sdsmt sen nasılsın ? nasıl hissediyorsun kendini ? bende hala herhangibir bi belirti yok.ne ağrı ne sancı nede başka bişey.kendi kendime kaygılanmaya başladım.
bende aynen senin gibiyim canım hiç bir değişiklik yok... ara ara sancım oluyor...takma kafana lütfen.hakkımızda hayırlısı ne ise o olur... olumlu düşün lütfen...
olumlu düşünmeye çalışıyorumda ne bilim herkesde bi şekilde bi belirti oluyor.ne bi yerleşme lekelenmesi nede bi ağrı.tamamen nötr oluncada bi gariplik var diyorum kendi kendime.ama dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun dimi :):)
kızlar ben geldimmm. inanın öldüm öldüm dirildim ve halende öyleyim. nedenmi kan verirken zaten bir posta heyecan yaptım agladım sonucu beklerken bir mide bulantısı geldi bana anlatamam. neyse sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 420 yani hamileyimmmmmmm...çok sevindim tabiki...
ama şimdi eve geldim bir kasık agrım basladı ve bır bakayımkı pembe bır leke nedenını bılmıyorum adetmı oluyorum acaba korkuyorum kızlar.....dr aradım coraspırını kes dedı daha artarsa benı yıne ara dedı...offfffffffffff offffffffffffff sevıncım kursagımda kaldı offffffffffffff...
kızlar ben geldimmm. inanın öldüm öldüm dirildim ve halende öyleyim. nedenmi kan verirken zaten bir posta heyecan yaptım agladım sonucu beklerken bir mide bulantısı geldi bana anlatamam. neyse sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 420 yani hamileyimmmmmmm...çok sevindim tabiki...
ama şimdi eve geldim bir kasık agrım basladı ve bır bakayımkı pembe bır leke nedenını bılmıyorum adetmı oluyorum acaba korkuyorum kızlar.....dr aradım coraspırını kes dedı daha artarsa benı yıne ara dedı...offfffffffffff offffffffffffff sevıncım kursagımda kaldı offffffffffffff...
canım sakın kötü düşünme...burada bir çok arkadaşımızın test günü kanaması oldu ama regli değildi...sonucunda çok güzel ve yüksek çıkmış... eğer bir problem olsaydı sonucunun bu kadar yüksek çıkaacağını sanmıyorummm
canım valla bende şaşırdım şimdi.ama du bakalım hemen panik yapma.sonuçta hamilesin bu kesin işte.belki asprin içtiğinden dolayı kanın sulanmış olabilir ve onun etkiside olabilir.hemen olumsuz düşünme.yada bebişinin tutunduğuna dair işarettir dimi ama :) bence şuan sende hamileliğin tadını çıkar.hayırlısı olsun güzelim.yüce rabbim kucağınada almayı nasip etsin.
çok saol arkadaşım valla ılk defa basıma gelen seyler bunlar o nedenle hemen panık yapıverıyorumm... neyse bıraz daha toparladım kendımı....tadını cıkarayım bıraz...
ne yap biliyormusun.şöyle rahat bi koltuğa otur.hatta belinede ufak bi yastık koy (hamileler öyle yapar ufak bi tiyo vereyim :):) vee sonraa bebişinle ilgili güzel güzel hayaller kur.bebişinde seni duysun ki ve sana sıkı sıkı sarılsın.onu seninle kalmaya ikna etmen lazım anlıyormusun canım.hadi bakalım şimdi rahatla biraz ve hamile olduğunu sindirmeye çalış :)
canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kaydirigubbakcemile5
selamlar,
hanimlar benide araniza katsaniz tup bebek tedavisi yapacak kisiler arasina... hep normal tup bebek hem mikroejeksyon olcak benim icin mayista baslayacam tedavilere uzun protokol... fransa da yapiyorum tedaviyi ilk tup bebek deneyimim olcak. onceden 4 asilama yaptim basarisiz...
tskler hepinize allahtan sabir diliyorum. herseyin hayirlisi..
hos bulduk nesrinbar,hoşgeldin öncelikle aramıza kapadokyanın neresindensin yada sadece takma isim mi.benim anne tarafım nevşehir göremeli.umarım tedavin hayırlı olur ilk ve son tüpün olura.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?