sormaaaa bi dondurma bi de erik :))
:teytey: alkisalkisalkisinşallah bu son denemen,son çaban,son koşuşturmaların olur arkadaşım...o upuzunnnnn dediğin protokol bir bakmışsın bitmiş ve meleklerin seninle.... inşallah bu sefer olacak arkadaşım...selamlarrrrrrrrrrr bugün resmen tedavime başlamış bulunmaktayım çokkkkkkkkkkkk uzun protokolün geldik 2. aşamasına 21 günlük ilaca başlıyorum çarşamba günü...bu arada bugün nihayrt beklenen kanama gerçekleşti.veeeeeeee bennnnnnn saçlarımı boyatarak işe başladım buda protokolün bir parçasıdelikafadulden....bu sefer ohss olmamam için ilaçlar değişti ben menegonu hiç kullanmamıştım bu deneme menegonla olacak.bir farkı olurmu bilmeme ama umarım ohss gerçekleşmez bu sefer:Saruboceq::Saruboceq:
kötü haberse ilaç raporu hakkım dolmuş ilaçların tamamını biz karşılıcaz..
Allah yardımcımız olsun bu denemede...veeeeeeeeeeeeeeeee
bu yolda emek veren herkese ben hala ankaradayım azıcıkta keyif yapayımsengözlerimebaksanabalkisalkisalkis...
veeeeeeeeeeee en önemlisi seranenes adanalı ve diğer tüm hamişlerin anneler günü kutlu olsun...:asigim::1hug:
veeeeeeee bizlerinde yani anne adaylarınında en kısa zamanda meleklerini kucağına almalarını diliyorum.....
sevgilerleeeeeeeeeeee
pılm cum iyiyim canım, bahar geldi kendi ke3ndime mutlu olacak şeyler yaratmaya çabalıyorum. dondurma yiyorum , çiçeklere bakıyorum, balkonu yıkattım orda kitap okuyorum falan filan :)))
işte ufak ama insanı mutlu eden şeyler yapmaya çabalıyorum sen nasılsın arkadaşım ??
Bizler hepimiz anne adayıyız, hepimizin anneler günü kutlu olsun canım benim !
merhabalar kızlar nasılsınız????.....serenaness guzelım ilk gunlerde yanı 13-15.gunlerde canın bıseyler cekmısmıydı....sızlere cok soru soruyorum kızlar kusuruma bakmayın....bılıyorum benım bu yasadıgım tedırgınlıgı sızlerde yasadınız o yuzden cekınmeden sızlerle paylasmak ıstıyorum...bugn kasıklarımda hafıf gerılmeler oluyor ama cok az kasılıyo gıbı sankı...bıde o kadar sık tuvalete cıkıyorumkı......kızlarya sızler 10. gunden sonra neler yasadınız anlatırmısınız....
Afiyet bal şeker olsun ona :):):)
:teytey: alkisalkisalkisinşallah bu son denemen,son çaban,son koşuşturmaların olur arkadaşım...o upuzunnnnn dediğin protokol bir bakmışsın bitmiş ve meleklerin seninle.... inşallah bu sefer olacak arkadaşım...
afiyet bal şeker olsun canım benim... ikinizede yarasın.... kendine iyi bak... doğal olarak bebişide.... şimdiden alıştırmaya başladın demek dondurmaya... :icecream: bak yarın öbür gün büyüyüp dondurma isterse hasta olur diye yedirmemezlik yapma...klava: canım benim.... senin o güzel duygularını paylaşmak çok güzel.... burada bir sürü teyzesi var bebişinin :1rolleyes:
ne hissetiğini anlıyoruz elbette ama böyle olmaz, böyle yaparak allah korusun negatif çıkacaksa sonuc acını katlarsın, yapma , bir kere bu yola girdik..tıbbi olarak problemimiz yoksa allah yardım eder elbette birgün bu keçileri alıcaz kucağımıza, sabırlı ve sinirlerimizin yıpranmamış olması lazım elimizden geldiğince..ben ayetel kürsi okurum günde en az 7 kere. düşük yaptığımda bir kolyem vardı boynumda değildi, batıl inancım yoktur ama dini inancım var, o kolyeyi takmıyordum bir süredir.. 10 nisan dan beri takıyorum ve onun beni koruduguna bile inanıyorum şu an.. toparlandım, eziyet çekiyorum ama allaha sığınmaktan , dua etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok.. kabullenmesi zor da olsa.. beraber çekicez işte, sonra beraber sevinicez, beraber ağlıycaz.. çıkıcaz bu dipsiz kuyulardan sen içini ferah tut...
Neslibahar canım galiiba senin ohss problemin vardı bende transferden 5 gün sonra oldum
ve gebelikte olduğu için çok sıkıntı çekiyorum. 7-8 aylık gibi görünüyorum o kadar kötü ki yatamıyorum kalkamıyorum bugün clexane iğnemin 7 cisini olucam bu daha ne kadar sürecek. iki gün hastanede yattım ama ordada sadece rahatlatmak için idrar söktürücü ve serum takabildiler sabır geçicek deniyor ama yoruldum.
umutsuzsel,benim test günüme doğru kasıklarımda batmalar olmuştu,aniden saplanıp geçen.ve ilk günlerde yani öğrendikten sonra da canım hep salata ve turşu istedi.salatanın suyunu kaşıkla içiyordum o kadar.inşallah güzel haberler alırsın.allah herkese nasip etsin sağlıkla ve hayırla tabii
Sağol canım. Bende burda okumuştum ama transferden önce muayene edildim üstelik. Orda bunu yaşayan 2. kişiymişim yani çok nadir yaşanan bişeymiş. Üstelik gebeliğimin ikiz olma ihtimali var bu şişliği biraz daha arttırıyor. İğnem var bugün 7. olacak. Çatlıcam diye korkuyorum.buyrun işteee. şu forumda hiç yazmadıysam 50 kere yazmışımdır ..allah bu doktorların cezasını versin. arkadaşım senin OHSS durumun transferden sonra oluşan bir komplikasyon degil..zaten o riskin vardı ve buna ragmen transfer yapıluyor ertelenmiyor.. ama bilinçli doktorlar bunu tahmin edip yapmıyor.işgüzarlar ise bize acımıyor yola devam ediyor..benim 10 günden fazla sürdü hamileik olmamasına rağmen. inşallah senin en kısa zamand ageçer, ben o zaman cataflam içtim 2. gün şişler kaybolmaya başladı ödemi attırdıgı için ama sen sakın kendi başına doktora sormadan alma, hamileliğie negatif etkileyebilir.. ama hamilelik durumunda idrar söktürücüden baska birsey vereblirler mi hiç bilmiyorum....allah yardımcın olsun
canım stres olma bak stres olumsuzlukların başı biliyosun ne kadar rahat olursan tedavin okadar güzel yanıt veriri umudunu yitrme olcak inşallah canımsimalll arkadaşım teşekkürler listede adımı görünce çok sevindim. Çoktandır yazmak istiyorum ama psikolojim bozuk olduğundan yazamadım. Adana Başkent Hastanesinde başladık bakalım. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz. Benim kısa dönem sürecekmiş tedavim. Kötü yumurtlama sendromu varmış bende. İlk denememde döllenmemişti yumurtalarım inşallah bunda döllenir yerleşir ve alırım kucağıma bebişimi. Tabiii ki sizlerde... İnanın hepinize dua ediyorum.Ama stresimi atamıyorum mideme kıraplar giriyo.Sanki bu dünyada bir ben varmışım bu derdi çeken gibi geliyo. Ama burda yazılanları okuyorum yanlız olmadığı anlıyorum.Birbirinize nekadar güzel destek veriyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun kucağınızı doldursun.Umarım bana önereceğiniz birşeyler vardır...
Neslibahar canım galiiba senin ohss problemin vardı bende transferden 5 gün sonra oldum
ve gebelikte olduğu için çok sıkıntı çekiyorum. 7-8 aylık gibi görünüyorum o kadar kötü ki yatamıyorum kalkamıyorum bugün clexane iğnemin 7 cisini olucam bu daha ne kadar sürecek. iki gün hastanede yattım ama ordada sadece rahatlatmak için idrar söktürücü ve serum takabildiler sabır geçicek deniyor ama yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?