2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

şşşşiiitttttttttttttttt kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
aşk ı memnu reklamlarında bi giriyim bakiim dedim ama kimse yok (
nirdesinizzz

nesrinim umuttan başka neyimiz var ki elimizde ???? umudumuzu besleyeceğiz ki o bizi beslesin ayakta tutsun ...valla benim niye benle onu bilmem ama orda kalsa iyi olur yerimseniben

sen tedavi sürecind enerde olucan onu anlamadim ben ??? ankara ya gidip tüm tedavinde orda mi kalican yoksa raporu alip bingöle mi dönücen , nasıldır ???

nesrin çoklu alıntı için önce diyelim ki 4 msjı toplamak istiyorsun, 1. mesajın altındaki MQ tusuna a basıyosun, 2. nin ve 3. nin kine de basıyosun sonra 4. mesajda alıntı yap a basıyosun sadece 4 mesaj toplu olarak tek bir cevaba giriyor...

canım seni ekledim ama hiçbi bilgin yok listedeki başlıklara göre bilgilerini verirmisin? hayırlı uğurlu olsun bu aradaa.s.

canım vereyim tabi ama tam tarih belli değil şuan salı günü bir görüşüyümde doktorumla gerekli bilgileri veririm o zaman

mayıs yada haziranda başlıyacağız ,gerekli işlemler yetişirse mayısa bu ay yok yetişmezse haziran gibi olur herhalde

ikinci tüp bebek tedavisi ..özel karadeniz hastanesi ..doktor ufuk yılmaz

Son düzenleme:
Selamlar, 23 Nisanda hastalanmıstım, 24 nisanda başladık tedaviye 19 mayıs test günüm
Yeditepe Unv.Hastanesinde tedavi görüyorum.
simalll listende benim gunleri düzeltebilirsin hihoyyyt

Herkes için herseyin hayırlı olmasını temenni eder, İnşallah Allah tüm isteyenlere gönlüne göre verir ...

kaydirigubbakcemile3 nesrişim bak bugün cuma saat 13.40 veeeee bende ankaradayım kaydirigubbakcemile3 seni karşılamaya ama gelgceğin saati bilemediğim için evoe kaldım kaydirigubbakcemile3 inşallah bu son uğraşların olur arkadaşım

bu arada biri bana lütfen birden çok alıntı yaparak msj yazmayı öğretebilir CADIARZUkafamçokkarıştımi?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım alıntı yapacağın mesajların altındaki NQ butonuna tıklıyorsun alıntıların bitince cevap yaz yapınca alıntıların çıkıyor karşına.... şakkıdı sanırım ben bunu birine daha anlatmıştım CADIARZU kaydirigubbakcemile3

canım benim ben gidip raporumu çıkartıcam ilaçlarımı alıp bingöle dönücem ilacım bitipte adet olduğumda yani iğnelere başlayınca ankarada kalıcam yaz tatili olduğu için transfer ve sonrası ankaradayım ve umarım tekrar bingöle dönüşümde bebişlerimle dönerim kaydirigubbakcemile öpüyorum seni şekerim

çok ama çok mersi oh be kurtuldum tek tek yazmaktan-tatlicadiarzu-

beni bu cahillikten kurtardınız çokkkkkkkkkkk merci öpüyorum hemşerimikaydirigubbakcemile3

tamam canım soraraım ama doktora gidince unutuyorum hoşcakalınhihoyyythihoyyyt

selam kızlar nasılsınız. hepinizi çok özledim çoktandır uğrayamadım.yeni güzel gelişmeler varmı bakıyım.
hamişlerimiz nasıl acaba umarım bir yaramazlık yoktur.
bende pztsi doktora gidiyorum bakalım 2. denemeye ne zaman başlıcaz belli olcak.hepinizi bol bol öpüyorum

tamam canım soraraım ama doktora gidince unutuyorum hoşcakalınhihoyyythihoyyyt

guzelım unutmaman ıcın yaz bı kenara ....ben oyle yapardım ... kafama takıldıgı anda yazardım.....cunku bu süreçte ınsan butun vucudunu dınlıyor ve kafasında bırsürü soru ısaretı oluyor....

arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Simallcim merhaba merhaba üm arkadaşlara...Ben hayırlısınla 2.Tüp Bebek tedavime başladım.2 MAyısta regl oldum dondurulmuş embriolarıma kavuşmak için tedavime estrofem ilaç içmekle başladım.Bu sefer sadece rahimi hazırlicakmışız.
Kısmetse Transfer günüm 20 mayıs olacak , benimde doğum günüm 21 mayıs umarım bana doğum gübü hediyesi olarak test sonucu pozitif olup kese görmek nasip olur.
Doktorumla açık açık konuştuk.
Bende sorun yapışma olmadığını döllendikten sonra bölünmelerinde problem olduğunu düşünüyorlar ama tüm hamiş adaylara ve tüm arkadaşlarımın dualarını rica ediyorumki bu sefer embriolarım güzel bir şekilde bölünüp sıkı sıkı tuttunsunlar...
Herkesin desteğine ihtiyacım var.
Tekrar rahim kontrolüne 12 mayısta gideceğim.Tam net transfer günü belli olacak.Doktorum çünkü 19 mayısta kongreden dönüyormuş buna göre normal transfer gününden bir kaç gün geç transfer edebilirlermiş.
Sizce sakınca varmıdır?

Birde 2 denemesinde dondurulmuş kullananlar varmı? Onlar rahim hazırladığında ne tür ilaç kullandı bilgi verebilirlermi??

Herkese şimdikten tşk sevgiler...

canım bende 4 mayısta dondurulmuş transferi oldum.transfer adetimin 20. gününde oldu.önce günde 1 tane estrofemle başladım. 4 gün sonra günde 3 e çıkardılar bir 4 gün sonrada günde 6 ya çıktı.yanında sadece folbiol ve coraspirin kullandım.tedavin hayırlı olsun.allah göbişlerimizi bebişlerle doldursun inşallah

Lansor17 iyi akşamlar...
beni biraz olsun rahatlattın.Bende 1-4 gün arası 1 tane estrofem ile başladım.5-8 gün arası 2 şer tane estrofem devam edicem sonrasında 9-13 gün arası 3 er tane 14 ve sonrası için 4 er tane estrofem kullanicakmışım bunun yanında sadece folikasit içeren elevit vitamin hapı kullanıyorum...
Benimde herhalde adetimin 19 gibi transfer olacak
Test sonucun ne zaman güzelim...ve şuan nasıl gidiyor bir sıkıntın varmı?Sanada bol şans diliyorum rabbim bu kez boş çevirmez ve hayırlısınla mutlu haberin alırsın..

test sonucum mayısın 16 sında.transferde öyle çok hormon ilaçları yüklenmediği için bu sefer daha rahatım.öyle çok fazla bel kasık ağrısı çekmiyorum sanki hiçbirşey yapılmamış gibi.inşallah sonuçlarımız güzel olur canım

İnşallah canım tüm dualarım seninle..Sana kaç tane transfer ettiler?Kalitelerini biliyormusun?
Çok heyecanlıyım bende yani sanki olumsuz olacakmış gibi içimde hiç böyle umut ışıı yok gibi hani insanın bir 6 hıssı vardır ya bazı şeyleri anlarsın ne bileyim bendede öyle işte umarım herşey tersine çıkar...Allahım yardımcın olsun ve güzel haberleri verirsin...

çok çok sağol canım.benim üç tane 5. gün dondurulmuş çok iyi kalite transferim oldu. hatta çözerken embriyologlar bu embriyolar nasıl olmuşta tutunmamış diye aralarında bir çeşit iddaaya girmişler.transferde karnımdaki ameliyat izini görünce bu nedir diye sordular dış gebelik yüzünden ameliyat olduğumu söyleyince bakın işte tutmuş aslında diye şakalaştık beraber.canım bende ilaç kullanımı sırasında çok karamsardım ama şimdi ne oldu bilmiyorum çok rahatım.asıl korkum eğer pozitif çıkarsa keseyi görene kadar olacak sanırım.çünkü cok canım yandı çok üzüldüm dış gebelik döneminde.....

İnşallah bu sefer yüzün gülecek eminim.İçimden öyle geldi işte...:)):):):
Benimde 3.gün dondurulmuş 2 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite embriom var ve bir tanede 3.kalite.
Kısmet bakalım çözüldükten sonra bozulma olmazsa iyi olur inşallah ki en az yine 3 tane transfer etsinler..bakalım artık dua etmekten başka şansımız yok sığınacağımız yer yüce rabbimiz.
Ama içimden şimdi öyle geçti güzel haberini 16 mayısta alacağız.Papatya demişti dersin....
Sen şimdikten benim içinde dua et olur mu seninki kabul olur...
Ben izninle yatıyorum artık sende dinlen lütfen rahat ol güzel olacak...sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…