ne guzel bı tesaduf:)))
benım transferımde hazıranda olur sanırım amın canım hayırla saglıkla gelsınlerde beklerız
hakkımızda hayırlısı
arkadaşlar merhaba
ben 2.denememe 2 mayısta başladım ve 20 mayısta transefer günüm..arkadaşlar bana dua edin çok ama çoookkkk dua edin bu sefer iyi haberlerle döneyim.
Biraz heyecan biraz sıkıntılarım ama bu sefer olacağını biliyorum yeterki yumoşlarımda istesin ve beni bu sefer bırakmasın lütfen çok dua edinn..Belki bana doğum günüm bu sene uğurlu gelir.Transfer 20 mayıs benimde doğum günüm 21 mayıs....offf heyecan var arkadaşlar
herkese sevgiler
Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.benim de ilk denememde tuttu aslında ama sonra kalbi durdu, 8 haftalıkken alındı. sonrakinde dış gebelik oldu. en sonuncuda da hiç tutmadı. her türlü deneyimim var yani:)
ne zaman başlayacaksın sen yeni sürecine?
merhaba arkadaşlar benim transferim mayısın 5,de oldu pazar tahlil için gidicez nolur benim içinde dua edin sonuç pozitif çıksın :1hug:
beraber başlıyacaz deseneeeee kaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun canım a.s.
beraber başlıyacaz deseneeeee kaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun canım a.s.
Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?