kızlar size birşey sorucam yumurta kaç hücreli olursa kalitesi iyi oluyor uzun zaman geçti hatırlamıyorum embiriyoloğun neler söylediğini yaşlanmışım yaaaaaaaaaaaaa Allahım bir an önce anne olmam şart kesin yaşlanıyorumdelikafadulden
zaten telefonda hemşire yada doktorla görüşemedim muaynedelermiş... sekreter öyle dedi..belki onun bilgi verme yetkisi yoktur.bilmiyorum... anlamadım bende....ben samsunda özel tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım....aslında hiç bir şikayetim falanda yoktu.ama bu durum biraz garibime gitti.CADIARZU acaba dediğim gibi sekreterin yetkisi olmayabilirmi??
seranenes öldüm be kadın meraktan ne durumdasın
geldim canım iyiyim yok bişi doktora sordum bir daha oldu mu dedi yok bugun hiçbişi yok dedim , endişelenme olan şey aralıklı veya sürekli kanama ise kork dedi. peki dedim :)
slm kızlar ben tüp bebek yapmicam ama aşılama dedi dr. aşılama hakkında bana bilgi verirmisiniz senağlama
ohhhhhhhhhhhhh be rahatladım işte şimdi.iyi olmanada sevindim tatlım yeğenlerde anca yerleşiyordur kolay mı bizim tek başımıza yaşadığımız yerde şimdi iki tosuncuk büyücek oyyyyyyyyyyyy yerim ben onlarıbu sana bu 1.meleğe bu ikinci meleğea.s.
yaw kızım sorma bugün diyetisyene gittim ikiz diye doktor pek bi korkuyo 25 30 kilodan fazla alıcam diye, beni amerikan hast diyetisyenine yolladı. görmen lazım tam şenlik kocamla gittik. kadın sevdiğim ne varsa kesti cokacimcoook
beyaz ekmek yok, yagli b peynir yok kola yok (hadi onu anladik ) muz yok patates yok , eee ( afedersiniz ) çüşşşşş dedim. ne bu ben anam da doğurmuş 3 tane taşş gibi ne diyet ne bişi. ben bunlardan bayarsam eyvallah kusura kalmayın yapabildiğim kadarına razı olun dedim çıktım :))
ahhaaaaaa :)) ben sana göre bücürmüşüm. 164 boya 60 kilo.
gerci ben 57 kilo idim bu ilaçlar şişridi beni bu ara. kemiklerim sağlam ama iri değildir, orta boy bişeyim işte kaydirigubbakcemile3
cevizi , sütü ve kayısıyı o da verdi. anaaaaammm KIZ demişşisn nerden dedin yaww içine mi doğdu neee kaydirigubbakcemile3
arkadaşım içten dielerin için cok teşekkür ederim, umarım allah da sana biran evvel gönlündekini versin. dua ederken sizleri anımsayıp isimlerinizi kafamdan gecirip ediyorum hala inan. eşinin hayalini çok sevdim , düşün bir de o görünen çıplak bacakları ısırdığınızı , alllah hayali,nizi gerçek edecek inşallah, tüplerin anneleri olarak bazen ağlayıp bazen gülerek bunları ileride onlara da anlatacağız. çok kıymetli olacaklar, belki de çok zor sahip olduğumuz içindir ... çıkıyorum ben yemek yemem lazım canım görüşürüz, çok öpüyorum seni.
benim eşimin bir hayali var.yürümeye başladığında kısa etek giydiricekmişiz bezi görünücekmiş yürürken
:roflol:
ayyyy ne sevimli bir goruntudur o. boyle popolarini sallaya sallaya yururler tombik seyler. bi de yeni yurumeye basladiklari icin zirt pirt popolarinin uzerine duserler, kalkarlar, bi daha....
insallah sen de kizini boyle yururken seyredeceksin.
kızlar mrb bende tup bebek anne adayıyım bende ıns yaza hamıle gırerım allah tan tek ıstegım o bu cumartesı veya pazartesı yumurtalarım toplanacak dua edın benım dualarım tum benım gıbı evlat hasretı olanlaraevet canım ilk denemem negatifti inan bende daha bilmiyorum rahim duvarının kalınlığının kaç olması gerektiğini dr uma hiç sormadım
canım benim genel anestezi altında yumurtalarımı topladılar tabii uyanınca biraz sancın oluyor okadar dayanılmayacak ağrı değil adet sancısı gibi
mehay senin inşallah ilk denemende tutacak canım sana anlatığım rüyayı hatırlıyormusun rüyamda gördüğüm gibi belkide bir erkek bebeğin olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?