2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

İNŞ CANIMM 3 TANE OLDU AMA KALİTELİ DEĞİLMİŞ MALESEFFF CANIM AMA İNŞ EN AZINDAN TRANSFER YAPILACAK KADAR İYİ OLUR ÇÜNKÜ YOLUN BU KISMINDA KALMAK İSTEMİYORUMM senağlamasenağlama

Canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN!!!! çok zor bir durumm.. İnşallah iyi haberler gelir.... ve transferin başarıyla yapılır... Moralininin iyi olması transfer için çok önemli biliyorsun... çok zor olduğunu biliyorum ama pozitif düşünmeye çalış tatlımmm... Rabbim yüzünü tez zamanda güldürsünn....:1hug:

civcivcim Allah istesin yeterki olmayacak sey yok...hic olmayacak dedikleri insanlar bile yeri geliyor kendiliginden hamile kaliyor...sanirim ucunude transfer edecekler bence mutlaka birinden biri tutacak...ve sen 2 hafta sonra bu yazdiklarini okuyup keske o kadar uzulmeseymisim diyeceksin....

zaten yapacak başka hiç bişeyim yokki canimm inşşallah allah hepimizin dualarini kabul eder iyi dileklerin içinde çok tşk ederim

civciv im stres yapma herşey olucağına varır ,3 üde iyidir canım Allah hayırlısıyla olucakları kararlamıştır üzülme ,Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve hepimize ,sevgiler K.İ.B.

kızlarr hepinize ayrı ayrı tşk ederim göstermiş olduğunuz destekten dolayı...bugün embiyoloğumla görüştüm 3 tana emriyo kalitesiz ama allah izin verirse yarın transfer yapılacakk..onlarda bende şanslarımızı denemek istiyoruzz..bu mubarek üç aylarda ve cuma akşamında ne olur benim için de dua edinn (( ALLAH KİMSENİN DUALARINI GERİ ÇEVİRMESİN İSTEYEN HERKEZE BEBİŞLERİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAHH

amin canim sanada bu ay nasip edecek sen hiiiiiccc merak etme rahat ol....senin icin bol bol dua edicem canim....sana bisey sormustum gormedin galiba????

yumurtalar toplanirken lokalmi genelmi anestezi aldin???ve sonrasinda cokagri ve kanaman oldumu????

evet canim ya kusura bakma görmemişimm yada atlamişimm ...benim genel anestezi oldu ağrim biraz vardi ama doktorum ağri kesici iğne yaptirtti geçti çok dayanilmaz ağrilar değildi yanii..kanamaysa çok az di tipki adetin son günü gibi..aslinda ben birazda sperm bulunmadi haberini alinca ayilir ayilmaz pek ağrilarimi fark edemedimm kendimi unuttum(

ahhhh canim bu uzuntuler sona erecek insallah 2 hafta sonraŞeniz

slm kızlarr benide alın listeye ağustosta tüp bebek deneyeceğim fsh değerlerim yüksek çıkıyor bu nedenle oldukça endişeli ve sıkıntılıyım allah inşallah hepimize hayırlısını gösterir.

evet canim ben hala beklemedeyim....temmuzun 29 unda randevum var konusucaz ne zaman baslanicak diye.....moralim iyi cok sukur....

mehay slm hadi hayırlısı az kalmış görüşmeye inşallah uygun zamanda tedaviye başlar positif sonuçlar alırsın canım,moralin de iyi süperr,her şey yolunda gidicek inan bana.:1hug:

civcivcim inşallah herşey yolunda gider,transferin başarıyla yapılır ve 12 gün sonra müjdeli haberleri alırız canım,kendini yorma bizi habersiz bırakma,bu mubarek cuma günü Allahım dualarımızı geri çevirme YA RABBİM.. AMİN.

kızlar merhaba 3 saat önce transferim yapıldı...yeni eve geldimm ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn kendimii buraya zor attım çünkü şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım duruma çok çok üzüldüm. Ama böyle kendini salıverme. Bence o kadarda kalitesiz değildir embriyolar yoksa hiç transfer etmezlerdi. 3 tane mi transfer edildi, kaç gücreliler öğrendin mi? Şimdi kafanı biraz boşalt ve ne olursa olsun şu an anne adayısın, bunu düşün. Sadece hücre parçası da olsa içinde bi can var şu an. O can sana emanet, şimdi sen sadece bunları düşün, dinlen. Elinden geleni yaptığını düşün ve bundan sonrasını Allaha bırak o ol derse olur unutma. Bana 4 tane 1.kalite embriyo transfer edilmesine rağmen doktorum transferden sonra bundan sonrası Allaha kalmış dedi. Düşün yani dr bile bunu diyor çünkü can verecek olan yüce rabbim onun hikmetinden sual olunmaz.

canım yaa allahtan ümit kesilmez o istedikten ol dedikten sonra olur kendini üzme herşeyin hayırlısı bak sitede tüp bebk için gün sayıpta normal yolla hamile kalan arkadaşlarımız var şu an bu 12 günde pozitif düşünmen lazım bol bol dua et verecek olan allah dr değil olup olmayacagını bilemeyiz a.s.

canım üzülmee inş tutarr belli olmazz rabbimm verrırr o ol dedimi olurr inşş herşeyy yolunda giderr ve senn bilee şaşırırsııınnn içini feraahhh tuttt canımmm

civcivcim hayırlı olsunnnnnnn.... sen her nekadar umutsuz olup ağlayıp zırlasan da şu anda 3 bebeğin seninle, olması gereken yerdeler. ve bence sen acilen dr.unu değiştirmelisin. bana kızmıyorsundur umarım ama hiçbir umut olmasa bile işini iyi yapan bir dr. demeliki "evet ebriyolarınız çok kaliteli değil ama 1. kalitede embriyo ile negatif sonuçlar alanlar olduğu gibi bunun tam tersi de olabiliyor. biz ve siz elinizden geleni yaptınız. bundan sonrası allahı takdirine kalmış." çünkü biliyorsun ki büyük allahım hz. meryem'e babasız bir çocuk verdi.ol dedi ve oldu dimi? senin bu dr.un bu süreçte senin ne kadar stres ve üzüntüden uzak durman gerektiğini bilmiyormuymuş da böyle konuşmuş? evet tabi gerçekleri söylicek, sizi bilgilendirecek ama moralinizi bozup atması doğrumu? eşinin halini düşünüyorumda şimdi çok kötü olmalı. sana internetten meryem suresini bulup okumanı, eşine de okutmanı tavsiye ederim. nolur üzülme ve sürekli dua et.unutma hiçbirşey yokken bebek veren allahım nelere kadir. inşallah mucizen gerçek olur ve bu da doktoruna kapak olur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

civcivim üzülme böyle umutsuzluk en kötüsü seni böyle üzen şu dr kim merak ettim?.boşver bebişlerini düşün onlara tutunmalarında yardımcı ol canım olumlu düşün olumlu olsun ALLAH büyük canım bitek ondan ümit kesilmez biliyosun ama kendini toplamalısın iyi şeyler düşün ALLAH yar ve yardımcın olsun tatlım, dualarım seninle.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…