2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhabalar kızlar nasılsınız????.....serenaness guzelım ilk gunlerde yanı 13-15.gunlerde canın bıseyler cekmısmıydı....sızlere cok soru soruyorum kızlar kusuruma bakmayın....bılıyorum benım bu yasadıgım tedırgınlıgı sızlerde yasadınız o yuzden cekınmeden sızlerle paylasmak ıstıyorum...bugn kasıklarımda hafıf gerılmeler oluyor ama cok az kasılıyo gıbı sankı...bıde o kadar sık tuvalete cıkıyorumkı......kızlarya sızler 10. gunden sonra neler yasadınız anlatırmısınız....

:teytey: alkisalkisalkisinşallah bu son denemen,son çaban,son koşuşturmaların olur arkadaşım...o upuzunnnnn dediğin protokol bir bakmışsın bitmiş ve meleklerin seninle.... inşallah bu sefer olacak arkadaşım...

afiyet bal şeker olsun canım benim... ikinizede yarasın.... kendine iyi bak... doğal olarak bebişide.... şimdiden alıştırmaya başladın demek dondurmaya... :icecream: bak yarın öbür gün büyüyüp dondurma isterse hasta olur diye yedirmemezlik yapma... klava: canım benim.... senin o güzel duygularını paylaşmak çok güzel.... burada bir sürü teyzesi var bebişinin :1rolleyes:

yok canım benim canım hiçbişey çekmedi, hala da çekmiyoo ben bi garip oldum..tedirginlikten keyfini süremediğim için belki de.. kasık sancuılarım da hiç olmadı..bende bir tek mide kazınması ( açlık ) bir de gün içinde bastıran uyku halleri vardı. ama kasık sancısı çeken arkadaşları okudum, embriyolarin rahimde kendine yer acma cabasi diye de okudum, cani birseyler cekeni de okudum. kimi pozitif sonuc aldi kimi negatif.. bu belirtiler kismen psikolojik kismen gercek cikiyor.. senin icin pozitif olmasini temenni ediyorum. ben de cok sik tuvalete cikmistim cunku kabiz olmayayim diye gunde 2 litre su iciyodum, bilmem sende durum ne ? 10. günden sonra falan da hiçbir belirtim yoktu benim..Ama iç sesim tuttu diyodu en azindan 1 tane .. ikize hamile kalmıştım sonra biri düştü. Sen aklını negatif herşeye kapat.. ben bir gün bile olmayacak demedim. Güzel şeylşer düşün, keyif aldığjn şeyleri yap, vücudun mutluluk hormonu salgılasın , bak gör herşey güzel gidecek. 2 günün kalmış :))

Afiyet bal şeker olsun ona :):):)

Gazlı olur mu dersiniz :)))))))))

yok valla demem, ben cocukken de yer dondurmalari sonra gider 15 gün anjin oldum diye iğne yerdim, o da isterse yesin , ben gevşek bir kadınım zaten biraz :))) sizleirn var oldugunuzu, cevremde olup da yakın dostum olanlardan daha iyi hissettiğinizi biliyorum zaten, bunu yaşamayan bizi anlamaz, bizi hissedemz...iyi ki varsınız!!

sagol guzelım hep olumlu dusunmeye calısıyorum ama ışte ıcımı kemıren bı korku var onu atamıyorum ıcımden.....bende bırkac gundur kabızdım ama bugun bıraz rahatlama var....ya arkadaslar tuttuguna o kadar ınanmak ıstıyorumkı anlatamam..esım arıyor gun ıcerısınde devamlı nasılsın bı degısıklık varmı dıye..eve gelıyor akşam yuzume bakakalıyor acaba olumsuz bısey varmı dıye ...işte o zaman karsısında erıyorum ınan o kadar uzulyorumkı .....ona bısey dıyemıyorum hıccc ...

ne hissetiğini anlıyoruz elbette ama böyle olmaz, böyle yaparak allah korusun negatif çıkacaksa sonuc acını katlarsın, yapma , bir kere bu yola girdik..tıbbi olarak problemimiz yoksa allah yardım eder elbette birgün bu keçileri alıcaz kucağımıza, sabırlı ve sinirlerimizin yıpranmamış olması lazım elimizden geldiğince..ben ayetel kürsi okurum günde en az 7 kere. düşük yaptığımda bir kolyem vardı boynumda değildi, batıl inancım yoktur ama dini inancım var, o kolyeyi takmıyordum bir süredir.. 10 nisan dan beri takıyorum ve onun beni koruduguna bile inanıyorum şu an.. toparlandım, eziyet çekiyorum ama allaha sığınmaktan , dua etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok.. kabullenmesi zor da olsa.. beraber çekicez işte, sonra beraber sevinicez, beraber ağlıycaz.. çıkıcaz bu dipsiz kuyulardan sen içini ferah tut...

kesınle cok haklısın......ıyıkı varsınız sızler olmasydınız ne yapardım bılmıyorumm...allhım hepımızın yardımcısı olsn......

Neslibahar canım galiiba senin ohss problemin vardı bende transferden 5 gün sonra oldum
ve gebelikte olduğu için çok sıkıntı çekiyorum. 7-8 aylık gibi görünüyorum o kadar kötü ki yatamıyorum kalkamıyorum bugün clexane iğnemin 7 cisini olucam bu daha ne kadar sürecek. iki gün hastanede yattım ama ordada sadece rahatlatmak için idrar söktürücü ve serum takabildiler sabır geçicek deniyor ama yoruldum.

umutsuzsel,benim test günüme doğru kasıklarımda batmalar olmuştu,aniden saplanıp geçen.ve ilk günlerde yani öğrendikten sonra da canım hep salata ve turşu istedi.salatanın suyunu kaşıkla içiyordum o kadar.inşallah güzel haberler alırsın.allah herkese nasip etsin sağlıkla ve hayırla tabii

buyrun işteee. şu forumda hiç yazmadıysam 50 kere yazmışımdır ..allah bu doktorların cezasını versin. arkadaşım senin OHSS durumun transferden sonra oluşan bir komplikasyon degil..zaten o riskin vardı ve buna ragmen transfer yapıluyor ertelenmiyor.. ama bilinçli doktorlar bunu tahmin edip yapmıyor.işgüzarlar ise bize acımıyor yola devam ediyor..benim 10 günden fazla sürdü hamileik olmamasına rağmen. inşallah senin en kısa zamand ageçer, ben o zaman cataflam içtim 2. gün şişler kaybolmaya başladı ödemi attırdıgı için ama sen sakın kendi başına doktora sormadan alma, hamileliğie negatif etkileyebilir.. ama hamilelik durumunda idrar söktürücüden baska birsey vereblirler mi hiç bilmiyorum....allah yardımcın olsun

şekerim dur sorayım hemen hamilelik var mı ? varsa da cinsiyeti belli mi ??????

Sağol canım. Bende burda okumuştum ama transferden önce muayene edildim üstelik. Orda bunu yaşayan 2. kişiymişim yani çok nadir yaşanan bişeymiş. Üstelik gebeliğimin ikiz olma ihtimali var bu şişliği biraz daha arttırıyor. İğnem var bugün 7. olacak. Çatlıcam diye korkuyorum.

canım stres olma bak stres olumsuzlukların başı biliyosun ne kadar rahat olursan tedavin okadar güzel yanıt veriri umudunu yitrme olcak inşallah canım

canım ben 3. dereceden ohss oldum ve 13 gün hastanede yattım transferim iptal edildi.ben yaklaşık 25 kilo kadar su topladım beni görenler üçüz doğuracağımı sanmışlardı neler çektiğini anlayabiliyorum.ve lütfen özellikle karın bölgesindeki suya dikkat et fazla hareket etme...umarım en kısa zamanda gider bu senden

kızlar nasılsınız ben yarın ankarayı bırakıp dönüyorum mesleğimin başına((
kızlar lütfen tavsiye edeceğim kitabı mutlaka okuyun
tüp bebek tedavisiyle ikiz çocukları olan vatan gazetesi yazarı ayşe aydın bu tedavi süreciyle ilgili bir kitap yazmış
kitapta bu tedavide yaşananlar vs... vs...
ama en önemlisi kitabı ben sanki kendim yazmışım da kendimi okuyormuşum gibi bir çırpıda bitirdim
gerçi ayşe hanımın ikizleri var Allah bağışlasın umarım bizimde olur....

seranenes ,adanalı ve diğer tüm hamişler özellikle sizin okumanızı tavsiye ediyorum...
kitabın adı:anne anne olmak istiyorum
yazarı:ayşe aydın

sevgiyleeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

oooo yavrum aldik bile onu başlayamadım gerçi ama başlıycam ilk fırsatta :))
sen bingöl de mi başlıycan ilaç tedavisine , allah yardımcın olusn, bol bol dua edicem sana canım benimmmmmm

kızlar merhaba bende önümüzdeki hafta tüp bebek tedavisine başlıyorum 4. defa deniyoruz.inşallah bu defa allah nasıp eder.allah hayırlısını versın inşallah hepimize inşallah sevgilerle

bugün doktorla olan randevuma gittim kıslar..eşim ameliyatı yeni olduğu için 3 ay beklememizin daha iyi olacağını söyledi..

simalciğim sende yazarsın listeye tedavi başlama zamanımız temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…