serananes sen nasılsın bebekler nasıl keseler gördünmü tekmi çiftmi bellimi:ecrin_bebek:
canım geçmiş olsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin tedavinin sonuna yaklaşmışsın hayırlı bi şekilde bir an önce kurtulursun inşallah allahım tüm olmayanlara tüm isteyenlere tüm tedavidekilere ve bekleyenlere hayırlı bebişler nasip etsin aminnnnnnnnnnn
adanada nereye yaptırıyon ben adanalıyım adanada oturuyom sorun olursa cevaplarım adana içinnn.:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
öncelikle merhaba hayırlı olsun tedavin inşallah alırsın kucağına meleğini.canım hiç korkma yumurta toplama çok kolay ağrı yok yani olsada azıcık sinek ısırması gibi bir ağrı olucak karnında rahim filmi çok acı verici ama bu işlem inan bana çok ama çok daha kolayyyyyyyyyyyyyy.Allah yardımcın olsun a.s.
canım iyiyim ama moralm biraz bozuk(
2 kese göründü ama bir tanesi biraz çelimsiz duruyor dedi doktor, çekimser konuşmasından anladım ki onun düşmesini bekliyor galiba :çok üzgünüm:
bşlemiyorum, sağlıklısı hayırlısı olsun diyorum ancak şu aşamada ...
Nesrinbar, teşekkürler! :) Umarım yumurta toplamanın ağrıları söylediğin gibi olacaklar, ama gene de bu konularda çok şanssızım. Herşeye rağmen şükür ediyorum ki daha kötüsü de olabilir. Yarın ne zaman yumurtaları toplayacakları belli olur. Çok heycanlıyım.
Bugün bile yumurtalıklarım dopdolu hissediyorum. Bol bol su içiyorum ve dinleniyorum. Uhh olsun bu toplama artik :) Ondan sonra güzel güzel bebişler olarak rahime geri gelsinler
Allah hepimizin yardimcisi olsun, herkese hayırlısını versin :)
Teşekkür ederim bende adanada, amiiin. Umarım sen de hayırlı bir sona varırsın ve mutlu olursun :) Ben biraz fazla umitliyim, ama umarım umutlarım boşa gitmez. Doktorumdan şimdiye kadar memnunum.
Ben Özel Adana Tüp Bebek Merkezinde yaptırıyorum, ilk denemem. Sen de galiba Ankara Adana tüp bebekte yaptırıyorsun? Biz de orayla görüştük ama orası içime sığmadı nedense cünkü oradaki doktorlardan da çok iyi şeyleri duyumuşum. Belki benim için doktordan elektrik almak biraz fazla önemlidir.
Neden ankara adanayı seçtin? Umarım tedavin da iyi sonuç verir!! :)
sdmst canım yarın işlemin var galibba bu sıralar çok takip edemiyorum biraz kabuğuma çekildimbol şans canım dualarımız seninle mutlu başlangıcın ilk adımı olsun inşallahhihoyyyt
2 kese göründü ama bir tanesi biraz çelimsiz duruyor dedi doktor, çekimser konuşmasından anladım ki onun düşmesini bekliyor galiba :çok üzgünüm:
kızlaarrrrr günaydın..... ben yumoşları vermeye gidiyorum....... bugün haberlerinizi okuyamıycamm....artık gece okurum.... öpüyorum hepinizi.:a015::a015:
kızlaarrrrr günaydın..... ben yumoşları vermeye gidiyorum....... bugün haberlerinizi okuyamıycamm....artık gece okurum.... öpüyorum hepinizi.:a015::a015:
:1hug:simalllllllllllllllll nerdesin küstün mü bizeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?