Gunaydın canım sen epey kolaylamıssın ısı.ıns hakında hayırlısı olur. Bebıslerıne kavusursun.yumurta toplama kolaymıydı
canım bene 14 +4 lucrın kullangıktan sonra regl oldum 2. Gunu gıttık e2 normal sevıyesıne ınmemıs sonra +4 lurın daha kullandım .bugun normal sevıyede hormonlarım.lucrının sevıyesını dusurdu yanına ek olarak 2 ılac daha basladı MERONAL MUSKULER VE PUREGON DERI ALTI.PAZARTESI GIDIP YUMURTALARA BAKTIRCAM.YUMURTALARA GORE ILAC SEVIYESINI AYARLICAK
kızlar yumurta toplama işleminden sonra transfere kadar kaç gün beklediniz yazarmısınız.
canım bene 14 +4 lucrın kullangıktan sonra regl oldum 2. Gunu gıttık e2 normal sevıyesıne ınmemıs sonra +4 lurındaha kullandım .bugun normal sevıyede hormonlarım.lucrının sevıyesını dusurdu yanına ek olarak 2 ılac daha basladı
kızlar yumurta toplama işleminden sonra transfere kadar kaç gün beklediniz yazarmısınız.
günaydın kızlar uzun zamandır bakamadım topiğe yoğun günler geçirdik.
pazartesi yumurtalarım toplandı, bugün aradık 3 tane sağlıklı embriyomuz gelişmiş
yarın 10:30 da transfer için çağırdılar. çok heyecanlıyım bizim için dua edin lütfen.
bu arada hiçbişeyden haberim yok eğer hamile varsa tebrik ederim
negatif sonuç alan varsa Allahtan sabır diliyorum.
Herkes için hayırlısı olsun, Allah yardımcımız olsun, kucaklarımız boş kalmasın :Saruboceq:
Allah yardımcınız olsun ve umarım meleklerin sıkı sıkı tutunurlar sana dualar seninle olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.
günaydın kızlar uzun zamandır bakamadım topiğe yoğun günler geçirdik.
pazartesi yumurtalarım toplandı, bugün aradık 3 tane sağlıklı embriyomuz gelişmiş
yarın 10:30 da transfer için çağırdılar. çok heyecanlıyım bizim için dua edin lütfen.
bu arada hiçbişeyden haberim yok eğer hamile varsa tebrik ederim
negatif sonuç alan varsa Allahtan sabır diliyorum.
Herkes için hayırlısı olsun, Allah yardımcımız olsun, kucaklarımız boş kalmasın :Saruboceq:
slm kızlar bende yarın ilk görüşmeme memorielde gidicem.eşimin testleri tamamlandı.azospermi.ilk denememiz olucak hepimiz için hayırlısı inş.
slm kızlar bende yarın ilk görüşmeme memorielde gidicem.eşimin testleri tamamlandı.azospermi.ilk denememiz olucak hepimiz için hayırlısı inş.
:
Cnm hayırlı olsun en zorunu atlatmışsın. Şimdi dilerim bebekler sıkı sıkı tutunur sana. İsteyen herkezin kucağı boş kalmasın.:Saruboceq::Saruboceq:
İnş. arkadaşım 2. denemende bebeğine kavuşursun. Duana da kocaman bir Amin:Saruboceq:mirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?