2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart...................17 Nisan.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................17 nisan
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes.....1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart...................???...................Medic ana International
2009Papatya........2.Tüp Bebek Tedavisi..................... 2 Nisan...................???...................ısta nbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll.........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28

Son düzenleme:
sdsmt geçmiş olsun canım bugün daha iyisindir sanıyorum sancılardan benimde transferim pazartesi şeker ve aynı gün test sonucumuz inşallah pozitif listesine ekleniriz hep beraber ben çok heycanlanıyom sen ne durumdasın bebişlerimize kavuşmaya saatler kaldı artık...allahım duy sesimizi sen bize bebişlerimizi bagışla ya rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

sağol canım evet bugün ağrı bakımından daha iyiyim ama hareketlerim biraz kısıtlı.çok zor oturup kalkıyorum iki büklüm yürüyorum..ilkinde bu kadar olmamıştım.ama keçiler inatçı ben keçilerden inatçı şutarafagitti salı günü bebişlerimi alıcam ve bu sefer bırakmıycam.Allah'ın izniyle onlarda beni bırakmayacak inşallah.... :Saruboceq: AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn ben tahmini test günümü yazdım canım.geçen sefer 10. gün test yapılmıştı.belki dedim bu seferde 10.gün yapılırsa 17 sine geliyor. yani 17-19 arası bir tarih

Hayırlı olsun cnm ağrın bugün artık geçer inş. arkadaşım. Hatırlıyorumda toplamadan sonra benim de 2 gün çok ağrım olmuştu ağrı kesici vermişlerdi. İnş. sıkı sıkı tutunurlar o küçük meleklere kavuşursun. Bol bol şimdiden Ananas ve kivi ye arkadaşım.

süper anne naz yapıyon demidelikafadulden Allahım inşallah olacak bu sefer dua ediyorum senin ve tüm bekleyenler için desene yeğenler gelirse ilk çocuk bayramını annelerinin karnında kutlayacaklar.salı gününe kadar bol bol dinlen tatlım seni seviyoruzkaydirigubbakcemile3

ya evt cnm ya bende ilkinde bu kadar olmamıştım aynen senin gibiyim bende neden acaba ?

kızlar nerdesiniz hava güzel hepiniz dışarı attınız dimi kendinizi?:icecream:

evet canım daha iyiyim şimdi.ağrı kesici banada verdiler... ama bu sefer resmen öldüm öldüm dirildim.Allah kimseye yaşatmasın....gerçekten çok zor...bizler bu yolun zorluğunu biliyoruz.ama dışardakiler yaşamayanlar bilmiyor.Allah yaşatmasında zaten..ananasla pek aram yok ama kivi yiyorum canım şimdiden başladım dediğin gibi...kiviyide sizlerden öğrendim zaten a.s.
inşallah canım inşallah...şuan iyisindir umarım.ben biraz daha iyiyim... bide meleklerimiz gelse tam süper olacak :lepi:

canım yaaa ben ne naz yapıcam naz yapsamda uzun süre çekicek kimse yok kaydirigubbakcemile3 melekler naz yapıyor bize baksana kaydirigubbakcemile3 inşallah canım bak dediğin gibi bi gelsinler onlar için hemen 23 nisan çocuk bayramı kutlamaları yapıcam kaydirigubbakcemile3
ya evt cnm ya bende ilkinde bu kadar olmamıştım aynen senin gibiyim bende neden acaba ?
ah bi bilsem bi bilsem kaydirigubbakcemile3 dua etsinler meleklerim için katlanıyorum herşeye yoksa önüme gelene klava: kaydirigubbakcemile3

Elsinore canım inşallah sdsmt ile birlikte bizi havaya zıplatacaksınız nazzzz yapmayın güzel anneler(şaka şaka)Allahım ne olur bu güzel annelerin iyi haberlerini almayı nasip et bize amin:Saruboceq:

:Saruboceq: amin canım benim hepimizin herkesin dualarına amiinnnn inşallah Allah'ımda kabul eder dualarımızı....

sdmst canım hayırlısı ile atlatacaksın bugünleri de güzel haberlerini vereceksin bize.
simal cim tatile gidiyomuş ne güzel moral olacak ona da, nesrincim naaapiyosun
ben bugun ( hatta 2 saat once) 1-2 damla gelen kan yüzünden telaşlandım biraz sonra kesildi,crinone jel i progestana çevirdi dopktorum ondan dolayı tahriş mi oldu vajina dıye düşünmüyo degilim. zaten 2. keseye umutsuz gibi bakıyodu doktorum sinirim bozuk , yapmamak lazım biliyorum ama elimden gelmiyo kızlar . 13 nisana kontrole çağırdı beni gene. offfff nassı bekliycem bilmiyorum ki (

canımsın ya belki meleklerden biri kardeşi daha sağlıklı olsun diye fedakarlık yapıyordur annesi sen yinede rahat ol tatlım daha önce gitsene kontrole için rahatlar en azından

valla eger yarın da aynı şeyi görürsem gidicem nesrinim , bekle bekle azap olur bana

bence görmesen de git tatlım için içini yerken durmak daha zor bende kanamam olduğunda 3 gün bekledim normaldir dediler ama normal değilmiş moralini bozmak istemem ama önlemini al sen bir an önce

canımsın ya belki meleklerden biri kardeşi daha sağlıklı olsun diye fedakarlık yapıyordur annesi sen yinede rahat ol tatlım daha önce gitsene kontrole için rahatlar en azından

canım nesrinbar doğru söylemiş.bencede daha önceden gitsene kontrole...gününü bekleme....inşallah yoktur ama olumsuz bir durum varsada en azından erkenden önlemini alırsın...

gidicem kızlar yarın ilk iş doktoru arycam gel derse ki akıllı bi adam gerekli gorurse cagirir ilk iş gidicem kontrole

arkadaşlar herkese selamlar benim tranferim ayın 31 i yani geçen salı oldu
size bu işlemden çok korktuğumu söylemiştim hatırlıyosanız ama inanın arkadaşlar hiçte korkulcak gibi deyilmiş hiçbirşey anlamadım şimdi ayın 13 ünü bekliyorum yani bir haftam kaldı dua edin arkadaşlar bana dualarınıza ihtiyacım var hepinize kucak dolusu öpücükler Şeniz

Merhaba kızlar,

Cumartesi son ultrason kontrolumdu ve toplam 18 yumurta görünüyordu. 11 tanesi de 16,5 gibi bir büyüklüğe gelişmiş. Dün son menogonumu vurdum ve bu gece hayırlısıyla ovatrelleyi (çatlatma iğnesini) vuracağım. Toplama salı günü saat 12.30'da olacakmiş. Transfer de persembe/cuma. Lütfen dua edin benim için. Biraz ağrılarım var şimdiden ama Allaha binlerce şükür, şimdiye kadar tedavi çok rahat geçti. Insallah öyle devam eder...

Ayrıca sormak isterim, bize toplama için bir saat önce hastanede hazir olmamız lazim dediler. Toplamadan önce ne tür hazırlıkları yapıyorlar/yaptırıyorlar? Sadece üstünü değiştirip, serum/kanyl takarlar diye düşünüyorum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…