2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Bence de korkma artık canım ya boş yere endişe yapma geçti işte çok az bişey kalmış oda bitiyor tadını çıkarmaya başla artık hihoyyyt. Demek küçük burnu oluşuyor düğme burun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

serenanes canım arkadaşım üzme kendini böyle düşünme lütfen... Allah'ın izniyle o küçük keçiyi kucağına alacaksın... ben inanıyorum hiç bir aksilik olmayacak... sende artık karamsarlığı bırak lütfen... biliyorum çok zor günler yaşadın Allah bir daha yaşatmasın... ama artık güzel şeyler düşünmenin vakti geldi... :CüvCüv: artık hamişliğin keyfini çıkart... yerimseniben

adanalı çok sevindim şu an ağlıyorum ya ve mutluluğunu paylaşıyorum tüm kalbimle....ALLAHIM sağlıklı ve en güzel günleri hep birlikte yaşamayı nasip etsin sana ve eşine hep böyle mutlu olun....

seranenes ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldum burnunu ıstırırz artık güzel bebişinin:))))))))
ALLAHIM inşalllah devamınıda yaşıcaksın bu gece adanalı ve sen ağlattınız beni valla.....

ohhh beaaa:) şükürler olsunnn! tebrik ederim canım benimmm:1hug: hadi bakalım hep böyle devam etsin inşallah:teytey:

ahhh canım benimmm yerim ben onun minicik burnunugamyoncuiremsu

kızlar hayırlı geceler...kımsecıkler yok......benım bugun tarnsferın 4.gunu sayılır...kızlar sol tarafımda ara ara batmalar oluyor neden acaba ...arada da agrı gırıyor hafıf hafıf ama ....bılmıyorum belkıde kendı kendıme kuruntu yapıyorumdur...evde cok sıkılıyorum ..yatmaya alıskın bırı degılım hıc.. strese gırıyorum ...vakıt gecmek bılmıyor....sabahtan aksama tv.........offf offff ALLAHIM RABBIM ne olursun bızlere hayırlısıyla saglıklı bır evlat nashıpeyle.....RABBIM ne olur.....

Kızlar hayırlı günler. Benim bugün transferimin 9. günü. 7. günü karnımda şişlik ve omuzlarımda ağrı oldu ve test yaptım çok silik çıktı. bugün tekrar yaptım çok belirgin bir çizgi çıktı şaşkınım. Hala acaba diyorum o yüzden cumayı bekliyorum.

guzelım inşallh hamişsındır....ama sen yınede tam gununde yap testını bence ..........

teşekkür ederim kızlar yaa... inşallah olur bu kez. 2 kez aşılama denemesinden sonra korkuyorum açıkcası ama doktor tabi şansın tüp bebekte daha çok olduğunu söylüyor bakalım neler olacak. ben şimdi eğer tam olursa 30 mayısta regli olucam. sonra kaç gün sürüyor tedavi süreci 1 ayı bulurmu acaba

ayyy canım benim çok şükür bugünlere seni gayet iyi anlıyorummmmm bence korkuyu bırak artık canımmmmmmmmmm....relaxxxxxxxxxxxxxxxxx

seranenes ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldum burnunu ıstırırz artık güzel bebişinin:))))))))
ALLAHIM inşalllah devamınıda yaşıcaksın bu gece adanalı ve sen ağlattınız beni valla.....

ahhh canım benimmm yerim ben onun minicik burnunugamyoncuiremsu

Kızlarr teşekkür ederim desteğiniz için, doktor da dün dedi ki artık bu haftadan itibaren biraz gevşeyebilirsin, ben de sakinleştim galiba biraz..atlatıcaz inanıyorum ben de..korkuyla geçmiyor hayat, elimden gelieni yapıcam, hepinize kucak dolusu sevgilerrrrra.s.

hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah , bu sana bir umut olur ama bence 3 gün daha bekle, ne kalmış ki, yolun açık olsun arkadaşım

transfer ile birlikte ortalama 25 gün falan buluyor arkadaşım

canım arkadaslarım oncelıkle haber veremedıgım ve sızlerı meraklandırdıgım (sımal ve serananes)ıcın ozur dılerım.29 nısan test gunumdu ve sonuc negatıf....evde net yok bugun ıse basladım.haber verecek fırsatım olmadı.
testı pozıtıf olan arkadaslarımı tebrık edıyorum Allahım kucaklarına almayı nesıp etsın.umudumu yıtırmedım.doktorumla gorustum.vucudun alısmısken hormonlara 2. deneyelım dedı.nerden baksan 2 ay geccek.bu kadar az zamanda tekrar denemenın bır sakıncası olurmu bılmıyorum ama doktorla gorustukten sonra bende tamam dedım.SIMALCIM tekrar deneyeceklerın arasına eklermısın hazıranda. bu arada dualarınızı eksık etmeyın.....

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umu t Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medi c ana International
Umutsuzgüzel....1.tup bebek denemsı uzun protokol...................5 Nisan.................15 Mayıs................... Kalamıs jınemed tıp merkezı
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erde m Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???...................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.......................K a dıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................7 Mayıs...................???...................... . Fr ansa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................? ?????????
Şehnaz Bircan..........tüp bebek tedavisi......................................2 Mayıs ................?????.....................???????? ?

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28- ???????????????
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

Son düzenleme:
papatyam82 canım hayırlı uğurlu olsun, merak ettmiştik baya..umudunu kaybetmediğine çok sevindim bende kaybetmedim:) temmuzda denemeyi düşünüyorum bende, peşpeşe alırız pozitif sonuçlarımızı inşallah!!

thirdeyes canım cumayı beklemeye ne hacet tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah analı babalı büyütsün diyelim biz bugünden:lepi::teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…