2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sagolasın canım bugun 2. Gun kan verdım geldım ogleden sonra sonucları gostercez ınsallah canım rabıım yavrularımıza kavusturur senı heyecanla beklıyorum

peki canım sonuca göre ilaçlarını ayarlayacaklar...hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun allahım tüm isteyenlere tüm olmayanlara nasip etsin aminnnn.....
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

eveeeet aynı gün toplanacak..ama benimkiler 11.30'da toplanacağı için ben dün gece 23.30'da yaptım iğnemi demekki seninkiler 13.00'de toplanacak..ne güzel mutlu haberlerimizi de aynı gün alacağız desene :))

evet canım aynı gün inşallah halay çekeriz burda..... valla banada 11 de burda ol dediler ama dediğin gibi 1 i bulur toplanması...ilk tedavimdede 10 da burda ol demişlerdi 3 e kadar beklemiştim....bide akşam 6 dan sonrada bişey yememiştim anesteziden önce açlıktan bayılacaktım kaydirigubbakcemile3 bu sefer tıka basa 12 ye kadar yiyecem valla cokacimcoook

hadi canım benim çok sevindim hayırlısı ile bir sürü yumoşun toplanır inşalh arkadaşım:1hug:a.s.

sağol canım yaa ayyy inşallah sonucumda güzel olur bu sefer.... yumoşlara gelince az olsun öz olsun sonuç pozitif olsun kaydirigubbakcemile3

Hazeran aynı hastanede tedavi görüyoruz sanırım. Seninde uzun protokolmüydü. ben 7. iğnemi vuruldum bugün. Seninde lucin mi ikinci iğneye başladınmı? ya 14 günü yada hastalancaksın 3. günü geliceksin dediler. lucine devam edicekmişim onunla beraber başka bir iğne daha vericekmiş. merak ediyorum bende. Hangi aşamadasın sen?

canım ben yaptırdım rahim kalınlaşamdı ilaçlara rağmen yaptılar ve yapışıklık tespit ettiler operasyon sırasındada halletmişler sorunu.bence bir daha denemeden önce yaptır için rahat olur tabii doktorun ne düşünür bilemem ama.Allah yardımcın olsun rahat ol birazcık diğer topiklerde okudum bu kadar sıkıntı senin ve gelecek olan meleklerin için iyi değil.Allaha bırak o bizim için en doğru zamanı biliyordur.sevgiyle kal

nesrin bahar canım ya senin şuan durumun nedir kaçıncı denemen bana anlatabilrimisin seninle derdimiz aynı merak ediyorum yaşadılarını

canım kısaca anlatayım dicem olmayacak o kadar çok şey yaşadık kifisfisfiscanım ben 10 yıldır adet göremiyorun sadece ilaçlarla oluyordum.evlenir evlenmez gittik doktoro biliyodum tüp bebek olacağını aaaaaaaaa bir de baktık eşimde azosperm çıktı.eşime genetik testi yapıldı çok şükür genetik bir sorun ortaya çıkmadı ve teseyle sperm bulundu...neyse ilaçlarla 1. deneme için başladık tabiii yumurtalar aşırı uyarılınca ohss oldum ve transferim iptal edildi dondurduk bizde 18 tane.ben düzelince 6 ay kadar sürdü iyileşme süreci.ilaçlarla rahim içini hazırladılar fakat kalınlaşmadı bu seferde hiperaskopi yapıldı yapışıklık buldular onuda hallettikten sonra nihayetttttttttt1. transfer yapıldı 3 taneydi 3 yumoşta tuttu bu seferde bende ilaçlara bağlı şeker yükselmesi oldu düşük yaptım bu noktada en kötüsü yavrularım avcuma düştü tuvalette:1no2::1no2:3 kötü bir dönemdi benneyaptımki sonra 2. deneme bu sefer negetif sonuç bakalım 3. için çıktım yola bu sefer eşim benden daha istekli çünkü ben herşeye sıfırdan başlıcam ve korkuyorum ohss olmaktan diğer sefer ölümden döndüm risk biraz fazla bende.keşke dondurulmuşum olsaydı fakat 18 taneden çözülünce 6 tane sağlam kaldı.bu arada unuttum yine ilaçlardan kistler ortaya çıktı Allahtan kendi kendine ilaçları bırakınca düzeldi.biraz uzun oldu sıkılmadın dimi sırnaşık şey.sizde sorun ne.sevgiyle kal arkadaşıma.s.

:1hug:simalllllllllllllllll nerdesin küstün mü bizeklava:

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakim kimse yok ayol nereledesiniz......nasıl gidiyor arkadaşlar yaaaaaaaaa......

burdayımmmmmmmmmm yemek yapıyorum heyecanlısın dimi adanalı

selam kıslar
nesrinbar bende azolu eşiyim..
hangi merkezde yaptırmıştınız?
ilk denemem gecen sene mayısta oldu 3 tane konuldu ama tutmadı

selam kıslar
nesrinbar bende azolu eşiyim..
hangi merkezde yaptırmıştınız?
ilk denemem gecen sene mayısta oldu 3 tane konuldu ama tutmadı

canım inşallah tutae bie dahaki denemende hacettepe has. yaptırdık canım ankara da yeni deneme ne zaman senin

Merhaba arkadaşlar,

Ben birkaç gündür konuyu okuyorum ve katılmak isterdim. Sizin başarı hıkayleriniz ve birbirinize verdiğiniz destek bana da umut veriyor ve moralimi yükseltiyor :) İyi ki varsiniz.

Eşimle 2 yıldan fazla bebek üzerinde calısıyoruz. Hayatımda hiç hamile olmadım. 2 tane aşılama yapıldı, doktor vakit kayip etmeyin diye tüp bebeğe yönlerdirdi. 2006'da açık amelıyatla endometrisis kist cikarildi ve bundan dolayı hala sağ yumurtalığım düzgün çalışmıyor, sürekli kıst üretiyor. Allahtan ameliyattan sonra bir daha cikolata kistim olmadı. Tüplerim ikisi de açıkmış ve kısırılık sebebimiz bilnmiyormuş gerci endometriosisin büyük bir rol oynadığı biliyorum.

Şu anda Adana'da tüp bebek tedavi görüyoruz. Uzun protokol. Lucrin ile başladım 21. günü ve bugün menogon iğnelerim 9. günü. Yarın gene merkeze gidip kan verip muyane olacağız. Carsamba muyanede 10-15 tane yumurta görünüyordu, 4-5 tanesi büyükmüş. Yumurta toplama da pazartesi veya salı olacak artik ve ondan çok korkuyorum. Genel aneztesi biraz ürkütüyor ve ondan sonraki ağrıları. Rahım filminden sonra cünkü çok fena ağrım oldu. Galiba sadece dayanacağım ve ilerideki (INSALLAH) dogumu düşünerek, ondan daha kötü bir ağrı yok galiba uff bu ne çektiğimiz...erkek olmak ne güzelmiş... :)

Herkese Allah bir evlat nasıp etsin, Insallah herkesin tedavi positif sonuç verir...
hihoyyyt :1hug:

burdayımmmmmmmmmm yemek yapıyorum heyecanlısın dimi adanalı

kolay gelsin şeker sana hem nasıl heycanlıyım duygularım birbirine karıştııı 8 keçim beni bekliyor savaşıyor ama bilmiyorlarki benim 8 yıldır onları nasıl bekledimi gel pazartesi gel...
sen nasılsın mayısa az kaldı süper anne..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...
her zamanki gibi tüm olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagı boş kalmasın güzel ögretmenim...hemde ikizleri olsun herkesinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım geçmiş olsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin tedavinin sonuna yaklaşmışsın hayırlı bi şekilde bir an önce kurtulursun inşallah allahım tüm olmayanlara tüm isteyenlere tüm tedavidekilere ve bekleyenlere hayırlı bebişler nasip etsin aminnnnnnnnnnn
adanada nereye yaptırıyon ben adanalıyım adanada oturuyom sorun olursa cevaplarım adana içinnn.:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

öncelikle merhaba hayırlı olsun tedavin inşallah alırsın kucağına meleğini.canım hiç korkma yumurta toplama çok kolay ağrı yok yani olsada azıcık sinek ısırması gibi bir ağrı olucak karnında rahim filmi çok acı verici ama bu işlem inan bana çok ama çok daha kolayyyyyyyyyyyyyy.Allah yardımcın olsun a.s.

nesrincim yaw burası akşamları daha hareketli olurdu kimsenin sesi çıkmıyo artık mirmirmirmir
nasılsın canım ?

sdmst canım yarın işlemin var galibba bu sıralar çok takip edemiyorum biraz kabuğuma çekildim bol şans canım dualarımız seninle mutlu başlangıcın ilk adımı olsun inşallahhihoyyyt

serananes sen nasılsın bebekler nasıl keseler gördünmü tekmi çiftmi bellimi:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…