Vakit yaklaştı demek. Allah yardımcın olsun şeker :Saruboceq::Saruboceq:
sagolasın canım bugun 2. Gun kan verdım geldım ogleden sonra sonucları gostercez ınsallah canım rabıım yavrularımıza kavusturur senı heyecanla beklıyorum
eveeeet aynı gün toplanacak..ama benimkiler 11.30'da toplanacağı için ben dün gece 23.30'da yaptım iğnemi demekki seninkiler 13.00'de toplanacak..ne güzel mutlu haberlerimizi de aynı gün alacağız desene :))
hadi canım benim çok sevindim hayırlısı ile bir sürü yumoşun toplanır inşalh arkadaşım:1hug:a.s.
canım yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.aynı şeyleri bende çok yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum.uzun zamandır arkadaşlık yaptığım bir grup arkadaşım var.genelde 2 haftada bir toplanırız ve hepsininde çocukları var.ve inan gittiğim andan kalkana kadar devamlı hamilelik-doğum ve çocuklarını anlatmaktan başka bişey yapmıyorlar.ve benim bu konuda hassas olduğumu bildikleri halde hiç umurlarında değilmiş gibi davranıyorlar.her buluşup eve geldiğimde ağlama krizlerine girerek isyan ediyorum.NEDEN BENN ALLAHIM diye.benim onlardan ne eksiğim var diye.ama sana bişey diyeyim ne kadar onlardan kaçsanda bi şekilde seni buluyorlar.bizöyle büyük bi imtahandayız ki bunun sonucunda inan bana bu annelik duygusunu onlardan 100 bin kat daha fazlasını yaşayacaz.Sabret arkadaşım sabırdan başka şuan elimizden gelen başka bişey yok.
arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim
nesrin bahar canım ya senin şuan durumun nedir kaçıncı denemen bana anlatabilrimisin seninle derdimiz aynı merak ediyorum yaşadılarını
selam kıslar
nesrinbar bende azolu eşiyim..
hangi merkezde yaptırmıştınız?
ilk denemem gecen sene mayısta oldu 3 tane konuldu ama tutmadı
burdayımmmmmmmmmm yemek yapıyorum heyecanlısın dimi adanalı
Merhaba arkadaşlar,
Ben birkaç gündür konuyu okuyorum ve katılmak isterdim. Sizin başarı hıkayleriniz ve birbirinize verdiğiniz destek bana da umut veriyor ve moralimi yükseltiyor :) İyi ki varsiniz.
Eşimle 2 yıldan fazla bebek üzerinde calısıyoruz. Hayatımda hiç hamile olmadım. 2 tane aşılama yapıldı, doktor vakit kayip etmeyin diye tüp bebeğe yönlerdirdi. 2006'da açık amelıyatla endometrisis kist cikarildi ve bundan dolayı hala sağ yumurtalığım düzgün çalışmıyor, sürekli kıst üretiyor. Allahtan ameliyattan sonra bir daha cikolata kistim olmadı. Tüplerim ikisi de açıkmış ve kısırılık sebebimiz bilnmiyormuş gerci endometriosisin büyük bir rol oynadığı biliyorum.
Şu anda Adana'da tüp bebek tedavi görüyoruz. Uzun protokol. Lucrin ile başladım 21. günü ve bugün menogon iğnelerim 9. günü. Yarın gene merkeze gidip kan verip muyane olacağız. Carsamba muyanede 10-15 tane yumurta görünüyordu, 4-5 tanesi büyükmüş. Yumurta toplama da pazartesi veya salı olacak artik ve ondan çok korkuyorum. Genel aneztesi biraz ürkütüyor ve ondan sonraki ağrıları. Rahım filminden sonra cünkü çok fena ağrım oldu. Galiba sadece dayanacağım ve ilerideki (INSALLAH) dogumu düşünerek, ondan daha kötü bir ağrı yok galibauff bu ne çektiğimiz...erkek olmak ne güzelmiş... :)
Herkese Allah bir evlat nasıp etsin, Insallah herkesin tedavi positif sonuç verir...
hihoyyyt :1hug:
Merhaba arkadaşlar,
Ben birkaç gündür konuyu okuyorum ve katılmak isterdim. Sizin başarı hıkayleriniz ve birbirinize verdiğiniz destek bana da umut veriyor ve moralimi yükseltiyor :) İyi ki varsiniz.
Eşimle 2 yıldan fazla bebek üzerinde calısıyoruz. Hayatımda hiç hamile olmadım. 2 tane aşılama yapıldı, doktor vakit kayip etmeyin diye tüp bebeğe yönlerdirdi. 2006'da açık amelıyatla endometrisis kist cikarildi ve bundan dolayı hala sağ yumurtalığım düzgün çalışmıyor, sürekli kıst üretiyor. Allahtan ameliyattan sonra bir daha cikolata kistim olmadı. Tüplerim ikisi de açıkmış ve kısırılık sebebimiz bilnmiyormuş gerci endometriosisin büyük bir rol oynadığı biliyorum.
Şu anda Adana'da tüp bebek tedavi görüyoruz. Uzun protokol. Lucrin ile başladım 21. günü ve bugün menogon iğnelerim 9. günü. Yarın gene merkeze gidip kan verip muyane olacağız. Carsamba muyanede 10-15 tane yumurta görünüyordu, 4-5 tanesi büyükmüş. Yumurta toplama da pazartesi veya salı olacak artik ve ondan çok korkuyorum. Genel aneztesi biraz ürkütüyor ve ondan sonraki ağrıları. Rahım filminden sonra cünkü çok fena ağrım oldu. Galiba sadece dayanacağım ve ilerideki (INSALLAH) dogumu düşünerek, ondan daha kötü bir ağrı yok galibauff bu ne çektiğimiz...erkek olmak ne güzelmiş... :)
Herkese Allah bir evlat nasıp etsin, Insallah herkesin tedavi positif sonuç verir...
hihoyyyt :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?