merhaba arkadaşlar
ben de 2. denememe başladım
Rabbim meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturur inşallah
dilerim hepimizin yüzünü güldürür
arzumsun gerçekten çok üzüldüm ama inan bana hepimizi öyle yada böyle üzen öyle olaylar yaşadık ki ne yapalım Allahın bizim için hazırladığı sahne de bu bize düşen rolümüzü layıkıyla oynamak.canımsın hepimizin çevresi çocukla dolu ben öğretmenim hatta düşünsene 32 tane yavru var etrafımda.öyle masumlarki belki Allahım bizlere vermiyecek bu meleklerden olsun böyle de yaşarız.etrafımızdakileri görmezden gelemeyiz yaşananlardan soyutlayamayız kendimizi en azından bunu kendine yapma.ya belki kızıcan bana ama söylemek istedim bunları lütfen hayatın bütüm cilvelerine rağmen güçlü ol ki bence çok güçlüsün çünkü anne olmak için savaşıyorsun bunun da üstesinden gelirsin arkadaşımmmmm
canım inşallah melekler yoldadır ve bu yolun sonu benim yanım olur....bu sefer umutluyum bu sefer hep olacak olacak diyorum ama arada bir tutmama korkusu vuruyor düşüncelerimle savaşmaya başlıyorum.veeee bu savaşın galibi benim :lepi: çünkü bu sefer olacak ve Allah'ın izniyle meleklerim bana gelecek....Bu sefer ben kazanacam.....Bu sefer tutacak....canım çok sevindimmmm:lepi: inşallah hayırlısı olur :Saruboceq: aaa ama bildiğin için asıl korkmaman gerek sadece heycan ve umut yeter hiçbişey hissetmiyeceksin, meleklerrrr yoldaaaaa:lepi:
ooooooooooooooooooollllllllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nihayet geldi haber bende öldüm meraktan dedim bu kızın yumurtalarını almıcaklar galibadelikafadulden.sakın korkma bak çok kolay olacak operasyon.aayyyyyyyyyyyy kaç tane yumoş olucak ama hadi ya teyze olalım bir kez daha :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah melekler yoldadır ve bu yolun sonu benim yanım olur....bu sefer umutluyum bu sefer hep olacak olacak diyorum ama arada bir tutmama korkusu vuruyor düşüncelerimle savaşmaya başlıyorum.veeee bu savaşın galibi benim :lepi: çünkü bu sefer olacak ve Allah'ın izniyle meleklerim bana gelecek....Bu sefer ben kazanacam.....Bu sefer tutacak....:hooray: :lepi: :enbuyukkk:canım çok sevindimmmm:lepi: inşallah hayırlısı olur :Saruboceq: aaa ama bildiğin için asıl korkmaman gerek sadece heycan ve umut yeter hiçbişey hissetmiyeceksin, meleklerrrr yoldaaaaa:lepi:
ooooooooooooooooooollllllllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nihayet geldi haber bende öldüm meraktan dedim bu kızın yumurtalarını almıcaklar galibadelikafadulden.sakın korkma bak çok kolay olacak operasyon.aayyyyyyyyyyyy kaç tane yumoş olucak ama hadi ya teyze olalım bir kez daha :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım adanalııııııııı sen güzel haberler ver bize inşallahhhhhhhhhhhh söyle kuzularına sıkı sıkı tutunsunlae sana sen şimdiden başla onları motive etmeye duyarlar seni onlar tüplerin içinde de olsalardelikafadulden
çok teşekkür ederim şekercim inşallah bu sefer keçilerime kavuşurum tabi allahım izin verirse her zamanki gibi rabbim o güzel duyguları herkese nasip etsin kimsenin emegi boşa gitmesin tüm olmayanlara tüm isteyenlere versin allahım..... 8 tanesi beni bekliyorlar yarışıyorlar şuan inşallah benide anne edecekler pazartesi o güzel meleklerim...(keçilerim) bende tüp anne olacam kuzularıma inşallah....yaşasınnnnn...
bende varımmmmmmmmm.2 deneme olacak inşallah.haziran temmuz gibi startvereceğiz.allah her isteyene bebek versin.ben ilk denememin olmadığını daha yeni öğrendim.çok üzüldük.öyle bir durumdayımki en yakınımdaki kişiler hep hamile.en büyük duamda allahımbizi kimseye imrendirme,herkese nasip et.:Saruboceq:
canım sen histereskopi yaptırdınmı yada ilk negatif sonucundan sonra ne testlerden geçtin bana yazabilir misin
bende adanada sagol canım sımdı lucrını hormon sonucuna gore mıktarını azaltacak ve yenı bır ılc daha kullanmaya baslıcam degılmı
hihoyyyt :lepi: evvveettttt kızlarrrr....sonunda beklediğim haberi aldım...... bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum ve Allah'ın izniyle cumartesi yumurtalar toplanacak..... korku heyecan hepsi birbirine karıştı valla.......ilk tedavi bir yönden daha güzeldi hiç bişey bilmiyen kurbanlık koyun gibiydim kaydirigubbakcemile3 ama şimdi ne olduğunu falan bilince daha çok heyecanlanıyormuş insan... inanın heyecandan titriyorum yaa :1hug:
canım test sonucuna yumurta durumuna göre azaltıp yada çogaltıyorlar bende lucrine 10 la başladık 5 e düşürdü adetin 3. Günüde gonal f diye igne vardı 187,5 la başladık sonra 150 e düştü canım belki birşeyler anlaya bilirsin ben de böyle oldu...14 tane yumurta oluşdu 8 i döllendi şimdi yarışıyorlar....rabbim hepimize versin inşallah....aminnnnnn
:ecrin_bebek::cüvcüv::lepi: Sıra sendeee
hah iyi bak kurtuldun canım. Doktora gidiyosun şimdi sana östrojen hormonu verecek 4 gün günde 1 tane, 4 gün günde 2 4 gün günde 3 adet şeklinde oldu bende yani 12 gün kullanıyosun, 13-15 günler arasında da transferini yapıyorlar canım. Yani 2 hafta sonbra gibi yaklaşık. Inşallah tutacak ve bebişlerini alacaksın , moralini yüksek tut lütfen.
Elsinorecim, e2 seviyesi folikül sayısıyla bağlantılı. Folikül başına en az 300 e2 olması gerekiyor. Demek ki e2 için endişelenmene gerek yok. Progesteron ise yumurtalar toplandıktan sonra vücudun salgılamaya başladığı bir hormon. Yani progesteron düşük çıksa bile doktor bunu dışarıdan destekleyecektir. Sen hiç moralini bozma. Güzel haberlerini bekliyorum. Işıkla kal :))
evet canım 1er gün aramız var canım toplama sırasında uyuduğun için bişey hissetmiyorsun...sonrasında biraz ağrı oluyor fakat dayanılamayacak kadar değil...sonuçta bir işlem yapılıyor.kanama falan olmuyor.
teşekkür ederim....acayip heyecanlıyım ama.inşallah sonuda güzel olur :Saruboceq:
canım aynı gün toplancak yumoşlarımız.... benim E2 salı günü 4570 di bugün kaç bilmiyorum... ama bir sorun olmaz..zaten sorun olsa sana derlerdi bikaç gün daha ilaçları kullanman söylenirdi.demekki uygunki çatlatma iğneni vur demişler. sende gece 1 demi vurulcaksın.
evet ben varımmmm teseyle bulundu ama dondurulmuşlarle yapıldı transferim ve hamile kaldım fakat düşük yaptım ikincide hiç tutmadı
evt cnm hemşire aradı zaten normal dedi çatlatma iğneni yapabilirsin dedi..sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?