2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba kızlar bende bu sayfada ilk kez yazıyorum.sevgiyesevgi arkadaşım sana söyliyeceklerim var
bizde aynen sizin gibi yaptık evliliğimizde ilk çocuk isdediğimizde doktora gitdik doktorumuz bize bir yıl bekleyin dedi bizim bu süreç içinde olmadı daha sonra tekikler falan yapıldı hiç bir şey çıkmadı 2 aşılama yaptık onlardanda sonuç alamadık en son iki tüp bebek merkezine gitdim hemde türkiyeki en iyi denilen merkezler bunlardan biri alman hastanesi idi ordada tahlil ve test sonuçlarımız alında bize hiç bir sorun yok biraz daha bekleyin dediler ama ben 32 yaşındayım bekleyin diyip duruyorlar ama benim bekliyecek halim kalmadı 3 sene oldu bekliyeli zaten evliliğimin 5. yılı artık çevre baskısından bıktım gizli gizli ağlamakdan insanlara cevap vermekden herhangi bir hastalığmda grip olsam izin alsam iş yerindeki arkadaşlarım bana kadın doğumcudan mı geliyosun demesinden(ki hiç kimseyle paylaşmadığım halde sadece ailem ve kadınlar klubu bayanaları ile derleşdim)yani arkadaşım diyeceğim hemen doktor gitin ve yaşınıza göre tedbirleri alın ,birde bütün tedavi sürecindeki masrafları toplarsan tüp bebek tedevisiyle aynı oluyor.Bende dok.ısrar etdim nasip olursa önümüzdeki ay tüp bebek yapacağım şimdi bana bir takım vitamin falan verdi mayısda inşallah başlıyacağız

kızlar selam 1 haftadır yoktum buralarda ne güzel iki tane hamişimiz var camella ve adana sizleri çok tebrik ederim allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin arkadaşlarım.

Bu arada serenanes canım ne oldu böyle yaa Çok geçmiş olsun öncelikle allahım seni ailene bağışlasın sonrada bebişini sizlere.

camela ve bende adana canım o kadar cok sevındımkı anlatamam gozlerım doldu.Allah hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasıp etsın hamıslerın duaları daha makbul olur derler hepımız ıcınde dua edın

serananes canım uzulmek elde degıl ama ALLAHIM dıger melegıne guc kuvvet versın.dularım hepımızın .

kızlar cok uzgunum dun doktore gıttım yumurtaların cabuk gelısmıs ve sayısı az dedı.daha fazla bekleyemıcem bunlarıda kaybederız dedı.5 tanecık yumurtam var yarın yumosları toplıcaklar.benım yumurtaları az sayıda olan varmı arkadaslar canım cok sıkıldı

canım bence canını boşuna sıkıyorsun.önemli olan sayısı değil kalitesi.benden 11 tane yumurta topladılar ve 4 tanesi döllendi.transfer yapıldığında 3 tane kaliteli yumurta vardı.onun için sen sayısından daha çok kalitesine bak.sayı çok önemli değil.

Canını sıkma canım. Burda birçok örnek okuduk çok fazla olup tutmayanda var o yüzden sayı olayına takılma. Hayırlısı olsun. moralini yüksek tut. O olacaksa 1 tanede yeter canım.

Amın ıns kızlar allahım hayırlısını versın hepımıze.kucaklarımızı doldursun

beklemek çok zooooorrrrrrrr......................zaman geçmiyor bi türlüü........................

canım çok güzel bir haber bu tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine iyi bak..

canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kaydirigubbakcemile5

canım seni de çoook tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..ama öyle çok fazla gezinip de yorulma heeee :)) bebişlere iyi bak..

kızlar hepinize teşekkür ederim.
bugun hastaneden ciktim 2 hafta evde yatak istirahatgim var ve tuvalet dişında kalkıp dolaşmam bile yasak, allah böyle nasip görmüş ne diyeyim sabredicem , ikiz cok istemiştim, ama allaha nankörlük etmek olmaz en azından biri olsun benim olsun demek zorundayım artık , umarım rabbim öbürünün ömrünü buna bağışlar :Saruboceq::Saruboceq:

camella, adanalı her 2 nizi de tebrik ederim canlarım, allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah !!!!

tedaviye başlayacak , yumurta toplatan ,i transferi bekleyen, transferi yapılan tüm arkadaşlara da sabır kuvvet diliyorum, allah umudunuzu sevince dönüştürür inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

seranes canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama elden bişe gelmiyo rabbim diğerini sana bağışlasın

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun allahım sanada şifa versinnnnnn...aminnnnnn

serananes canım uzulmek elde degıl ama ALLAHIM dıger melegıne guc kuvvet versın.dularım hepımızın .

seranes canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama elden bişe gelmiyo rabbim diğerini sana bağışlasın

çok teşekkürler arkadaşlar, desteğiniz içimi ısıtıyor inanın....

serenas tekrardan çok geçmiş olsun.dediğin gibi sen şuan karnındaki bebişine sıkı sıkı sarıl gerekirse hep yat ve asla isyan etme.yeterki bebişin sana sıkı sıkı sarılsın.şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki.hamile kaldığımı bilmek ; bebişlerinden hiç olmazsa bi tanesinin hala benimle olduğunu bilmek çok ama çok güzel bir duygudur eminim.sende doktorlarının sözünü dinle ve wc dışında asla yataktan kalkma.sayılı gün çabuk geçer.ınsan evdeyken bi şekilde zaman geçiyor.hadi bakalım sana iyi dinlenmeler canım ve bugünlerin keyfini çıkar.bebişini kucağına alınca bu günlere hasret kalacaksın :):):)

biliyorum cnm saol benim de niyetim o...

canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kaydirigubbakcemile5

:sm_cool: tebrik ederim canım benim.... Allah kucağına almanıda nasip etsin.. bizler içinde dua et lütfen...

Hamiş Adaylari Listesi

İSİM .................................TEDAVİ.................................... BAŞLANGIÇ.............TEST....................................HASTANE
nilos1981..................1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.............16 Mart...................19 Nisan................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.......................2. Tüp Bebek Tedavisi kısa protokol............21 Mart..................17 nisan
HAZERAN.................1.Tüp Bebek Tedavisi...............................24 Mart....................18 Nisan.....................Medi cana International
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart...................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore....................2.Mikroenjeksiyon Tedavisi.......................24 Mart....................18 Nisan...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medic ana International
2009Papatya.............2.Tüp Bebek Tedavisi.............................2 Nisan...................???................İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz
Babuba26.................1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol ............2 Nisan.................14 Nisan................Anadolu sağlık merkezi
DrGunay.................1. deneme kısa protokol ...........................23 Mart..................18 Nisan................Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan.................???...................Jinemed tüp bebek merkezi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???..................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart....................???.....................Kadıköy acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

:CüvCüv: HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Penses-
Camella-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 13 Nisanda aldı-iRENBE

babuba26 nın bugün test günü.acaba ne yaptı ? bilen varmı arkadaşlar ?ama onun başlangıcı 2 nisan test 14 nisan gözüküyor.sizcede bi gariplik yokmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…