2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet işte o benim canım mersiiiiiiidelikafaduldenalkisalkisalkis

:1rolleyes:

saol canım ya.inşallah bu kez olur ama 2 ay çok uzun geldi birden bana. yaşım 26 seneye 27 offff ya herkesin çocuğu oldu ve çoğu arkadaşımda hamile. o kadar zorki sizde yaşıyorsunuz aynı şeyleri tabi. bu arada lucrin iğnesi gonal f gibi mi yapılıyor?

selamlarrrrrrrrrrr bugün resmen tedavime başlamış bulunmaktayım çokkkkkkkkkkkk uzun protokolün geldik 2. aşamasına 21 günlük ilaca başlıyorum çarşamba günü...bu arada bugün nihayrt beklenen kanama gerçekleşti.veeeeeeee bennnnnnn saçlarımı boyatarak işe başladım buda protokolün bir parçasıdelikafadulden....bu sefer ohss olmamam için ilaçlar değişti ben menegonu hiç kullanmamıştım bu deneme menegonla olacak.bir farkı olurmu bilmeme ama umarım ohss gerçekleşmez bu sefer:Saruboceq::Saruboceq:
kötü haberse ilaç raporu hakkım dolmuş ilaçların tamamını biz karşılıcaz..
Allah yardımcımız olsun bu denemede...veeeeeeeeeeeeeeeee
bu yolda emek veren herkese ben hala ankaradayım azıcıkta keyif yapayımsengözlerimebaksanabalkisalkisalkis...
veeeeeeeeeeee en önemlisi seranenes adanalı ve diğer tüm hamişlerin anneler günü kutlu olsun...:asigim::1hug:
veeeeeeee bizlerinde yani anne adaylarınında en kısa zamanda meleklerini kucağına almalarını diliyorum.....
sevgilerleeeeeeeeeeee

guzelım... allahım bebişini hayırlısyla saglıklı bırsekılde kucagına almayı nasıp etsın...ben cok karısık duygular ıcındeyım bugun 9.gunum korku dolu ıcım.....hafıf kahverengı lekelenmeler oldu bugun sankı kum gıbı ... ama akıntım var su gıbı sanki beyaz renkte..anlamadım valla...lavaboya gıtmeye korkuyorum ınan kalbım çarpıyor delı gıbı hemde......allhım ne olur yardım et yarabbım bızde bebıslerımıze kavusalım ne olurr..

ya kızlar yarın ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba ..10.gunum....bu arada vajınadan uygulanan jelı yaptıgımda bı muddet sonra akıyor ....sızdede olmusmuydu...offfff offfff

evevt canım aynen oyle yapılıyor ..

yaw bir insan kanamaya bu kadar sevinir mi :)))))))))))))))))))
ama biliyorum nasıl bir rahatlama oldugunu, benimki de 25 gün gecikmisti de allah sabrımı sınıyor diye ağlıyodum..herşey güzel olacak..keşke ilaçlar açısından bir yardımımız dokunabilse..eger estrofem icin kalçadan yapıştırma bant verirlerse haber ver yollayayım elimde taze açılmamış bir kutu var canım benim

yarın illa yaptıracaksan kan yaptır benim idrarım 13. gün bile negatf çıktı kan pozitif demesine rağmen.. idrar negatif çıkcak moralini bozup kalan 3 günü geçiremiycen.. kana baktır canım benim illa tutamayacaksan kendini.... crinone jel mi kullanıosun o geri çıkabiliyor. sıktıktan sonra 15 dakka yat sonra 15 dak hafif tempo yürü evin içinde daha iyi emiliyo, işe yaramayan kısmı sonra geri atılıyo merak etme.

canım bende haziranda yaptıracağım tüp bebek irenbeye .senin hangi doktor ?20 mayısta görüşmem var . ..umarım emeklerinin karşılığını alırsın dualarım seninle ...

evet bende de oldu..takma kafana..başkalarında oldugunu da okumuştum..sık dişini güzelim 2-3 günün kalmış şunun şurasında..

Merhaba arkadaŞlar ben yenıyım daha aranızda bana yardımcı olurmusunuz. Crınone jelı kullanıyrum bende. BugÜn nakıl ıŞlemının 8. GÜnÜ ve bende pembemsı bır leke geldı. Çok korkuyorum. TutmamamıŞ olabılırmı. 3 embryo nakl ettıler. Bana yardımcı olurmusunuz. PerŞembe gÜnÜ kan testı yaptırıcam. Ve bu kanamalar neden oluyor bılen varmı

hayırlı olsun arkadasim insallah pozitif sonuclar alirsin...pembemsi leke bende olmamisti bilmiyorum nedendir..sen istersen bir doktoruna ac danış..belki bir uyarı falan yapar bilemiyorum ki...allah hayırlı sonuçlar almanı nasip eder inşallah.

serenanes nasılsın cnm Anneler günün kutlu olsun a.s.
YSMN _HSYN hayırlı olsun bende de kahve olmuştu Tahriş olabilir cnm önce pembe sonra durduğu için kahveye dönmüştür belkide benim sende takip et ama yinede doktoruna ulaşmaya çalış stres yapmaman için bu dönemde. Hayırlı sonuçlar alman dileğiyle

pılm cum iyiyim canım, bahar geldi kendi ke3ndime mutlu olacak şeyler yaratmaya çabalıyorum. dondurma yiyorum , çiçeklere bakıyorum, balkonu yıkattım orda kitap okuyorum falan filan :)))
işte ufak ama insanı mutlu eden şeyler yapmaya çabalıyorum sen nasılsın arkadaşım ??

Bizler hepimiz anne adayıyız, hepimizin anneler günü kutlu olsun canım benim !

İyi yapıyosun cnm havalar çok güzel 2 gündür. insanın kendisini oyalamasıda kolay oluyor böylece Demek dondurma yiyosunuz. Dondurmayla da tanıştı yani eyvah eyvah....:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…