2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba kıslar bende tedavıye basladım suan dogum kontrol hapı kullanıyorum
c.tesı gunu burun spreyıme baslıyorum hapımda 6 tane kaldı reglın 3.gunu kontrole cagırdı doktorum
hepımızın hakkında hayırlısı olur ıhsallah

merhaba naz hoşgeldin ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi ve benim de 6 hapım kaldı :) inşallah herşey istediğimiz gibi olur ama ben mayısta sorun çıktığı için haziana kaldım malesef yine de geç olsun güç olmasın.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ne guzel bı tesaduf:)))
benım transferımde hazıranda olur sanırım amın canım hayırla saglıkla gelsınlerde beklerız
hakkımızda hayırlısı

ben ankarada maya da yaptırıcam. hepimiz için hayırlısı.. keşke merkezimiz de aynı olsaydı ne güzel görüşürzdük orda :) alllah gönlüne göre versin..

valla ne ıyı olurdu canım amın canım saolasın ıhsallah ıkımızde hayırlı haberler alırız dualarım senınle

arkadaşlar merhaba
ben 2.denememe 2 mayısta başladım ve 20 mayısta transefer günüm..arkadaşlar bana dua edin çok ama çoookkkk dua edin bu sefer iyi haberlerle döneyim.
Biraz heyecan biraz sıkıntılarım ama bu sefer olacağını biliyorum yeterki yumoşlarımda istesin ve beni bu sefer bırakmasın lütfen çok dua edinn..Belki bana doğum günüm bu sene uğurlu gelir.Transfer 20 mayıs benimde doğum günüm 21 mayıs....offf heyecan var arkadaşlar
herkese sevgiler

:Saruboceq:
canım hayırlı olsun.. bak ne güzel bi tesadür demek ki bu sene doğum gününde uynadığında yepyeni bi hayat başlayacak senin için inşallahh. allah işini rast getirsin..kalbini ferah tut tesadüfler güzeldir... bu defa olacak buna inan.. hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:

Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.

merhaba arkadaşlar benim transferim mayısın 5,de oldu pazar tahlil için gidicez nolur benim içinde dua edin sonuç pozitif çıksın :1hug:

arkadaşlar mayısın 11 de test oldum sonuç ne yazıkki negatifti.ikinci kez yıkıldım.iki tüp bebek denemesi ikiside olumsuz.beklemede olan arkadaşlarım inşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.

Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.

sana korkma diyeceğim ama inan ben de çok korkuyorum. deneme sayısı arttıkça gerçekten stres ve tedirginlik de katlanarak artıyormuş. ama yine de sabırlı olmalı ve motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz. aynı zamanlara denk gelebiliriz, ben de 1 ay kadar sonra başlamayı düşünüyorum yeni sürece. sadece henüz doktor ve merkezimi değiştirip değiştirmemeye karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…