serenanes bugun regl oldum canım bundan sonra ne yapcam 2. gun gel demıstı yarın gıdıcem bakalım
şimdi bebeğine mevlüt okutacakmış ben yeni ameliyattan çıltım bana haftaya kadar düzelirsin değilmi diyor benim gücüm yok okadar insanın karşısına çıkmaya çok samimi arkadaş işte hep böyle kendimi feda ediyorum sizden başka konuşacak ağlayacak kimsem yok
sukr28 ten haber yokmu kızlar?dün test yapıcaktı? inşallah güzel haberler almıştır:Saruboceq:
kızlar bende şimdi doktordan geldim negatif sonuçtan sonra 1 hafta arayla 2 defa regl oldum doktorumendişelenme olur böyle korkulacak bişey yok dedi.regl bittikten sonra gel kontrol edelim dedi.başladık yine koşturmaya inşlh sonu hayırlı olarak biter
şimdi bebeğine mevlüt okutacakmış ben yeni ameliyattan çıltım bana haftaya kadar düzelirsin değilmi diyor benim gücüm yok okadar insanın karşısına çıkmaya çok samimi arkadaş işte hep böyle kendimi feda ediyorum sizden başka konuşacak ağlayacak kimsem yok
hihoyyyt :lepi: evvveettttt kızlarrrr....sonunda beklediğim haberi aldım...... bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum ve Allah'ın izniyle cumartesi yumurtalar toplanacak..... korku heyecan hepsi birbirine karıştı valla.......ilk tedavi bir yönden daha güzeldi hiç bişey bilmiyen kurbanlık koyun gibiydim kaydirigubbakcemile3 ama şimdi ne olduğunu falan bilince daha çok heyecanlanıyormuş insan... inanın heyecandan titriyorum yaa :1hug:
merhaba arkadaşlar..bende bugün kontroldeydim..bu gece çatlatmayı yapacağım cumartesi benimkiler de toplanacak..ama benden E2 ve progesteron testi istemişlerdi..E2 - 4611 progesteron da 1,46 çıktı..hemşire de aramadı acaba nasıl bu sonuçlar toplanmasında herhangi bir sakınca olur mu bilmiyorum..
evet canım 1er gün aramız var canım toplama sırasında uyuduğun için bişey hissetmiyorsun...sonrasında biraz ağrı oluyor fakat dayanılamayacak kadar değil...sonuçta bir işlem yapılıyor.kanama falan olmuyor.canım çok sevindim adına.birer gün arayla birbirimizi takip ediyoruz.yarında benimkiler toplanıyor hayırlısıyla.ben ilk defa yaptıracağım için senin dediğin gibi kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi.sonradan ağrı oluyor mu onu merak ediyorum.yada bi kanama oluyormu ? sonrasında ne yapıyorlar ? bana bilgi verirmisin ?
teşekkür ederim....acayip heyecanlıyım ama.inşallah sonuda güzel olur :Saruboceq:sdsmt çok sevindim herşeyin yolunda gi,tmesine , hadi hayırlısı olsun canım
merhaba arkadaşlar..bende bugün kontroldeydim..bu gece çatlatmayı yapacağım cumartesi benimkiler de toplanacak..ama benden E2 ve progesteron testi istemişlerdi..E2 - 4611 progesteron da 1,46 çıktı..hemşire de aramadı acaba nasıl bu sonuçlar toplanmasında herhangi bir sakınca olur mu bilmiyorum..
hihoyyyt :lepi: evvveettttt kızlarrrr....sonunda beklediğim haberi aldım...... bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum ve Allah'ın izniyle cumartesi yumurtalar toplanacak..... korku heyecan hepsi birbirine karıştı valla.......ilk tedavi bir yönden daha güzeldi hiç bişey bilmiyen kurbanlık koyun gibiydim kaydirigubbakcemile3 ama şimdi ne olduğunu falan bilince daha çok heyecanlanıyormuş insan... inanın heyecandan titriyorum yaa :1hug:
benim de salı günü yumurtalarım toplandı 14 tane alındı ama bugün itibariyle 8 tane var ve iyi durumdalar denildi pazartesi 10.30 da transferim olacak kızlar hayırlısıyla....belki bu sefer rabbim keçilerimi gönderir bende süper tüpçü anne olurum inşallah....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
inşallah canım ya .... kızlar aranızda eşine TESE yapılan ve bubun sonucunda gebe kalan varmı acillllllllllll lütfen bilgisi olan yazsın bana
kızlar bende şimdi doktordan geldim negatif sonuçtan sonra 1 hafta arayla 2 defa regl oldum doktorumendişelenme olur böyle korkulacak bişey yok dedi.regl bittikten sonra gel kontrol edelim dedi.başladık yine koşturmaya inşlh sonu hayırlı olarak biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?