aaaaaaaaa ben bitirdim bile ve hatta okurken sanki seni okudum nedendir bilemiyorum:1hug:bence bir kitapta biz yazmalıyız kulüp olarak:))))çok ama çok aydınlatıcı olur...
canım bingölde alıcam ilaçları 21 gün daha burdayım adet oluncada macera benim için bir kez daha başlayacak öpüyorum seni şeker anne:CüvCüv:
merhaba kıslar bende tedavıye basladım suan dogum kontrol hapı kullanıyorum
c.tesı gunu burun spreyıme baslıyorum hapımda 6 tane kaldı reglın 3.gunu kontrole cagırdı doktorum
hepımızın hakkında hayırlısı olur ıhsallah
merhaba naz hoşgeldin ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi ve benim de 6 hapım kaldı :) inşallah herşey istediğimiz gibi olur ama ben mayısta sorun çıktığı için haziana kaldım malesef yine de geç olsun güç olmasın.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
arkadaşlar merhaba
ben 2.denememe 2 mayısta başladım ve 20 mayısta transefer günüm..arkadaşlar bana dua edin çok ama çoookkkk dua edin bu sefer iyi haberlerle döneyim.
Biraz heyecan biraz sıkıntılarım ama bu sefer olacağını biliyorum yeterki yumoşlarımda istesin ve beni bu sefer bırakmasın lütfen çok dua edinn..Belki bana doğum günüm bu sene uğurlu gelir.Transfer 20 mayıs benimde doğum günüm 21 mayıs....offf heyecan var arkadaşlar
herkese sevgiler
merhaba arkadaşlar benim transferim mayısın 5,de oldu pazar tahlil için gidicez nolur benim içinde dua edin sonuç pozitif çıksın :1hug:
Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.
hımm ne güzell birbirimizi takip ediriz canımmm ..kaydirigubbakcemile5
muhtemel adetini biliyor musun peki benimki muhtemelen temmuz 15 gibi olur
arkadaşlar mayısın 11 de test oldum sonuç ne yazıkki negatifti.ikinci kez yıkıldım.iki tüp bebek denemesi ikiside olumsuz.beklemede olan arkadaşlarım inşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.
Kızlar hepinize şimdiden bol bol dua, bol bol şans gönderiyorum, allah gönlünüze göre versin, gönlünüzden geçeni kucağınıza versininşallah , bana da elbette
Kızlar hepinize şimdiden bol bol dua, bol bol şans gönderiyorum, allah gönlünüze göre versin, gönlünüzden geçeni kucağınıza versininşallah , bana da elbette
arkadaşlar merhaba
ben 2.denememe 2 mayısta başladım ve 20 mayısta transefer günüm..arkadaşlar bana dua edin çok ama çoookkkk dua edin bu sefer iyi haberlerle döneyim.
Biraz heyecan biraz sıkıntılarım ama bu sefer olacağını biliyorum yeterki yumoşlarımda istesin ve beni bu sefer bırakmasın lütfen çok dua edinn..Belki bana doğum günüm bu sene uğurlu gelir.Transfer 20 mayıs benimde doğum günüm 21 mayıs....offf heyecan var arkadaşlar
herkese sevgiler
merhaba arkadaşlar benim transferim mayısın 5,de oldu pazar tahlil için gidicez nolur benim içinde dua edin sonuç pozitif çıksın :1hug:
hımm ne güzell birbirimizi takip ediriz canımmm ..
muhtemel adetini biliyor musun peki benimki muhtemelen temmuz 15 gibi olur
Şimdi beklemedeyim.2 ay ara verilmesi gerektiğini söyledi doktorum hz sonu gibi hazır olurum herhalde. Bende bi daha tutmamasından çok korkuyorum ya da tutup aynı şey olacak diye.
merhaba naz hoşgeldin ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi ve benim de 6 hapım kaldı :) inşallah herşey istediğimiz gibi olur ama ben mayısta sorun çıktığı için haziana kaldım malesef yine de geç olsun güç olmasın.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
naz1982 kullanıcısından alıntı
merhaba kıslar bende tedavıye basladım suan dogum kontrol hapı kullanıyorum
c.tesı gunu burun spreyıme baslıyorum hapımda 6 tane kaldı reglın 3.gunu kontrole cagırdı doktorum
hepımızın hakkında hayırlısı olur ıhsallah
kızlar bugün bir makalede okudum sizinle de paylaşayım istedim....ingiliz bir yazar şöyle demiş....
"sahip olduklarımız için genelde tek bir şey yaparız, teşekkür eder ya da şükrederiz ...oysa sahip olamadıklarımız için pek çok şey yaparız. dua ederiz, umut ederiz, acı çekeriz, arzu ederiz, rica ederiz, gözyaşı dökeriz...işte bu yüzden sahip olamadıklarımız , olduklarımızdan hep daha değerlidir "
sahip olduklarımız da çok şükür kıymetli elbette, herşeyden öte sağlık... ama demek istediğini biz tüpçüler kadar iyi anlayabilenler var mıdır acaba :)))
:Saruboceq:
canım hayırlı olsun.. bak ne güzel bi tesadür demek ki bu sene doğum gününde uynadığında yepyeni bi hayat başlayacak senin için inşallahh. allah işini rast getirsin..kalbini ferah tut tesadüfler güzeldir... bu defa olacak buna inan.. hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:
papatya canım hosgeldın ıhsallah hayırlı haberlerle donersın canım benım dualarım senınle
slm kızlar nasılsınız bakalım
benim girmedigime bakmayım giriyorum fakat cevap yazamıyorum çünkü,
kendimi iyi hissetmiyorum korku, stres, bunalım, aglama, sanıyorum depresyondayım sevinç yerini üzüntü aldı sebepsiz........
Allahım herşeyin hayırlısını versin...
tedavideki arkadaşlara tekrar tekrar BAŞARILAR inşallah hepiminiz pozitif sonuç alırsınız....
sizleri seviyorum canlarım öpüyorum....HOŞÇAKALINNNNNNN
senağlama senağlama senağlama Çok üzgünüm çoook: çok üzgünüm:: çok üzgünüm:
VE BU DURUMDAN HOŞNUT DEGİLİM BİRAN ÖNCE KURTLUMAK DİLEGİYLE..................
kızlar bugün bir makalede okudum sizinle de paylaşayım istedim....ingiliz bir yazar şöyle demiş....
"sahip olduklarımız için genelde tek bir şey yaparız, teşekkür eder ya da şükrederiz ...oysa sahip olamadıklarımız için pek çok şey yaparız. dua ederiz, umut ederiz, acı çekeriz, arzu ederiz, rica ederiz, gözyaşı dökeriz...işte bu yüzden sahip olamadıklarımız , olduklarımızdan hep daha değerlidir "
sahip olduklarımız da çok şükür kıymetli elbette, herşeyden öte sağlık... ama demek istediğini biz tüpçüler kadar iyi anlayabilenler var mıdır acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?