2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sımalll merhabalar canım.....lısteye bakıyordumda benım test gunum 15 mayıs 1.tup bebek denemsı uzun protokol ve kalamıs jınemed tıp merkezı canım..eklersen sevınırım ...bıde umutsuz guzel yazmıssın tesekkur ederım daha ıyı olmus ....umutsuzsel dı.....bu arada bugun kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı nden bılmıyorum cok heyecanlıyım cok

Son düzenleme:
simall cim benim transferim 26 nisanda oldu. 8 mayıs test günüm. Eklersen sevinirim canım.

guzelım senın test gunun cok yakın..... neler hısssettıgını...vucudunda nasıl degısıklıkler var bızımle paylasırmısın ...benım daha 4.gunum ama cok heyecanlıyım.....gunlerı gecıremıyorum .....

Bende şimdiden Hayırlı olsun diyim cnm. Sağlıkla mutlulukla karnında büyüsün.
Tedavide olan ve başlayacak olan arkadaşlara hayırlı olsun.Sonuç bekleyenler ise en heyecanlı dönem pozitif olur inş.

kızlar sıze bısey sorucammm..hamılelık belırtılerınden olan uyku halı flan ne zaman baslar acaba...belırtıler transferden kacıncı gun sonra baslar acaba...5-7-9----ben bugun cok halsızım ....offf off ALLAHIM ne olur bıze yardım et....hayırlısıyla saglıklı bı evlat nasıpeyle rabbım ne olur sana sıgınıyor sana yalvarıyorum......

canım benim, benim tam ortalarda falandı ilk uyku hali başladıgında, ama nasıl içim geçiyodu..sonra test gününe doğru hemen hemen hergün dalar olmuştum.....yani 6.7. günler başladı diyelim. b-hcg kana karışmaya başlayınca oluyomus :))))) hayırlıdsı olsun diyorum umutlandırmak istemem ama inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana .

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medi c ana International
Umutsuzgüzel...........1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun protokol...........5 Nisan....................15 Mayıs................Kalamış Jinemed tıp merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???...................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.......................K a dıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................7 Mayıs...................???...................... . Fr ansa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................? ?????????
Şehnaz Bircan..........tüp bebek tedavisi......................................4 Mayıs ................?????.....................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
jeyannd.......................?????????????????????

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28- ???????????????
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

Son düzenleme:

canım bilgilerini güncelledim, hayırlısı olsun! rumuzunu beğendiğin için değiştirmedimkaydirigubbakcemile3 istersen onuda düzeltirim:uhm:

papatyacım çiçek gibi bi anne olucaksın inşallah, pes etmediğiniz için seninle, simalle ve diger tüm arkadaşlarla gurur duyuyorum, ne kadar güçlü oldugunuzun bir göstergesi bu. bize karşı olan tüm negatifliklerden, doğadan, kistlerden, miyomlardan, spermsizlikten, menapozdan, tüplerin tıkanıklığından, PKO dan , hatta şanssızlıktan bile alıcaz intikamımızı, Allah yardım edecek hepimize..sadece zamanı henüz gelmemiş..ama yaklaşıyor.. tüplerin bi buluşmasını ayarlasak da çatlayıncaya kadar konuşsak alkisalkisalkis

tesekkur ederım canım.... ayyyy azından bal akıyor valla inşallh canım inşallh.....bu arada ara ara sol kasıgımda ıgne gıbı batmalar oluyor....sendede olmusmuydu...

kızlar ben geldim ,yurtdısından persembe gecesı geldim cumartesi adet oldum Dr gittim pazartesi tedaviye basladım,yani tedaviye adetin 03 uncu gunu , pazartesi 04 mayiste basladım ,DR um Halit Fırat ERDEN ALMAN HASTANESI, bu bilgiler ısıgında listedeki bilgilerimi duzeltirmısınız
arkadaslar herkezin tedavisi hayırlı ugurlu olsun allah hepimizin kucagını bebislerle doldursun :CüvCüv::CüvCüv:

thirdeyes canım şimdiden tebrik ederim seni..... kızlar sitemizde bir problem var o yüzden kaç gündür giremiyorum. girsemde okuyamıyorum ve çıkışta yapamıyorum... tedaviye başlayacak arkadaşlar hepinizi tebrik ederim inşallah pozitif sonuçlarla dönersiniz... Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

serenanes canım çok sevindim valla doktorda rahatla demiş... bencede artık rahatla.. relax relax kaydirigubbakcemile3 o küçük burunlu inatcı keçi sağlıkla kucağında olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…