2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sdsmt sen nasılsın ? nasıl hissediyorsun kendini ? bende hala herhangibir bi belirti yok.ne ağrı ne sancı nede başka bişey.kendi kendime kaygılanmaya başladım.

sdsmt sen nasılsın ? nasıl hissediyorsun kendini ? bende hala herhangibir bi belirti yok.ne ağrı ne sancı nede başka bişey.kendi kendime kaygılanmaya başladım.

bende aynen senin gibiyim canım hiç bir değişiklik yok... ara ara sancım oluyor...takma kafana lütfen.hakkımızda hayırlısı ne ise o olur... olumlu düşün lütfen...
babuba nın büyük ihtimal transferi 2 nisanda oldu.onun için öyledir listede...o tarihi vermiştir.

bende aynen senin gibiyim canım hiç bir değişiklik yok... ara ara sancım oluyor...takma kafana lütfen.hakkımızda hayırlısı ne ise o olur... olumlu düşün lütfen...

olumlu düşünmeye çalışıyorumda ne bilim herkesde bi şekilde bi belirti oluyor.ne bi yerleşme lekelenmesi nede bi ağrı.tamamen nötr oluncada bi gariplik var diyorum kendi kendime.ama dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun dimi :):)

sakın nötr düşünme arada banada oluyor ama hemen toparlanıyorum... lekelenmeye aldanma lütfen herkeste olacak diye bir şart yok... her bünye farklıdır ve doktorumda söyledi bana lekelenme herkeste olmayabiliyor diye...

kızlar ben geldimmm. inanın öldüm öldüm dirildim ve halende öyleyim. nedenmi kan verirken zaten bir posta heyecan yaptım agladım sonucu beklerken bir mide bulantısı geldi bana anlatamam. neyse sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 420 yani hamileyimmmmmmm...çok sevindim tabiki...
ama şimdi eve geldim bir kasık agrım basladı ve bır bakayımkı pembe bır leke nedenını bılmıyorum adetmı oluyorum acaba korkuyorum kızlar.....dr aradım coraspırını kes dedı daha artarsa benı yıne ara dedı...offfffffffffff offffffffffffff sevıncım kursagımda kaldı offffffffffffff...

canım sakın kötü düşünme...burada bir çok arkadaşımızın test günü kanaması oldu ama regli değildi...sonucunda çok güzel ve yüksek çıkmış... eğer bir problem olsaydı sonucunun bu kadar yüksek çıkaacağını sanmıyorummm

Hamiş Adaylari Listesi

İSİM .................................TEDAVİ.................................... BAŞLANGIÇ.............TEST....................................HASTANE
nilos1981..................1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.............16 Mart...................19 Nisan................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.......................2. Tüp Bebek Tedavisi kısa protokol............21 Mart..................17 nisan
HAZERAN.................1.Tüp Bebek Tedavisi...............................24 Mart....................18 Nisan.....................Medi cana International
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart...................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore....................2.Mikroenjeksiyon Tedavisi.......................24 Mart....................18 Nisan...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medic ana International
2009Papatya.............2.Tüp Bebek Tedavisi.............................2 Nisan...................???................İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz
DrGunay.................1. deneme kısa protokol ...........................23 Mart..................18 Nisan................Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan.................???...................Jinemed tüp bebek merkezi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???..................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart....................???.....................Kadıköy acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

:CüvCüv: HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Penses-
Camella-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 13 Nisanda aldı-iRENBE
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi

canım valla bende şaşırdım şimdi.ama du bakalım hemen panik yapma.sonuçta hamilesin bu kesin işte.belki asprin içtiğinden dolayı kanın sulanmış olabilir ve onun etkiside olabilir.hemen olumsuz düşünme.yada bebişinin tutunduğuna dair işarettir dimi ama :) bence şuan sende hamileliğin tadını çıkar.hayırlısı olsun güzelim.yüce rabbim kucağınada almayı nasip etsin.

:teytey: hihoyyyt :teytey: 3 gündür üstüste güzel haberler alıyoruz...inşallah bu durum bozulmazda benimle beraber sonuç alacak olan arkadaşlarda böyle güzel haberler veririz...

haklısın problem olsa o kadar yuksek cıkma ama gelde bana anlat...çok telaşlıyım canım çokk bir bilsen anlatamam ..perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum şimdide ikincitest için....

çok saol arkadaşım valla ılk defa basıma gelen seyler bunlar o nedenle hemen panık yapıverıyorumm... neyse bıraz daha toparladım kendımı....tadını cıkarayım bıraz...

çok saol arkadaşım valla ılk defa basıma gelen seyler bunlar o nedenle hemen panık yapıverıyorumm... neyse bıraz daha toparladım kendımı....tadını cıkarayım bıraz...

ne yap biliyormusun.şöyle rahat bi koltuğa otur.hatta belinede ufak bi yastık koy (hamileler öyle yapar ufak bi tiyo vereyim :):) vee sonraa bebişinle ilgili güzel güzel hayaller kur.bebişinde seni duysun ki ve sana sıkı sıkı sarılsın.onu seninle kalmaya ikna etmen lazım anlıyormusun canım.hadi bakalım şimdi rahatla biraz ve hamile olduğunu sindirmeye çalış :)

haklısın arkadasım sımdı bıraz daha ıyıyım saol...

canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kaydirigubbakcemile5

canım tebrik edrim çok sevindim senin adına Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah sevgiyle...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3a.s.

hoşgeldin öncelikle aramıza kapadokyanın neresindensin yada sadece takma isim mi.benim anne tarafım nevşehir göremeli.umarım tedavin hayırlı olur ilk ve son tüpün olura.s.

seranenes canım iyi olmana çok sevindim ve tabiii meleğinin de iyi olmasına buna da çok şükür Allahım bu küçüğü size bağışlasın kendine dikkat et tatlımkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

hoşgeldin öncelikle aramıza kapadokyanın neresindensin yada sadece takma isim mi.benim anne tarafım nevşehir göremeli.umarım tedavin hayırlı olur ilk ve son tüpün olura.s.
hos bulduk nesrinbar,
aslen nevsehirliyim babam basansarniç koyunden annemde egrikuyu ama nevsehir merkez de yasiyorlar izine geldiklerinde... yani ezelden nevsehirliyim...
insallahhh cok korkuyorum olmayacak diye ama herseyin hayirlisi.. destegin icin cok tesekkur ederim :) birazcikta hemseri oluyoruz

canım dedıgım gıbı sorunumuz varmı yokmu bılmıoruz conkı bı kere gıttık 6 aylık ewlıydım gıttıgımda ultrasona soktu yuzeysel baktı yumurtalıklarında bı sorun gorunmuyor dedı 1 yılınız dolsun olmazsa gel hormon testı detaylı testler yapıp arastıralım dedı bızde bıdaha gıtmedık sorun yok olur bekleyelım dedık ama 2 yıl olucak yanı su an sorunum olup olmadıgını bılmıorum

canım doktora gıttıgımızde genel olarak baktı yumurtalıklarımda sorun olmadıgını soyledi,1 yılınız dolsun olmazsa gelın hormon testı detaylı test yapıp arastıralım dedı bızde sorun gorunmedıgı ıcın bekleyım olr dedık yanı detaylı tedavıye baslamadık sadece yuzeysel ultrasonla yumurtalıklarıma baktı o kadar yani sorunumuz varmı yokmu bılmıoruz ama tedavıye baslamayı dusunuyoruz

kızlar ben yine dayanamadım bugün yine test yaptım veeeeeeeeee sonuç koskaca bir sıfır... yani yine hiç bişey çıkmadı.... besbelirgin tek çizgi...silikte olsa ikinci bir çizgi yok..... şunun şurasında cumaya ne kaldı...oturup cumayı beklesene...:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…