyle paylaşamıyorsun çünkü kimse seni anlamıyor benimle aynı sıkıntıları yaşayan bir arkadaşım var oda dokuz senelik evli onlarda kadın faktörü vardı çok kez aşılama denedi tutmadı beklemedikleri anda sebepsiz rabbim verdi dokuz ay boyunca hep hamilelik sürecini bana yaşattı benim ne hissettiğimi düşünmeden doğumuna bile gitmek zorunda kaldım hemde tedavi görürken.birde derlerki damdan düşen halimden anlar hiçde anlamıyorlar acaba bende hamile kaldığımda öyle olacakmıyım herkesi kendimden çok düşünmekten yoruldum artıkcanım yaa çok üzüldümbenneyaptımki Allah sabır versin üzülme ne olur rabbim birgün nasip edecek inanıyorum...
pardon yanlis yazmisim:))o kadar cok hastanede tedavi oldum ki isimlerini karistirdim simallcim medipol degil cnm medicana:)):1hug:
Kızlar 17 . Lucrınım hala regl olmadım bole uzun sure olmayan varmmı bunun standartı ne
mrb kizlar buara yogunum pek takip edemiyorum.pozitif sonuc alan arkadslari tebrik ederim Allahim saglikli kucaklarina almayi nasip etsin.negatif sonuc alan arkadaslarim.herseyin hayirlisi.hersey Allah tan vardir bi vakti zamani bizim icinde .sabirla vaktimizi bekleyelim.eninde sonunda gelcek keciler:))))tedavide olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun moral cok onemli aklinizdan olmuycak diye sakin gecirmeyin olumlu dusunun ki sonuc pozitif olsun.
simallcim yola devam cnm benide listeye eklermisin.1 asilama medipol sonuc negatif,7.subat tupbebek Ferti-Jin sonuc negatif.2.tup bebek denemesi haziran Ferti-Jin .inslhh bu sefer olacak inaniyorum. simallcim simdiden tesklerr..a.s.
canım yaaaaaaaaaaa kendiminmiş gibi çok üzüldüm inanki kendimizi de çok alıştırmıştık ooooofffffffffffff neyse canımcım hayırlısı buymuş ama inşallah en yakın zamanda keçilerine kavuşursun süper anne olursun:CüvCüv::ecrin_bebek:
benim de salı günü yumurtalarım toplandı 14 tane alındı ama bugün itibariyle 8 tane var ve iyi durumdalar denildi pazartesi 10.30 da transferim olacak kızlar hayırlısıyla....belki bu sefer rabbim keçilerimi gönderir bende süper tüpçü anne olurum inşallah....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
kızlar günaydınn....ben yine şimdi kan vermeye gidicem....şu yumurtalar ne zaman toplanacak artık bugün belli olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?