kızlar cok uzgunum dun doktore gıttım yumurtaların cabuk gelısmıs ve sayısı az dedı.daha fazla bekleyemıcem bunlarıda kaybederız dedı.5 tanecık yumurtam var yarın yumosları toplıcaklar.benım yumurtaları az sayıda olan varmı arkadaslar canım cok sıkıldı
Canını sıkma canım. Burda birçok örnek okuduk çok fazla olup tutmayanda var o yüzden sayı olayına takılma. Hayırlısı olsun. moralini yüksek tut. O olacaksa 1 tanede yeter canım.kızlar cok uzgunum dun doktore gıttım yumurtaların cabuk gelısmıs ve sayısı az dedı.daha fazla bekleyemıcem bunlarıda kaybederız dedı.5 tanecık yumurtam var yarın yumosları toplıcaklar.benım yumurtaları az sayıda olan varmı arkadaslar canım cok sıkıldı
kızlar bugün hamileligim kandada kesinleşti çok şükür 8.günüm bugün degerim 42.39 pozitif
rabbim sana binlerce şükür olsun allahım bu duyguları herkese yaşat ya rabbim çok ama çok güzel bir duyguymuş hamdolsun allahım....
tebrik eden arkadaşlar dua eden arkadaşlar hepinize teşekkürler allahım binlerce kez razı olsun allahım hepiminize nasip etsin inşallah hepinizin yüzü güler ....
çok güzel bir duygu ya rabbim herkes yaşasın inşallah rabbim kucagımıza alacagımız günüde göstersinnnnn...hamile kalmak böyle güzel duyguysa kucagımıza almak kimbilir nasıllllll.....
ayyyy arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın lütfen mutluluk bu olsa gerek...
benim evliligim 8.ci yılında ve ikinci denememmmmm
OLEYYYYYYYYYYYYY
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
POZİTİFFFFFFFFFFF
ALLAHIM HERKESE NASİP ET LÜTFENNNNNNNNN.......AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:ecrin_bebek::CüvCüv:
:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:
NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN AFFFEDİNNNNN....
canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kaydirigubbakcemile5
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun allahım sanada şifa versinnnnnn...aminnnnnn
kızlar selam 1 haftadır yoktum buralarda ne güzel iki tane hamişimiz var camella ve adana sizleri çok tebrik ederim allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin arkadaşlarım.
Bu arada serenanes canım ne oldu böyle yaa Çok geçmiş olsun öncelikle allahım seni ailene bağışlasın sonrada bebişini sizlere.
serananes canım uzulmek elde degıl ama ALLAHIM dıger melegıne guc kuvvet versın.dularım hepımızın .
seranes canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama elden bişe gelmiyo rabbim diğerini sana bağışlasın
serenas tekrardan çok geçmiş olsun.dediğin gibi sen şuan karnındaki bebişine sıkı sıkı sarıl gerekirse hep yat ve asla isyan etme.yeterki bebişin sana sıkı sıkı sarılsın.şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki.hamile kaldığımı bilmek ; bebişlerinden hiç olmazsa bi tanesinin hala benimle olduğunu bilmek çok ama çok güzel bir duygudur eminim.sende doktorlarının sözünü dinle ve wc dışında asla yataktan kalkma.sayılı gün çabuk geçer.İnsan evdeyken bi şekilde zaman geçiyor.hadi bakalım sana iyi dinlenmeler canım ve bugünlerin keyfini çıkar.bebişini kucağına alınca bu günlere hasret kalacaksın :):):)
canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?