yok gelemedim , muş a kadar gelebildim, ordan toplama ile askerler özel kargo gibi bingöle geçiolardı biz geçemedik tabee :)) komandolar almadı bizi aralarına :))))
sen şimdi mecburi hizmette mişsin , yoksa hep orda mısın ?
dur sakin ol, ne oldu yaww ?
aaaaa olmadı bak şimdii, yapma böyle , bence hiiiiç sorun yok sen rahatla biraz onu da germe içeride .... ne zaman gidiosun ?kaydirigubbakcemile5
offf ne bilim ya testim pozitif çıktı çıkmasına da şimdi de acaba keseyi görebilecek miyim diye strese girdim..daha önceden bi kimyasalım olmuştu kese görmeye gittim hiçbişey görünmemişti o yüzden endişeliyim biraz..gerçi o zaman değer 20 çıkmıştı şimdi 220 ama ne bilim yine endişe var işte(....
ahahahaaaaa :)))
ya evet caaanım ülkemin bi şehri sonuçta ama cidden cok asosyal oralar, naapsınlar imkanlar da kısıtlı(((
bu arada bakıorum sen bebişl degil bebişler mevzusuna takılmışsın, hadi hayırlsı arkadaşıma :))))
aaaaa olmadı bak şimdii, yapma böyle , bence hiiiiç sorun yok sen rahatla biraz onu da germe içeride .... ne zaman gidiosun ?
kaydirigubbakcemile5
offf ne bilim ya testim pozitif çıktı çıkmasına da şimdi de acaba keseyi görebilecek miyim diye strese girdim..daha önceden bi kimyasalım olmuştu kese görmeye gittim hiçbişey görünmemişti o yüzden endişeliyim biraz..gerçi o zaman değer 20 çıkmıştı şimdi 220 ama ne bilim yine endişe var işte(....
ya çıkmışken 2 yada 3 tane çıkartayım diyorum arayı anca kapatırım benim arkadaşların 3 bebekleri yolada doğuracaklar....yalnız işin kötü yanı benim rahim küçük olduğundan dolayı taşıyamazmışım 3 ü belki 2 bile fazla gelebilirmiş.....bu kadar bekledik inşalllah sağlıklı olur gerisi Allaha kalmış.bu arada yeğnim nasıl üzüyor mu seni
oyyyy lütfen aklına bunları getirme kov gitsin kafandan bunları o minicik kalp atışlarını duyacağın anın hayalini düşün sen:ecrin_bebek:
test gününden sonraki 10. gün cancan
ben de oyle gittim, ayrıca o boş randevu diye vermiştir hemşire, sen ara yer yok derse doktor cagirdi, beni aradan alirsiniz o zaman da , bence o gün atla git baskın basanındır... ne kadar erken gidersen o kadar erken bulursun sonucu :))
hem biraz cazgor olmakta fayda var bu işlerde, neticede bedava yardım etmediler bize di mi canım ?? bedelini maddi manevi kat be kat ödüyoruz!!
sen baqs git diorum başka bişi demiorum, ben öyle yapmıuştım :)))
ben 5+3 de gördüm ikisini de :)))
iyi işte o gün git, sonra 1 mayıs tatil haftasonu falan derken gene 4 mayısa kalırsın :))
ben su an 8+4 üm ultrason hesabımıza bakarak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?