2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Selam hanimlar ,
listeye eklenmem icin yaziyorum detaylari :)
4 asilama ilk tup bebek deneyimim tup bebek ve mikroejenction ikisi teknik de yapilcak uzun protokol yumurtalari dinlendirme ignelerini 7 mayis baslayacam 20 Mayis ta da ilk kontrolum var haziranin baslarinda yumurtama toplanacak ve transfer olacak allahin izniyle. ben fransada tedavi olacam. lyon sehrinde. iki tane embriyo transfer olcak bu arada.
hepimize allah bol sabir versin insallah hepimizde bu sevinci tadariz...

merhaba kapadokyalı aramıza hosgldın.....asılama topiğinden tanıyorum senı...inşallh hepımız için en guzelı olur... bebelerımızı en kısa zamanda hıssetmye baslarız...

merhaba kapadokyalı aramıza hosgldın.....asılama topiğinden tanıyorum senı...inşallh hepımız için en guzelı olur... bebelerımızı en kısa zamanda hıssetmye baslarız...

Insallah canim yaa gercekten bizi bizden baskasi anlamaz bu ozlem nedir anlamaz... ben zaten asilamalazi ilk asama olarak yaptim tup bebekten once fransada ilk once asilama yaptirirlar olmazsa ole tup bebek yaparsin... yaptim ama pek inanmiyordum basarili olacagini. ama allah icimi biliyor, tup bebege cok umut bagliyorum ki iki tane embriyo transfer olacak insallahhh nasip olursa ve cok inaniyorumm. eger olmazsa yuksekten duserim. cunkuuu tup bebek tedavisi cok agir ve iki tedavi arasinda cok bekletiyorlar... ve ben su son iki haftayi zor ediyorum tedavilere baslamak icin.
allah hepimize hayirlisini versin... insallah hepimizde anne oluruz... sen suan ne asamadasin?

canım benım tedavye baslandı ....ığnelerimi oluyorum yarın kontrolum var...önumuzdekı hafta heralde toplama ıslemıyapılır...sonrasındada transfer olur....canım ümitlenmek guzelde ama bıde sonunda hayal kırıklıgı da olabılıyor tabııı..(inşallh olmycak).asıl...beklemek zor cok sıkıntı verıyor ınsana....yaaaaaaa ınşallhhh rabbımmm bızde nasıp eder.....

hakkinda hayirlisi canim, insallah hepimiz hamile oluruz ve bu forum bir gun yok olur...
seninki uzun protokol muydu. yavas yavas amaca ulasiyorsun. yumurta toplamasi da bir ayri dert. uyutuyorlar ve ben cok korkuyorum simdiden... gercekten herseye haziriz birde sonu guzel olsaaaa :) sana kac tane embriyo transfer edecekler??? cocuk hasreti cekiyoruz birde ikiz olsaaa cok mutlu olurum ben....

size bir şey söyliycem......

selensu yu okurken aklıma geldi, ilk heyecanlarım buraya ilk girişim, okuduklarım arasında kendimi yakın buldugum arkadaşlar, onların geçmiş mesajlarına bakışım.....

daha önce tanışmış ve birbirlerinin son halini bilenlerin mesajlaşması, yüzlerimizi görmesek de arkadaş hissetmek, anne babaya kocaya anlatılamayan bazı hislerin gözyaşı ile burada yazılması, dua etmek ve dua istemek ....

paniklerimiz, en ufak bir belirtide ya da problemde buraya koşup yazmamız, gelecek cevapları beklememiz, ahhhhh bunları yaşamayan bilmez anlamaz, kayıtsız kalanların hissedebileceği bir şey değil bu...ama hepimizin ortak ruh halleri, sevinçleri, üzüntüleri, birbirimizi sırtlayışımız , birbirimize gülümseyişimiz, halay çekişimiz yerimseniben
bu vesile ile hepinize bir kez daha hoşgeldiniz, iyi ki geldnizi, destek verdiğiniz için teşekkürler, destek istediğiniz için tebrikler demek istedim. transfer bekleyen , transfer sonucu bekleyen arkadaşlar bizlerin 750 li sayfalarda gün be gün yaşadıklarımıza bakarsanız uzun uzun anlatmıştık belki fikir verir sizlere....

Simal ciğimin listesi önce 4-5 kişi idi, birbirmizi okudukça , öğrendikçe , sevindikçe üzüldükçe eklemeler yaptık şimdi nerdeyse 30 kişi....eminim daha da uzayacak. umudumuzu yitimeyelim, umudumuz da acımız da sevincimiz de ortak. allah bu uğurda acı çeken gözyaşı döken dua eden herkese gönlündekini versin, hormonlardan mıdır hamileikten mi bilemiyorum hislendim işte biraz, hepinize sarılmak istedim , dualarınızı palşaıyorum demek istedim , allah hepimizin yolunu açık etsin.. tüplerimiz geldiğinde foto paylaşmayı da beceririz inşallah :lepi:.... DURMAK YOK YOLA DEVAM kızlaaaaarrrrrrrrrrrr

serenas supersınnnnnnnn..tek kelımeyle harıka anlattmışsın ınan sen hıslendım dıyorsun yaaa..ben aglamaya basladım....ben o kadar yanlızımkı aılemden arkadaslarımdan uzaktayım...çevremdede pek fazla arkadasım yok en azından bıseyler paylaşabılecegım bırılerı yok..zaten bızıde bızden baskası anlamaz...ben burada avunuyorum...sızlerı takıp edıyorum okuyorum .. kım neler yasıyor.. sızınle sevınıyor sızlerle uzuluyorum ...hepımızde oyleyız bence ...kızlar aranıza tup bebe topıgıne yenı katıldım ama hepınız cok sıcaksınız .... ıyıkı varsınız... serenas bende ne kadar cok aglamak ıstıyormusum bı gorsen ama ıyıde oldu rahatladım bıraz...

tsk canım benımde ıkıncı olacak bu 3 ay one 3 aylıkken dusurudm bende allah yardımcımız olsun hepımızın

:teytey::teytey::teytey::hooray:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım Allah tamamına erdirsin kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi de nasip etsinkaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:tebrıkler canım allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın kendıne cok ıyı bak mutluluklar

yaptın yapacağını eh be kadın süpersin bitanem hadi kızlar biz bu gazla alırız be keçileri unutma daha buluşma yeri ayarlıcaz:))))kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin buyur buyur ne demek...canım benim anestezi alacaksın zaten işlem sırasında o yüzden sadece uyandığında ufak bir sinek ısırmış kadar karnın ağrıyabilir..tabii ilaçların yan etkileri kendini göstermesse.moralini bozmak istemem ama bilgin olsun bazen ilaçların yan etkileri çıkabiliyor.eğer böyle bir riskin yoksa hiç merak etme hemencecik geçicek ve alıcaksın meleklerini umarım sıkı sıkı tutunurlar sana

canım benim ben de geçirdim bu operasyonu için rahat olsun her şey dahil 45 dak.sürdü ve yürüyerek çıktım ben hastaneden hemen hemen aynı şeyleri yaşamış biri olarak tam destek ve dualarla yanındayım.ben de çok korkuyordum ama gördüm ki çok kolay bir operasyonmuş zaten anestezi alacaksın Allah yardımcın olsun:1hug:

merhaba selensu ve umarım güzel haberini paylaşırız burda hep birlikte sakın ümidini kaybetme çünkü ümit ALLAHTAN geliyor.lütfen sakin ol bebişlerini etkileme sıkı sıkı tutunmalarını öğütle onlara annesi:))))

ooooooooooooooo
selam kızlar herkes burda maşallahhhhhhhhhhhhh
nasılsınız bakalımmm............yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz
tedavileriniz hayırlı olsunnnn inşallahdaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı haberlerle dönersinizzzzzzzzz
bebişlerişlerinizi alıp gelirsiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sevinecegizzzzzzzzz bol booooooooooooollllllllllllll
:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::dance::dance:

Son düzenleme:
nesrinnnnnnnnnnnn serenanessssssssssssss şekerler
nasılsınız nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…