2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim hergece dua ediyorum zaten tüm isteyenlere ve banada diye bu gece tüm isteyenlere, papatyaya ve bana diyeceğim canım.iyi düşün iyi olsun.söylemesi kolay diyorsundur ama söyleye söyleye insan birsüre sonra olumlu olmayı başarıyor.iyi geceler canım.rüyanda bebişlerimle olll....

zlmgncy canım nasılsın nerelerdesin görüşemiyoruz a.s.

Ya arkadaŞlar lÜtfen yardımcı olun ben tÜpbebek yaptırmaya karar verdım ancak bununla ılgılı bırfıkrım yok nerde yaptırmalıyım hastanelerın baŞarı oranlarını nasıl ÖĞrenebılırım raporlu olursam fıyatında nekadar bır ındırım olur acele cevap lÜtfen teŞekkÜrler

öncelikle sormak istediğim tüp bebek yaptırmaya sen mi karar verdin yoksa dr.un mu tüp bebek yaptırmanı söyledi?önce yaşadığın en yakın bir fakülte hastanesinden tüp bebek raporu alacaksın böyle olunca maliyet çok çok azalıyor ilçlarla birlikte 2-3 milyarı geçmiyor.başarı oranı konusunda tüp bebek merkezleri diye bir konu var ordan kendine uygun olanı secebilirsin canım

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım...............benım transferden sonra 8.gunum bugun ama bende hıcbır belırtı yok...vucudumun sıskınlıgı ve göguslerımın dolgunlugu harıcınde...ne olacak bızım halımız yaaa....acaba yarın ıdrar testı yapsam cıkarmı bısey.....offfff offfff allahım ne olur bızlere yardım et yarabbım ...........

yapma....
yapacaksan 10. gün kan testi yaptır, idrardan daha emin ...
allah yardımcın olsun ve mutlu habere ulaştırsın seni inşallah...

geleceğin güzel anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun...a.s. umarım bir dahaki anneler gününü meleklerimizle birlikte kutlarız...

Son düzenleme:
canım alıntı yapacağın mesajların altındaki NQ butonuna tıklıyorsun alıntıların bitince cevap yaz yapınca alıntıların çıkıyor karşına.... şakkıdı sanırım ben bunu birine daha anlatmıştım CADIARZU kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet işte o benim canım mersiiiiiiidelikafaduldenalkisalkisalkis

canımmmm benimmm merhabaaaaa.s. hadi bakalımmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh canım benim:1hug:

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medicana International
Umutsuzgüzel...........1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun protokol...........5 Nisan....................15 Mayıs................Kalamış Jinemed tıp merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................16 Mayıs.............. Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.......................K adıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan...............................................? ?????????
jeyannd....................2. tüp bebek tedavisi .................................................. ...........................................Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz) osnl..........................?..tüp bebek tedavisi......................................24 Nisan................19 Mayıs...............Yeditepe Unv.Hastanesinde
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GATA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Adana Başkent Hastanesi

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................... .......ist.tüp bebek merkezi

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28- ???????????????
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

Son düzenleme:
serenas nasılsın guzelım

daha iyiyim canım ..haftada 1-2 gun kahverengi lekelenmeler devam etse de alıştım galiba artık pek endişelenmiyorum eskisi gibi ..12. haftamızdayız teyzesi, 1-2 hafta sonra daha da rahatlıycam gibime geliyor. artık tam yatalak degilim ev icinde dolasiyorum, kocamla bir yere gideceksem arabaya binip dışarı çıkıyorum..insanlar mayıs geldi havalar güzel diye geziyor, ben de camdan onlara bakıyorum ama olsun halime şükrediyorum, herşeyin bir bedeli varmış...sen nasılsın ??

merhaba arkadaşlar. bugün ilaçlarımı alıyorum. lucrin-gonal f-ovitrelle. mayısın 21 de lucrin iğnesini kullanmaya başlıyorum. birşeyi merak ediyorum benimki uzun protokolmuş ne fak var kısa protokolla acaba? strese girdim sanki biraz yaa.. korkuyorum bu kezde olmaz diye

uzun protokolde once lucrin ile yumurtaliklarini baskilayacaklar canim 14 gun kullanip adet gormeni bekleyecekler. adeti gorunce ilaclarini degistirip bu sefer yumurtaliklarin cok calissin de yumurta uretsin diye Gonal F vurduracaklar.. sonunda da olusan yumurtalarini toplayip dolleyecekler ve sana trasnfer edecekler, ortalama 2 ay diyelim . sıkıntı yapma, olacak tutacak diye inan biz de inanıp seni takip edeceğiz. allah yardımcın olsun şimdiden...

annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
umutsuz el sen zonguldaklıymışsın ben orada 1buçuk sene görev yaptım.:icecream:a.s.:tomato:kaydirigubbakcemiletüm hamişleri öpüyorum burdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…