- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
İnşallah bu sefer yüzün gülecek eminim.İçimden öyle geldi işte...:)):):):
Benimde 3.gün dondurulmuş 2 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite embriom var ve bir tanede 3.kalite.
Kısmet bakalım çözüldükten sonra bozulma olmazsa iyi olur inşallah ki en az yine 3 tane transfer etsinler..bakalım artık dua etmekten başka şansımız yok sığınacağımız yer yüce rabbimiz.
Ama içimden şimdi öyle geçti güzel haberini 16 mayısta alacağız.Papatya demişti dersin....
Sen şimdikten benim içinde dua et olur mu seninki kabul olur...
Ben izninle yatıyorum artık sende dinlen lütfen rahat ol güzel olacak...sevgiler...
Ya arkadaŞlar lÜtfen yardımcı olun ben tÜpbebek yaptırmaya karar verdİm ancak bununla İlgİlİ bİrfİkrİm yok nerde yaptırmalıyım hastanelerİn baŞarı oranlarını nasıl ÖĞrenebİlİrİm raporlu olursam fİyatında nekadar bİr İndİrİm olur acele cevap lÜtfen teŞekkÜrler
geleceğin güzel anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun...a.s. umarım bir dahaki anneler gününü meleklerimizle birlikte kutlarız...
Simallcim merhaba merhaba üm arkadaşlara...Ben hayırlısınla 2.Tüp Bebek tedavime başladım.2 MAyısta regl oldum dondurulmuş embriolarıma kavuşmak için tedavime estrofem ilaç içmekle başladım.Bu sefer sadece rahimi hazırlicakmışız.
Kısmetse Transfer günüm 20 mayıs olacak , benimde doğum günüm 21 mayıs umarım bana doğum gübü hediyesi olarak test sonucu pozitif olup kese görmek nasip olur.
Doktorumla açık açık konuştuk.
Bende sorun yapışma olmadığını döllendikten sonra bölünmelerinde problem olduğunu düşünüyorlar ama tüm hamiş adaylara ve tüm arkadaşlarımın dualarını rica ediyorumki bu sefer embriolarım güzel bir şekilde bölünüp sıkı sıkı tuttunsunlar...
Herkesin desteğine ihtiyacım var.
Tekrar rahim kontrolüne 12 mayısta gideceğim.Tam net transfer günü belli olacak.Doktorum çünkü 19 mayısta kongreden dönüyormuş buna göre normal transfer gününden bir kaç gün geç transfer edebilirlermiş.
Sizce sakınca varmıdır?
Birde 2 denemesinde dondurulmuş kullananlar varmı? Onlar rahim hazırladığında ne tür ilaç kullandı bilgi verebilirlermi??
Herkese şimdikten tşk sevgiler...
serenas nasılsın guzelım
guzelım unutmaman ıcın yaz bı kenara ....ben oyle yapardım ... kafama takıldıgı anda yazardım.....cunku bu süreçte ınsan butun vucudunu dınlıyor ve kafasında bırsürü soru ısaretı oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?