tüp bebek için yeni rapor alan arkadaşlara sorum olacak..
Bildiğiniz gibi tüp bebek için aşılama şartı 3 tü önceden sonra 2 ye düşürdüler bunu..şimdi tekrar 3 e çıktı diye duydum doğrumu acaba.hala 2 mi aşılama şartı..
Yardımcı olursanız bana sevinirim
Kizlar Merhaba, araniza yeni katildim. Ikinci tupbebek denemesini yaptik. Birinci denememizde malesef transfer asamasina gelememistik. Bu sefer 27 nisan da 2 tanecik embriyo transfer edildi. Yani bugun 5. gunum. 9 Mayis gebelik testi tarihim. Daha once basindan gecmis olan arkadaslara bir kac sorum olacak. Dun belimde ve kasiklarimda boyle hafif sancilar basladi. Sanki adet sancisi gibi. Normal midir? Yoksa kotuye mi isaret Allah korusun. Doktoruma sordum normal dedi ama onlara gore hersey normal. Bir de tecrube sahibi insanlardan bilgi alayim dedim. Ikincisi de eger tutunmazsa o zaman neler oluyor?
tüp bebek için yeni rapor alan arkadaşlara sorum olacak..
bildiğiniz gibi tüp bebek için aşılama şartı 3 tü önceden sonra 2 ye düşürdüler bunu..şimdi tekrar 3 e çıktı diye duydum doğrumu acaba.hala 2 mi aşılama şartı..
yardımcı olursanız bana sevinirim
selam kızlar hepinize, nasılsınız bakalımmmmmmmmm
nesrinim teşekkür ederim hayatımmmmmmm
doktor kontrolümüze gittik bugün bebişimi gördüm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kalp atışıda vardı dakikada 115 lik atışıyla kendini gösterdi anneciğim merak etme burdayım dedi......
allahım sana şükürler olsun ya rabbim herkeslere nasip et inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok mutluyum kızlar darısı hepiminizin başına olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance:
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tebrik ederim arkadaşım bizlerede dua edin allah bizede bu mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah bugün transferimin 4. günüselam kızlar hepinize, nasılsınız bakalımmmmmmmmm
nesrinim teşekkür ederim hayatımmmmmmm
doktor kontrolümüze gittik bugün bebişimi gördüm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kalp atışıda vardı dakikada 115 lik atışıyla kendini gösterdi anneciğim merak etme burdayım dedi......
allahım sana şükürler olsun ya rabbim herkeslere nasip et inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok mutluyum kızlar darısı hepiminizin başına olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance:
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar merhaba ben bu hafta raporu çıkardım. hemşirenin söylediğine göre bana adetten sonraki 21. gününden itibaren bir iğne yapılacakmış ne olduğunu sormamış eşim. siz biliyormusunuz? bu ay başlıyoruz artık allahın izniyle.
kızlar merhaba ben bu hafta raporu çıkardım. hemşirenin söylediğine göre bana adetten sonraki 21. gününden itibaren bir iğne yapılacakmış ne olduğunu sormamış eşim. siz biliyormusunuz? bu ay başlıyoruz artık allahın izniyle.
arkadaşım öncelikle gözün aydın allah hayırlısı ile doğmasınıda nasip etsin canım bu lucrin iğnesini kullandıktan sonra olması gerek adet günündemi adetin oldu yoksa daha erken veya geçmi olducanım kolay gelsin hayırlısı olsun hakkında inşallahhhhhhhhhh öncelikle lucrin diye igne var ona başlıcan sonrasında ganol_f var onlada devam edecen kolay gelsin yolun açık olsunnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv: :teytey::sm_cool:
arkadaşım öncelikle gözün aydın allah hayırlısı ile doğmasınıda nasip etsin canım bu lucrin iğnesini kullandıktan sonra olması gerek adet günündemi adetin oldu yoksa daha erken veya geçmi oldu
kızlarrrr,
ben de bugun bebegimin burun kemiginin olustugunu ogrendim, cikinca agladim ama ne aglama .:çok üzgünüm:. hala bu 2. bebegimi de dusurur ve kaybederim diye korkuyorum, 11. haftadayim doktor biraz endiselerinden uzaklasmaya basla artik atlatacagiz bunlari dedi. 2 hafta sonra 2 li tarama ile DOwn testleri yapılacakmış.. bu zamanlar geçsin hepimiz bebek fotoları yollayalım birbirimize istiyorum...tanrım bizlere de göstersin inşallah o günleri ....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?