2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bence sen de günlük tut sonra kargo ile yollarız birbirimize ama evi boyattığını falan da yaz emi, hatta de ki sonra nereyi boyarım bilmiyorum naniknaniknaniknaniknaniknanik

annnaaaaaamm kadın bir açıldı pir açıldı, sana hergün lucrin yerine mutluluk hormonu mu veriyolar canımm yaaa, maşallahh hep bööle devam et emi sen alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar ne güzel seyler konuşuyosunuz.inşallah bütün yasadıklarınız düşündükleriniz kadar güzel olur.bende haziran basında tedaviye baslıcam kısmetse kısa protokol.yaz hamişi olmak istiyorum yanii
"sahip olduklarımız için genelde tek bir şey yaparız, teşekkür eder ya da şükrederiz ...oysa sahip olamadıklarımız için pek çok şey yaparız. dua ederiz, umut ederiz, acı çekeriz, arzu ederiz, rica ederiz, gözyaşı dökeriz...işte bu yüzden sahip olamadıklarımız , olduklarımızdan hep daha değerlidir "
bu nasıl güzel bir sözdür yaaa..

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medicana International
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................16 Mayıs.............. Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................19 Mayıs.......................K adıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
osnl.........................1.Tüp bebek tedavisi......................................24 Nisan................19 Mayıs...............Yeditepe Unv.Hastanesinde
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
sweetghost...............1.Tüp bebek denemesi...................................4Mayıs.......................17 Mayıs........... ?????????????
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd......................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Idilenbe......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
Umutsuzsel-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 15 Mayısda aldı-Kalamış Jinemed

Simal cigim listeni düzenledim, en son bu hali üzerinden ekleme yapalım....

Son düzenleme:
29 nisanda aşılama yaptırdım! Testle sonucu öğrenebileceğimi söyledi arkadaşlarım ama bnm hiç cesaretim yok ya negatif çıkarsa

selam kızlar bende aşılama yaptırıcam gibi görünüyor.haftaya doktorla görüşmeye gideceğiz.uzun protokol kısa protokol nedir.bilgi verirseniz sevinirim.

kızlaar merhaba beni de ekler misiniz listeye haziranda inşallah 1. tüp bebek denemsi herkesin şansı bol olsun

inşş herşey yolunda gider herşey gönlünce olsun..:Saruboceq:

Amin canım inşallah hepimiz iiçin hayırlısı olsun.. yüce rabbim bizi görüyor. inanıyorum ki en uygun zamanı bekliyoruz hepimiz. inşallah kucağımızda bebeişimizle yazarız birbirimize bi gün :)

Amin canım inşallah hepimiz iiçin hayırlısı olsun.. yüce rabbim bizi görüyor. inanıyorum ki en uygun zamanı bekliyoruz hepimiz. inşallah kucağımızda bebeişimizle yazarız birbirimize bi gün :)

inşş canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu mücadele bize sabırı,metaneti güçlü olmayı,umutlu olmayı ve bir anne yüreğinin merhametini verdi bizlere rabbim .farklı bir açıdan bakınca bu yolda çok şey kazandığımı düşünüyorum

Serenas canım....Ben kenidimi Simallin sunduğu listede düzeltmiştim ama değişmeyen liste devam ediyor...
Ben 2 mayısta 2.nci Tüp bebek tedavime başladım ve transfer günü 20 mayıs ta olacak.Sonucu herhalde 31 mayısta sonuç alırım
Düzenlersen sevinirim...Sevgiler

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medicana International
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................19 Mayıs.......................K adıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
osnl.........................1.Tüp bebek tedavisi......................................24 Nisan................19 Mayıs...............Yeditepe Unv.Hastanesinde
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
sweetghost...............1.Tüp bebek denemesi...................................4Mayıs.......................17 Mayıs........... ?????????????
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd......................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
Umutsuzsel-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 15 Mayısda aldı-Kalamış Jinemed
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN

Son düzenleme:

canım ekledim, nerde yaptıracaksın 2. denemeni, bilmediğim için sopruyorum..

merhaba kızlar. belki beni hatırlarsınız bi kaç kere konusmustuk. Memorialde tüp bebek tedavisine basladım. reglimin 23.günü gittim ve muayene oldum hersey normal hemen başlayabiliriz dediler. eksik bi kaç tahlil vardı onları yaptırdık 26 günde bir reg oluyorum ben. ostrojen hormonu içeren bi bant aldık koluma taktım birini iki gün takıcaktım iki gün sonra cıkarıp yenisini takıcaktım oda kendi düşene kadar takılı kalacaktı. bide iğne verdiler cetrotide adında 3 gün göbekten yapılacak. ilk iğnemi oldum.. reglinin ikinci günü gel ddiler cıktı hastaneden. hiç hesapta yokken 1milyar para harcadık. ama olsun feda olsun dedik cıktık.
24.gün oldu benim yıllaaardır hiçç aksamayan lekem gelmedi..
bu benim için büyük bi olay bi arkadasıma söyledim hemen test yaptır dedi
isteksiz umutsuz teste gittim kan verdimm
sonuc 86,50 cıktıııı
reglime iki gün kala
regl günümde yani iki gün sonra tekrarladım 253 cıktı
evet bu Bir mucize ama HAMıLEYıMMMM

Darısı hepinizin basına inşallaaahhhhhh

ooyyy oyyy oyyy
çok güzel hatta süper bir haber bu Cemrek,
aman nazarlar değmesin !!!
Keşke herkes senin mucizene sahip olabilseydi , ama haftasonunun ilk güzel haberi senden geldi, umarım test sonucu bekleyen diğer arkadaşlar da aynı mutluluğu yaşarlar! Şimdi seni tüp bebek yaptırmamana rağmen listede hamişşş bölümüne ekleyeceğim :)))))))))

Son düzenleme:
bir kitaba baslamıştım..devam ediyorum
ayse aydın - anneee anne oluyorum:
Tüp bebek tedavisindeki herkes kendinden bişeyler bulacak eminim.
ayrıca hafta hafta gebeliğini karsılaştıgı sağlık sorunlarını ve çözümleri anlatmış
Doktoruna cok soru sormus ve cok bunaltmış ama su an bizim işimize cok yarıyo tabiki.
Acıbademde olmuş tedavisini Doktorunun adı Melih soyadını unuttum
Şımdi ikizleri var
Cok güzel bi kitap okumanızı şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…