öncelikle tedavin hayırlı olsun tatım.
hazırlığa gelincede aynen dediğin gibi odaya alıp kıyafetlerini çıkariosun takılarını ojeni vs vs serum takiolar..bukadar.zaten yumurta toplama işleminde anestezi yapiolar ruhun duymadan işlem olup bitiooo hihoyyyt
kızlar neredesiniz yyaa hiç biriniz yoksunuz:çok üzgünüm:
e ben buradayım :)) sen ne yaptın ? aradılar mı?
:))) anaaa baktığımda kapalı görünüyordun kaydirigubbakcemile3 aradılar canım yarın saat 2 de hastanede olucam?? senden ne haber?? 5.günmü olucak transferin??
ya işte tam belli değil yarın öğlene doğru haber verecekler..kaç tane toplamışlar kaçı döllenmiş senin?
canım telefonda yumurta sayısı hakkında bilgi vermediler...durum iyi dediler sadece yarın transfer sırasında öğrenebilirmişim.... tabi doktor söylemeyi ben sormayı unutmazsam.. sinir oldum zaten de bakma sakin olmaya çalışıyorum
allah allah söylemeleri lazımdı gerçekten de ..nerede yaptırmıştın sen?
zaten telefonda hemşire yada doktorla görüşemedim muaynedelermiş... sekreter öyle dedi..belki onun bilgi verme yetkisi yoktur.bilmiyorum... anlamadım bende....ben samsunda özel tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım....aslında hiç bir şikayetim falanda yoktu.ama bu durum biraz garibime gitti.CADIARZU acaba dediğim gibi sekreterin yetkisi olmayabilirmi??
ya zaten sekreterin araması garip..beni embriyolog aradı..durumları hakkında detaylı bilgi verdi..neyse sen yarın sorarsın nasılsa..inşallah transferini de atlat da birlikte gün sayacağız mutlu haberi almak için :)) sana bol şanslar diliyorum..haberleşiriz yine..
Arkadaşlar,
Toplamadan önce meme uclarınızda ağrı var miydi? Bir de karnım sicak, tam yumurtalıklarım üzerinde. Ara sira bu sicaklık da kalcalarıma ve mıdeme gidiyor. Sankı biraz ateşim var gibi geliyor, ondan sonra geciyor. Herhangi bir ağrı veya başka sorun yok. Bol bol su içiyorum ve dinleniyorum evde.
Yarin toplamam var, ve dün gece catlatma igneyi vurdum. Bu şikayetleri zaten iğneden önce başlamış.
18 yumurtam görünüyordu. Fazla yumurta olduğumdan mi böyle hissediyorum acaba?
Yarin için çok heycanlıyım ama korkmuyorum nedense....
Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?