2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

serananes sen nasılsın bebekler nasıl keseler gördünmü tekmi çiftmi bellimi:ecrin_bebek:

canım iyiyim ama moralm biraz bozuk (
2 kese göründü ama bir tanesi biraz çelimsiz duruyor dedi doktor, çekimser konuşmasından anladım ki onun düşmesini bekliyor galiba :çok üzgünüm:
bşlemiyorum, sağlıklısı hayırlısı olsun diyorum ancak şu aşamada ...

serananes canım üzülme önemli olan sağlıklı olması tabiki insan karmaşık duygular yaşar
ama herşeyden önce sağlıklı olsun bitane olsun bende idare eder deprosyandan çıkmaya çalışıyorum :çok üzgünüm:

haklısın canım zaten dua etmekten ve beklemekten baska bir sey gelmiyor elimden.
sana da allah sabrını verecek , yeni denemende daha çok umut verecek inşallah,
güzel haberlerini aldığımız zamanlarda sevinçten ağlıyacağız tatlım inşallah !

Teşekkür ederim bende adanada, amiiin. Umarım sen de hayırlı bir sona varırsın ve mutlu olursun :) Ben biraz fazla umitliyim, ama umarım umutlarım boşa gitmez. Doktorumdan şimdiye kadar memnunum.
Ben Özel Adana Tüp Bebek Merkezinde yaptırıyorum, ilk denemem. Sen de galiba Ankara Adana tüp bebekte yaptırıyorsun? Biz de orayla görüştük ama orası içime sığmadı nedense cünkü oradaki doktorlardan da çok iyi şeyleri duyumuşum. Belki benim için doktordan elektrik almak biraz fazla önemlidir.
Neden ankara adanayı seçtin? Umarım tedavin da iyi sonuç verir!! :)

Nesrinbar, teşekkürler! :) Umarım yumurta toplamanın ağrıları söylediğin gibi olacaklar, ama gene de bu konularda çok şanssızım. Herşeye rağmen şükür ediyorum ki daha kötüsü de olabilir. Yarın ne zaman yumurtaları toplayacakları belli olur. Çok heycanlıyım.

Bugün bile yumurtalıklarım dopdolu hissediyorum. Bol bol su içiyorum ve dinleniyorum. Uhh olsun bu toplama artik :) Ondan sonra güzel güzel bebişler olarak rahime geri gelsinler

Allah hepimizin yardimcisi olsun, herkese hayırlısını versin :)

canım haklısın kimse gelmiyor akşamları artık CADIARZUcanım bu nedir şimdi canım sıkkın falan kesinlikle olmamalı çünkü içinde bir değil iki melek var Allah bilir ne durumda olduklarını haaaaaa tut ki biri bıraktı sizi şimdi gelmek istemiyor olduğu yerde oyununa devam edicek miniğin ne yapalım bir tanecik meleğine kavuşursun sağlıklı olarak dimi güzel anneleri:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3sen yinede ümidini kesme bakarsın ikiside çalar kapınızı 9 ay sonrakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

canım inan bana daha kötü ağrılar var ohss gibi ben oldumçok ama çok kötü umarım yaşamassın o yüzden sakin ve çok rahat bir şekilde gir içeri yumurtalarına da söyle bebeğe dönüşüp gelsinler sana güzel annelerine:CüvCüv:

inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız canım bende ankara tüp bebekden elektrik aldım şimdilik iyi gidiyor bakalım yumurta toplatmak kadar kolay birşey yok nesrininde söyledigi gibi bilmiyorsun bile çünkü salı günü yumurtalarım toplandı bende korkuyordum ama hiç birşey olmadı hakkımızda hayırlısı canım kolay gelsinnnn...:ecrin_bebek:
:CüvCüv::lepi:

sdmst canım yarın işlemin var galibba bu sıralar çok takip edemiyorum biraz kabuğuma çekildim bol şans canım dualarımız seninle mutlu başlangıcın ilk adımı olsun inşallahhihoyyyt

evet canım yumoşlar toplanacak inşallah sonu mutlu biter...teşekkür ederim....a.s.

canım moralini bozma sakın lütfenn....sen ii meleğinle birliktesin öbür meleğinide üzme lütfen....sağlıklı olmaları daha önemli...hem belki yine burda okumuştum iki keseden biri hep daha küçük görünürmüş... belki hiç bir problem yoktur..böyle bir ihtimal olamazmı??

Üzülme cnm. Bir şey olmaz cnm bebeğine. Allahın izniyle. Sen böyle şeyler düşünüp kendini üzme uzak ol hep negatif düşüncelerden. Bu anormal bir durum değil bildiğim kadarıyla ikizlerin gelişimi aynı olmak zorunda değil diye biliyorum ben. Zamanla yetişecektir.

teşekkür ederim kızlar hepşnize, insan burda çevresinden aldığı destekten bile bazen daha fazlasını hissediyor. nankör olmak istemiyorum en azından gidişata göre tek olsun benim olsun diyebilirim elbette ama işte annem haklıymış insan anne olmaya daha ilk dakikadan başlarmış, gene de üzülüyorum işte biraz. neyse hayırlısını verecek rabbim inanıyorum belki herşey yoluna girecek, çok öpüyorum hepinizi.

kızlaarrrrr günaydın..... ben yumoşları vermeye gidiyorum....... bugün haberlerinizi okuyamıycamm....artık gece okurum.... öpüyorum hepinizi.:a015::a015:

kızlaarrrrr günaydın..... ben yumoşları vermeye gidiyorum....... bugün haberlerinizi okuyamıycamm....artık gece okurum.... öpüyorum hepinizi.:a015::a015:

canım inşallah hemencecik verip sağlıkla eve döneceksin , allah yardımcın olsun, yumoşları ver de bakalım kaç tanecik yegenimiz varmış :)))

hadi bakalım güzel annecik yumoşları ver bebiş olarak geri al dualarım seninlekaydirigubbakcemile3

hadi gözünaydın güzel anne adayı ver gel bakalım güzel güzel bebişlerin olur inşallah........
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

günaydın nersincim napıyon tatilsin bugün bol bol dinlen mayısdan sonra dinlenemeyeceksin inşallah bebişlerin sana tatili unutturacakkkkk......:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

canımmm sakın haaaaa:1hug: inşallahhhh sağlıkla gelsindeeee önemli olan bu 1-2 farketmez bizim için en hayırlısı olur inşallahh:Saruboceq:

hadi bakalımmmmhihoyyyt hayırlısı inşallahhhhh Allah'ım!:Saruboceq: dualrım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…