Canlarımmmmmm ben kısa bir tatile çıkıyorum, marmariste bir arkadaşım var o da 7 aylık hamile hiç yanında olamadım hamileliğinden beri kocişide denizci yazık orda yanlızz...biraz onun yanına gidicem,teyze olucaz yani:dance: sonrada kıbrısa gidicem kuzenimin yanına, tatilll:teytey: toparlanıp süperrr bir morelle dönücem aranıza inşallahhh:Saruboceq: bu arada listemmmm sizlere emanetyerimseniben lütfen ona iyi bakınyerimseniben gelince yine başlıycammm takip etmeye, şimdidennn hepinizeee dualarımı yolluyorum, inşallahhhh güzelll haberler alırım dönünce, sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın olur mu? a.s.
canım ya biraz daha iyi olmana sevindim en iyisini yapıyorsun tatile çıkmakla tatilinin keyfini çıkar bol bol dinlen moral depola bizim yerimizede. inşallah bebişsiz son tatilin olur seneye bebişinle çıkman dilegiyle.....umutlu ve mutlu kal tatlımmmm....iyi tatiller......
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
simalcim benim transfer 6 nisan da yapılacak büyük ihtimalle 17 nisanda sonucu alacammmmm....
inşallah pozitif olur çok ihtiyacım varrrr...rabbim herkese tatdırsın o güzel duyguları herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnn.:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
Canlarımmmmmm ben yarın kısa bir tatile çıkıyorum, marmariste bir arkadaşım var o da 7 aylık hamile hiç yanında olamadım hamileliğinden beri kocişide denizci yazık orda yanlızz...biraz onun yanına gidicem,teyze olucaz yani:dance: sonrada kıbrısa gidicem kuzenimin yanına, tatilll:teytey: toparlanıp süperrr bir morelle dönücem aranıza inşallahhh:Saruboceq: bu arada listemmmm sizlere emanetyerimseniben lütfen ona iyi bakınyerimseniben gelince yine başlıycammm takip etmeye, şimdidennn hepinizeee dualarımı yolluyorum, inşallahhhh güzelll haberler alırım dönünce, sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın olur mu? a.s.
adanalıııııııııııı kesinlikle haklısın bugün tatil ama benim evdeki mesai başladı bugün temizlik varsenağlama neyse en azından kafam meşgul mayısı erteliyorum kafamın içinde sen nasılsın heyecan tavan yaptımı:1hug:
ahhhh canımmm benimmm inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy sanada az kaldı hadi bakalımmmm inşallahhh canım benimmm:Saruboceq: hayırlısıyla meleklerin tutunur sana inşallahhh!!! ben eminim bu sefer olacak:Saruboceq: inşallahh güzel haberlerini alırım döndüğümdehihoyyyt
aaaaaaaaaaa sende ha hiç tatil yok bacım yaaaaa bebiş gelince görecem seniiii :uhm:
beni sorma hem nasıl tavan yaptım bebişlerime kavuşmama az kaldı bende son kez temizlik ütü falan ugraşıyom dagıtıyom canım yoksa olmuyorrrr düşün düşün aynıııı
bu arada kuaförede gittim saçımıda boyattım bebişler annelerini degişik görsün
süprizzzzz olur belkiii inşallah.....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
süper kadınsın yadelikafaduldendeğişik görsünler diyo... güzelliğine güzellik mi katıyorsun şeker kafanı dağıtmak istersen bizim evdede iş var beklerim delikafaduldenöpüyorum seni umut dolu arkadaşım
adanalı bu arada ikiz istiyormuşsun ne cesaret be.ben de aynı şeyi söylerdim bir gün teyzem Allahım bu cahil ne dediğini bilmiyor bakma sen bunun lafına çocukla uğraşmak ne demek görürsün demişti ama yine de ikiz yine de ikiz olsun çok bekledik bizler arayı kapatmak lazım dimikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
süpersin arkadaşım çok iyi yapıyorsun ahhhhhhhhhhhh keşke bende yapabilseydim bir tatil bak heveslendim şimdi.güzelce dinlen bomba gibi geri gel çok mutlu oldum senin adına yeğnin de inşallah sağlıkla gelir dünyaya elini çabuk tut kardeş getir ona bende seni seviyom canım arkadaşım öptüm iyi yolculuklar iyi tatillerkaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr teyze oluyorum lütfen Allahın mucizelerine inanın bir arkadaşımın eşinde morfoloji bozukluğu vardı doktorlar hamile kalmasının imkansız olduğunu söylediler ama az önce mutlu haberi aldım arkadaşım kendiliğinden hamile kalmış adet bozukluğu olduğu için gecikmesini hiç önemsememiş 2 aydır durum böyle devam edince bir umut test yapmış veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.hiç bir şey imkansız değil bunu bir kez daha gördüm... Allah umarım mucizelerinden birini bu uğurda emek veren gözyaşı döken ve sabırla bekleyen herkese gönderir.acayip enerji oldum ümidimizi kesmeyelim BİR GÜN MUTLAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
canım inşallah hemencecik verip sağlıkla eve döneceksin , allah yardımcın olsun, yumoşları ver de bakalım kaç tanecik yegenimiz varmış :)))
hadi bakalım güzel annecik yumoşları ver bebiş olarak geri al dualarım seninlekaydirigubbakcemile3
hadi gözünaydın güzel anne adayı ver gel bakalım güzel güzel bebişlerin olur inşallah........
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
sdsmt ölücem meraktan ya ne durumdasın
Canlarımmmmmm ben yarın kısa bir tatile çıkıyorum, marmariste bir arkadaşım var o da 7 aylık hamile hiç yanında olamadım hamileliğinden beri kocişide denizci yazık orda yanlızz...biraz onun yanına gidicem,teyze olucaz yani:dance: sonrada kıbrısa gidicem kuzenimin yanına, tatilll:teytey: toparlanıp süperrr bir morelle dönücem aranıza inşallahhh:Saruboceq: bu arada listemmmm sizlere emanetyerimseniben lütfen ona iyi bakınyerimseniben gelince yine başlıycammm takip etmeye, şimdidennn hepinizeee dualarımı yolluyorum, inşallahhhh güzelll haberler alırım dönünce, sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın olur mu? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?