2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

nesrinciiimm sana i,yi tatiller dinlenmeler,
keyifle git keyifle gel, ilaçlarını aksatma bu arada tabii
görüşürüz öpüyorum hepinizi.

çok mersi kızlar öpüyorum sizi kendinize ve meleklere iyi bakın gelince görüşürüz

Kızlar merhaba. Nasılsınız? Benim dün yumurtalarım toplandı. Çok rahat atlattım. Yum toplancak arkadaşlar korkmasınlar hiçbişey duymuyosunuz. 18 di dün bu sabah 10 a düşmüşler ama durum iyiymiş bakalım yarın yine arıcaklar. Bekliyoruz.

canımmmm iyi dinlen kendine iyi bak:) bizde seni çok seviyoruz!!!a.s.

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart....................???........................Ko n ya
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???.......................Umu t Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???.......................Medi c ana International
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan....................???.......................Jin eme d tüp bebek merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................Erde m Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???...................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.......................Ka dıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Hacettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................7 Mayıs...................???.......................Fr ansa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................
umudumsun_077......

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Penses-
Camella-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 13 Nisanda aldı-iRENBE
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

Son düzenleme:
Herkese merhaba bende yeni üyenizim ve bende yaz hamişi olmaya adayım tüpbebek yaptırcaz şu an tedavi aşamasındayım puregon iğne kullanıyorum haftaya yumurtaları topluycaklarını söyledi doktorum evet bende biraz korkuyorum ama sonu güzel olsun razıyım ALLAH herkese dilediğini verir inşallah ALLAH hepimizi yardımcısı olsun sevgiler...

merhaba sevgidolu isimli arkadaşımızla tanışmak isterim çünkü bende ankara genart ta yaptırıyorum onunda orda olduğunu öğrendim şimdi merak ettim belki karşılaşmış olabiliriz mesajımı okuyup cevap verirseniz sevinirim görüşmek üzere..

merhaba benim anlatmak isteyipte anlatamadığım şeyleri siz anlatmışsınız yazdıklarınız bana çok yakın geldi çünkü aynılarını bende yaşıyorum benimde yumurtaları cuma gününe toplarız dedi doktorum bende aynı duyguları yaşıyorum benimde ilk deneyimim olacak o yüzden bende merakla açıp okuyorum sürekli benimle aynı duyguları paylaşan birisiyle karşılaşmak iyi geldi bana anlatamadığım duygularımı anlattığınız için teşekkür ederim ALLAH yardımcımız olsun bu sürede yaşadıklarınızı tekrar paylaşırsanız sevinirim görüşmek üzere sevgiler...
:1hug:

merhaba benim de dun transferim oldu 3 tane yerlestirdiler.karnımda garip bir ağrı var.gece ozellikle şiddetlendi şuan hafif ama yinede ağrıyor.sanki rahimim ağrıyor.yumurta toplandıktan sonra hiç ağrım olmamıştı.tedirgin oluyorum.arkadaşlar bu ağrı nedir?

:a015: hepinize meraba arkadaşlar... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Allah bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün... Simalciğim hoşgeldin canım.... canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim...hepinizin yazılarını okuyordum... ama içimden hiç foruma bişeyler yazmak gelmedi.... simalciğim beni listeden şimdilik tamamen silebilirsin canım... çünkü uzun bir süre önümde bir tedavi yolu yok gibi.... bi kere en başta manevi olarak çok yıprandım... % 90 larda şans verilirken 2 negatif sonuç çok yıprattı beni... e tabi bu arada maddi olarakta yıprandık.... Hayırlısı buymuş demekki vakti zamanı gelmemiş... belkide benim kaderimde karı koca çocuksuz yaşlanmak vardır.... Allah bilir....
içim okadar dolu okadar doluki cümlelere dökemiyorum...hep içimden söylüyorum... kendimle dertleşiyorum öyle rahatlıyorum..... iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.kafama takmamaya çalışıyorum... ama ne olursa olsun giden bebişlerime çok ama çok üzülüyorum.... sizlerden başka kimse anlamıyor beni... ağlarsam niye ağlıyorsun hayırlısı diyerek geçebiliyor herkes.... ama benim içim yanıyor... daha gençsin... evet gencim daha 24 yaşındayım...ama göz açıp kapayıncaya günler geçiyor... belki kimse farkında değil ama bakın evleneli 6 sene olmuş... 8. ayda 7.ci seneye giriyor.... günler geçiyor ama bu duyguyu yaşamayanlar bunu farketmiyor.... bizim için 1 gün bile ne kadar önemli.... yumurta toplama gününü,transferi,test gününü beklerken o dakikalar saniyeler ne kadar değerli, heyecanlı geçiyor.... biz belki içimizden belki dışa yansıtararak ne duygular,ne fırtınalar yaşıyoruz...bunu kimse bilmiyor.... şuanda herkes benim iyi olduğumu çok fazla negatif sonuca takılıp kalmadığımı sanıyorlar... belki gözlerimden yaş akmıyor ama benim içim ağlıyor arkadaşlar.... maalesef sizden başka kimse sizi anlamıyor....

Canım üzme kendini bukadar çok zor günler anlıyorum seni.çok üzüldüm bende 24 yaşındayım evleneli 5 sene oldu daha bekliyoruz.pazartesi yumurtalar toplanacak ve ilk denemem.aşılamalardan olumlu sonuç alamadık.inşallah bir gün o melekleri kucağımıza alıcaz:Saruboceq::Saruboceq: sıkma canını bir gün mutlaka :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

caaaaanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm
seni anlamamak ne mümkün ? akıtmadığını sandıkları yaşlarını görebiliyorumsenağlama
kıyamam ben sana, ne kadar genç olursan ol bu kadar erken tüp denemek zorunda olduguna göre sorunun var demektir , ben 31 yaşındayım bana 26 yaşından beri doktor biran evvel çocuk yap yap yap di,yordu, şimdi diyor ki muhtemelen o zaman da kendin yapamayacaktın, kısmet bugüne tüpleymiş dedi. sana kimsenin boşver demesi, olur ileride demesi, gençsin zart zurt demesi hiç bişey ifade etmez... ama umut olmadan hangimiz yaşayabiliriz...ilerleyen bir zamana kalmış olsa da bu projeden vazgeçme..illa ki olmazsa belki bir gün evlat edinmeyi düşünürsün ama ona gerek kalmasın inşallah senin ve eşin için...akıl vermek düşmez ama neden tutunamadıklarına dair bir araştırma yapıyorlar mı ? bildiğim kadarı ile istanbul da buna benzer incelemeler var, sen Samsun da yaptırmıştın belki ilerde İstanbul veya ankara da denersin bir sefer daha, kendini bırakma, biz hep burdayız ister mail at ister foruma yaz, elimizden ne gelirse... yanlız değilsin, acımız da umudumuz da ortak...seni seviyoruz , kendine eziyet etme lütfen arkadaşıma.s.

canım doktor görüşmeye çağırdı tekrar.ama gitmeyeceğim... her zamanki şeyler işte biliyorsun... görüşmek istemiyorum doktorla... şuan istemiyorum yani... aslında biz bu yola istanbul yada ankara düşünerek başlamıştık ama ne biliyim burada denedik işte... şuan hiç bişey bilmiyorum... kafam bomboş... sanki beynim yok gibi....

zamanla herşey geçecek....zamana tahammül edebilirsen , sana sakin yüzünü dönecek....belki haftalar belki aylar alabilir ama mutlaka sakinleyecek ve umuda tekrar sarılacaksın..yaz geliyor, güzel bir tatil yap, belki 5-6 ay belki daha uzun bir süre de olsa gene tüp bebek merkezlerine bakın ...eğer dondurulmuş embryon Samsun da kalmadi ise bence doktorunu değiştir, sana bir moral olur aynı kişiyi görmemek...istanbul u dene.. buralara gelirsen yardım iste biz varız. tedavine destek olmaya çabalarız, ne biliyim sohbet ederiz, buralarda kalırsan boş zamanlarında buluşuruz...toparlanacaksın, aklım uyuşmuş gibi diyorsun ya hepsi geçecek...arkanda bırakacaksın , başka başlangıçlar umudunu yeşertecek, yeter ki kendine inan..o verilen oranlar bence kişiye göre değişken...ne insanlar var 40 yaş üstü üçüzleri taşıyor..bana 3 adet 8 hücreli çook çoook iyi kalite transfer edildi. 2 si tuttu, 1 i muhtemelen çürük elmaydı düştü diyolar şimdi.... eeee hani süper kalite idi dedim ????? anlayacağın allahın takdiri , 45 yaşında teyzem üçüzü taşırken ben ikizi taşıyamadım mesela... allah veriyosa veriyo , vermiyosa toparlanmak lazım. elbet biz de ipi göğüsleyeceğiz bir gün , birgün bizim de yüzümnüz gülecek , sen umudunu taze tut ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…