canım alıntı yapacağın mesajların altındaki NQ butonuna tıklıyorsun alıntıların bitince cevap yaz yapınca alıntıların çıkıyor karşına.... şakkıdı sanırım ben bunu birine daha anlatmıştım CADIARZU kaydirigubbakcemile3
evet işte o benim canımmersiiiiiiidelikafaduldenalkisalkisalkis
uzun protokolde once lucrin ile yumurtaliklarini baskilayacaklar canim 14 gun kullanip adet gormeni bekleyecekler. adeti gorunce ilaclarini degistirip bu sefer yumurtaliklarin cok calissin de yumurta uretsin diye Gonal F vurduracaklar.. sonunda da olusan yumurtalarini toplayip dolleyecekler ve sana trasnfer edecekler, ortalama 2 ay diyelim . sıkıntı yapma, olacak tutacak diye inan biz de inanıp seni takip edeceğiz. allah yardımcın olsun şimdiden...
daha iyiyim canım ..haftada 1-2 gun kahverengi lekelenmeler devam etse de alıştım galiba artık pek endişelenmiyorum eskisi gibi ..12. haftamızdayız teyzesi, 1-2 hafta sonra daha da rahatlıycam gibime geliyor. artık tam yatalak degilim ev icinde dolasiyorum, kocamla bir yere gideceksem arabaya binip dışarı çıkıyorum..insanlar mayıs geldi havalar güzel diye geziyor, ben de camdan onlara bakıyorum ama olsun halime şükrediyorum, herşeyin bir bedeli varmış...sen nasılsın ??
saol canım ya.inşallah bu kez olur ama 2 ay çok uzun geldi birden bana. yaşım 26 seneye 27 offff ya herkesin çocuğu oldu ve çoğu arkadaşımda hamile. o kadar zorki sizde yaşıyorsunuz aynı şeyleri tabi. bu arada lucrin iğnesi gonal f gibi mi yapılıyor?
selamlarrrrrrrrrrr bugün resmen tedavime başlamış bulunmaktayım çokkkkkkkkkkkk uzun protokolün geldik 2. aşamasına 21 günlük ilaca başlıyorum çarşamba günü...bu arada bugün nihayrt beklenen kanama gerçekleşti.veeeeeeee bennnnnnn saçlarımı boyatarak işe başladım buda protokolün bir parçasıdelikafadulden....bu sefer ohss olmamam için ilaçlar değişti ben menegonu hiç kullanmamıştım bu deneme menegonla olacak.bir farkı olurmu bilmeme ama umarım ohss gerçekleşmez bu sefer:Saruboceq::Saruboceq:
kötü haberse ilaç raporu hakkım dolmuş ilaçların tamamını biz karşılıcaz..
Allah yardımcımız olsun bu denemede...veeeeeeeeeeeeeeeee
bu yolda emek veren herkese ben hala ankaradayım azıcıkta keyif yapayımsengözlerimebaksanabalkisalkisalkis...
veeeeeeeeeeee en önemlisi seranenes adanalı ve diğer tüm hamişlerin anneler günü kutlu olsun...:asigim::1hug:
veeeeeeee bizlerinde yani anne adaylarınında en kısa zamanda meleklerini kucağına almalarını diliyorum.....
sevgilerleeeeeeeeeeee
guzelım... allahım bebişini hayırlısyla saglıklı bırsekılde kucagına almayı nasıp etsın...ben cok karısık duygular ıcındeyım bugun 9.gunum korku dolu ıcım.....hafıf kahverengı lekelenmeler oldu bugun sankı kum gıbı ... ama akıntım var su gıbı sanki beyaz renkte..anlamadım valla...lavaboya gıtmeye korkuyorum ınan kalbım çarpıyor delı gıbı hemde......allhım ne olur yardım et yarabbım bızde bebıslerımıze kavusalım ne olurr..
kıss mehay hayırlı olsun yeni sayfan
ben varım ama benim mayıs oluyor fakat test günüm 2 haziran sen yinede ekle beni listene İZMİR İRENBE (DONDURULMUŞLARLA)21 MAYIS TRANSFER,2 HAZİRAN TEST GÜNÜM hakımızda hayırlısı olsun mehaycım sen ne zaman başlıyorsun tedaviye
yarın illa yaptıracaksan kan yaptır benim idrarım 13. gün bile negatf çıktı kan pozitif demesine rağmen.. idrar negatif çıkcak moralini bozup kalan 3 günü geçiremiycen.. kana baktır canım benim illa tutamayacaksan kendini.... crinone jel mi kullanıosun o geri çıkabiliyor. sıktıktan sonra 15 dakka yat sonra 15 dak hafif tempo yürü evin içinde daha iyi emiliyo, işe yaramayan kısmı sonra geri atılıyo merak etme.[/QUOTE
guzelım sagol....evt crinone jel kullanıyorum.....sendede kahve rengı akıntı oldumu jelın akıntısı gıbı gelıyo bana ..ama nedenrenklı anlamadım...bıde jelı yaptıktan sonra cubuk cıkarıca kahve rengı oluyo ... bugun oldu ...sendede oyle olmusmuydu...evt en ıyısı moralımı bozmym ben bıraz daha beklıym test ıcın.....cok zor beklemek...
yarın illa yaptıracaksan kan yaptır benim idrarım 13. gün bile negatf çıktı kan pozitif demesine rağmen.. idrar negatif çıkcak moralini bozup kalan 3 günü geçiremiycen.. kana baktır canım benim illa tutamayacaksan kendini.... crinone jel mi kullanıosun o geri çıkabiliyor. sıktıktan sonra 15 dakka yat sonra 15 dak hafif tempo yürü evin içinde daha iyi emiliyo, işe yaramayan kısmı sonra geri atılıyo merak etme.[/QUOTE
guzelım sagol....evt crinone jel kullanıyorum.....sendede kahve rengı akıntı oldumu jelın akıntısı gıbı gelıyo bana ..ama nedenrenklı anlamadım...bıde jelı yaptıktan sonra cubuk cıkarıca kahve rengı oluyo ... bugun oldu ...sendede oyle olmusmuydu...evt en ıyısı moralımı bozmym ben bıraz daha beklıym test ıcın.....cok zor beklemek...
Crinone jel diye görünce dayanamadım canım korkma o lanet jel öyle iğrenç bişeydir ki bana illallah gelmişti jelden.Benim için iğnelerden çok daha kötüydü.Evet cnm kahve renk bendede gelmişti siyaha yakındı bende çok telaşlanmıştım ne olduğunu anlamamıştım hemşireye sorduğum zaman tahriş yapabildiğini bu şekide geri gelebildiğini söylemişlerdi bana benim sonucumda pozitifti.O jeli kullandıktan yatmamaya çalış hatta evin içinde biraz yürü birikme yapmıyor böylece. Hayırlı güzel sonuçlar alman dileğiyle.
pılm cum iyiyim canım, bahar geldi kendi ke3ndime mutlu olacak şeyler yaratmaya çabalıyorum. dondurma yiyorum , çiçeklere bakıyorum, balkonu yıkattım orda kitap okuyorum falan filan :)))
işte ufak ama insanı mutlu eden şeyler yapmaya çabalıyorum sen nasılsın arkadaşım ??
Bizler hepimiz anne adayıyız, hepimizin anneler günü kutlu olsun canım benim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?