selam arkadaşlar ben de geldim amerikan da ramazan bey le ve yüce rabbimle çıktık yola inşallah hayırlısı olur Şimdilik doğum kontrol hapları Kistler ariyinceye dek sonra bakalım ne olacak haziran başı tekrar yazarım
serenanes nasılsın canım... bebiş nasıl..
Lansor cum güncellemeler için teşekkürler listeyi düzelttim canım...
arkadaşlar 3 gün sonra başlıyoruz inşallah. sormak istiyorum eşime neler yedirsem acaba? ceviz, bal, fındık v.s. ben şu an yoğun bir diyet programına girdim. doktorum kilomun %5 oranında vereceğim kilonun hormonları düzenleyeceğini ve yumurtalıklardaki kistleri yok edeceğini söylüyor. gerçi bunu bütün doktorlar söylüyor. pazartesi ve perşembe günleri bol bol dua edin.
Hergün; YA HALİK, YA BARİ, YA MUSAVVİR OKUYUN. hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize.
simge cim şimdiden hayırlı olsun tedavin , allah pozitif sonuçlar, ikişer üçer evlatlar nasip etsin şöyle en hayırlısından :))
selam arkadaşlar bende bugün doktora gittim ikinci denemeye başlıyorum.aslında ben yaz sonu düşünmüştüm ama yaşım dolayısıyla doktorum daha beklemeyelim dedi.ilk denemede direk gonol-f iğneyle başlamıştık bu sefer doktorum lucrin iğne verdi.hiç kullanmadım şimdiye kadar lucrin iğne kullanan arkadaşlar iğnenin özelliklerini hiç bilmiyorum beni bu konuda aydınlatıranız çok sevinirim
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım......
bana tüm desteklerinizden dolayı binlerce teşekkürler allah razı olsun sizlerden gönlünüzden geçeni versin...aminnnnnn ben biraz daha iyiyim desteklerle daha iyi olmaya çalışıyorum....
nesrin,seranes,sdmst sizlere özellikle teşekkürü borç biliyorum aklımdasınız....sizleri seviyorum....
yeni hamişlere hayırlı olsun diyorum allah sonunu getirsin......
beklemede olan arkadaşlarada bol şans ve pozitif sonuçlar....inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tedavideki arkadaşlar sizide unutmadım yolunuz açık olsun allahım gönlünüzdeki neyse onu versin....
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
gayet kolay biv cim..strese mahal yok..gobekten yapiosn ayni gonal f gibi.. lucrinin 12. gunu adet olman lazim ama lucrin adet gecikmesi yapabiliyor bazilarinda o zaman da stres yapma adet olana kadar lucrini kesmiyolar.. adetten sonra gonal f veriyor bu sefer..onun sonrasını da biliyosun zaten :)) hadi yolun açık kucağın göbişin dolu olsun inaşallah rabbime...
selam arkadaşlar bende bugün doktora gittim ikinci denemeye başlıyorum.aslında ben yaz sonu düşünmüştüm ama yaşım dolayısıyla doktorum daha beklemeyelim dedi.ilk denemede direk gonol-f iğneyle başlamıştık bu sefer doktorum lucrin iğne verdi.hiç kullanmadım şimdiye kadar lucrin iğne kullanan arkadaşlar iğnenin özelliklerini hiç bilmiyorum beni bu konuda aydınlatıranız çok sevinirim
şimdiden hayırlı olsun, inşallah poztif sonuçlara ulaşırsın, tam tarihlerini verir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?