2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Canlarımmmmmm ben yarın kısa bir tatile çıkıyorum, marmariste bir arkadaşım var o da 7 aylık hamile hiç yanında olamadım hamileliğinden beri kocişide denizci yazık orda yanlızz...biraz onun yanına gidicem,teyze olucaz yani:dance: sonrada kıbrısa gidicem kuzenimin yanına, tatilll:teytey: toparlanıp süperrr bir morelle dönücem aranıza inşallahhh:Saruboceq: bu arada listemmmm sizlere emanetyerimseniben lütfen ona iyi bakınyerimseniben gelince yine başlıycammm takip etmeye, şimdidennn hepinizeee dualarımı yolluyorum, inşallahhhh güzelll haberler alırım dönünce, sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın olur mu? a.s.

Son düzenleme:
Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart...................17 Nisan.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes.....1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart...................???...................Medic ana International
2009Papatya........2.Tüp Bebek Tedavisi..................... 2 Nisan...................???...................ısta nbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28

Son düzenleme:

canım ya biraz daha iyi olmana sevindim en iyisini yapıyorsun tatile çıkmakla tatilinin keyfini çıkar bol bol dinlen moral depola bizim yerimizede. inşallah bebişsiz son tatilin olur seneye bebişinle çıkman dilegiyle.....umutlu ve mutlu kal tatlımmmm....iyi tatiller......

:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

simalcim benim transfer 6 nisan da yapılacak büyük ihtimalle 17 nisanda sonucu alacammmmm....
inşallah pozitif olur çok ihtiyacım varrrr...rabbim herkese tatdırsın o güzel duyguları herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnn.:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

ahhhh canımmm benimmm inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy sanada az kaldı hadi bakalımmmm inşallahhh canım benimmm:Saruboceq: hayırlısıyla meleklerin tutunur sana inşallahhh!!! ben eminim bu sefer olacak:Saruboceq: inşallahh güzel haberlerini alırım döndüğümdehihoyyyt

süpersin arkadaşım çok iyi yapıyorsun ahhhhhhhhhhhh keşke bende yapabilseydim bir tatil bak heveslendim şimdi.güzelce dinlen bomba gibi geri gel çok mutlu oldum senin adına yeğnin de inşallah sağlıkla gelir dünyaya elini çabuk tut kardeş getir ona bende seni seviyom canım arkadaşım öptüm iyi yolculuklar iyi tatillerkaydirigubbakcemile3

adanalıııııııııııı kesinlikle haklısın bugün tatil ama benim evdeki mesai başladı bugün temizlik varsenağlama neyse en azından kafam meşgul mayısı erteliyorum kafamın içinde sen nasılsın heyecan tavan yaptımı:1hug:

aaaaaaaaaaa sende ha hiç tatil yok bacım yaaaaa bebiş gelince görecem seniiii :uhm:
beni sorma hem nasıl tavan yaptım bebişlerime kavuşmama az kaldı bende son kez temizlik ütü falan ugraşıyom dagıtıyom canım yoksa olmuyorrrr düşün düşün aynıııı
bu arada kuaförede gittim saçımıda boyattım bebişler annelerini degişik görsün
süprizzzzz olur belkiii inşallah.....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah hep beraber topluca hamile kalırızzzzz süper tüpçü anneler oluruzzzzzzzzz:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

süper kadınsın yadelikafaduldendeğişik görsünler diyo... güzelliğine güzellik mi katıyorsun şeker kafanı dağıtmak istersen bizim evdede iş var beklerim delikafaduldenöpüyorum seni umut dolu arkadaşım

adanalı bu arada ikiz istiyormuşsun ne cesaret be.ben de aynı şeyi söylerdim bir gün teyzem Allahım bu cahil ne dediğini bilmiyor bakma sen bunun lafına çocukla uğraşmak ne demek görürsün demişti ama yine de ikiz yine de ikiz olsun çok bekledik bizler arayı kapatmak lazım dimikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

napayım düşünmeyim diye napacamı şaşırdı cicim bari güzelleşeyim dedim evin altını üstüne getirdim yok iş bitti olmazsa bugün sana geleyim bir alt üst edeyim tatlım pazartesi sabah gelirim nasıl olsaaaaaaaaaa....lülülülülülü kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

aaaaaaaaaaa tatlım bunca yıl boşboş gezdik yetmezmi birazda onlarla ugraşak artık vaktidir kocaman 8 yılllllll olmuşken ikiz olsun bir erkek bir kız rabbim herkeslere nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:kaydirigubbakcemile5

sende doğumdan sonra bebişinle birr güzel tatile çıkarsın inşallahhhh canım benim:Saruboceq: çok sağol a.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr teyze oluyorum lütfen Allahın mucizelerine inanın bir arkadaşımın eşinde morfoloji bozukluğu vardı doktorlar hamile kalmasının imkansız olduğunu söylediler ama az önce mutlu haberi aldım arkadaşım kendiliğinden hamile kalmış adet bozukluğu olduğu için gecikmesini hiç önemsememiş 2 aydır durum böyle devam edince bir umut test yapmış veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.hiç bir şey imkansız değil bunu bir kez daha gördüm... Allah umarım mucizelerinden birini bu uğurda emek veren gözyaşı döken ve sabırla bekleyen herkese gönderir.acayip enerji oldum ümidimizi kesmeyelim BıR GÜN MUTLAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

aayyyyyyyyyyyyy allahım sen ne büyüksün ya rabbim canım gözünüz aydın allahım devamını getirsin inşallah arkasına sen kalırsın yaaaaaaaaa allahım herkese verecek elbet..herkes tadar inşallah...:CüvCüv:

mrb kızlar dun 2.gunum kan tahlıllerıme bakıldı.e2 102 cıktı.dr puregon baslamam ıcın 50 nın altına ınmesı gerekıyor dedı.pko var.bıraz ınatcı oluyomus galıba pkolularda E2.BU SEKILDE PROBLEM YASAYAN VARMI CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM

canım inşallah hemencecik verip sağlıkla eve döneceksin , allah yardımcın olsun, yumoşları ver de bakalım kaç tanecik yegenimiz varmış :)))

hadi bakalım güzel annecik yumoşları ver bebiş olarak geri al dualarım seninlekaydirigubbakcemile3

hadi gözünaydın güzel anne adayı ver gel bakalım güzel güzel bebişlerin olur inşallah........
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

sdsmt ölücem meraktan ya ne durumdasın

kızlar hepinize teşekkür ederim...ancak açabildim ama sizler yoksunuz....merakta bırakmayım dedim ama kusura bakmayın biraz geç oldu sanırım.şu an kaç yumoşum toplandı bilmiyorum..salı günü transfer olacak pztesi telefonlaşıcaz artık o iki günden birinde öğrenirim...bildiğim tek şey 10 tanenin üstünde olduğu...
şuan biraz problemliyim sancım var.bir ara dayanamayacak gibi oldum..hemşireyi aradım.ama şuan iyiyim....hepinize teşekkürler....a.s.

canım benim çok sevindim senin adına...iyi olmana moralinin süper olmasına(en azından bize öyle yansıtıyorsun) hayat dolu olmana bayıldım bayıldım..... sen bir harikasın canım....bizde seni seviyoruz.... tatillerde unutma bizleri.....kendinide fazla özletme biran önce dön a.s.
:a015::a015:

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-
anlamı: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.

inanın çok zor buldum anlamını ama buldum sonunda. hergün okuyun bu duayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…