2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sagolasın canım ınsallah ara ara bole duygusallıgım oluyor ama dedıgım gıbı umudumu yıtırmedım.Rabbım bızlerıde bır gun sevındırır ınsallah canım.dualarım hepımızın .

canımsın ya.Rabbımın ol dedıgı vaktı beklıyoruz hepımız.ınsallah hepımızın yuzunu guldurur.tam atlatmıs degılım sokunu ama beklemek daha zor olacagı ıcın 2. denemek ıstıryorum hemen.Rabbım kucagına alamayı nasıpetsın tamamına erdırsın canım.ılgın ıcın tsk ederım

selam arkadaşlar ben üçüncü denemem için adana yada antebe gitmeyi düşünüyorum kendime iyi bir merkez bulmam lazım, ankara dan bir çözüm çıkmadı her üç denememiz de boşa çıktı bakalım ne olacak, ama öncelikle gendime eyi bir merkez bulmam lazım, bu konuda tavsiyeleri olan var ise bana yazsın

kızlar nasılsınız ben cuma günü ankaraya gidiyorum lütfen bana dua edin prıtokolüm belli olacak ve ilaç raporumu alıp 21 günlük ilacıma başlıcam ve sonrası malumunuz iğneler transfer tırstım şimdi......kimsecikler kalmadı burda ya((dua etmeyi unutmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnn

canım benim hadi bakalım gözün aydın.Allah yardımcın olsun... inşallah bu sefer yüzün gülerde sende hamişler listesine eklenirsin... dualarım seninle canım arkadaşım...a.s.:Saruboceq:

canım nesrinim ,
senin için bu sefer çoık hayırlı başarılı bir transfer tedavisi diliyorum, allah emeklerini boşa çıkarmasın, hatta bence bir degil iki tane birden versin ki arayı kapatasın delikafadulden....sakın moralini bozma, umutlarını taze tut, en başından sonuna kadar seni dinleyeceğiz, dua edeceğiz ve seni takip edeceğiz...ne yazmak istersen ne konuşmak istersen gönlünce yaz , söyle ..her koşulda dinleriz seni. öpüyorum o tontiş yanaklarından muuccckkkkkk

canımmmm!!! hadi bakalım hayırlı yolculuklar güzel haberlerrrr olsun inşallahhh!!! :Saruboceq:

canım benım allah guc kuvvet versın.dualarımız hepımız ıcın.allah yardımcın olsun.ınsallah bu kez bebıslerın kucagına gelır.

nesrıncım tedavın hayırlı olsun guzelım....ınsallah hayırla sonuclanıcak bebıslerımızı en kısa zamanda kucagımıza alıcaz ...

kızlar nerelerdesınız.......bugun benım 6.gunum ama ne agrı .. ne batma hıc bısey yok ...hava cok guzel ıcımden temızlık yapmak gelıyor valla ...ama bı taraftanda korkuyorum dogrusu bı sey olur dıye....

aman canım yapma ne olur, sabret biraz daha..temizlik herzaman olur lütfen sabret sonra bol bol yapar acısnı çıkarırsın, ne olur ne olmaz aman diyimyasakkelime

nesrinimmmmmm canımmmmmmmmmm
hayırlı olsun sağ salim git gel tatlım inşallah kısa zamanda keçilerine kavuşursun dualarımdasınnnnnnnn canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance:

:lepi::lepi:Şenizhihoyyyt

Allahım tüm tedavideki arkadaşlara, bekleyenlere, tüm isteyenlere, tüm bu yoldaki arkadaşlara ve isteyen herkese anne olmayı nasip et Ya Rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı bi şekilde.....................

:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::sm_cool::teytey::dance:

canımmm yaaa:1hug: çok sağolll!!!a.s.:enbuyukkk:

aman canım yapma ne olur, sabret biraz daha..temizlik herzaman olur lütfen sabret sonra bol bol yapar acısnı çıkarırsın, ne olur ne olmaz aman diyimyasakkelime

sımalll guuzelım merhaba nasılsın.......temızlıge başlamadım canım cesaret edemedım dogrusu....ben bos durmaya alıskın degılım evde cok sıkılıyorum.....sadece yemek yapıyorum dıyebılırım...ama ıcım kalk kalk dıyıp duruyor ....offffff.....ınsana bazen rahat ble batıyor valla.....baska zaman olsa dınlenemedım derımmm ...şimdi ıse oturmaktan sıkılıyorum....ben bıraz tıtızımde elımde bez dolasmaya alıskınım. hastalık ıste bı turlu yenemedım.......offff offff.....

slm kızlar bende tedaviye başlıyacağım allahın izniyle bende 2009 yılında anne adayı olucam inş.şuanda d.kontrol hapı kullanıyorum ilaçlarımı aldım adetim bi 12 güne kadar gelir sanırım hayırlısı olsun canlarım bende pkos varr ist.tüp bebek merkezinde olucak inş.hayırlıs haberler veririm sizler sizlerdende hayırlı haberler alırım inş. öpüyorum hepiciğiniziiii bollll hamişli günler hepinizee:CüvCüv:hihoyyyt:lepi::sm_cool:

umutsuzsel simdi firsatini bulmusken bol bol otur sonra senin yumurcak gelince ay bi bakan olsada ben biraz otursam dersinsimdi bu gunlerin kiymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…