ya cnm sana bişey soracağım benim 10 gün kadar adet sancısına benzer sancım oldu ama şu anda geçti galiba daha da keseyi görmek için 8 günüm var endişeleniyorum..sende var mı ağrı ? benimki geçtiği için korkuyorum biraz(
kızlar ben bugün anneme geçiyorum biraz orda kalacam yalnız kalmamak için net yok malesef sizleri özleyecegim ama elimde bir şey yok malesefffffffffffff.............
bütün bekleyen arkadaşlar pozitif sonuçla dönerler inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.....
kendinize iyi bakın sizleri seviyorummmmmmmm...........öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahım hepinize kalbinizdekini versin....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::sm_cool::teytey::sm_cool::teytey::dance::dance::hooray:
nesrin sanırım benzer durumlardayız.benimde bitmek bilmeyen ağrılarım vvardı bugün birazdaha rahatım yarın yumurta toplanması için gidiceğim hastaneye ve büyük gün pazartesi yada salı diyorlar.umarım hepimiz kavuşacağız o meleklere.saygıyla...
iyi dileklerin için teşekkürler serencim.peki sen bu mutluluğu yaşayanlardanmısın yokksa pes etmeden devam edenlerdenmi :) bişiy daha sorucam transfer den sonra özellikle beslenmede dikkat etmem gereken bişiyler varmı bildiğiniz? kivi ve ananas duymuştum başka tavsiye edecek bişiy bilen varmı kızlar ?
nesrin sanırım benzer durumlardayız.benimde bitmek bilmeyen ağrılarım vvardı bugün birazdaha rahatım yarın yumurta toplanması için gidiceğim hastaneye ve büyük gün pazartesi yada salı diyorlar.umarım hepimiz kavuşacağız o meleklere.saygıyla...
geldim anam geldim gece yola çkıyorum küçük bir tatil için hazırlık yapıyorum hak ettim ama dimisengözlerimebaksanab tedaviden önce ne kadar gezersem kar valla hadi dizini izle de gel ben burdayım
gez yavrum gez moral lazi,m sana, iyice eglen, seneye bu zamanda bebisim olacak die yapamayacaklarin ne varsa onlari yap de gel hihoyyyt
nbr canım hoşgeldin ,
nesrin cim sen nereye gidiosun bakiim bu sefer ?
hoşbulduk cnm ya ne yapayım beklemedeyim çıldıracağım...
aaaa:)))))
benim kardeşim de bingöl de komando olarak askerliğini yaptı, suveren tarafında...
pek bilmesem de azicik bilirim orayı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?