kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum gösterdiğiniz ilgiden dolayıı...evet şu an içimde 3 tane canlı var ama ne kadar kalırlar bilemiyorum..o yüzden kendimi şimdiden onlara alıştırmak istemiyorum çünkü alışırsam koptuğum an daha büyük depresyon yaşayacağım...doktoruma gelince aslına bakarsanız en doğrusunu yaptı ve beni en kötü duruma alıştırdı...ümitlenipte kaybetmek daha acı olsa gerek....ALLAHIMA DUALAR EDİYORUM TABİKİ ONLARI BENDEN AYIRMASIN DİYE AMA BUNUN DIŞINDA HİÇ BİRŞEY YAPAMAMAK ÇARESİZ KALMAK ÇOK KÖTÜ...ŞU AN OKADAR KARIŞIK DURUMDAYIMKİ HERKEZ TRANSFERDEN SONRA SEVİNİRKEN İÇİNDE BİRŞEYLERİN VAR OLDUĞUNA İNANIRKEN BEN HİÇ BİR ŞEY HİSSEDEMİYORUM NE SEVİNÇ NE IZDIRAP...AKLIMA HEP KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR EŞİMDEN BİLE UZAKLAŞMAK KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM ŞEYTANIN BENLE UĞRAŞMASINA İZİN VERMESİN İSTİYORUM ....ÇOK ÇARESİZZ VE YANLIZIMM :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım yaa seni çok iyi anlıyorum 2 tedavimded aynı duyguları yaşadım şimdi içimdeler ya sonra olmalarsa diye içim içimi yedi üstelik benim dr çok ümit vermişti bana ama insan yinede kötü tarafını düşünüyooo ama allah tan ümit kesilmez vakti saati geldiyse inan tutunacaklar eger kısmet değilse çok iyi durumda olsalardı bile tutunmazlardı o yüzden şimdiden kendini üzme bol bol dua et hayırlısını iste allah tan a.s.
BELKİ HAKLISIN CANIM AMA İNAN İÇİM ÇOK ACIYORR ETRAFIMDA KİMSEYLE KONUŞMIYORUM KİMSE BENİ ANLAMIYOR BUNA EŞİMDE DAHİL...DUA EDİYORUM AMA BAZEN İSYAN ETMEMEK İÇİNDE KENDİMİ ZOR TUTUYORUM ALLAHIM AKLIMI KORUSUN YAA senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
evet canım banada gösterdii ama nedense hiç heyecanlanamadım bile çünkü yumurtalar toplandığı gün bu durumun bilincindeydikk yani spermlerin çok kalitesiz olduğunun.zaten sizlerden başka beni anlayacak kmsenin ollmadığını bildiğim için burdayımm.. şu an yatıp dinlenmem gerekirken içimden onu bile yapmak gelmiyor.pregestron iğneleri verdi 12 gün boyunca kullanmam için onları yaptırkrn bile herşey boşaymış gibi isteksizim malesfff
evet canım banada gösterdii ama nedense hiç heyecanlanamadım bile çünkü yumurtalar toplandığı gün bu durumun bilincindeydikk yani spermlerin çok kalitesiz olduğunun.zaten sizlerden başka beni anlayacak kmsenin ollmadığını bildiğim için burdayımm.. şu an yatıp dinlenmem gerekirken içimden onu bile yapmak gelmiyor.pregestron iğneleri verdi 12 gün boyunca kullanmam için onları yaptırkrn bile herşey boşaymış gibi isteksizim malesfff
inşallah canım inşallah allah ağzından duysun umarım allah kimsenin kucağını boş bırakmaz ve benimkide üzüntü sonrası mutluluk olur inşallahh.verdiğin teselli için çok tşk ederimmm allah seninde bebişlerini tez zamanda kucağna verir inşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM. allahıma sonsuz kere şükürler olsun. bu mutluluğu isteyen herkese tez zamanda yaşatsın inş. sonucum 421.17...
CİVCİVİMMMMM kıss bezgin olmuşun nolduuu hayrola hala kötümüsün bu kadar olumsuz olursan işimiz var senle valla nolcak şimdi böle küskün çaydanlık gibimi bekliycen tarihini olmadııı olmadııı.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM. allahıma sonsuz kere şükürler olsun. bu mutluluğu isteyen herkese tez zamanda yaşatsın inş. sonucum 421.17...
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum gösterdiğiniz ilgiden dolayıı...evet şu an içimde 3 tane canlı var ama ne kadar kalırlar bilemiyorum..o yüzden kendimi şimdiden onlara alıştırmak istemiyorum çünkü alışırsam koptuğum an daha büyük depresyon yaşayacağım...doktoruma gelince aslına bakarsanız en doğrusunu yaptı ve beni en kötü duruma alıştırdı...ümitlenipte kaybetmek daha acı olsa gerek....ALLAHIMA DUALAR EDİYORUM TABİKİ ONLARI BENDEN AYIRMASIN DİYE AMA BUNUN DIŞINDA HİÇ BİRŞEY YAPAMAMAK ÇARESİZ KALMAK ÇOK KÖTÜ...ŞU AN OKADAR KARIŞIK DURUMDAYIMKİ HERKEZ TRANSFERDEN SONRA SEVİNİRKEN İÇİNDE BİRŞEYLERİN VAR OLDUĞUNA İNANIRKEN BEN HİÇ BİR ŞEY HİSSEDEMİYORUM NE SEVİNÇ NE IZDIRAP...AKLIMA HEP KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR EŞİMDEN BİLE UZAKLAŞMAK KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM ŞEYTANIN BENLE UĞRAŞMASINA İZİN VERMESİN İSTİYORUM ....ÇOK ÇARESİZZ VE YANLIZIMM :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar merhaba 3 saat önce transferim yapıldı...yeni eve geldimm ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn kendimii buraya zor attım çünkü şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cok kirildim simdi....:dilcikar:biz varizya nasil dusunursun yalniz oldugunu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?