kızlarrrr,
ben de bugun bebegimin burun kemiginin olustugunu ogrendim, cikinca agladim ama ne aglama .:çok üzgünüm:. hala bu 2. bebegimi de dusurur ve kaybederim diye korkuyorum, 11. haftadayim doktor biraz endiselerinden uzaklasmaya basla artik atlatacagiz bunlari dedi. 2 hafta sonra 2 li tarama ile DOwn testleri yapılacakmış.. bu zamanlar geçsin hepimiz bebek fotoları yollayalım birbirimize istiyorum...tanrım bizlere de göstersin inşallah o günleri ....:Saruboceq:
selam kızlar hepinize, nasılsınız bakalımmmmmmmmm
nesrinim teşekkür ederim hayatımmmmmmm
doktor kontrolümüze gittik bugün bebişimi gördüm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kalp atışıda vardı dakikada 115 lik atışıyla kendini gösterdi anneciğim merak etme burdayım dedi......
allahım sana şükürler olsun ya rabbim herkeslere nasip et inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok mutluyum kızlar darısı hepiminizin başına olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
birde 6+5 günlük olmuş bebişimmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance:
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlarrrr,
ben de bugun bebegimin burun kemiginin olustugunu ogrendim, cikinca agladim ama ne aglama .:çok üzgünüm:. hala bu 2. bebegimi de dusurur ve kaybederim diye korkuyorum, 11. haftadayim doktor biraz endiselerinden uzaklasmaya basla artik atlatacagiz bunlari dedi. 2 hafta sonra 2 li tarama ile DOwn testleri yapılacakmış.. bu zamanlar geçsin hepimiz bebek fotoları yollayalım birbirimize istiyorum...tanrım bizlere de göstersin inşallah o günleri ....:Saruboceq:
Kızlar hayırlı günler. Benim bugün transferimin 9. günü. 7. günü karnımda şişlik ve omuzlarımda ağrı oldu ve test yaptım çok silik çıktı. bugün tekrar yaptım çok belirgin bir çizgi çıktı şaşkınım. Hala acaba diyorum o yüzden cumayı bekliyorum.
canım hayırlı olsun şimdiden.lucrin iğnesine başlayacaksın , yumurtalıklarındaki yumruta oluşumunu baskılayacaklar önce sonra adet göreceksin adetten sonra bu sefer yumurtalıklarında yumurta oluşumunu artırmak için başka bir hormon ilacına başlayacaksın..sonra oluşan yumrurtaların toplanacak, ağrısız sızısız sonra yumurtalar döllenecek ve sana transfer edilecek. hiçbir aşamasında acı duymayacaksın rahat ol...allah yardımcın olsun.
canım kolay gelsin hayırlısı olsun hakkında inşallahhhhhhhhhh öncelikle lucrin diye igne var ona başlıcan sonrasında ganol_f var onlada devam edecen kolay gelsin yolun açık olsunnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv: :teytey::sm_cool:
ayyy canım benim çok şükür bugünlere seni gayet iyi anlıyorummmmm bence korkuyu bırak artık canımmmmmmmmmm....relaxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bence de korkma artık canım ya boş yere endişe yapma geçti işte çok az bişey kalmış oda bitiyor tadını çıkarmaya başla artık hihoyyyt. Demek küçük burnu oluşuyor düğme burun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
serenanes canım arkadaşım üzme kendini böyle düşünme lütfen... Allah'ın izniyle o küçük keçiyi kucağına alacaksın... ben inanıyorum hiç bir aksilik olmayacak... sende artık karamsarlığı bırak lütfen... biliyorum çok zor günler yaşadın Allah bir daha yaşatmasın... ama artık güzel şeyler düşünmenin vakti geldi... :CüvCüv: artık hamişliğin keyfini çıkart... yerimseniben
seranenes ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldum burnunu ıstırırz artık güzel bebişinin:))))))))
ALLAHIM inşalllah devamınıda yaşıcaksın bu gece adanalı ve sen ağlattınız beni valla.....
ahhh canım benimmm yerim ben onun minicik burnunugamyoncuiremsu
Kızlar hayırlı günler. Benim bugün transferimin 9. günü. 7. günü karnımda şişlik ve omuzlarımda ağrı oldu ve test yaptım çok silik çıktı. bugün tekrar yaptım çok belirgin bir çizgi çıktı şaşkınım. Hala acaba diyorum o yüzden cumayı bekliyorum.
teşekkür ederim kızlar yaa... inşallah olur bu kez. 2 kez aşılama denemesinden sonra korkuyorum açıkcası ama doktor tabi şansın tüp bebekte daha çok olduğunu söylüyor bakalım neler olacak. ben şimdi eğer tam olursa 30 mayısta regli olucam. sonra kaç gün sürüyor tedavi süreci 1 ayı bulurmu acaba
evet canım beklicem eşim daha sevinemedi zaten testi görelim bir diyor. Allahım isteyen herkese versin. Çok zor bir yol. Allah yardımcımız olsun.hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah , bu sana bir umut olur ama bence 3 gün daha bekle, ne kalmış ki, yolun açık olsun arkadaşım
merhaba kızlar haziranda tüp bebek yapacak olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?