kızlar ben yine dayanamadım bugün yine test yaptım veeeeeeeeee sonuç koskaca bir sıfır... yani yine hiç bişey çıkmadı.... besbelirgin tek çizgi...silikte olsa ikinci bir çizgi yok..... şunun şurasında cumaya ne kaldı...oturup cumayı beklesene...:mymeka:
slm üzülme canım inş bi gün bizde güzel haberler alırız, bende cumayı bekliyorum regl gunum olmazsa sansım var demektir beklıyorum ama sankı adet belırtılerım baslıyo gbı ayırtda edemıorum gebelık belırtısyle adet belırtısını ama inş olmamkızlar ben yine dayanamadım bugün yine test yaptım veeeeeeeeee sonuç koskaca bir sıfır... yani yine hiç bişey çıkmadı.... besbelirgin tek çizgi...silikte olsa ikinci bir çizgi yok..... şunun şurasında cumaya ne kaldı...oturup cumayı beklesene...:mymeka:
kızlar ben yine dayanamadım bugün yine test yaptım veeeeeeeeee sonuç koskaca bir sıfır... yani yine hiç bişey çıkmadı.... besbelirgin tek çizgi...silikte olsa ikinci bir çizgi yok..... şunun şurasında cumaya ne kaldı...oturup cumayı beklesene...:mymeka:
kızlar cok uzgunum dun doktore gıttım yumurtaların cabuk gelısmıs ve sayısı az dedı.daha fazla bekleyemıcem bunlarıda kaybederız dedı.5 tanecık yumurtam var yarın yumosları toplıcaklar.benım yumurtaları az sayıda olan varmı arkadaslar canım cok sıkıldı
kızlar cok uzgunum dun doktore gıttım yumurtaların cabuk gelısmıs ve sayısı az dedı.daha fazla bekleyemıcem bunlarıda kaybederız dedı.5 tanecık yumurtam var yarın yumosları toplıcaklar.benım yumurtaları az sayıda olan varmı arkadaslar canım cok sıkıldı
kızlar ben yine dayanamadım bugün yine test yaptım veeeeeeeeee sonuç koskaca bir sıfır... yani yine hiç bişey çıkmadı.... besbelirgin tek çizgi...silikte olsa ikinci bir çizgi yok..... şunun şurasında cumaya ne kaldı...oturup cumayı beklesene...:mymeka:[/
slm canım uzulme inş bıgun bıde guzel haberler alacagız bende 2yıllık ewlıyım bebek ıstıoruz ama hala bızımde yok cumayı lbeklıorum bende regl gunum olmazsam sansım var demektır ama belıtrılerım basladı regl belırtısımı gebelık belırtısımı ayırt edemedıgım ıcın regl olucam dıye dusunuyorum cunkı her ay aynı belırtıler tamam dıorum belkıde gebeyım ama sonuc negatıf inş bızde guxel haberler alırız
sdsmt cim canım aranıza yenı katıldım tam olarak nerde nasıl yazacagımı bılmıorum ama umarım becerebılırım bu arada testın negatıf cıkmasına hiç üzülme bende 2 yıllık ewlıyım bebısım benımde yok inş bızde bıgun guzel haberler alırız bende cumayı beklıyorum regl gunum olmazsam sansım var demektır ama regl belırtılerım basladı ama regl belırtısıylr gebelık belırtısını ayırt edemedıgım ıcın buyuk ıhtımalle regl olucam cunkı her ay aynı oluyo belırtıler tamam dıorum belkıde gebeyım ama sonuc negatıf oluyo inş bızımde bebegımız olucak
Merhaba cnm hoşgeldin. Regl belirtisi bende de olmuştu zaten aynı hamilelik belirtisiyle . O yüzden buna takılmayın boş yere canınızı sıkmayın. inş. Cuma günü sanırım büyük gün inş hayırlı haberlerle geri dönersin bize. Allah öncelikle bu güzel duyguyu hiç tatmayanlara sonra isteyen herkeze versin.
:sm_cool: tebrik ederim canım benim.... Allah kucağına almanıda nasip etsin.. bizler içinde dua et lütfen...
çok saol arkadaşım valla ılk defa basıma gelen seyler bunlar o nedenle hemen panık yapıverıyorumm... neyse bıraz daha toparladım kendımı....tadını cıkarayım bıraz...
canım bak benim de olgun 3 yumurtam vardı, 3 ü de döllendi ve 3 embriyo trasferi yapıldı ve şimdi hamileyim :)
ne diyeyim sana daha fazla...
kendini dinleme çok fazla, güzel şeyler düşün ve rahat ol
papatyacım biliyorsundur sende bu işte sayı değil kalite önemli o yüzden hiç sıkma canını.benim bir arkadaşımdan zar zor bir yumurta çıkardılar döllendi ve bebişi 6 aylık şimdi.sen üzme kendini ve onları tekrar alacağın günü düşün.bu arada benim 51 yumurtam oluşmuştu 31 tane aldılar 18 i döllendi buna rağmen hala gebe değilim bak 3. denemyi yapıcam şimdi.o yüzden hiç ama hiç üzülme
canım hiç üzülme bende hiç sorun yok, yaşım 27, uzun protokol uyguladı doktorum,
herşey çok iyi dedi ama yumurtalarımdan sadece 3 tanesi kaliteliydi. Bazen böyle oluyomuş.bizde çok üzüldük dondurma şansımız yok diye ve 3 taneden kaçı döllenicek ki dedik çok ağladım ama üçüde döllendi çok şükür. Bide tutunurlarsahihoyyyt
kendini üzme moral çok önemli, olumlu düşün, önemli olan yumurtaların sayısı değil kalitesi canım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?