İNŞ CANIMM 3 TANE OLDU AMA KALİTELİ DEĞİLMİŞ MALESEFFF CANIM AMA İNŞ EN AZINDAN TRANSFER YAPILACAK KADAR İYİ OLUR ÇÜNKÜ YOLUN BU KISMINDA KALMAK İSTEMİYORUMM senağlamasenağlama
zaten yapacak başka hiç bişeyim yokki canimm inşşallah allah hepimizin dualarini kabul eder iyi dileklerin içinde çok tşk ederim
Mehay sen nasilsin canim,moraller nasil?? Beklemedemisin,hayirli olsun herşey hepimiz için
kızlarr hepinize ayrı ayrı tşk ederim göstermiş olduğunuz destekten dolayı...bugün embiyoloğumla görüştüm 3 tana emriyo kalitesiz ama allah izin verirse yarın transfer yapılacakk..onlarda bende şanslarımızı denemek istiyoruzz..bu mubarek üç aylarda ve cuma akşamında ne olur benim için de dua edinn(( ALLAH KİMSENİN DUALARINI GERİ ÇEVİRMESİN İSTEYEN HERKEZE BEBİŞLERİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAHH
yumurtalar toplanirken lokalmi genelmi anestezi aldin???ve sonrasinda cokagri ve kanaman oldumu????
evet canim ya kusura bakma görmemişimm yada atlamişimm ...benim genel anestezi oldu ağrim biraz vardi ama doktorum ağri kesici iğne yaptirtti geçti çok dayanilmaz ağrilar değildi yanii..kanamaysa çok az di tipki adetin son günü gibi..aslinda ben birazda sperm bulunmadi haberini alinca ayilir ayilmaz pek ağrilarimi fark edemedimm kendimi unuttum(
ahhhh canim bu uzuntuler sona erecek insallah 2 hafta sonraŞeniz
evet canim ben hala beklemedeyim....temmuzun 29 unda randevum var konusucaz ne zaman baslanicak diye.....moralim iyi cok sukur....
kızlarr hepinize ayrı ayrı tşk ederim göstermiş olduğunuz destekten dolayı...bugün embiyoloğumla görüştüm 3 tana emriyo kalitesiz ama allah izin verirse yarın transfer yapılacakk..onlarda bende şanslarımızı denemek istiyoruzz..bu mubarek üç aylarda ve cuma akşamında ne olur benim için de dua edinn(( ALLAH KİMSENİN DUALARINI GERİ ÇEVİRMESİN İSTEYEN HERKEZE BEBİŞLERİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAHH
kızlar merhaba 3 saat önce transferim yapıldı...yeni eve geldimm ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn kendimii buraya zor attım çünkü şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar merhaba 3 saat önce transferim yapıldı...yeni eve geldimm ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn kendimii buraya zor attım çünkü şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?