simalll arkadaşım teşekkürler listede adımı görünce çok sevindim. Çoktandır yazmak istiyorum ama psikolojim bozuk olduğundan yazamadım. Adana Başkent Hastanesinde başladık bakalım. İnşallah iyi haberler alırız hepimiz. Benim kısa dönem sürecekmiş tedavim. Kötü yumurtlama sendromu varmış bende. İlk denememde döllenmemişti yumurtalarım inşallah bunda döllenir yerleşir ve alırım kucağıma bebişimi. Tabiii ki sizlerde... İnanın hepinize dua ediyorum.Ama stresimi atamıyorum mideme kıraplar giriyo.Sanki bu dünyada bir ben varmışım bu derdi çeken gibi geliyo. Ama burda yazılanları okuyorum yanlız olmadığı anlıyorum.Birbirinize nekadar güzel destek veriyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun kucağınızı doldursun.Umarım bana önereceğiniz birşeyler vardır...
bugün doktorla olan randevuma gittim kıslar..eşim ameliyatı yeni olduğu için 3 ay beklememizin daha iyi olacağını söyledi..
simalciğim sende yazarsın listeye tedavi başlama zamanımız temmuz
slm kizlar lucrin ilgnesini kullanirken ilaci buzdolabindami muhafaza etmem lazim
gunaydın kızlar.....ben bugun kırmızı kartı gordum sanırım...elım ayagım dona kaldım ne yapacagımı sasırdım...11.gunum ...doktoru aradım korkulacak bısey yok test gununu bekle ded ama benım kanamam devam edıyor hala...offffffffffffff
güzelim kanaması olan ve test günü yaptırıp pozitif olan pek cok kisi vardı. baks eni boşa ümitlendirmek istemiyorum ama panik yapma..çok rahatsız isen git bir kliniğe kan testi yaptır en kötüsü..11. günde isen kandan az da olsa bir deger belli olur.
nasıl bir kanama ??
a.s sende bendensin yani. o gevşeklik sayılmaz güzelim.hatta hakkımızda iyi bile.. düşünsene "benim annem bi tane dondurma yememe hiç kızmıyor" diye mutlu bir çocuk olacak.:1rolleyes:Gazlı olur mu dersiniz :)))))))))
yok valla demem, ben cocukken de yer dondurmalari sonra gider 15 gün anjin oldum diye iğne yerdim, o da isterse yesin , ben gevşek bir kadınım zaten biraz :))) sizleirn var oldugunuzu, cevremde olup da yakın dostum olanlardan daha iyi hissettiğinizi biliyorum zaten, bunu yaşamayan bizi anlamaz, bizi hissedemz...iyi ki varsınız!!
gunaydın kızlar.....ben bugun kırmızı kartı gordum sanırım...elım ayagım dona kaldım ne yapacagımı sasırdım...11.gunum ...doktoru aradım korkulacak bısey yok test gununu bekle ded ama benım kanamam devam edıyor hala...offffffffffffff
adet kanaması gıbı hıc farkı yok.....ve hala devam edıyo....ilk kez hıc sancım olmadan goguslerım acımadan sıslık olmadın bı adet kanaması gecırıyorum...
Merhaba ben bu ay sonunda ilk kez tüp bebek yaptırıcam nasip olursam heyecanlıyım nasıl sonuçlanır ne yapmam gerekiyor bilemiyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi
herkese merhabalar, ben de pekçoğunuz gibi uzun bir süredir tüp bebek tedavisi görüyorum. 1 ay kadar önce 3. denememizi yaptık ve maalesef yine olmsuz sonuçlandı. şimdi dinlenme dönemindeyim. bu arada da aranıza katılmaya karar verdim. herkese bol şans ve sabır diliyorum.
oooo yavrum aldik bile onu başlayamadım gerçi ama başlıycam ilk fırsatta :))
sen bingöl de mi başlıycan ilaç tedavisine , allah yardımcın olusn, bol bol dua edicem sana canım benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?