2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

serenanes bugun regl oldum canım bundan sonra ne yapcam 2. gun gel demıstı yarın gıdıcem bakalım

hah iyi bak kurtuldun canım. doktora gidiyosun şimdi sana östrojen hormonu verecek 4 gün günde 1 tane, 4 gün günde 2 4 gün günde 3 adet şeklinde oldu bende yani 12 gün kullanıyosun, 13-15 günler arasında da transferini yapıyorlar canım. yani 2 hafta sonbra gibi yaklaşık. inşallah tutacak ve bebişlerini alacaksın , moralini yüksek tut lütfen.

sukr28 ten haber yokmu kızlar?dün test yapıcaktı? inşallah güzel haberler almıştır:Saruboceq:

ne kadar samimi arkadaşın da olsa ruh halinden anlamıyorsa veya seni 2. plana atabiliyorsa bence kendini ondan daha az düşünme , yıpratma. kibarca moralinin çok bozuk olduğunu, gelirsen bir sürü insana laf anlatacak gücünün olmadığını söyle ve gitme arkadaşım. acını, sıkıntını yaşayıp tüketmen gerek ki bir sonrakine üstünden atmış bir şekilde başla. yeteri kadar destek olmuşsun yahu, daha fazlası bence biraz kendini hırpalamak olur , gene de en doğrıusunu sen bilirsin.

kızlar bende şimdi doktordan geldim negatif sonuçtan sonra 1 hafta arayla 2 defa regl oldum doktorumendişelenme olur böyle korkulacak bişey yok dedi.regl bittikten sonra gel kontrol edelim dedi.başladık yine koşturmaya inşlh sonu hayırlı olarak biter

hihoyyyt :lepi: evvveettttt kızlarrrr....sonunda beklediğim haberi aldım...... bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum ve Allah'ın izniyle cumartesi yumurtalar toplanacak..... korku heyecan hepsi birbirine karıştı valla.......ilk tedavi bir yönden daha güzeldi hiç bişey bilmiyen kurbanlık koyun gibiydim kaydirigubbakcemile3 ama şimdi ne olduğunu falan bilince daha çok heyecanlanıyormuş insan... inanın heyecandan titriyorum yaa :1hug:

Son düzenleme:

inşallah hayırla biter arkadaşım....doktor olur böyle dediyse pek endişelenecek bir durum yoktur sanırım inşallahta olmaz...

canım yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.aynı şeyleri bende çok yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum.uzun zamandır arkadaşlık yaptığım bir grup arkadaşım var.genelde 2 haftada bir toplanırız ve hepsininde çocukları var.ve inan gittiğim andan kalkana kadar devamlı hamilelik-doğum ve çocuklarını anlatmaktan başka bişey yapmıyorlar.ve benim bu konuda hassas olduğumu bildikleri halde hiç umurlarında değilmiş gibi davranıyorlar.her buluşup eve geldiğimde ağlama krizlerine girerek isyan ediyorum.NEDEN BENN ALLAHIM diye.benim onlardan ne eksiğim var diye.ama sana bişey diyeyim ne kadar onlardan kaçsanda bi şekilde seni buluyorlar.bizöyle büyük bi imtahandayız ki bunun sonucunda inan bana bu annelik duygusunu onlardan 100 bin kat daha fazlasını yaşayacaz.Sabret arkadaşım sabırdan başka şuan elimizden gelen başka bişey yok.

canım çok sevindim adına.birer gün arayla birbirimizi takip ediyoruz.yarında benimkiler toplanıyor hayırlısıyla.ben ilk defa yaptıracağım için senin dediğin gibi kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi.sonradan ağrı oluyor mu onu merak ediyorum.yada bi kanama oluyormu ? sonrasında ne yapıyorlar ? bana bilgi verirmisin ?

merhaba arkadaşlar..bende bugün kontroldeydim..bu gece çatlatmayı yapacağım cumartesi benimkiler de toplanacak..ama benden E2 ve progesteron testi istemişlerdi..E2 - 4611 progesteron da 1,46 çıktı..hemşire de aramadı acaba nasıl bu sonuçlar toplanmasında herhangi bir sakınca olur mu bilmiyorum..

Elsinorecim, e2 seviyesi folikül sayısıyla bağlantılı. Folikül başına en az 300 e2 olması gerekiyor. Demek ki e2 için endişelenmene gerek yok. Progesteron ise yumurtalar toplandıktan sonra vücudun salgılamaya başladığı bir hormon. Yani progesteron düşük çıksa bile doktor bunu dışarıdan destekleyecektir. Sen hiç moralini bozma. Güzel haberlerini bekliyorum. Işıkla kal :))

evet canım 1er gün aramız var canım toplama sırasında uyuduğun için bişey hissetmiyorsun...sonrasında biraz ağrı oluyor fakat dayanılamayacak kadar değil...sonuçta bir işlem yapılıyor.kanama falan olmuyor.

sdsmt çok sevindim herşeyin yolunda gi,tmesine , hadi hayırlısı olsun canım
teşekkür ederim....acayip heyecanlıyım ama.inşallah sonuda güzel olur :Saruboceq:

canım aynı gün toplancak yumoşlarımız.... benim E2 salı günü 4570 di bugün kaç bilmiyorum... ama bir sorun olmaz..zaten sorun olsa sana derlerdi bikaç gün daha ilaçları kullanman söylenirdi.demekki uygunki çatlatma iğneni vur demişler. sende gece 1 demi vurulcaksın.

canım çok sevindimmmm:lepi: inşallah hayırlısı olur :Saruboceq: aaa ama bildiğin için asıl korkmaman gerek sadece heycan ve umut yeter hiçbişey hissetmiyeceksin, meleklerrrr yoldaaaaa:lepi:

hadi bakalım adanalııııııııı sen güzel haberler ver bize inşallahhhhhhhhhhhh söyle kuzularına sıkı sıkı tutunsunlae sana sen şimdiden başla onları motive etmeye duyarlar seni onlar tüplerin içinde de olsalardelikafadulden

inşallah canım ya .... kızlar aranızda eşine TESE yapılan ve bubun sonucunda gebe kalan varmı acillllllllllll lütfen bilgisi olan yazsın bana

evet ben varımmmm teseyle bulundu ama dondurulmuşlarle yapıldı transferim ve hamile kaldım fakat düşük yaptım ikincide hiç tutmadı

ooooooooooooooooooollllllllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nihayet geldi haber bende öldüm meraktan dedim bu kızın yumurtalarını almıcaklar galibadelikafadulden.sakın korkma bak çok kolay olacak operasyon.aayyyyyyyyyyyy kaç tane yumoş olucak ama hadi ya teyze olalım bir kez daha :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi gözün aydın.tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzel olucak arkadaşım buna yürekten inanıyorum alıcaz ya melekleri kucağımıza en kısa zamandakaydirigubbakcemile3

canımsın ya güçlü olmak zorundayız belki biz onları şimdi anlamıyoruz ama bence insan öyle yoğun yaşıyorki bu kadar zor kavuştuğu bebeğine olan duygularını biz ancak anne olunca anlarız bunu diye düşünüyorum.bence arkadaşının sevincine ortak ol.zamanı geldiğinde oda sana olur eğer gerçek arkadaşsa.o meleğin senin yaşadıklarından haberi yok teyzesi hayata merhebe derken bence senin gibi bir teyzesi olduğunu bilmeli.bunu yeğnin için yap.ayrıca ne kadar kaçıcan insanlardan biz suçlu değiliz sadece çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkk ÖZELİZ.sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…