2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Canım arkadaşım çok çok çok tebrik ediyorum seni.... alkisalkisalkis evet bu bir mucize diye adlandırabilirsin bencede.... keşke o mucizeyi bende yaşasam ve tabi herkes delikafadulden Allah mutluluğunun devamını getirsin.

evet haklısın nesroşta tavsiye etti. elimdeke kitap az kaldı bitince hemen başlayacağım okumaya ( biraz geciktim sanırım onu okumakta ama) yerimseniben

hımm ne güzell birbirimizi takip ediriz canımmm ..kaydirigubbakcemile5

muhtemel adetini biliyor musun peki benimki muhtemelen temmuz 15 gibi olur

hayır bilemiyorum artık canım benim denemeden sonra düzelmedi ne yaptığı belli değil 10 önce on gün sonra:roflol:

simallim nasılsın hadi bekliyorum seni çabuk gel arkadan bu gidişle hep birlikte büyütcez melekleri:1hug::1hug:

canım ne yapimmm hep okuyom sizi takip etmiyom sanma...ama yazasım yok pek bu aralar sorryyy... gez toz işte benn, temizlik o bu... zaman geçiriyommmsengözlerimebaksanab

ayyy canımmm yaa ne güzel, hep böyle haberler duyuyodum ama bu kadar yakından şahit olmamıştım..süper bi haberrrr, tebriklerrrr canım benimmmmdelikafadulden

Umutsuzsel-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 15 Mayısda aldı-Kalamış Jinemed

Simal cigim listeni düzenledim, en son bu hali üzerinden ekleme yapalım....[/QUOTE]

LANSOR17 MALESF BU SEFER OLMADI....NEGATİFFFFFsenağlamasenağlama

Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]

Tşk ederim serenas...bu arada listede göz gezdirirken Hamiş adaylarında Cemrek i okudum..Ne mutlu onaki tüp bebek için başlayıp normal yolla kalması....Allahım nazar değdirmesin tez zamanda bizede nasip etsin....sevgiler

Tebrikler gözün aydın darısı hepimizin başına.Demekki boşu boşuna değilmiş 1 milyarın çok sevindim allah tamamını erdirsin...böyle mucizelere inanmak lazım...sevgiler....

Simal cigim listeni düzenledim, en son bu hali üzerinden ekleme yapalım....

LANSOR17 MALESF BU SEFER OLMADI....NEGATİFFFFFsenağlamasenağlama[/QUOTE]

Canım benim lütfen üzülme herşey moral işi elbett olacak biraz daha sabır biraz daha gayret istiyor ... canım sakın başını eğme....lütfen....

arkadaşlar hepinize selamlar, ben uzun süredir girmiyordum siteye hamile kardeşlerimizi tebrik ediyorum allahım kucaklarına almayı nasip etsin, yeni başlayanlara ve başlayacaklara hayırlı olur inşallah.
Bende 2. tüp bebek denememe fertijin' de başladım, dualarınızı eksik etmeyin

Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]

mrb arkadaşlar bitürlü nasip olupta müjdeli haber veremedim.30 nisan transfer 12 mayıs test sonucum.şükürler olsun hamileyim.yanlız merkezi değiştirdik umut tüp bebek değil florance nıghtıngale.eklerseniz liteye sevinirim...

şimdiden hayırlı olsun, inşallah poztif sonuçlara ulaşırsın, tam tarihlerini verir misin ?

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medicana International
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
osnl.........................1.Tüp bebek tedavisi......................................24 Nisan................19 Mayıs...............Yeditepe Unv.Hastanesinde
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............
Melilayda..................2.tüp bebek denemesi...................................?Mayıs.....................???.....................Fertijin
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd......................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
ıklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-1.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi

Son düzenleme:
Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN

mrb arkadaşlar bitürlü nasip olupta müjdeli haber veremedim.30 nisan transfer 12 mayıs test sonucum.şükürler olsun hamileyim.yanlız merkezi değiştirdik umut tüp bebek değil florance nıghtıngale.eklerseniz liteye sevinirim...[/QUOTE]

AHHHHHH süpeeerrr, tebrik ederiz seni de, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

selam arkadaşlar ben de geldim amerikan da ramazan bey le ve yüce rabbimle çıktık yola inşallah hayırlısı olur Şimdilik doğum kontrol hapları Kistler ariyinceye dek sonra bakalım ne olacak haziran başı tekrar yazarım

ıklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi[/QUOTE]

serananes canım sweetghostta benimle aynı gün malesef negatif sonuç aldı.ammaaa iyi haber doğa87 hamileeeeeee

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
osnl.........................1.Tüp bebek tedavisi......................................24 Nisan................19 Mayıs...............Yeditepe Unv.Hastanesinde
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............
Melilayda..................2.tüp bebek denemesi...................................?Mayıs.....................???.....................Fertijin
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd......................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
ıklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi,Medicana International

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…