canım benim evet yarın büyük gün...şuan iyiyim artık heyecan son dakika bastırcak heralde delikafaduldensdsmt ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlandım alıyosun yarın kuzularını inşallah hayırlısı olur dua ediyorum senin ve tedavideki herkes için yarın eğer iyi olursan gelişmelerden haberdar et bizi öptüm seni güzel anneeeeeeeeeee:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
büyük ihtimal öyledir canım ama insanın siniri bozuluyor.transfer günüm geldi yumoşlarım hakkında hiçbir bilgim yok yarın inşallah o heyeanla unutmam.gerçi açıkcası artık bir önemide kalmadı sayılır.çünkü zaten bir problem olsa transferim olmazdı...ben artık yumoşları geçtim bebişlerimi istiyorum :çok üzgünüm::ecrin_bebek:bence onun haberi yoktu canım ne dese boş, yarın öğrenirsin diye başından savmış :))
korkma adam gibi bilgi sahibi olmadığından yanlkış bişey söölemekten korkmuştur o kesin :))
sdsmt nasılsın yarın büyük gün hadi bakalım al de gel şu keçileri sakın da bırakma otursunlar oturdukları yerde.kendine iyi bak bitanem ve dikkat kendine ve meleklere bu arada selam da söyle bekliyoruz onları büyük bir heyecanlakaydirigubbakcemile3:1hug:
tam adamına söyledin derdini konuştuğun kadın 1.70 boyunda 95 kilo bende çok gittim anam onlara ama hala 95 inatla 95 gram inmiyo gerçi benim kemiklerim iridelikafadulden
canımın içi ceviz ye sabahları süt iç kayısı ye kızının cildi pırıl pırıl olur yazz geliyor zaten bol bol sebze meyve sıcakta ne yenirki zaten
hayırlısı olsun elsinore , sağlıkal senle yaşayacak olan neyse o olsun , :))
iyiyim canım sabahları hafif kahverenfgi lekelenmelerim oluyo , doktor panik yapma dedi ama ben bazen huzursuz oluyorum , zaten 2. kesem biraz çelimsiz gözüktü perş gününkü kontrolde sanırım onun düşmesini bekliyor doktor da çaktırmıyo bana( dua ediyorum kendime ve size bol bol, bunu da atlatıcaqm hayorlısı ile inşallah diye
iyiyim canım sabahları hafif kahverenfgi lekelenmelerim oluyo , doktor panik yapma dedi ama ben bazen huzursuz oluyorum , zaten 2. kesem biraz çelimsiz gözüktü perş gününkü kontrolde sanırım onun düşmesini bekliyor doktor da çaktırmıyo bana( dua ediyorum kendime ve size bol bol, bunu da atlatıcaqm hayorlısı ile inşallah diye
bu arada benim arkadaşım hamileyken 1 ay boyunca sürekli kanaması oldu aralıklarla sonunda 3,650 gram dünya güzeli bir bebeği oldu hiç telaşlanma kendinide yıpratma
off kızlar çok heyecanlıyım ya daha aramadılar beni transfer günü için beklemedeyim ama kalbim küt küt nedense..inşallah 5.gün transferi olur..çok istiyorum..
:enbuyukkk::enbuyukkk:
benimde transferim ya cumartesi yada sali olacak yanliz moralini duzgun ve stres yapmadan git cok umutlu degil ama umudunuda yitirmeden gitki gelen suprize karsi hazirlikli oll///////// allahim herkezi evlat sahibi olmayi nasip et sizleri her okudugumda moral buluyorum iyiki varsiniz en son busiteye girdigimde hayal kirikligi yasamistim cok umutluydum hamileyimdiye ama husran oldu daha tup bebek yani suan onun tedavisindeyim
kizlar mrb bu yumurta yoplamada nasil oluyor simdiden cokk heycanliyimm/// bana bilgi verirseniz sevinirim benide listeye ekleyin bakalim sonucum neolacak ayin 1 de basladim tedaviye yani 01 04 2009 :CüvCüv:
adanalı ve sdmt den iyi haberle bekliyoruz, sdmst bugun giremez belki ama inşallah gayet güzel geçmiştir, almıştır keçileri hihoyyyt
aradılar şimdi 5-5,5 gibi gelin bugün dediler..5.gün doktorum orada olmayacakmış o yüzden bugün yapmak istiyo dediler..geri kalanları da dondururuz dediler gelişimleri gayet iyi dediler..
adanalı aldın mı keçileri iyi misinizkaydirigubbakcemile:CüvCüv:böyle olcan bak yakında inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?