2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

valla yatıyorum halen diyarbakır karpuzu gibi...
ben yta yata büyütücem galiba (
sen iyi misin kaçıncı hafgtandasın bakiiim :)))

valla yatıyorum halen diyarbakır karpuzu gibi...
ben yta yata büyütücem galiba (
sen iyi misin kaçıncı hafgtandasın bakiiim :)))

tadını çıkar yat bakalımmmm, aynen bende yatıyorum büyücez beraber inşallahhhhhhhhh
canım bana söylediklerine göre bugün 34 günlük bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmm

tadını çıkar yat bakalımmmm, aynen bende yatıyorum büyücez beraber inşallahhhhhhhhh

5 haftalık, hadi maşallahhh
aman 6 haftadan sonrasına dikkat et canım , kendine iyi bak korkar oldum ben o haftalardan ....:Saruboceq:

Son düzenleme:
ahh plum sırtım ve kalçam o kadar ağrıyoo ki, bi de o ağrı olmasa sesim çıkmaz da işte...

Canım benim. Az kaldı şu 3 ayı bitir riskli dedikleri bu zaman zaten sonra rahatlıycaksın zaten Biliyorum keyfi yatmak gibi değil ama olsun bebeğini kucağına aldıktan sonra oturduğun yerde uyukluycaksın kaydirigubbakcemile3. o yüzden uykusuz geceler için yat.

6 haftalık, hadi maşallahhh
aman 6 haftadan sonrasına dikkat et canım , kendine iyi bak korkar oldum ben o haftalardan ....:Saruboceq:

iyi canım sagol yaaaaaaaaa
anam dikkat ediyom zaten beni bana bırakmıyorlar kiiiiiiiiiiii
8 yıl sonra hamile kalınca aman aman herkes sen yat bişe yapma üstüme titriyorlarrr
maşalllahhhh......... inşallah bundan sonrasıda güzel geçer .....
neyseki sen atlattın çok şükür darısıda bana olsunnnnnn.......allahım tüm isteyenlere yaşatsınnn.....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::ecrin_bebek:

Maşallah arkadaşım büyüyor çok şükür. Yatın dinlenin geçicek bu günler. Bebeklerinizle ilgili hayaller kurun isim düşünün isim

ne kadar sıcaksınız allah muhabbetinizi artırsın inşallah.özellikle nesrin e çok teşekkür ediyorum iyi dilekleri için.umarım bende sizler gibi sevinçli haberi alırım ve bu duygularımı sizlerle paylaşırım.allaha emanet olun hepiniz...

--------------------------------------------------------------------------------

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart....................???.....................Kon ya
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medi c ana International
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan....................???...................Jineme d tüp bebek merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???....................Erdem Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???..................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.....................Ka dıköy acıbadem
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................7 Mayıs...................???.....................Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................
umudumsun_077......

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Penses-
Camella-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 13 Nisanda aldı-iRENBE
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

Son düzenleme:
simal nasılsın canım dr günay hamileeeeeee
haber vermeyi unuttu sanırımmmm

ya cnm sana bişey soracağım benim 10 gün kadar adet sancısına benzer sancım oldu ama şu anda geçti galiba daha da keseyi görmek için 8 günüm var endişeleniyorum..sende var mı ağrı ? benimki geçtiği için korkuyorum biraz (

canım benim ara ara oldu sordum uterus büyüyor ondan dediler ama benim de yok bence korkma korkulacak birşey yok tur..........

kızlar ben bugün anneme geçiyorum biraz orda kalacam yalnız kalmamak için net yok malesef sizleri özleyecegim ama elimde bir şey yok malesefffffffffffff.............
bütün bekleyen arkadaşlar pozitif sonuçla dönerler inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.....
kendinize iyi bakın sizleri seviyorummmmmmmm...........öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahım hepinize kalbinizdekini versin....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:ecrin_bebek::CüvCüv::sm_cool::teytey::sm_cool::teytey::dance::dance::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…