2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

günaydın kızlar uzun zamandır bakamadım topiğe yoğun günler geçirdik.
pazartesi yumurtalarım toplandı, bugün aradık 3 tane sağlıklı embriyomuz gelişmiş
yarın 10:30 da transfer için çağırdılar. çok heyecanlıyım bizim için dua edin lütfen.
bu arada hiçbişeyden haberim yok eğer hamile varsa tebrik ederim
negatif sonuç alan varsa Allahtan sabır diliyorum.
Herkes için hayırlısı olsun, Allah yardımcımız olsun, kucaklarımız boş kalmasın :Saruboceq:

Gunaydın canım sen epey kolaylamıssın ısı.ıns hakında hayırlısı olur. Bebıslerıne kavusursun.yumurta toplama kolaymıydı

Gunaydın canım sen epey kolaylamıssın ısı.ıns hakında hayırlısı olur. Bebıslerıne kavusursun.yumurta toplama kolaymıydı

amin canım teşekkür ederim. çok kolaydı bi güzel uyudum hiçbişey hissetmedim, sonrasında biraz ağrı oldu ama o da hiç önemli değil yeterki bebişler gelsin.:ecrin_bebek:
sen ne durumdasın.

canım bene 14 +4 lucrın kullangıktan sonra regl oldum 2. Gunu gıttık e2 normal sevıyesıne ınmemıs sonra +4 lurın daha kullandım .bugun normal sevıyede hormonlarım.lucrının sevıyesını dusurdu yanına ek olarak 2 ılac daha basladı MERONAL MUSKULER VE PUREGON DERI ALTI.PAZARTESI GIDIP YUMURTALARA BAKTIRCAM.YUMURTALARA GORE ILAC SEVIYESINI AYARLICAK

Allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel gelişir yumurtaların, herşey yolunda gider inşallah. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım :Saruboceq:

yumurta toplanır toplamanın takip eden ilk 24 saatinde döllenir,
döllenen yumurtalar en erken 72 saat sonra , ya da 110 saat sonra transfer edilir.
yani 3. gun embryosu veya 5. gün embryosu diye ifade edilen transferdir.
6. gün transferini de duymuştum ama. kolay gelsin canım :)

hayırlısı olsun canım. Hangi ilaçları verdi yanında?

Allah yardımcınız olsun ve umarım meleklerin sıkı sıkı tutunurlar sana dualar seninle olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

seranenes canım nasılsın var mı hala lekelenmen ne zaman duyucan kalp atışlarını umarım ikiside iyidirkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5a.s.

:
Cnm hayırlı olsun en zorunu atlatmışsın. Şimdi dilerim bebekler sıkı sıkı tutunur sana. İsteyen herkezin kucağı boş kalmasın.:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bende yarın ilk görüşmeme memorielde gidicem.eşimin testleri tamamlandı.azospermi.ilk denememiz olucak hepimiz için hayırlısı inş.

slm kızlar bende yarın ilk görüşmeme memorielde gidicem.eşimin testleri tamamlandı.azospermi.ilk denememiz olucak hepimiz için hayırlısı inş.

HOŞGELDİN ARAMIZA hayırlı olsun tedavin umarım ilk ve son olurda alırsın kucağıba meleklerini benim eşimde azo.

Hayırlı olsun. Memorialde bende ikinci denememi yapıcam arkadaşım ilkinide zaten orda yapmıştım. Doktorun kim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…