papatyam82 canım hayırlı uğurlu olsun, merak ettmiştik baya..umudunu kaybetmediğine çok sevindim bende kaybetmedim:) temmuzda denemeyi düşünüyorum bende, peşpeşe alırız pozitif sonuçlarımızı inşallah!!
papatyacım çiçek gibi bi anne olucaksın inşallah, pes etmediğiniz için seninle, simalle ve diger tüm arkadaşlarla gurur duyuyorum, ne kadar güçlü oldugunuzun bir göstergesi bu. bize karşı olan tüm negatifliklerden, doğadan, kistlerden, miyomlardan, spermsizlikten, menapozdan, tüplerin tıkanıklığından, PKO dan , hatta şanssızlıktan bile alıcaz intikamımızı, Allah yardım edecek hepimize..sadece zamanı henüz gelmemiş..ama yaklaşıyor.. tüplerin bi buluşmasını ayarlasak da çatlayıncaya kadar konuşsak alkisalkisalkis
kızlar nasılsınız ben cuma günü ankaraya gidiyorum lütfen bana dua edin prıtokolüm belli olacak ve ilaç raporumu alıp 21 günlük ilacıma başlıcam ve sonrası malumunuz iğneler transfer tırstım şimdi......kimsecikler kalmadı burda ya((dua etmeyi unutmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız ben cuma günü ankaraya gidiyorum lütfen bana dua edin prıtokolüm belli olacak ve ilaç raporumu alıp 21 günlük ilacıma başlıcam ve sonrası malumunuz iğneler transfer tırstım şimdi......kimsecikler kalmadı burda ya((dua etmeyi unutmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nerelerdesınız.......bugun benım 6.gunum ama ne agrı .. ne batma hıc bısey yok ...hava cok guzel ıcımden temızlık yapmak gelıyor valla ...ama bı taraftanda korkuyorum dogrusu bı sey olur dıye....
Allahım tüm tedavideki arkadaşlara, bekleyenlere, tüm isteyenlere, tüm bu yoldaki arkadaşlara ve isteyen herkese anne olmayı nasip et Ya Rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı bi şekilde.....................
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::sm_cool::teytey::dance:
aman canım yapma ne olur, sabret biraz daha..temizlik herzaman olur lütfen sabret sonra bol bol yapar acısnı çıkarırsın, ne olur ne olmaz aman diyimyasakkelime
selam kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?