2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum gösterdiğiniz ilgiden dolayıı...evet şu an içimde 3 tane canlı var ama ne kadar kalırlar bilemiyorum..o yüzden kendimi şimdiden onlara alıştırmak istemiyorum çünkü alışırsam koptuğum an daha büyük depresyon yaşayacağım...doktoruma gelince aslına bakarsanız en doğrusunu yaptı ve beni en kötü duruma alıştırdı...ümitlenipte kaybetmek daha acı olsa gerek....ALLAHIMA DUALAR EDİYORUM TABİKİ ONLARI BENDEN AYIRMASIN DİYE AMA BUNUN DIŞINDA HİÇ BİRŞEY YAPAMAMAK ÇARESİZ KALMAK ÇOK KÖTÜ...ŞU AN OKADAR KARIŞIK DURUMDAYIMKİ HERKEZ TRANSFERDEN SONRA SEVİNİRKEN İÇİNDE BİRŞEYLERİN VAR OLDUĞUNA İNANIRKEN BEN HİÇ BİR ŞEY HİSSEDEMİYORUM NE SEVİNÇ NE IZDIRAP...AKLIMA HEP KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR EŞİMDEN BİLE UZAKLAŞMAK KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM ŞEYTANIN BENLE UĞRAŞMASINA İZİN VERMESİN İSTİYORUM ....ÇOK ÇARESİZZ VE YANLIZIMM :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım yaa seni çok iyi anlıyorum 2 tedavimded aynı duyguları yaşadım şimdi içimdeler ya sonra olmalarsa diye içim içimi yedi üstelik benim dr çok ümit vermişti bana ama insan yinede kötü tarafını düşünüyooo ama allah tan ümit kesilmez vakti saati geldiyse inan tutunacaklar eger kısmet değilse çok iyi durumda olsalardı bile tutunmazlardı o yüzden şimdiden kendini üzme bol bol dua et hayırlısını iste allah tan a.s.

BELKİ HAKLISIN CANIM AMA İNAN İÇİM ÇOK ACIYORR ETRAFIMDA KİMSEYLE KONUŞMIYORUM KİMSE BENİ ANLAMIYOR BUNA EŞİMDE DAHİL...DUA EDİYORUM AMA BAZEN İSYAN ETMEMEK İÇİNDE KENDİMİ ZOR TUTUYORUM ALLAHIM AKLIMI KORUSUN YAA senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

evet banada aynısı olmuştu eşimin bile beni anlamadığını düşünüyodum transferde içimde olduklarını ekrandan dr göstermişti o duyguyu anlatamam sende içinde tutma hissettiklerini bizlerle paylaş çünkü aynı durumdayız ve seni anlıyoruz bu dünyada herkesin bir sınavı var buda bizim sınavımız allah sabırla bu sınavı verenlerdenb eylesin sabrın sonu selamettir bizleride selamete çıkarsın inşallah allah yüzünü güldürsün :1hug:

evet canım banada gösterdii ama nedense hiç heyecanlanamadım bile çünkü yumurtalar toplandığı gün bu durumun bilincindeydikk yani spermlerin çok kalitesiz olduğunun.zaten sizlerden başka beni anlayacak kmsenin ollmadığını bildiğim için burdayımm.. şu an yatıp dinlenmem gerekirken içimden onu bile yapmak gelmiyor.pregestron iğneleri verdi 12 gün boyunca kullanmam için onları yaptırkrn bile herşey boşaymış gibi isteksizim malesfff

böyle düşünmek seni üzmekten başka bişeye yaramaz çok umutlanda demiyorum sonra insan yıkılıyo ama bu kadarda kendini bırakma biraz silkelen senin pozitif düşünmen lazım iyi düşün iyi olsun bak benim embryolarım 3 gün sayılamayacak kadar hücreye bölünmüştü 1. kaliteden daha iyi dedi dr şimdi nasıl isimlendirdiğini hatırlamıyorum 5 tane böyle embryo yerleştirildi ama tutmadı burda o kadar çok kişi varki embryoları 2. 3 . kalitede olupta tutunan kötüyü değil iyiyi düşün bebişlerini de üzme hissederler onlardan ümidini kestiğini şu an seninle beraberler ve belkide sımsıkı tutunacaklar allah bilir lütfen üzülme :1hug:

inşallah canım inşallah allah ağzından duysun umarım allah kimsenin kucağını boş bırakmaz ve benimkide üzüntü sonrası mutluluk olur inşallahh.verdiğin teselli için çok tşk ederimmm allah seninde bebişlerini tez zamanda kucağna verir inşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

yaşayacak ömürleri varsa sana sıkıca sarılacaklar canım herşey ALLAHtan sabret bekle, hakkında hakkımızda hayırlısı olsun,moralini bozma toparlan ve olumsuz düşünme ALLAH büyük ondan iste zamanı geldiğinde olucaktır.K.İ.B..:1hug:

amin inşallah allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM. allahıma sonsuz kere şükürler olsun. bu mutluluğu isteyen herkese tez zamanda yaşatsın inş. sonucum 421.17...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM. allahıma sonsuz kere şükürler olsun. bu mutluluğu isteyen herkese tez zamanda yaşatsın inş. sonucum 421.17...

canımmm senin adına çokk sevindimmm allah tamamına erdirsin yüzünü hep böyle güldürsün inşallahhha.s.

CİVCİVİMMMMM kıss bezgin olmuşun nolduuu hayrola hala kötümüsün bu kadar olumsuz olursan işimiz var senle valla nolcak şimdi böle küskün çaydanlık gibimi bekliycen tarihini olmadııı olmadııı.....

off canımm offf ne bilimm yaa böyle bilinçsizce beklemek okadar zor kiii anlatamamsenağlamasenağlamasenağlama

yasasiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey: zafer senin tuubay tadini cikar tebrik ederim canim arkadasim...Allah kucaginada almayi nasip etsin.....:dance:

cok kirildim simdi....:dilcikar:biz varizya nasil dusunursun yalniz oldugunu:çok üzgünüm:

canim bence sen hamile kalacaksin bak gor..........bunu seni sevindirmek veya moral vermek icin soylemiyorum cidden icimden bu geciyor hep...a.s.

cok kirildim simdi....:dilcikar:biz varizya nasil dusunursun yalniz oldugunu:çok üzgünüm:

canım zaten sadece siz olduğunuz için burdayımm bakk yatmam gerekirkenn sizleri takip ediyorum sizlerden güç alıyorumm ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNN DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN İNŞŞa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…