2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

öncelikle tedavin hayırlı olsun tatım.

hazırlığa gelincede aynen dediğin gibi odaya alıp kıyafetlerini çıkariosun takılarını ojeni vs vs serum takiolar..bukadar.zaten yumurta toplama işleminde anestezi yapiolar ruhun duymadan işlem olup bitiooo hihoyyyt

Egeli çok teşekkürler! :) Umarım herşeyi yoluna gider..
senin de tedavin hayırlı olsun Allah gönlüne göre güzel bir evlat versin :)
kaydirigubbakcemile5

mrb kızlar CUMA 2.gunum kan tahlıllerıme bakıldı.e2 102 cıktı.dr puregon baslamam ıcın 50 nın altına ınmesı gerekıyor dedı.pko var.bıraz ınatcı oluyomus galıba pkolularda E2.BU SEKILDE PROBLEM YASAYAN VARMI CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM

arkadaşlar beni de şimdi hastaneden aradılar..20 tane toplamışlardı 19 tanesi yeterli olgunluktaymış 16 tanesi döllenmiş..gelişimlerini sürdürüyorlarmış..kaliteleri de çok iyiymiş..eğer yarın da büyük çoğunluğunun kalitesi güzel kalırsa 5.güne gideceğiz dedi..yarın öğlene doğru haber verecekler yani transfer tarihini..bakalım beklemedeyim yani..inşallah hayırlısı olur..

kızlar neredesiniz yyaa hiç biriniz yoksunuz:çok üzgünüm:

e ben buradayım :)) sen ne yaptın ? aradılar mı?

:))) anaaa baktığımda kapalı görünüyordun kaydirigubbakcemile3 aradılar canım yarın saat 2 de hastanede olucam?? senden ne haber?? 5.günmü olucak transferin??

:))) anaaa baktığımda kapalı görünüyordun kaydirigubbakcemile3 aradılar canım yarın saat 2 de hastanede olucam?? senden ne haber?? 5.günmü olucak transferin??

ya işte tam belli değil yarın öğlene doğru haber verecekler..kaç tane toplamışlar kaçı döllenmiş senin?

ya işte tam belli değil yarın öğlene doğru haber verecekler..kaç tane toplamışlar kaçı döllenmiş senin?

canım telefonda yumurta sayısı hakkında bilgi vermediler... durum iyi dediler sadece yarın transfer sırasında öğrenebilirmişim.... tabi doktor söylemeyi ben sormayı unutmazsam.. sinir oldum zaten de bakma sakin olmaya çalışıyorum

allah allah söylemeleri lazımdı gerçekten de ..nerede yaptırmıştın sen?

allah allah söylemeleri lazımdı gerçekten de ..nerede yaptırmıştın sen?

zaten telefonda hemşire yada doktorla görüşemedim muaynedelermiş... sekreter öyle dedi..belki onun bilgi verme yetkisi yoktur.bilmiyorum... anlamadım bende....ben samsunda özel tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım....aslında hiç bir şikayetim falanda yoktu.ama bu durum biraz garibime gitti.CADIARZU acaba dediğim gibi sekreterin yetkisi olmayabilirmi??

ya zaten sekreterin araması garip..beni embriyolog aradı..durumları hakkında detaylı bilgi verdi..neyse sen yarın sorarsın nasılsa..inşallah transferini de atlat da birlikte gün sayacağız mutlu haberi almak için :)) sana bol şanslar diliyorum..haberleşiriz yine..

CADIARZU diyorum ya anlam veremedim..ama kafama takıp canımı sıkmakda istemiyorum... gerçi yeteri kadar sıkıldım ama... neyse canım...görüşürüz tekrar

Arkadaşlar,

Toplamadan önce meme uclarınızda ağrı var miydi? Bir de karnım sicak, tam yumurtalıklarım üzerinde. Ara sira bu sicaklık da kalcalarıma ve mıdeme gidiyor. Sankı biraz ateşim var gibi geliyor, ondan sonra geciyor. Herhangi bir ağrı veya başka sorun yok. Bol bol su içiyorum ve dinleniyorum evde.
Yarin toplamam var, ve dün gece catlatma igneyi vurdum. Bu şikayetleri zaten iğneden önce başlamış.
18 yumurtam görünüyordu. Fazla yumurta olduğumdan mi böyle hissediyorum acaba?
Yarin için çok heycanlıyım ama korkmuyorum nedense....

bence tamamen psikolojikkk tatlım...yarın herşey güsel olucak gör bakkk

hadi hayırlı olsun bakalımmm :)) allah gönlüne göre versin

canım umarım ohss olmuyorsundur gerçi ağrın yokmuş ama bence mutlaka doktoruna söyle bunları.yarın için Allah yardımcın olsun

sdsmt ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlandım alıyosun yarın kuzularını inşallah hayırlısı olur dua ediyorum senin ve tedavideki herkes için yarın eğer iyi olursan gelişmelerden haberdar et bizi öptüm seni güzel anneeeeeeeeeee:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

kızlar size birşey sorucam yumurta kaç hücreli olursa kalitesi iyi oluyor uzun zaman geçti hatırlamıyorum embiriyoloğun neler söylediğini yaşlanmışım yaaaaaaaaaaaaa Allahım bir an önce anne olmam şart kesin yaşlanıyorumdelikafadulden

Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????

bende varim bu yil yaptirmayi hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…