2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim evet yarın büyük gün...şuan iyiyim artık heyecan son dakika bastırcak heralde delikafadulden
bence onun haberi yoktu canım ne dese boş, yarın öğrenirsin diye başından savmış :))
korkma adam gibi bilgi sahibi olmadığından yanlkış bişey söölemekten korkmuştur o kesin :))
büyük ihtimal öyledir canım ama insanın siniri bozuluyor.transfer günüm geldi yumoşlarım hakkında hiçbir bilgim yok yarın inşallah o heyeanla unutmam.gerçi açıkcası artık bir önemide kalmadı sayılır.çünkü zaten bir problem olsa transferim olmazdı...ben artık yumoşları geçtim bebişlerimi istiyorum :çok üzgünüm::ecrin_bebek:

valla canım benim onları bırakmaya niyetim yok inşallah onlarda beni bırakmaz... yarın ankaradanda anneanneleri geliyor gitmesinler bir yere diye... valla kimse beni bu kadar beklemedi delikafadulden keçilerde inatçılığı bıraksınlar artık dimi....
hem hiç teyzesi yokken şimdi bir sürüde teyzeleri oldu...:1hug: canlarım benim...belki fazla fırsat bulamayabilirim ama mutlaka haber veririm size...

adanalı ve sdmt den iyi haberle bekliyoruz, sdmst bugun giremez belki ama inşallah gayet güzel geçmiştir, almıştır keçileri hihoyyyt

kızlar günaydın bugün geldim iş seyehatinden bir kaç gündür sizden uzak kaldım nasıl güzel gelişmeler varmı yeni hamişlerimiz oldumu. serenanes canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

iyiyim canım sabahları hafif kahverenfgi lekelenmelerim oluyo , doktor panik yapma dedi ama ben bazen huzursuz oluyorum , zaten 2. kesem biraz çelimsiz gözüktü perş gününkü kontrolde sanırım onun düşmesini bekliyor doktor da çaktırmıyo bana ( dua ediyorum kendime ve size bol bol, bunu da atlatıcaqm hayorlısı ile inşallah diye

off kızlar çok heyecanlıyım ya daha aramadılar beni transfer günü için beklemedeyim ama kalbim küt küt nedense..inşallah 5.gün transferi olur..çok istiyorum..

ohhhh çok sevindim valla benim gibi olanlarda varmış bende 1.72 boy 90 kilo idim ama diyetle ve sporla 85 kilo oldum spora devam edemiyorum anam ben alışmamışım fazla harekete ( hani derler ya tuvalate bile arabayla giden cinsten diye ) spora giderken bel fıtığı oldum Fazla hareket yaramadı :) :)sporuda kestik yani şuan 85 kiloyum ve kilo veremiyorum

Aman arkadaşım sakın panik yapma hiç belli olmaz çalimsiz dediğimiz bebişimiz annesine sıkı sıkı yapışmıştır bırakmaz. bende sana bol bol dua ediyorum güzelim:1hug:

bu arada benim arkadaşım hamileyken 1 ay boyunca sürekli kanaması oldu aralıklarla sonunda 3,650 gram dünya güzeli bir bebeği oldu hiç telaşlanma kendinide yıpratma

bu arada benim arkadaşım hamileyken 1 ay boyunca sürekli kanaması oldu aralıklarla sonunda 3,650 gram dünya güzeli bir bebeği oldu hiç telaşlanma kendinide yıpratma

kizlar mrb bu yumurta yoplamada nasil oluyor simdiden cokk heycanliyimm/// bana bilgi verirseniz sevinirim benide listeye ekleyin bakalim sonucum neolacak ayin 1 de basladim tedaviye yani 01 04 2009 :CüvCüv:

:enbuyukkk::enbuyukkk:
off kızlar çok heyecanlıyım ya daha aramadılar beni transfer günü için beklemedeyim ama kalbim küt küt nedense..inşallah 5.gün transferi olur..çok istiyorum..

benimde transferim ya cumartesi yada sali olacak yanliz moralini duzgun ve stres yapmadan git cok umutlu degil ama umudunuda yitirmeden gitki gelen suprize karsi hazirlikli oll///////// allahim herkezi evlat sahibi olmayi nasip et sizleri her okudugumda moral buluyorum iyiki varsiniz en son busiteye girdigimde hayal kirikligi yasamistim cok umutluydum hamileyimdiye ama husran oldu daha tup bebek yani suan onun tedavisindeyim

ooof offf hala aramadılar :)))) hadi bakalım inşallah hepimizinki hayırlı olur güzel haberlerimizi paylaşırız buradan..sen nerede yaptırıyosun?

kizlar mrb bu yumurta yoplamada nasil oluyor simdiden cokk heycanliyimm/// bana bilgi verirseniz sevinirim benide listeye ekleyin bakalim sonucum neolacak ayin 1 de basladim tedaviye yani 01 04 2009 :CüvCüv:

hiç heyecanlanma canım zaten anestezi ile topluyorlar sen hiç birşey hissetmiyorsun uyandığında toplama işi bitmiş oluyor dinlendikten sonra eve gidebilirsin bende olmadı ama bazı arkadaşların biraz ağrısı olabiliyormuş.

aradılar şimdi 5-5,5 gibi gelin bugün dediler..5.gün doktorum orada olmayacakmış o yüzden bugün yapmak istiyo dediler..geri kalanları da dondururuz dediler gelişimleri gayet iyi dediler..

selam kızlar dün gidip bebişlerimi mutlu şekilde aldım mutlu şekildede eve döndüm doktorum söyledigine göre herşey yolunda oldu inşallah bebişlerim bu sefer tutanacak ve bırakmayacaklar anneciklerini giderlerse ben çok üzülecem onlarada söyledim bunu lütfen gitmeyin dedim allahım herkese nasip eder inşallah....bu arada 6.gün transferi oldugu için erken belli olacakmış 12 gün degilmiş 10 günde çıkacak hayırlısıyla büyük gün 15 nisanmış canlarım hayırlısı bakalım destegini esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler allahım binlerce kere razı olsun allahım hepimize yaşatsın bu duyguları lütfen dualrınızı eksik etmeyin ihtiyacımız varrrrr...hepiminizi öpüyorum bebişlerde öpüyor sizleri hoşçakalın güzel arkadaşlarım canlarımmmmm....:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

adanalı ve sdmt den iyi haberle bekliyoruz, sdmst bugun giremez belki ama inşallah gayet güzel geçmiştir, almıştır keçileri hihoyyyt

evet canım ben dün aldım çok şükür keçilerimi umarım hala benle beraberlerdir transferim iyi geçti maşallah umarım devamı gelir .....

aradılar şimdi 5-5,5 gibi gelin bugün dediler..5.gün doktorum orada olmayacakmış o yüzden bugün yapmak istiyo dediler..geri kalanları da dondururuz dediler gelişimleri gayet iyi dediler..

hadi gözün aydın sakin ve rahat ol çok kısa sürecek hiç birşey duymuyorsun iyi şanslar canım....:1hug:

canımcım keçilerime dün kavuşdum çok şükür inşallahda beni bırakıp gitmeyecekler anneciklerini üzmeyecekler umarım allahım hepimize nasip etsin aminnnnn.....
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…