2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar

ben de 2. denememe başladım

Rabbim meleklerimize sağlıkla hayırla kavuşturur inşallah

dilerim hepimizin yüzünü güldürür

hoşgeldin tatlım hadi bakalım 2. ve son olur da meleklerini alırsın kucağına :Saruboceq:

arzumsun gerçekten çok üzüldüm ama inan bana hepimizi öyle yada böyle üzen öyle olaylar yaşadık ki ne yapalım Allahın bizim için hazırladığı sahne de bu bize düşen rolümüzü layıkıyla oynamak.canımsın hepimizin çevresi çocukla dolu ben öğretmenim hatta düşünsene 32 tane yavru var etrafımda.öyle masumlarki belki Allahım bizlere vermiyecek bu meleklerden olsun böyle de yaşarız.etrafımızdakileri görmezden gelemeyiz yaşananlardan soyutlayamayız kendimizi en azından bunu kendine yapma.ya belki kızıcan bana ama söylemek istedim bunları lütfen hayatın bütüm cilvelerine rağmen güçlü ol ki bence çok güçlüsün çünkü anne olmak için savaşıyorsun bunun da üstesinden gelirsin arkadaşımmmmm

Sana katılıyorum arkadaşım. Madem anne olamaya çalışıyoruz. Anneler güçlü olmalı.

canım çok sevindimmmm:lepi: inşallah hayırlısı olur :Saruboceq: aaa ama bildiğin için asıl korkmaman gerek sadece heycan ve umut yeter hiçbişey hissetmiyeceksin, meleklerrrr yoldaaaaa:lepi:
canım inşallah melekler yoldadır ve bu yolun sonu benim yanım olur....bu sefer umutluyum bu sefer hep olacak olacak diyorum ama arada bir tutmama korkusu vuruyor düşüncelerimle savaşmaya başlıyorum.veeee bu savaşın galibi benim :lepi: çünkü bu sefer olacak ve Allah'ın izniyle meleklerim bana gelecek....Bu sefer ben kazanacam.....Bu sefer tutacak....

kaydirigubbakcemile3 yumurtaları almama gibi bi şansları yok maalesef okadar uğraştık besledik büyüttük boşamı kaydirigubbakcemile3 yalnız benim korkum yumoşlar oldu kocaman hala toplayalım demediler...dedim bunlar toplayana kadar yumaoşlar patlayacak kaydirigubbakcemile3 bende merak ediyorum bu sefer kaç yumoşum olacak....ama doktorum 10un üzerinde kaliteli yumurtan var dedi.... ama bakalım kaç tane toplanıp kaçı döllenecek.... Allah'ım sonunu hayır etsinde gerisi önemli değil yeterki 1 tanesi döllensin tutunsun ama sonu hayır olsun...meleğim hayırlısıyla sağlığıyla benim olsun....(bu dileğim hepimiz için arkadaşlar.tekil kullanmama bakmayın) :1hug: a.s.

canım çok sevindimmmm:lepi: inşallah hayırlısı olur :Saruboceq: aaa ama bildiğin için asıl korkmaman gerek sadece heycan ve umut yeter hiçbişey hissetmiyeceksin, meleklerrrr yoldaaaaa:lepi:
canım inşallah melekler yoldadır ve bu yolun sonu benim yanım olur....bu sefer umutluyum bu sefer hep olacak olacak diyorum ama arada bir tutmama korkusu vuruyor düşüncelerimle savaşmaya başlıyorum.veeee bu savaşın galibi benim :lepi: çünkü bu sefer olacak ve Allah'ın izniyle meleklerim bana gelecek....Bu sefer ben kazanacam.....Bu sefer tutacak....:hooray: :lepi: :enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3 yumurtaları almama gibi bi şansları yok maalesef okadar uğraştık besledik büyüttük boşamı kaydirigubbakcemile3 yalnız benim korkum yumoşlar oldu kocaman hala toplayalım demediler...dedim bunlar toplayana kadar yumaoşlar patlayacak kaydirigubbakcemile3 bende merak ediyorum bu sefer kaç yumoşum olacak....ama doktorum 10un üzerinde kaliteli yumurtan var dedi.... ama bakalım kaç tane toplanıp kaçı döllenecek.... Allah'ım sonunu hayır etsinde gerisi önemli değil yeterki 1 tanesi döllensin tutunsun ama sonu hayır olsun...meleğim hayırlısıyla sağlığıyla benim olsun....(bu dileğim hepimiz için arkadaşlar.tekil kullanmama bakmayın) :1hug: a.s.

çok teşekkür ederim şekercim inşallah bu sefer keçilerime kavuşurum tabi allahım izin verirse her zamanki gibi rabbim o güzel duyguları herkese nasip etsin kimsenin emegi boşa gitmesin tüm olmayanlara tüm isteyenlere versin allahım..... 8 tanesi beni bekliyorlar yarışıyorlar şuan inşallah benide anne edecekler pazartesi o güzel meleklerim...(keçilerim) bende tüp anne olacam kuzularıma inşallah....yaşasınnnnn...

Son düzenleme:

canım sen histereskopi yaptırdınmı yada ilk negatif sonucundan sonra ne testlerden geçtin bana yazabilir misin

arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim

bende varımmmmmmmmm.2 deneme olacak inşallah.haziran temmuz gibi startvereceğiz.allah her isteyene bebek versin.ben ilk denememin olmadığını daha yeni öğrendim.çok üzüldük.öyle bir durumdayımki en yakınımdaki kişiler hep hamile.en büyük duamda allahımbizi kimseye imrendirme,herkese nasip et.:Saruboceq:

İnş. arkadaşım 2. denemende bebeğine kavuşursun. Duana da kocaman bir Amin:Saruboceq:mirmirmirmirmirmirmirmir

canım sen histereskopi yaptırdınmı yada ilk negatif sonucundan sonra ne testlerden geçtin bana yazabilir misin

evet 2 yıl önce yaptırdım çikolata kisti buldular ve almışlardı laporaskapide yaptılar tüplerin kapalı oldugunu ögrendiler hormon testi kan testi yapılıyor sonucu dr anlatıyor beraber karar veriyorsun işte canım böyle devam ediyorrrr allahım tüm isteyenlere versinnn amin
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

bende adanada sagol canım sımdı lucrını hormon sonucuna gore mıktarını azaltacak ve yenı bır ılc daha kullanmaya baslıcam degılmı

canım test sonucuna yumurta durumuna göre azaltıp yada çogaltıyorlar bende lucrine 10 la başladık 5 e düşürdü adetin 3. günüde gonal f diye igne vardı 187,5 la başladık sonra 150 e düştü canım belki birşeyler anlaya bilirsin ben de böyle oldu...14 tane yumurta oluşdu 8 i döllendi şimdi yarışıyorlar....rabbim hepimize versin inşallah....aminnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: sıra sendeee

hadi canım benim çok sevindim hayırlısı ile bir sürü yumoşun toplanır inşalh arkadaşım:1hug:a.s.

sagolasın canım bugun 2. Gun kan verdım geldım ogleden sonra sonucları gostercez ınsallah canım rabıım yavrularımıza kavusturur senı heyecanla beklıyorum

amın ınsallah canım kan verdım geldım ogleden sonra gorusucez dr la.dualarınızı eksık etmeyın

evt cnm hemşire aradı zaten normal dedi çatlatma iğneni yapabilirsin dedi..sağolasın.

eveeeet aynı gün toplanacak..ama benimkiler 11.30'da toplanacağı için ben dün gece 23.30'da yaptım iğnemi demekki seninkiler 13.00'de toplanacak..ne güzel mutlu haberlerimizi de aynı gün alacağız desene :))

nesrin bahar canım ya senin şuan durumun nedir kaçıncı denemen bana anlatabilrimisin seninle derdimiz aynı merak ediyorum yaşadılarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…