2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bende kaftayab persembe ignelere basliyorum sende bana dua et

cok dogru syluyorsun valla ufaklık hıc oturtmaz dımı......yeterkı o olsunda oturtmasın...guzelım hayırlı olsun tedavın ...dua etmemmı edıyorum tabııı hepımız ıcın ....ALLHIM....RAABIMM hepımızın yardımcısı olsun hepımıze hayırlısyla saglıklı evlatlar kucagımıza almayı nashıb etsın...allhım ne olur....

merhaba arkadaşlar
bende bugün ilk adımı attım raporlarım çıktıktan sonra ilaçlara başlayacağım ama daha neler yapılacak hiç bir bilgi vermedi doktorum.

merhaba arkadaşlar
bende bugün ilk adımı attım raporlarım çıktıktan sonra ilaçlara başlayacağım ama daha neler yapılacak hiç bir bilgi vermedi doktorum.

guzelım ınsallh sende bebısıne en kısa zamanda kavusursun..tedavın hayırlı olsun... zamanla doktorun sana acık acık anlatıcaktır...ama sunu söylym aklına ne takılırsa sor ...cunku sormayınca pek bı acıklama yapmıyorlar...

canım cok sagol dualarını eksık etme

kıslar benide ekleyin listeye tamım mı..
salı günü için randevu aldım doktorla görüşmeye gideceğimmm..
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benim hadi bakalım gözün aydın.Allah yardımcın olsun... inşallah bu sefer yüzün gülerde sende hamişler listesine eklenirsin... dualarım seninle canım arkadaşım...a.s.:Saruboceq:

bitanem sağol ben inanıyorum bir gün hepimiz simalimin listesinde hamiş olucaz ya bizde bu yürek ve bu arkadaşlık olduğu sürece alırız biz keçileri...ben buluşma anını düşünerek gidicem :)ankaraya bir gün mutlaka canım mutlaka...:1hug:

oyyyyyyyy yerim seni ben ben bu gazla değil 2 bakarsın 4 tane alır gelirimdelikafaduldensağol ya sizlerin varlığı yeter bu arada dün kulaklarını çınlattım öyle büyük bir enerji var ki sende bence bebişin bu yüzden seninle bende aynı pozitiflikle bakıcam olaylara ve böyle başlayacak tedavi süreci...sağol varlığın için kuzuna slm söyle

canımmmm!!! hadi bakalım hayırlı yolculuklar güzel haberlerrrr olsun inşallahhh!!! :Saruboceq:

simallim desteğin varlığın için sağol bitanem arkamdan bekliyorum başlaman için listeyi hep birlikte hamişlerle dolduralım yeter bu kadar çocuksuz yaşamak dimi?canım dularım sizlerle :1hug:

canım benım allah guc kuvvet versın.dualarımız hepımız ıcın.allah yardımcın olsun.ınsallah bu kez bebıslerın kucagına gelır.

papatyam sağol tatlım amin edilen dualara papatya fallarına bile baktım bu sefer inşallah tutsun diye sende adının güzelliğine dualarını ekle...benim dualarımdasınız

nesrıncım tedavın hayırlı olsun guzelım....ınsallah hayırla sonuclanıcak bebıslerımızı en kısa zamanda kucagımıza alıcaz ...

umutlu güzel sağol tatlım umudun bizlerede yansısın.keçileri almaya bir adım daha yaklaştık ....

inşallah ya insanın sizin gibi arkadaşları oldukça (((kocayı bu dönemde at kenara)))keçileri almaya yaklaştığımı hissediyorum şenlik olacak burası bir süre sonra önce siz arkanızdan biz gelicez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:1hug:

bu arada biri bana lütfen birden çok alıntı yaparak msj yazmayı öğretebilir CADIARZUkafamçokkarıştımi?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet haklısın canım benim sıkıcı oluyor ama dayan biraz az kaldı en azından geçici ve sonu çok güzelll olacak inşallahhh!!!a.s.

simallim desteğin varlığın için sağol bitanem arkamdan bekliyorum başlaman için listeyi hep birlikte hamişlerle dolduralım yeter bu kadar çocuksuz yaşamak dimi?canım dularım sizlerle :1hug:

canımmmm inşallahhhhhh!!! peşpeşe alırız haberleri:1hug: bende temmuza aldım ikinci denemeyi:teytey:

--------------------------------------------------------------------------------

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medicana International
Umutsuzgüzel...........1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun protokol...........5 Nisan....................15 Mayıs................Kalamış Jinemed tıp merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................16 Mayıs.............. Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol ..........................................27 Mart...................???.......................Kadıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol...................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................? ?????????
jeyannd....................2. tüp bebek tedavisi ......................................................................................Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz) osnl..........................?..tüp bebek tedavisi......................................24 Nisan................19 Mayıs.........................Yeditepe Unv.Hastanesinde
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????.....................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g......................................................ist.tüp bebek merkezi

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28- ???????????????
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

Son düzenleme:
kıslar benide ekleyin listeye tamım mı..
salı günü için randevu aldım doktorla görüşmeye gideceğimmm..
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım seni ekledim ama hiçbi bilgin yok listedeki başlıklara göre bilgilerini verirmisin? hayırlı uğurlu olsun bu aradaa.s.

canım benim test günüm 16 mayıs ta.inşallah bende şu en alttaki hamiş arkadaşların arasına dahil olurum.:Saruboceq:

canımmmm inşallahhhhhh!!! peşpeşe alırız haberleri:1hug: bende temmuza aldım ikinci denemeyi:teytey:

çok sevindim tatlım senin adına umut bizim göbek adımız bizde ki bu cesaret kim de var beeeeeeeeee yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkıyoruz süper tüp anneleri yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:enbuyukkk::1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…