Selam hanimlar ,
listeye eklenmem icin yaziyorum detaylari :)
4 asilama ilk tup bebek deneyimim tup bebek ve mikroejenction ikisi teknik de yapilcak uzun protokol yumurtalari dinlendirme ignelerini 7 mayis baslayacam 20 Mayis ta da ilk kontrolum var haziranin baslarinda yumurtama toplanacak ve transfer olacak allahin izniyle. ben fransada tedavi olacam. lyon sehrinde. iki tane embriyo transfer olcak bu arada.
hepimize allah bol sabir versin insallah hepimizde bu sevinci tadariz...
merhaba kapadokyalı aramıza hosgldın.....asılama topiğinden tanıyorum senı...inşallh hepımız için en guzelı olur... bebelerımızı en kısa zamanda hıssetmye baslarız...
size bir şey söyliycem......
selensu yu okurken aklıma geldi, ilk heyecanlarım buraya ilk girişim, okuduklarım arasında kendimi yakın buldugum arkadaşlar, onların geçmiş mesajlarına bakışım.....
daha önce tanışmış ve birbirlerinin son halini bilenlerin mesajlaşması, yüzlerimizi görmesek de arkadaş hissetmek, anne babaya kocaya anlatılamayan bazı hislerin gözyaşı ile burada yazılması, dua etmek ve dua istemek ....
paniklerimiz, en ufak bir belirtide ya da problemde buraya koşup yazmamız, gelecek cevapları beklememiz, ahhhhh bunları yaşamayan bilmez anlamaz, kayıtsız kalanların hissedebileceği bir şey değil bu...ama hepimizin ortak ruh halleri, sevinçleri, üzüntüleri, birbirimizi sırtlayışımız , birbirimize gülümseyişimiz, halay çekişimiz yerimseniben
bu vesile ile hepinize bir kez daha hoşgeldiniz, iyi ki geldnizi, destek verdiğiniz için teşekkürler, destek istediğiniz için tebrikler demek istedim. transfer bekleyen , transfer sonucu bekleyen arkadaşlar bizlerin 750 li sayfalarda gün be gün yaşadıklarımıza bakarsanız uzun uzun anlatmıştık belki fikir verir sizlere....
Simal ciğimin listesi önce 4-5 kişi idi, birbirmizi okudukça , öğrendikçe , sevindikçe üzüldükçe eklemeler yaptık şimdi nerdeyse 30 kişi....eminim daha da uzayacak. umudumuzu yitimeyelim, umudumuz da acımız da sevincimiz de ortak. allah bu uğurda acı çeken gözyaşı döken dua eden herkese gönlündekini versin, hormonlardan mıdır hamileikten mi bilemiyorum hislendim işte biraz, hepinize sarılmak istedim , dualarınızı palşaıyorum demek istedim , allah hepimizin yolunu açık etsin.. tüplerimiz geldiğinde foto paylaşmayı da beceririz inşallah :lepi:.... DURMAK YOK YOLA DEVAM kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
Cnm bildiğim kür olarak değil ama kivi ve ananasın tutunmaya yardımcı olduğunu duymuştum ve en önemlisi bağırsak problemi yaşamamak için kayısı ve kivinin faydalı olduğunu duyup uygulamıştım. Benim tutmuştu (2 aylıkken düştü malesef) bunlarla bir ilgisi varmı bilemem ama denemekte fayda var sonuçta faydalı şeyler bunlar.
:teytey::teytey::teytey::hooray:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım Allah tamamına erdirsin kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi de nasip etsinkaydirigubbakcemile3
tsk canım benımde ıkıncı olacak bu 3 ay one 3 aylıkken dusurudm bende allah yardımcımız olsun hepımızın
size bir şey söyliycem......
selensu yu okurken aklıma geldi, ilk heyecanlarım buraya ilk girişim, okuduklarım arasında kendimi yakın buldugum arkadaşlar, onların geçmiş mesajlarına bakışım.....
daha önce tanışmış ve birbirlerinin son halini bilenlerin mesajlaşması, yüzlerimizi görmesek de arkadaş hissetmek, anne babaya kocaya anlatılamayan bazı hislerin gözyaşı ile burada yazılması, dua etmek ve dua istemek ....
paniklerimiz, en ufak bir belirtide ya da problemde buraya koşup yazmamız, gelecek cevapları beklememiz, ahhhhh bunları yaşamayan bilmez anlamaz, kayıtsız kalanların hissedebileceği bir şey değil bu...ama hepimizin ortak ruh halleri, sevinçleri, üzüntüleri, birbirimizi sırtlayışımız , birbirimize gülümseyişimiz, halay çekişimiz yerimseniben
bu vesile ile hepinize bir kez daha hoşgeldiniz, iyi ki geldnizi, destek verdiğiniz için teşekkürler, destek istediğiniz için tebrikler demek istedim. transfer bekleyen , transfer sonucu bekleyen arkadaşlar bizlerin 750 li sayfalarda gün be gün yaşadıklarımıza bakarsanız uzun uzun anlatmıştık belki fikir verir sizlere....
Simal ciğimin listesi önce 4-5 kişi idi, birbirmizi okudukça , öğrendikçe , sevindikçe üzüldükçe eklemeler yaptık şimdi nerdeyse 30 kişi....eminim daha da uzayacak. umudumuzu yitimeyelim, umudumuz da acımız da sevincimiz de ortak. allah bu uğurda acı çeken gözyaşı döken dua eden herkese gönlündekini versin, hormonlardan mıdır hamileikten mi bilemiyorum hislendim işte biraz, hepinize sarılmak istedim , dualarınızı palşaıyorum demek istedim , allah hepimizin yolunu açık etsin.. tüplerimiz geldiğinde foto paylaşmayı da beceririz inşallah :lepi:.... DURMAK YOK YOLA DEVAM kızlaaaaarrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz :) forumda yazılanların bütük bir kısmını okudum bazen gözlerim doldu ağladım bazende sevinçle gülümsedim kendi kendime:) bende tedaviye başlaylı biraz oldu cuma günü yumurta toplama işlemi olacak yumurtalarım gayet güzel dedi doktor.sanırım pazartesi yada salıda transfer yaparız dedi.ilk deneyimim olduğu için açıp okuyorum sürekli işimede yaradığını söyleyebilirm.bizi bizden başka kimsenin anlamadığı çok açık bunu bilioruz.tüm dualarım aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımız için sizde benim için dualarını eksik etmyein lütfen.pazartesi den sonra büyük bekleyiş başlıyor.allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.tek sıkıntım işlemler sırasında canımın yanıp yanmaması bu stresten uzak durmaya çalışıorum ama aklımda şimdilik hep bunlar var.allaha emanet olun...
arkadaşlar bugün doktordan geldim.cuma günü hiperaskopi yapacaklarmış.tanı olarak değilde operasyon olarak yapacaklarmış.benim için dua edermisiniz buna ihtiyacım var.bir ay içinde 3.narkozlu işlem olacak.allahım inşallah işe yararda bu kadar çektiğimizin karşılığını yüce rabbim bize verir.size ancak p.tesi günü bilgi verebilirim.umarım sorunsun bi işlem olur.
arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni üye oldum,transferimi yaptırdım,o kadar sabırsız ve asabi oldumki sonucu bekleme konusunda ,soluğu burda aldım,etrafımda kimseyle fazla paylaşamıyorum düşüncelerimi,çünkü benimle aynı konumda değiller,nette dolaşırken burayı buldum.
deneyimleri olan arkadaşlar,transfer sonrası belirtiler oldumu,nasıl oldu,birazda ümitsizlenmeye başladım,nolur bişeyler yazın,deliriyorumm.
nbr adanalı napıosun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?