bende kaftayab persembe ignelere basliyorum sende bana dua et
merhaba arkadaşlar
bende bugün ilk adımı attım raporlarım çıktıktan sonra ilaçlara başlayacağım ama daha neler yapılacak hiç bir bilgi vermedi doktorum.
allahım tüm tedavideki arkadaşlara, bekleyenlere, tüm isteyenlere, tüm bu yoldaki arkadaşlara ve isteyen herkese anne olmayı nasip et ya rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı bi şekilde.....................
:ecrin_bebek::cüvcüv::lepi::sm_cool::teytey::dance:
nesrinciğim hadi bakalım hayırlısı canım tedavin nerde olcak
canım benim hadi bakalım gözün aydın.Allah yardımcın olsun... inşallah bu sefer yüzün gülerde sende hamişler listesine eklenirsin... dualarım seninle canım arkadaşım...a.s.:Saruboceq:
canım nesrinim ,
senin için bu sefer çoık hayırlı başarılı bir transfer tedavisi diliyorum, allah emeklerini boşa çıkarmasın, hatta bence bir degil iki tane birden versin ki arayı kapatasın delikafadulden....sakın moralini bozma, umutlarını taze tut, en başından sonuna kadar seni dinleyeceğiz, dua edeceğiz ve seni takip edeceğiz...ne yazmak istersen ne konuşmak istersen gönlünce yaz , söyle ..her koşulda dinleriz seni. öpüyorum o tontiş yanaklarından muuccckkkkkk
canımmmm!!! hadi bakalım hayırlı yolculuklar güzel haberlerrrr olsun inşallahhh!!! :Saruboceq:
canım benım allah guc kuvvet versın.dualarımız hepımız ıcın.allah yardımcın olsun.ınsallah bu kez bebıslerın kucagına gelır.
nesrıncım tedavın hayırlı olsun guzelım....ınsallah hayırla sonuclanıcak bebıslerımızı en kısa zamanda kucagımıza alıcaz ...
nesrinimmmmmm canımmmmmmmmmm
hayırlı olsun sağ salim git gel tatlım inşallah kısa zamanda keçilerine kavuşursun dualarımdasınnnnnnnn canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance:
:lepi::lepi:Şenizhihoyyyt
sımalll guuzelım merhaba nasılsın.......temızlıge başlamadım canım cesaret edemedım dogrusu....ben bos durmaya alıskın degılım evde cok sıkılıyorum.....sadece yemek yapıyorum dıyebılırım...ama ıcım kalk kalk dıyıp duruyor ....offffff.....ınsana bazen rahat ble batıyor valla.....baska zaman olsa dınlenemedım derımmm ...şimdi ıse oturmaktan sıkılıyorum....ben bıraz tıtızımde elımde bez dolasmaya alıskınım. hastalık ıste bı turlu yenemedım.......offff offff.....
simallim desteğin varlığın için sağol bitanem arkamdan bekliyorum başlaman için listeyi hep birlikte hamişlerle dolduralım yeter bu kadar çocuksuz yaşamak dimi?canım dularım sizlerle :1hug:
kıslar benide ekleyin listeye tamım mı..
salı günü için randevu aldım doktorla görüşmeye gideceğimmm..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canımmmm inşallahhhhhh!!! peşpeşe alırız haberleri:1hug: bende temmuza aldım ikinci denemeyi:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?