2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hayırlı uğurlu olsun canımmm a.s. en alt gruba dahil olasın inşallah :CüvCüv:

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medicana International
Umutsuzgüzel...........1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun protokol...........5 Nisan....................15 Mayıs................Kalamış Jinemed tıp merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................16 Mayıs.............. Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.......................K adıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
osnl.........................1.Tüp bebek tedavisi......................................24 Nisan................19 Mayıs...............Yeditepe Unv.Hastanesinde
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd......................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28- ???????????????
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

bugün doktorla olan randevuma gittim kıslar..eşim ameliyatı yeni olduğu için 3 ay beklememizin daha iyi olacağını söyledi..

simalciğim sende yazarsın listeye tedavi başlama zamanımız temmuz

beraber başlıyacaz deseneeeee kaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun canım a.s.

gunaydın kızlar.....ben bugun kırmızı kartı gordum sanırım...elım ayagım dona kaldım ne yapacagımı sasırdım...11.gunum ...doktoru aradım korkulacak bısey yok test gununu bekle ded ama benım kanamam devam edıyor hala...offffffffffffff

güzelim kanaması olan ve test günü yaptırıp pozitif olan pek cok kisi vardı. baks eni boşa ümitlendirmek istemiyorum ama panik yapma..çok rahatsız isen git bir kliniğe kan testi yaptır en kötüsü..11. günde isen kandan az da olsa bir deger belli olur.

nasıl bir kanama ??

adet kanaması gıbı hıc farkı yok.....ve hala devam edıyo....ilk kez hıc sancım olmadan goguslerım acımadan sıslık olmadın bı adet kanaması gecırıyorum...

dur bakalım üstüne görme dedikleri şey olmasın, annem 2. ve 3. aylarında regl gibi olmuş mesela bana hamile iken... doktor da sana teste kadar bekle dedigine göre bunu kastediyor olabilir mi ??? yavrum sen bilirsin eger dayanamam çatlarım meraktan dersen ki benim gibi (!) o zaman git kandan baktır..ama idrardan degil....yok 2 gün daha beklerim diyosan sabır versin rabbim .karar senin...

Merhaba ben bu ay sonunda ilk kez tüp bebek yaptırıcam nasip olursam heyecanlıyım nasıl sonuçlanır ne yapmam gerekiyor bilemiyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi

a.s sende bendensin yani. o gevşeklik sayılmaz güzelim.hatta hakkımızda iyi bile.. düşünsene "benim annem bi tane dondurma yememe hiç kızmıyor" diye mutlu bir çocuk olacak.:1rolleyes:

adet kanaması gıbı hıc farkı yok.....ve hala devam edıyo....ilk kez hıc sancım olmadan goguslerım acımadan sıslık olmadın bı adet kanaması gecırıyorum...

canım hemen umutsuzluğa kapılma ümitlenmenide istemem ama senin durumunda olup pozitif sonuç alanları okudum,okumayı bırak tedavim sırasında birebir şahit olduğum bir durum. hakkında hayırlısı olsun... ya bekleyip gününde yapacaksın, yada bekleyemiyorsan serenanesin dediği gibi gidip kan testini yapacaksın...

Merhaba ben bu ay sonunda ilk kez tüp bebek yaptırıcam nasip olursam heyecanlıyım nasıl sonuçlanır ne yapmam gerekiyor bilemiyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi

tedavin hayırlı olsun... adet olduğun zaman 2 yada 3. günü gidiceksin doktoruna... ultrason muaynesinden sonra doktorun tedavi sürecini falan söyler zaten sana. aklına takılan paylaşmak istediğin bişeyler olursa bizler buradayız zaten... soruların olursa cevaplandırırız...a.s.

herkese merhabalar, ben de pekçoğunuz gibi uzun bir süredir tüp bebek tedavisi görüyorum. 1 ay kadar önce 3. denememizi yaptık ve maalesef yine olmsuz sonuçlandı. şimdi dinlenme dönemindeyim. bu arada da aranıza katılmaya karar verdim. herkese bol şans ve sabır diliyorum.

Merhaba hoşgeldin. Umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun cnm.a.s

ben ilk 3 denememi amerikan'da yaptırdım, şimdi düşünüyorum yeni denemeyi başka bir yerde başka bir doktorla mı yapmak lazım acaba, bahçeci ve brüksel tüp bebek merkezlerini araştırdım ama açıkcası karar veremiyorum. aslında amerikan hastanesinden de oldukça memnunum. bahçeci ve brüksel ile ilgili olumlu/ olumsuz deneyimleri olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim.

Cnm Amerikan hastanesiyle bende pozitif duyumlar aldım Bahçeci ve brüksel hakkında pek bir bilgim yok Bende Memorialda ilk denememi yaptım. Olumlu sonuçta aldım. Bebeğimin kalp atışını duyamadım malesef bu yüzden şimdi ikinciyi deniycem Allah kısmet ederse Aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum.

benim de ilk denememde tuttu aslında ama sonra kalbi durdu, 8 haftalıkken alındı. sonrakinde dış gebelik oldu. en sonuncuda da hiç tutmadı. her türlü deneyimim var yani:)

ne zaman başlayacaksın sen yeni sürecine?

oooo yavrum aldik bile onu başlayamadım gerçi ama başlıycam ilk fırsatta :))
sen bingöl de mi başlıycan ilaç tedavisine , allah yardımcın olusn, bol bol dua edicem sana canım benimmmmmm

aaaaaaaaa ben bitirdim bile ve hatta okurken sanki seni okudum nedendir bilemiyorum:1hug:bence bir kitapta biz yazmalıyız kulüp olarak:))))çok ama çok aydınlatıcı olur...
canım bingölde alıcam ilaçları 21 gün daha burdayım adet oluncada macera benim için bir kez daha başlayacak öpüyorum seni şeker anne:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…