2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yaaaaaaaa çok üzüldüm dünkü muhabbette olmadığıma (((((( 23 nisan mahvetti beni sizin bebekler büyüyor benim ise ağrılarım çok gerginim offfffffff ya tedaviye başladık ya...bu gece buluşuruz inşallah öpüyorum sizi

nesrin sanırım benzer durumlardayız.benimde bitmek bilmeyen ağrılarım vvardı bugün birazdaha rahatım yarın yumurta toplanması için gidiceğim hastaneye ve büyük gün pazartesi yada salı diyorlar.umarım hepimiz kavuşacağız o meleklere.saygıyla...

Kanaman yoksa sorun yok ayni adanalinin dedigi gibi uterus büyüyor, dert etme canım

güle güle git, dinlen keyfini çıkar kaydirigubbakcemile3

chilekli umarım senin tedavin de bir seferde başarı ile sonuçlanır, allah gönlüne göre versin.

Nesrinimmm , ööretmenim hadi sık dişni bak güzel günler de seni bekliyooo inanıyorum, ağrılarına sevgiyle gülümse onlar bizim tek şansımız arkadaşım a.s.

Bu arada akşam Aşkı Memnu ya kadar burdayım gelin de 2 laf edelim, hoş Nesrinim senin msn heeeepp kapalı nasıl meşgül bir kadınsın yaaaaa delikafadulden

iyi dileklerin için teşekkürler serencim.peki sen bu mutluluğu yaşayanlardanmısın yokksa pes etmeden devam edenlerdenmi :) bişiy daha sorucam transfer den sonra özellikle beslenmede dikkat etmem gereken bişiyler varmı bildiğiniz? kivi ve ananas duymuştum başka tavsiye edecek bişiy bilen varmı kızlar ?

ben hamileyim canım çok şükür
kiwi ve ananas harici bol su içmelşisin , kabızlık sorun ise kayısıyı ihmal etme ama doktoruna bildirirsen Duphalac isimli bitki köklü hiçbir yan etkisi olmayan bir şurup veriyolar, yemeklerden sonra içersen hemen hemen her gün düzenli WC çıkabiliyosun.

--------------------------------------------------------------------------------

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart....................???.....................Ko n ya
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................Umu t Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medi c ana International

Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan....................???...................Jin eme d tüp bebek merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???....................Erde m Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???..................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.....................Ka dıköy acıbadem
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................7 Mayıs...................???.....................Fr ansa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................
umudumsun_077......

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Penses-
Camella-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 13 Nisanda aldı-iRENBE
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay-1. deneme kısa protokol ,test sonucu 18 Nisan da aldı-Alman hastanesi

hamile olmana çok ama çok sevindim.sölediklerini not aldım:) umarım o güzel gün gelirde bende buralarda hamileyim diye bağırabilirm allahım bunu hepimize nasip etsin sanırım çıldırım böyle bişiy olsa:) az günüm kaldı büyük bekleyiş başlıyacak . gerisi allaha kalmış umarım beni ve benle benzer durumda olanları allahım sevindirir.sevgiler...

geldim anam geldim gece yola çkıyorum küçük bir tatil için hazırlık yapıyorum hak ettim ama dimisengözlerimebaksanab tedaviden önce ne kadar gezersem kar valla hadi dizini izle de gel ben burdayım

canım ben daha yeni başladım benim ki çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzun protokol ben iğnelere başlamadan önce 2 defa adet olmalıyım çünkü normalde hiç adet görmüyorum erken menapoz var bende.ittire ittireeeee adet yapacaklar önce beni Allah doktoruma güç versin.benim ağrılarım adet olamamaktan kaynaklanıyor.sana bollllllllllllllllllllllll şans ve dua gönderiyorum hadi çilek yanaklıkaydirigubbakcemile3 bebişleri al da gel

simallcim benim listede tedavi başlama tarihini bugün itibariyle değiştirir misiniz pleasekaydirigubbakcemile3

geldim anam geldim gece yola çkıyorum küçük bir tatil için hazırlık yapıyorum hak ettim ama dimisengözlerimebaksanab tedaviden önce ne kadar gezersem kar valla hadi dizini izle de gel ben burdayım

gez yavrum gez moral lazi,m sana, iyice eglen, seneye bu zamanda bebisim olacak die yapamayacaklarin ne varsa onlari yap de gel hihoyyyt

gez yavrum gez moral lazi,m sana, iyice eglen, seneye bu zamanda bebisim olacak die yapamayacaklarin ne varsa onlari yap de gel hihoyyyt

kesinlikle bayram ailesi olarak düşüncelerine katılıyoruz.ya bu gidişle gezgin olacaz her transfer öncesi bir tur atarız biz eşimle yada anne baba olacaz.ama benim fikrim daha süper bebelerle gezgin olmak nasılım?????delikafadulden

canım ardahana gidiyorum ne tatil ama çıldır gölünü görücem.kaynım orda asker hem ziyaret hem ruslardan alışveriş yapıcam.haaaaa bu arada ben bingölde öğretmenim küçük bir ayrıntı:))))))))))

aaaa:)))))
benim kardeşim de bingöl de komando olarak askerliğini yaptı, suveren tarafında...
pek bilmesem de azicik bilirim orayı :)))

aaaa:)))))
benim kardeşim de bingöl de komando olarak askerliğini yaptı, suveren tarafında...
pek bilmesem de azicik bilirim orayı :)))

canım ben merkezdeyim sen geldin miki buraya ayyyyyyyyyy ne güzel ya tanış çıkcaz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…