sdsmt geçmiş olsun canım bugün daha iyisindir sanıyorum sancılardan benimde transferim pazartesi şeker ve aynı gün test sonucumuz inşallah pozitif listesine ekleniriz hep beraber ben çok heycanlanıyom sen ne durumdasın bebişlerimize kavuşmaya saatler kaldı artık...allahım duy sesimizi sen bize bebişlerimizi bagışla ya rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
Hayırlı olsun cnm ağrın bugün artık geçer inş. arkadaşım. Hatırlıyorumda toplamadan sonra benim de 2 gün çok ağrım olmuştu ağrı kesici vermişlerdi. İnş. sıkı sıkı tutunurlar o küçük meleklere kavuşursun. Bol bol şimdiden Ananas ve kivi ye arkadaşım.sağol canım evet bugün ağrı bakımından daha iyiyim ama hareketlerim biraz kısıtlı.çok zor oturup kalkıyorum iki büklüm yürüyorum..ilkinde bu kadar olmamıştım.ama keçiler inatçı ben keçilerden inatçı şutarafagitti salı günü bebişlerimi alıcam ve bu sefer bırakmıycam.Allah'ın izniyle onlarda beni bırakmayacak inşallah.... :Saruboceq: AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn ben tahmini test günümü yazdım canım.geçen sefer 10. gün test yapılmıştı.belki dedim bu seferde 10.gün yapılırsa 17 sine geliyor. yani 17-19 arası bir tarih
kızlar hepinize teşekkür ederim...ancak açabildim ama sizler yoksunuz....merakta bırakmayım dedim ama kusura bakmayın biraz geç oldu sanırım.şu an kaç yumoşum toplandı bilmiyorum..salı günü transfer olacak pztesi telefonlaşıcaz artık o iki günden birinde öğrenirim...bildiğim tek şey 10 tanenin üstünde olduğu...
şuan biraz problemliyim sancım var.bir ara dayanamayacak gibi oldum..hemşireyi aradım.ama şuan iyiyim....hepinize teşekkürler....a.s.
cnm seninle aynı dakikalarda toplanmış yumoşlarımız ne güzel..benden de 20 tane toplamışlar..aynen beni de pazartesi arayacaklar salı transfer olacak..dün benim de çok sancım vardı bütün gün yattım..eve geldiğimde de çok fena oldum tansiyonum iyice düştü..o yüzden bende şimdi bakabiliyorum..tabi hala sancım var..inşallah güzle haberi de aynı anda öğreneceğiz.
sağol canım evet bugün ağrı bakımından daha iyiyim ama hareketlerim biraz kısıtlı.çok zor oturup kalkıyorum iki büklüm yürüyorum..ilkinde bu kadar olmamıştım.ama keçiler inatçı ben keçilerden inatçı şutarafagitti salı günü bebişlerimi alıcam ve bu sefer bırakmıycam.Allah'ın izniyle onlarda beni bırakmayacak inşallah.... :Saruboceq: AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn ben tahmini test günümü yazdım canım.geçen sefer 10. gün test yapılmıştı.belki dedim bu seferde 10.gün yapılırsa 17 sine geliyor. yani 17-19 arası bir tarih
sağol canım evet bugün ağrı bakımından daha iyiyim ama hareketlerim biraz kısıtlı.çok zor oturup kalkıyorum iki büklüm yürüyorum..ilkinde bu kadar olmamıştım.ama keçiler inatçı ben keçilerden inatçı şutarafagitti salı günü bebişlerimi alıcam ve bu sefer bırakmıycam.Allah'ın izniyle onlarda beni bırakmayacak inşallah.... :Saruboceq: AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn ben tahmini test günümü yazdım canım.geçen sefer 10. gün test yapılmıştı.belki dedim bu seferde 10.gün yapılırsa 17 sine geliyor. yani 17-19 arası bir tarih
kızlar hepinize teşekkür ederim...ancak açabildim ama sizler yoksunuz....merakta bırakmayım dedim ama kusura bakmayın biraz geç oldu sanırım.şu an kaç yumoşum toplandı bilmiyorum..salı günü transfer olacak pztesi telefonlaşıcaz artık o iki günden birinde öğrenirim...bildiğim tek şey 10 tanenin üstünde olduğu...
şuan biraz problemliyim sancım var.bir ara dayanamayacak gibi oldum..hemşireyi aradım.ama şuan iyiyim....hepinize teşekkürler....a.s.
cnm seninle aynı dakikalarda toplanmış yumoşlarımız ne güzel..benden de 20 tane toplamışlar..aynen beni de pazartesi arayacaklar salı transfer olacak..dün benim de çok sancım vardı bütün gün yattım..eve geldiğimde de çok fena oldum tansiyonum iyice düştü..o yüzden bende şimdi bakabiliyorum..tabi hala sancım var..inşallah güzle haberi de aynı anda öğreneceğiz.
Elsinore canım inşallah sdsmt ile birlikte bizi havaya zıplatacaksınız nazzzz yapmayın güzel anneler(şaka şaka)Allahım ne olur bu güzel annelerin iyi haberlerini almayı nasip et bize amin:Saruboceq:
Elsinore canım inşallah sdsmt ile birlikte bizi havaya zıplatacaksınız nazzzz yapmayın güzel anneler(şaka şaka)Allahım ne olur bu güzel annelerin iyi haberlerini almayı nasip et bize amin:Saruboceq:
cnm benim ya iyi dileklerin için çok sağol..inşallah hepimize nasip eder bu güzel haberi..
evet canım daha iyiyim şimdi.ağrı kesici banada verdiler... ama bu sefer resmen öldüm öldüm dirildim.Allah kimseye yaşatmasın....gerçekten çok zor...bizler bu yolun zorluğunu biliyoruz.ama dışardakiler yaşamayanlar bilmiyor.Allah yaşatmasında zaten..ananasla pek aram yok ama kivi yiyorum canım şimdiden başladım dediğin gibi...kiviyide sizlerden öğrendim zaten a.s.Hayırlı olsun cnm ağrın bugün artık geçer inş. arkadaşım. Hatırlıyorumda toplamadan sonra benim de 2 gün çok ağrım olmuştu ağrı kesici vermişlerdi. İnş. sıkı sıkı tutunurlar o küçük meleklere kavuşursun. Bol bol şimdiden Ananas ve kivi ye arkadaşım.
inşallah canım inşallah...şuan iyisindir umarım.ben biraz daha iyiyim... bide meleklerimiz gelse tam süper olacak :lepi:cnm seninle aynı dakikalarda toplanmış yumoşlarımız ne güzel..benden de 20 tane toplamışlar..aynen beni de pazartesi arayacaklar salı transfer olacak..dün benim de çok sancım vardı bütün gün yattım..eve geldiğimde de çok fena oldum tansiyonum iyice düştü..o yüzden bende şimdi bakabiliyorum..tabi hala sancım var..inşallah güzle haberi de aynı anda öğreneceğiz.
canım yaaa ben ne naz yapıcam naz yapsamda uzun süre çekicek kimse yok kaydirigubbakcemile3 melekler naz yapıyor bize baksana kaydirigubbakcemile3 inşallah canım bak dediğin gibi bi gelsinler onlar için hemen 23 nisan çocuk bayramı kutlamaları yapıcam kaydirigubbakcemile3süper anne naz yapıyon demidelikafadulden Allahım inşallah olacak bu sefer dua ediyorum senin ve tüm bekleyenler için desene yeğenler gelirse ilk çocuk bayramını annelerinin karnında kutlayacaklar.salı gününe kadar bol bol dinlen tatlım seni seviyoruzkaydirigubbakcemile3
ah bi bilsem bi bilsem kaydirigubbakcemile3 dua etsinler meleklerim için katlanıyorum herşeye yoksa önüme geleneya evt cnm ya bende ilkinde bu kadar olmamıştım aynen senin gibiyim bende neden acaba ?
sdmst canım hayırlısı ile atlatacaksın bugünleri de güzel haberlerini vereceksin bize.
simal cim tatile gidiyomuş ne güzel moral olacak ona da, nesrincim naaapiyosun
ben bugun ( hatta 2 saat once) 1-2 damla gelen kan yüzünden telaşlandım biraz sonra kesildi,crinone jel i progestana çevirdi dopktorum ondan dolayı tahriş mi oldu vajina dıye düşünmüyo degilim. zaten 2. keseye umutsuz gibi bakıyodu doktorum sinirim bozuk , yapmamak lazım biliyorum ama elimden gelmiyo kızlar . 13 nisana kontrole çağırdı beni gene. offfff nassı bekliycem bilmiyorum ki(
valla eger yarın da aynı şeyi görürsem gidicem nesrinim , bekle bekle azap olur bana
sdmst canım hayırlısı ile atlatacaksın bugünleri de güzel haberlerini vereceksin bize.
simal cim tatile gidiyomuş ne güzel moral olacak ona da, nesrincim naaapiyosun
ben bugun ( hatta 2 saat once) 1-2 damla gelen kan yüzünden telaşlandım biraz sonra kesildi,crinone jel i progestana çevirdi dopktorum ondan dolayı tahriş mi oldu vajina dıye düşünmüyo degilim. zaten 2. keseye umutsuz gibi bakıyodu doktorum sinirim bozuk , yapmamak lazım biliyorum ama elimden gelmiyo kızlar . 13 nisana kontrole çağırdı beni gene. offfff nassı bekliycem bilmiyorum ki(
canımsın ya belki meleklerden biri kardeşi daha sağlıklı olsun diye fedakarlık yapıyordur annesi sen yinede rahat ol tatlım daha önce gitsene kontrole için rahatlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?