2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben menogon ile başladım, bu iğneyi kullanan yokmu. bugün ikinci günüm günlük dozum 450 olduğu içinmi bilmem ama ayaklarım yanıyo. Bu iğneyi kullanan varmı arkadaşlar, 2.gün böyle yanarsam 5.güne nasıl çıkarım ben

Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]
İklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi,Medicana International[/QUOTE]

Serenascım
üst kısımda negatif sonuç alanlar var onları ordan silebiliriz onları daha önce deneyen kısımlara yazalım ne dersin?
Daha iyi net detaylı olur....

Arkadaşlar merhaba...
Benim transferim 20 mayıs yaklaştıkça sinirlerim geriliyor içimde hep bir kötü hissler garip garip rüyalar görer oluyorum..ne anlama geliyor bilmiyorum ..duygusal olarak aşağılardayım bilmiyorum korku var umut var hepsi karıştı....lütfen çok dua edin arkadaşlar....

Serenascım
üst kısımda negatif sonuç alanlar var onları ordan silebiliriz onları daha önce deneyen kısımlara yazalım ne dersin?
Daha iyi net detaylı olur....[/QUOTE]

canım benim üst kısımlarda kim negatif sonuç aldı bilmiyoruz ki, uzun zamandır buraya uğramayanlar var.. onlardan bilgi almadan silmek istemedik o yüzden duruyor.bildiklerin varsa düzeltelim hemen...

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE[/COLOR][/B]
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erdem Hastanesi
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................7 Mayıs...................???...................... . Fransa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol...................Mayıs.................. . .............................Ankara Genart
Şehnaz Bircan..........?..tüp bebek tedavisi.......................................4 Mayıs ................?????...................Dr.Halit Fırat ERDEN - ALMAN HASTANESı
simge_wxyz..............1.Tüp bebek denemesi...................................21 Mayıs...................????....................GA TA
hüzün78...................2.Tüp Bebek denemesi................................. 29 Nisan...................??????..................Ad ana Başkent Hastanesi
2009Papatya............2.Tüp bebek denemesi...................................2 Mayıs.....................31 Mayıs.............
Melilayda..................2.tüp bebek denemesi...................................16Mayıs.....................???.....................Fertijin
Papatya40.................???????????................................................Mayıs...................?????...................Amerikan hastanesi
Gulencim..................2.tüp bebek denemesi....................................Mayıs......................????...................Mustafa Bahçeci Klinik
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
papatyam82...............2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ko n ya
jeyannd......................2. tüp bebek tedavisine temmuzda başlayacak - Özel Karadeniz Hastanesi(Dr.UfukYılmaz)
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................2. tüp bebek denemesini Temmuzda yapacak
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe
s&g............................................. .. .......ist.tüp bebek merkezi
Lansor17....................2. tüp bebek denemesi.-Zeynep Kamil hastanesi
Idilengin......................1.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacak.
Sweetghost.................1 kere tüp bebek denemesi yaptı.
umutsuzsel..................2 tüp bebek denemesi
HAMıŞLERıMıZ
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN[/QUOTE]
Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]
ıklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
Osnl-1.tüp bebek denemesi-Yeditepe üniv. hastanesi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-test sonucunu 7 mayıs ta aldı

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de başlayadım ama doğum kontrol haplaından sonra iğneler 1 haftam kaldı bitmesine haparın inşallah kistlerim yok olmuştur Amerikanda yım

canım çok tşkr ederim.inşlh ya bu denemede umutlarımız boşa çıkmaz allah hepimizin yardımcısı olsun

15 mayıs evlılık yıl dÖnÜmÜmÜzdÜ o gÜn hatta sıteye de yazdım; 29 nısan da aŞılama yapıldı test yapacaĞım ama korkuyorum dıye bÜyÜk bır umutsuzluk ve karamsarlıkla eczaneye gıttım testı aldım yaptım hemen tek Çızgı belırıverdı yıne ısyan etmek geldı ıÇımden ama etmedım tam ÇÖpe atacaktım kı bırden test yere dÜŞtÜ gÖzlerıme ınanamadım Çızgıler Çıft olmuŞtu hemen eŞımı aradım ınanamadı o da aŞılama yapan dr.u aradık dr.da saĞolsun kan tahlılını gÖrmeden bıŞey dıyemeyeceĞını sevınmememız gerektıĞını sÖyledı, herŞey boĞazımızda dÜĞÜm olmuŞtu.saat gecenın 01.00 Özel bı hastaneye gıttık tahlılı verdık hayatımın en zor, geÇmek bılmeyen 45 dakıkasını yaŞadım sonucu beklerken!!! Vakıt gelmıŞtı eŞım hadı dedıĞınde bnm hıÇ ayaĞa kalkacak gÜcÜm yoktu, kendısınden rıca ettım lÜtfen sen gıt bnm hıÇ gÜcÜm yok ...eŞım derın bır nefes alıp yanımdan ayrıldı ben arabada sabırsızlıkla eŞımı beklerken eŞımın sesı geldı ama eŞım gÖrÜnÜrde yoktu, benım delım hastaneyı bırbırıne katmıŞ baba oluyorum dıye o mutluluĞun tarıfı yok.... Kızlar hamıleyım ben yemın ederım kı hamıleyım hala olayın Şokundayız eŞımle. Allah kımseyı Çocuksuzlukla sınamasın yaradanım dıleyen herkese versın ama Şunu anladım kı Önce ıstemek sonrada ınanmak gerek!!!!

RABBİM tamamına erdirsin inş.. hayırlı sağlıklı olsun.. çok çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş...

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur allah büyük o ne dilerse o olur...

canım hayırlı olsun tedavin inş bu defa olacak ALLAH.ın izniyle..
bende haziranın başında başlıyorum tüp bebeğe brükselde..
şuan adet olmayı bekliyorum görüşmeleri yaptık anlaştık..
hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısıyla olsun inş...

bende tedaviye başladım hayırlısı haziran ortalarında inşallah bende müjdemi veririm allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim çok sağol inşallah hakkımızda hayırlısı olur. sende burdasın artık aşılamadan taşındık birlikte. inşallah ikimizde aynı anda anne oluruz. ne kadar zormuş ama yinede allah sabır veriyor işte

merveee

çok sevindim yahu Allah bir avazda kurtarsın derler Kendini de herşeylerdeen sakın mamları bol bol ye canım

selam herkeze,
38 yasindayim, yakinda 39.
2004-2005 de 3 defa tüp bebek denememiz oldu, sonunda kizim dünyaya geldi.
Simdi ikinci bebek icin calismalara girdik, ama ilk denememiz gene sonuc vermedi. Hersey yolunda gibi gözüküyor, ama sonuc olumsuz. Allahin isi diyorum tabi..Hatayi kendimde aramaktan yoruluyorum. Yaz tatilinden sonra tekrar denemeyi istiyoruz, her nekadar maddi ve manevi olarak her deneme bizim icin yikim olsada...Allahim sen büyüksün, takdirine birakiyorum diyorum.
Her isisn icinde mutlaka bir hayir vardir, belkide tutmayisinin da bir hayri vardir. Hepimiz saglikli bebekler dünyaya getirmek istiyoruz. Bu noktayi hep hatirlatiyorum kendime.
Cocuk hasretiyle, bu ugurda maddi manevi herseyini veren anne adaylarina sans diliyorum.

İklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Osnl-1.tüp bebek denemesi-Yeditepe üniv. hastanesi[/QUOTE]

Serenas merhaba
Nesrinbar negativ di yanlış hatırlamıyorsam , birde simge_wyxz galiba

Serenas merhaba
Nesrinbar negativ di yanlış hatırlamıyorsam , birde simge_wyxz galiba[/QUOTE]

hayır her ikisi de su an yeni tedavilerinde...devam ediyorlar yani.selif - şehnaz bircan ve hüzün den haber yok hiç... diğerlertinin tedavileri sürüyor.

benim de 2005 doğumlu bi oğluşum var Onu da zor bağışladı Tanrım ama olsun onunla da çok mutluyum allah öne olmayanlara sonra bize birer tane daha versin bu ikinciyi de (kısmetse) 3 yıldır istiyorum uğraşıyorum dolaşıyorum ıhhııı ıhhhhııı Ama bu keZ labı temiz bi yereyim bakalım ne olaak bundan sonrası yok benim için maddi olarak bizden bu kadar İnşalla iyi haberlerle döneriz sen nerede başladın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…