2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hhahaaaaa ben günlük tutuyorum güzelim sizleri bilem yazıyorum bazen içine..bunları derleyip toparlayabilirsem ve sonuc son dakikada dahi poztif olursa amerikan hastanesinin kütüphanesine kitap haline getirilmesini teklif edecegim, bakarsın bir de yazar oluveririm :)))

merhaba arkadaşlar benim transferim mayısın 5,de oldu pazar tahlil için gidicez nolur benim içinde dua edin sonuç pozitif çıksın :1hug:

Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.

hımm ne güzell birbirimizi takip ediriz canımmm ..kaydirigubbakcemile5

muhtemel adetini biliyor musun peki benimki muhtemelen temmuz 15 gibi olur

Kızlar hepinize şimdiden bol bol dua, bol bol şans gönderiyorum, allah gönlünüze göre versin, gönlünüzden geçeni kucağınıza versininşallah , bana da elbette

arkadaşlar mayısın 11 de test oldum sonuç ne yazıkki negatifti.ikinci kez yıkıldım.iki tüp bebek denemesi ikiside olumsuz.beklemede olan arkadaşlarım inşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.

canım allah sana sabır de verecek istedigini de , yeter ki umudunu ve duanı eksik etme..inşallah bir sonraki denemende ikiz üçüz tutar , maddi manevi cok yorucu bir surec hepimiz yasiyoruz ama ne olur pes etme..bunlar çok inatçı , başkalarına bedavadan geliyolar bize yıllarca gelmiyolar ama alıcaz inan , inan ki allah da gönlüne göre versin ....

Kızlar hepinize şimdiden bol bol dua, bol bol şans gönderiyorum, allah gönlünüze göre versin, gönlünüzden geçeni kucağınıza versininşallah , bana da elbette

Sağol cnm inşallah.Dua ettiğini biliyorum. O tatlı bebişini (düğme burnu) sağlıkla kucağına alacaksın inşallah:Saruboceq:

inşş canımm rabbim kimseyi seçmesin senide ayırmasın mevlam ..Şenizdualarımdasın:Saruboceq:

Lansor ve umutsuzsel in bugun ya da yarin test sonuclari gelecek, nasillar acabaa???
Umutsuzselin de kanamasi vardi ?????

evet umutsuzeli bende çok merak ediyorum.benim test günüm cumartesi.eşime yarın yaptıralım diye çok ısrar ettim ama o gününde yaptırmaya kararlı.sonu güzel olsunda.....

merhaba arkadaşlar benim transferim mayısın 5,de oldu pazar tahlil için gidicez nolur benim içinde dua edin sonuç pozitif çıksın :1hug:

hımm ne güzell birbirimizi takip ediriz canımmm ..
muhtemel adetini biliyor musun peki benimki muhtemelen temmuz 15 gibi olur

Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.

arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun...inşallah herşey güzel olur. sonunda hepinizin yüzü güler.... bebişlerinize kavuşursunuz... herşey gönlünüzce olsun a.s.

slm kızlar nasılsınız bakalım
benim girmedigime bakmayım giriyorum fakat cevap yazamıyorum çünkü,
kendimi iyi hissetmiyorum korku, stres, bunalım, aglama, sanıyorum depresyondayım sevinç yerini üzüntü aldı sebepsiz........
Allahım herşeyin hayırlısını versin...
tedavideki arkadaşlara tekrar tekrar BAŞARILAR inşallah hepiminiz pozitif sonuç alırsınız....
sizleri seviyorum canlarım öpüyorum....HOŞÇAKALINNNNNNN

senağlama senağlama senağlama Çok üzgünüm çoook: çok üzgünüm:: çok üzgünüm:

VE BU DURUMDAN HOŞNUT DEGıLıM BıRAN ÖNCE KURTLUMAK DıLEGıYLE..................

kızlar bugün bir makalede okudum sizinle de paylaşayım istedim....ingiliz bir yazar şöyle demiş....

"sahip olduklarımız için genelde tek bir şey yaparız, teşekkür eder ya da şükrederiz ...oysa sahip olamadıklarımız için pek çok şey yaparız. dua ederiz, umut ederiz, acı çekeriz, arzu ederiz, rica ederiz, gözyaşı dökeriz...işte bu yüzden sahip olamadıklarımız , olduklarımızdan hep daha değerlidir "

sahip olduklarımız da çok şükür kıymetli elbette, herşeyden öte sağlık... ama demek istediğini biz tüpçüler kadar iyi anlayabilenler var mıdır acaba :)))

cok begendim yazdigin yaziyi serenanes, cok guzel.
ben de benzer bir anlamda bir alinti yapmak istiyorum. elif safak ask romaninda sems'in agzindan soyle diyor; "Allahim bana verdiklerin icin sana sukurler olsun. Bana nasip etmediklerin icin de sukurler olsun. Cunku benim icin hayirlisini ancak sen bilirsin."

Sağol canım amin inşallah herşey güzel olur şuan herşey yolunda gidiyor rahim güzel gelişmiş bir tek yumoşlarımında iyi olmasını bekliyorum çözüldükten sonra sağlıklı bir şekilde yaşamalarını istiyorum ve bana sıkı sıkı tutunmalarını....allahim inşallah bu sefer nasip eder....dua edin arkadaşlar ve allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin...

:teselli: arkadaşım hayırdır ne oldu?? niye depresyondasın... çok özel değilse yaz,anlat derdini hep birlikte yardımcı olup bu durumdan çık... ne olursa olsun bizler güçlü olmalıyız... canım arkadaşım... yapma böyle bak benide üzdün şimdi benneyaptımki

benneyaptımki bende adanada arkadaşım gerçekten yazdıklarına çok üzüldüm... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

adanalı hayırdır yetmedi mi bunca zaman ağlayıp üzüldüğün....bugünden itibaren her gününün düğün gibi olması lazım... sana kızdım şimdi:mymeka: diyeceksin ki niye??????????
şimdiye kadar öyle sıkıntılar yaşadın ki ve Allahın izniyle kavuştun meleğine ve sen şimdi o meleğe negatiflik veriyosun çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
geri çek negatifliğini
yok öyle gergin olmak sen anne olucan hem de tüp anne dünyanın en mutlu kadını olmalısın
içindeki mucizenin hatrına üzgün ve negetif olma hakkın yaklaşık olarak 7 ay boyunca elinizden alınmıştır güzel anne:)))
hadi canım arkadaşım toplanıyosun ve meleğine daha sıkı bağlanıyosun...
seni seviyom canım arkadaşım:1hug::1hug::1hug:

sakın bu yazarın adı seranenes olmasınalkisalkisalkis
canım süper bişey yapıyosun günlük tutmakla bence
bende yapıyorum aynısını ve umarım sayfalar kalbimiz ve dualarımız kadar temiz olur
bizde karşılıklarını alırız...
sen kucağına ve ben önce rahmime sonra kucağıma
ve bu yolda emek veren herkes...:1hug:

simallim nasılsın hadi bekliyorum seni çabuk gel arkadan bu gidişle hep birlikte büyütcez melekleri:1hug::1hug:

kızlar yarın bebek için 2. hazırlık başlıyor
birinci olarak saçlarınmı boyattımdelikafadulden
2. aşama ev boyanıyor yarın delikafadulden
3. aşamada nereyi boyarım bilmiyorum delikafaduldenama tek isteğim hayallerimde boyadığım çocuk odasını gerçekten boyamak ve içine de meleklerimi koymak...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…