2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hadi bakalım keçicikler annenize bu sefer sıkı sıkı tutunun.
arkadaşım dualarımız seninle bu sefer yüzün gülecek inşallah:1hug:

cok sevindim adanalı en azından 12 gün degil de 9 gün bekleyeceksin, 3 gün bile kardır arkadaşım, dualarımız senle, bebişlere iyi bak

seraneses arkadasım nasılsın seni takıp ediyorum ikizizn olacakmış allah nasıp ederse üzülme canım doktor banada demişti 2 kese gözüküyo fakat 1 i diğerine göre az gelişmiş dedi ve pek umutlu değildi gecen bi doktora gittim başka bi doktora keselere baktı ikisid e aynı durumda aynı boyutta dedi çok şükür bi sorun yokmuş bakalım 13 nisanda doktora gittiğimizde kendı doktorum ne diyecek hayırlısı allahtan diyelım canım

saol arkadaşım, sevindim senin de iyi haber almana,
ben de 13 nisan da gidicem kontrole, o zaman 7. hafta bitip 8. haftaya başlıyor olacağım,
doktor o tarihlerde keselerin durumu netleşir hem kalp atışı da duyarsak daha sağlıklı yorum yaparız dedi. ben de bekliyorum, ikimiz için de hayırlısı sağlıklısı olsun canım benim ne diyelim , allah yardım eder inanıyorum ben

bende 6.haftaya giriyor olacagım canım bizide doktor kalp atısları için çagırdı 13 nısanda inşallah ikimizde güzel haberlerle dönerız o gün

uzun protokoldeki arkadaşlar ben lucinle başladım bugün 11 günüm hasta olmazsam cuma hastaneye gidicem. Tekrar lucin vericekmiş düşük doz yanında başka bir iğne daha üç tane olmaz bu iğneler dimi? Size lucinin yanında hangi iğneyi vermişti?

aynen arkadaşım ya bendede fıtık çıktı nasıl bebişleri taşıcaz yaaaaaaaaaaa bu kilolarla canım tedavi benim kilomu tetikledi ama laf aramızda yemek yemeyi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum cokacimcoookdelikafadulden umarım gider bu kilolar transferden önce ne versek kar valla kaydirigubbakcemile3

sdsmt aldın mı meleklerini arkadaşım iyi misiniz öpüyorum seni yeğenlere selamlarkaydirigubbakcemile3

thideyes benimde bugün 12 günüm bende adet olmadım aradım hastaneyi beni perşembe günü çağırdılar bakalım inşallah 2 güne olurumda gerek kalmaz

sdsmt aldın mı meleklerini arkadaşım iyi misiniz öpüyorum seni yeğenlere selamlarkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar 2 keçimi sorunsuz bir şekilde aldım.... aldıktan sonra onlara beni bırakmamaları için yalvardım :Saruboceq: inşallah bu sefer bırakmayacaklar....

arkadaşlar 2 keçimi sorunsuz bir şekilde aldım.... aldıktan sonra onlara beni bırakmamaları için yalvardım :Saruboceq: inşallah bu sefer bırakmayacaklar....

çok duygulandım umarım bırakmazlar annesi ve umarım ikiside sıkı sıkı tutunur ilk üç gün çok dikkat et lütfen dua ediyorum senin için ve tabii herkes için kendine ve yeğenlere iyi bak.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3a.s.

çok teşekkür ederim canım benim...transferden sonra meleklerime yalvardım bırakmayın beni diye.... hem bakın sizin için anneanneniz geliyor ,sonra KK daki teyzelerinizin selamı var size...benimle birlikte onlarda bekliyor sizi ,bu kadar inatçılık yeter üzmeyin artık beni çok özledim sizi dedim.... inşallah bütün dediklerimi dikkate alırlar ve beni bırakmazlar....senağlama

canım bende kapatıyım hem anneme ayıp olmasın hemde uzanıyım biraz...fırsat buldukca gelişmelerden haberdar ederim....

ağlattın kız beni lütfen ALLAHIM BU ANNENİN BABANIN ANNANENİN VE TÜPÇÜ TEYZELERİN DUALARINI KABUL ET:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seni öpüyorum canım iyi geceler diliyorum ve hala gözlerimden yaş iniyor mutluluktan senin için

teşekkürler canım benim....:çok üzgünüm: senağlama bilmiyorum transferden itibaren çok duygulu bir ruh hali içerisindeyim...nedenini bende bulamadım hala.... rahat olmaya çalışıyorum bebişlerimi üzmemek için ama bilmiyorlarki ben onları çoookkkk özlediğim için böyle ağlıyorum hep... neyse canım duana,dualarımıza AMMİİİİNNNNNNNN :Saruboceq:
sanada iyi gecelr .:a015: :a015:
bi tane boncuk koyayımda nazar değmesin kaydirigubbakcemile3

thideyes benimde bugün 12 günüm bende adet olmadım aradım hastaneyi beni perşembe günü çağırdılar bakalım inşallah 2 güne olurumda gerek kalmaz

İnşallah canım. Senin uzun protokol mü? Benim bu üç gün içinde hastalansamda hastalanmasamda gidicem yeni iğneler vericek sanırım benimde cuma olucak. Ne ilaç vericek merak ediyorum. Dogacım seninle aynı zaman gibi başladık galiba ben 28 senin 27 miydi ?.

Hayırlısı olsun sdsmt umarım bebişlerin seni bırakmaz. Ama sen her ihtimale karşı bu bekleme süresinde çok fazla internet ortamında bulunma zararlı olabilir canım.

canım bene 14 +4 lucrın kullangıktan sonra regl oldum 2. Gunu gıttık e2 normal sevıyesıne ınmemıs sonra +4 lurındaha kullandım .bugun normal sevıyede hormonlarım.lucrının sevıyesını dusurdu yanına ek olarak 2 ılac daha basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…