oyyyyyyyy yerim seni ben ben bu gazla değil 2 bakarsın 4 tane alır gelirimdelikafaduldensağol ya sizlerin varlığı yeter bu arada dün kulaklarını çınlattım öyle büyük bir enerji var ki sende bence bebişin bu yüzden seninle bende aynı pozitiflikle bakıcam olaylara ve böyle başlayacak tedavi süreci...sağol varlığın için kuzuna slm söyle
canım seni ekledim ama hiçbi bilgin yok listedeki başlıklara göre bilgilerini verirmisin? hayırlı uğurlu olsun bu aradaa.s.
kaydirigubbakcemile3 nesrişim bak bugün cuma saat 13.40 veeeee bende ankaradayım kaydirigubbakcemile3 seni karşılamaya ama gelgceğin saati bilemediğim için evoe kaldım kaydirigubbakcemile3 inşallah bu son uğraşların olur arkadaşımbitanem sağol ben inanıyorum bir gün hepimiz simalimin listesinde hamiş olucaz ya bizde bu yürek ve bu arkadaşlık olduğu sürece alırız biz keçileri...ben buluşma anını düşünerek gidicem :)ankaraya bir gün mutlaka canım mutlaka...:1hug:
bu arada biri bana lütfen birden çok alıntı yaparak msj yazmayı öğretebilir CADIARZUkafamçokkarıştımi?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
nesrinim umuttan başka neyimiz var ki elimizde ???? umudumuzu besleyeceğiz ki o bizi beslesin ayakta tutsun ...valla benim niye benle onu bilmem ama orda kalsa iyi olur yerimseniben
sen tedavi sürecind enerde olucan onu anlamadim ben ??? ankara ya gidip tüm tedavinde orda mi kalican yoksa raporu alip bingöle mi dönücen , nasıldır ???
nesrin çoklu alıntı için önce diyelim ki 4 msjı toplamak istiyorsun, 1. mesajın altındaki MQ tusuna a basıyosun, 2. nin ve 3. nin kine de basıyosun sonra 4. mesajda alıntı yap a basıyosun sadece 4 mesaj toplu olarak tek bir cevaba giriyor...
kaydirigubbakcemile3 nesrişim bak bugün cuma saat 13.40 veeeee bende ankaradayım kaydirigubbakcemile3 seni karşılamaya ama gelgceğin saati bilemediğim için evoe kaldım kaydirigubbakcemile3 inşallah bu son uğraşların olur arkadaşım
canım ben yarın orda oluyorum malumunuz 14 saatlik yol....sen niye ankaradasın yeni tedavi için mi yoksaalkisalkisalkis ayyyyyyyy umarım öyledir:Saruboceq:
canım alıntı yapacağın mesajların altındaki NQ butonuna tıklıyorsun alıntıların bitince cevap yaz yapınca alıntıların çıkıyor karşına.... şakkıdı sanırım ben bunu birine daha anlatmıştım CADIARZU kaydirigubbakcemile3
guzelım ınsallh sende bebısıne en kısa zamanda kavusursun..tedavın hayırlı olsun... zamanla doktorun sana acık acık anlatıcaktır...ama sunu söylym aklına ne takılırsa sor ...cunku sormayınca pek bı acıklama yapmıyorlar...
tamam canım soraraım ama doktora gidince unutuyorum hoşcakalınhihoyyythihoyyyt
İSİM .................................TEDAVİ........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umu t Tüp Bebek Merkezi
2009Papatya.............2.Tüp Bebek Tedavisi...............................2 Mayıs.....................31 Mayıs??..................Istanbul Cerrahi Hastanesi Sami Bey
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medi c ana International
Umutsuzgüzel....1.tup bebek denemsı uzun protokol...................5 Nisan.................15 Mayıs................... Kalamıs jınemed tıp merkezı
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erde m Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???...................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.......................K a dıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................7 Mayıs...................???...................... . Fr ansa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................? ?????????
Şehnaz Bircan..........tüp bebek tedavisi......................................2 Mayıs ................?????.....................???????? ?
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, İrenbe
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28- ???????????????
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN
Simallcim merhaba merhaba üm arkadaşlara...Ben hayırlısınla 2.Tüp Bebek tedavime başladım.2 MAyısta regl oldum dondurulmuş embriolarıma kavuşmak için tedavime estrofem ilaç içmekle başladım.Bu sefer sadece rahimi hazırlicakmışız.
Kısmetse Transfer günüm 20 mayıs olacak , benimde doğum günüm 21 mayıs umarım bana doğum gübü hediyesi olarak test sonucu pozitif olup kese görmek nasip olur.
Doktorumla açık açık konuştuk.
Bende sorun yapışma olmadığını döllendikten sonra bölünmelerinde problem olduğunu düşünüyorlar ama tüm hamiş adaylara ve tüm arkadaşlarımın dualarını rica ediyorumki bu sefer embriolarım güzel bir şekilde bölünüp sıkı sıkı tuttunsunlar...
Herkesin desteğine ihtiyacım var.
Tekrar rahim kontrolüne 12 mayısta gideceğim.Tam net transfer günü belli olacak.Doktorum çünkü 19 mayısta kongreden dönüyormuş buna göre normal transfer gününden bir kaç gün geç transfer edebilirlermiş.
Sizce sakınca varmıdır?
Birde 2 denemesinde dondurulmuş kullananlar varmı? Onlar rahim hazırladığında ne tür ilaç kullandı bilgi verebilirlermi??
Herkese şimdikten tşk sevgiler...
canım bende 4 mayısta dondurulmuş transferi oldum.transfer adetimin 20. gününde oldu.önce günde 1 tane estrofemle başladım. 4 gün sonra günde 3 e çıkardılar bir 4 gün sonrada günde 6 ya çıktı.yanında sadece folbiol ve coraspirin kullandım.tedavin hayırlı olsun.allah göbişlerimizi bebişlerle doldursun inşallah
Lansor17 iyi akşamlar...
beni biraz olsun rahatlattın.Bende 1-4 gün arası 1 tane estrofem ile başladım.5-8 gün arası 2 şer tane estrofem devam edicem sonrasında 9-13 gün arası 3 er tane 14 ve sonrası için 4 er tane estrofem kullanicakmışım bunun yanında sadece folikasit içeren elevit vitamin hapı kullanıyorum...
Benimde herhalde adetimin 19 gibi transfer olacak
Test sonucun ne zaman güzelim...ve şuan nasıl gidiyor bir sıkıntın varmı?Sanada bol şans diliyorum rabbim bu kez boş çevirmez ve hayırlısınla mutlu haberin alırsın..
test sonucum mayısın 16 sında.transferde öyle çok hormon ilaçları yüklenmediği için bu sefer daha rahatım.öyle çok fazla bel kasık ağrısı çekmiyorum sanki hiçbirşey yapılmamış gibi.inşallah sonuçlarımız güzel olur canım
İnşallah canım tüm dualarım seninle..Sana kaç tane transfer ettiler?Kalitelerini biliyormusun?
Çok heyecanlıyım bende yani sanki olumsuz olacakmış gibi içimde hiç böyle umut ışıı yok gibi hani insanın bir 6 hıssı vardır ya bazı şeyleri anlarsın ne bileyim bendede öyle işte umarım herşey tersine çıkar...Allahım yardımcın olsun ve güzel haberleri verirsin...
çok çok sağol canım.benim üç tane 5. gün dondurulmuş çok iyi kalite transferim oldu. hatta çözerken embriyologlar bu embriyolar nasıl olmuşta tutunmamış diye aralarında bir çeşit iddaaya girmişler.transferde karnımdaki ameliyat izini görünce bu nedir diye sordular dış gebelik yüzünden ameliyat olduğumu söyleyince bakın işte tutmuş aslında diye şakalaştık beraber.canım bende ilaç kullanımı sırasında çok karamsardım ama şimdi ne oldu bilmiyorum çok rahatım.asıl korkum eğer pozitif çıkarsa keseyi görene kadar olacak sanırım.çünkü cok canım yandı çok üzüldüm dış gebelik döneminde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?