2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım sıkma canını bence bıraz daha sabır ve test gununu bekle derım ben...ben 10. gunumde test yaptırayımmı dıye hemsıreyı aradım ve bana hayır gununde yaptırmalısın dedı. çunku gununden once yaptıgın testte cıkan herhengı bır sonuc senı ya bosuna umıtlendırebılır yada bosuna canını sıkabılır demıstı...bız gunu gunune kanda cıkabılecek tarıhı sızlere verıyoruz demıstı. bence sen test gununu bekle ve gor o zaman bellı olacaktır kesın sonuc cunku....

slm üzülme canım inş bi gün bizde güzel haberler alırız, bende cumayı bekliyorum regl gunum olmazsa sansım var demektir beklıyorum ama sankı adet belırtılerım baslıyo gbı ayırtda edemıorum gebelık belırtısyle adet belırtısını ama inş olmam

benneyaptımki eşimin zoruyla yaptım keşke yapmasaydım... ne diyim herşeyin hayırlısı... cuma günü her sonuca hazırlıklıyım anlayacağınız...

canım niye böyle yapıyosun bak bende ilkinde yapmıştım hem de testten bir gün önce çıkmamıştı.ama üçüzlere gebeydim.lütfen testlerin sonucuna bakarak üzme kendini ya tuttuysa sen şimdi o melekleri nasıl üzüyosun.annemiz bizim geleceğimize inanmıyor diye.hadi tatlım topla kendini silkelen tabii fazla zıplamadan:)))bak bizler cumayı iple çekiyoruz üzücü yada sevinçli haberi birlikte paylaşıcaz.hep burda olucaz ama zamanı gelinceye kadar beklicez seninleyiz :1hug:kaydirigubbakcemile3

canım bak benim de olgun 3 yumurtam vardı, 3 ü de döllendi ve 3 embriyo trasferi yapıldı ve şimdi hamileyim :)

ne diyeyim sana daha fazla...

kendini dinleme çok fazla, güzel şeyler düşün ve rahat ol

papatyacım biliyorsundur sende bu işte sayı değil kalite önemli o yüzden hiç sıkma canını.benim bir arkadaşımdan zar zor bir yumurta çıkardılar döllendi ve bebişi 6 aylık şimdi.sen üzme kendini ve onları tekrar alacağın günü düşün.bu arada benim 51 yumurtam oluşmuştu 31 tane aldılar 18 i döllendi buna rağmen hala gebe değilim bak 3. denemyi yapıcam şimdi.o yüzden hiç ama hiç üzülme

canım hiç üzülme bende hiç sorun yok, yaşım 27, uzun protokol uyguladı doktorum,
herşey çok iyi dedi ama yumurtalarımdan sadece 3 tanesi kaliteliydi. bazen böyle oluyomuş.bizde çok üzüldük dondurma şansımız yok diye ve 3 taneden kaçı döllenicek ki dedik çok ağladım ama üçüde döllendi çok şükür. bide tutunurlarsahihoyyyt
kendini üzme moral çok önemli, olumlu düşün, önemli olan yumurtaların sayısı değil kalitesi canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

sdsmt cim canım aranıza yenı katıldım tam olarak nerde nasıl yazacagımı bılmıorum ama umarım becerebılırım bu arada testın negatıf cıkmasına hiç üzülme bende 2 yıllık ewlıyım bebısım benımde yok inş bızde bıgun guzel haberler alırız bende cumayı beklıyorum regl gunum olmazsam sansım var demektır ama regl belırtılerım basladı ama regl belırtısıylr gebelık belırtısını ayırt edemedıgım ıcın buyuk ıhtımalle regl olucam cunkı her ay aynı oluyo belırtıler tamam dıorum belkıde gebeyım ama sonuc negatıf oluyo inş bızımde bebegımız olucak

Son düzenleme:

Merhaba cnm hoşgeldin. Regl belirtisi bende de olmuştu zaten aynı hamilelik belirtisiyle . O yüzden buna takılmayın boş yere canınızı sıkmayın. inş. Cuma günü sanırım büyük gün inş hayırlı haberlerle geri dönersin bize. Allah öncelikle bu güzel duyguyu hiç tatmayanlara sonra isteyen herkeze versin.

canım du bakalım hemen panik yapma sen benden de sabırsız çıktın valla :):) bu arada bu sabah benden de çok açık kave rengi leke geldi ve bende kendimi hastalanacakmışım gibi hissediyorum.canım sıkıldı bayağı.ve bu belirtilerin aslında hamilelik belirtileride olabileceğini biliyorum ama nedense hiç olumlu düşünemiyorum.dün akşam zaten ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı.sabah bi kalktım leke geldi.allahımm inşallah kötü bişey yoktur inşallah bebeğim bana tutunmuştur.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar doktorum sabah bende lekenlenme olduğu için proluton 500 adında bi iğne verdi.bunu kullanan v armı acaba ? neden sizce bana bu iğneyi vermiş olabilir ? offff kafam çok karışık hep kötü şeyler aklıma geliyor

hoşbulduk ewet cumayı beklıyorum inş olmam ama kasıklarımda agrı hıssedınce bu sefer de olmadı dıe dusunuorum cunkı her ay aynı belırtıler ve sonuc regli oluyorum kendımı hazırlamak ıstemıyorum regl olucagımı bılıorum cunkı bakalım inş olmam

çok saol arkadaşım valla ılk defa basıma gelen seyler bunlar o nedenle hemen panık yapıverıyorumm... neyse bıraz daha toparladım kendımı....tadını cıkarayım bıraz...

sevgili babuba bu işin matematiği yok anlaşılan, bak benim de 12. günde hcg değerim 43 çıkmıştı, bugün 14. gün testi için gittim , normalde 2 katı falan artış olmalıydı, ama benim değerim bugün 597 ...
eeeee şimdi ben hangisine inanayım bilmiyorum???

en iyisi sakin olup beklemek mi acaba????

en zor olan şey yani...

annemi şimdi daha iyi anlıyorum....

ama yine de şunu unutmayalım

HERŞEY GÜZEL OLACAK

YARIN GÜZEL OLACAK

KARDELENLER VAR YA KARDELENLER, BİZ ONLARA ÇALIŞIYORUZ...a.s.

canım bak benim de olgun 3 yumurtam vardı, 3 ü de döllendi ve 3 embriyo trasferi yapıldı ve şimdi hamileyim :)

ne diyeyim sana daha fazla...

kendini dinleme çok fazla, güzel şeyler düşün ve rahat ol

mrb canım haklısın dun yumurtalarım toplandı.8 tane olmuslar 7 tanesı ısleme alındıcuma yada cumartesı trasfer hayırlısı bakalım

hakılısın canım ama elımde olmadı bır an uzulmek.5 tı 8 oldu.7 sı ısleme alındı taranfer ıcın haber vermelerını beklıyoruz sagolasın tekrar canımALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

amın bıtanem ınsalah allahım hepımızın gonlune gore versın.sızleerde olmasanız kafayı yıcem canlarım iyikı varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…