2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar benim micro gebelikle sonuçlandı fakat dış gebelik oldu sol tüpüm alındı

canım büyük geçmiş olsun tüp bebekde tüplerin pek bir önemi yok önemli olan yumurtlaman hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu sona ulaşacaz.....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

selam arkadaşım hayırlı olsun sana tavsiyem hep moralini yüksek tut hiç birşeyin moralini bozmasına izin verme bol bol selavat çek transfer esnasındada hep selavat çek iyi düşün sonuç inşallah iyi olsun

selam arkadaşım hayırlı olsun sana tavsiyem hep moralini yüksek tut hiç birşeyin moralini bozmasına izin verme bol bol selavat çek transfer esnasındada hep selavat çek iyi düşün sonuç inşallah iyi olsun

inşallah canım yaaaa teşekkür ederim hayırlısı allahım tüm isteyenlere tüm olmayanlara nasip etsin emeklerimiz boşa gitmez umarım bizlerde anne oluruz inşallah....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

inşallah canım ya .... kızlar aranızda eşine TESE yapılan ve bubun sonucunda gebe kalan varmı acillllllllllll lütfen bilgisi olan yazsın bana

merhaba arkadaşlar

ben de 2. denememe başladım

Rabbim meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturur inşallah

dilerim hepimizin yüzünü güldürür

bende adanada sagol canım sımdı lucrını hormon sonucuna gore mıktarını azaltacak ve yenı bır ılc daha kullanmaya baslıcam degılmı

canim hayirlisi buymus diyelim artik.small,ben birde sen napalim canim ya moralimize yüksek tutalim

napalım biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bu yolda gidebilmek umud edebilmek bile güzel onlar için harcadıklarımız bizim en kıymetli kazançlarımız nede olsa

merhaba arkadaşlar

ben de 2. denememe başladım

Rabbim meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturur inşallah

dilerim hepimizin yüzünü güldürür

Hayırlı olsun arkadaşım İnş. bu son olur bebeğine kavuşursun. Hepimiz sağlıklı bebekler kucağımıza alırız.

canım yaa çok üzüldümbenneyaptımki Allah sabır versin üzülme ne olur rabbim birgün nasip edecek inanıyorum...
mutlaka insanda biraz üzüntü oluyor ama bizler inançlı insanlarız.rabbimin izniyle biliyorum inşallah olacak ama ister istemez ara sıra ağlama nöbetleri geliyor işin kötüsü kimseyle paylaşamıyorsun çünkü kimse seni anlamıyor benimle aynı sıkıntıları yaşayan bir arkadaşım var oda dokuz senelik evli onlarda kadın faktörü vardı çok kez aşılama denedi tutmadı beklemedikleri anda sebepsiz rabbim verdi dokuz ay boyunca hep hamilelik sürecini bana yaşattı benim ne hissettiğimi düşünmeden doğumuna bile gitmek zorunda kaldım hemde tedavi görürken.birde derlerki damdan düşen halimden anlar hiçde anlamıyorlar acaba bende hamile kaldığımda öyle olacakmıyım herkesi kendimden çok düşünmekten yoruldum artık

şimdi bebeğine mevlüt okutacakmış ben yeni ameliyattan çıltım bana haftaya kadar düzelirsin değilmi diyor benim gücüm yok okadar insanın karşısına çıkmaya çok samimi arkadaş işte hep böyle kendimi feda ediyorum sizden başka konuşacak ağlayacak kimsem yok

Kızlar 17 . Lucrınım hala regl olmadım bole uzun sure olmayan varmmı bunun standartı ne

ben 14 lucrin + 25 lucrin daha :)))))
korkma, lucrin yapiyo zaten adet gecikmesini bir sure sonra doktor söktürücü ilaç veriyo farlutal, adet görüyosun, adete kadar lucrini kesmeyecekler, telaşlanma eninde sonunda öyle veya böyle adet göreceksin.

canım benım gecmıs olsun kafana takma baskası ıcın yasama cok zorlandıgın vakıt bunu dıle getır bu kez kendını yıpratıyorsun farkında olmadan

canım evet devamm..çok sağola.s.ekliyorum senide a.s.

sağol canım benima.s. üzülme artık bidahakine inşallah:Saruboceq: sana moral lazım şimdi:teytey: hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim şimdiden:Saruboceq:

serenanes bugun regl oldum canım bundan sonra ne yapcam 2. gun gel demıstı yarın gıdıcem bakalım

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes.....1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart...................???...................Medic ana International
2009Papatya........2.Tüp Bebek Tedavisi..................... 2 Nisan...................???...................ısta nbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…