selam kızlarr
hep dualarımdasınızz
umarım hepiniz güzel sonucu alırsınız
merhaba kızlar. belki beni hatırlarsınız bi kaç kere konusmustuk. Memorialde tüp bebek tedavisine basladım. reglimin 23.günü gittim ve muayene oldum hersey normal hemen başlayabiliriz dediler. eksik bi kaç tahlil vardı onları yaptırdık 26 günde bir reg oluyorum ben. ostrojen hormonu içeren bi bant aldık koluma taktım birini iki gün takıcaktım iki gün sonra cıkarıp yenisini takıcaktım oda kendi düşene kadar takılı kalacaktı. bide iğne verdiler cetrotide adında 3 gün göbekten yapılacak. ilk iğnemi oldum.. reglinin ikinci günü gel ddiler cıktı hastaneden. hiç hesapta yokken 1milyar para harcadık. ama olsun feda olsun dedik cıktık.
24.gün oldu benim yıllaaardır hiçç aksamayan lekem gelmedi..
bu benim için büyük bi olay bi arkadasıma söyledim hemen test yaptır dedi
isteksiz umutsuz teste gittim kan verdimm
sonuc 86,50 cıktıııı
reglime iki gün kala
regl günümde yani iki gün sonra tekrarladım 253 cıktı
evet bu Bir mucize ama HAMİLEYİMMMM
Darısı hepinizin basına inşallaaahhhhhh
hayır bilemiyorum artık canım benim denemeden sonra düzelmedi ne yaptığı belli değil 10 önce on gün sonra:roflol:
arkadaşlar 3 gün sonra başlıyoruz inşallah. sormak istiyorum eşime neler yedirsem acaba? ceviz, bal, fındık v.s. ben şu an yoğun bir diyet programına girdim. doktorum kilomun %5 oranında vereceğim kilonun hormonları düzenleyeceğini ve yumurtalıklardaki kistleri yok edeceğini söylüyor. gerçi bunu bütün doktorlar söylüyor. pazartesi ve perşembe günleri bol bol dua edin.
Hergün; YA HALİK, YA BARİ, YA MUSAVVİR OKUYUN. hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize.
Arkadaşlar merhaba...
Benim transferim 20 mayıs yaklaştıkça sinirlerim geriliyor içimde hep bir kötü hissler garip garip rüyalar görer oluyorum..ne anlama geliyor bilmiyorum ..duygusal olarak aşağılardayım bilmiyorum korku var umut var hepsi karıştı....lütfen çok dua edin arkadaşlar....
15 mayıs evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜzdÜ o gÜn hatta sİteye de yazdım; 29 nİsan da aŞılama yapıldı test yapacaĞım ama korkuyorum dİye bÜyÜk bİr umutsuzluk ve karamsarlıkla eczaneye gİttİm testİ aldım yaptım hemen tek Çİzgİ belİrİverdİ yİne İsyan etmek geldİ İÇİmden ama etmedİm tam ÇÖpe atacaktım kİ bİrden test yere dÜŞtÜ gÖzlerİme İnanamadım Çİzgİler Çİft olmuŞtu hemen eŞİmİ aradım İnanamadı o da aŞılama yapan dr.u aradık dr.da saĞolsun kan tahlİlİnİ gÖrmeden bİŞey dİyemeyeceĞİnİ sevİnmememİz gerektİĞİnİ sÖyledİ, herŞey boĞazımızda dÜĞÜm olmuŞtu.saat gecenİn 01.00 Özel bİ hastaneye gİttİk tahlİlİ verdİk hayatımın en zor, geÇmek bİlmeyen 45 dakİkasını yaŞadım sonucu beklerken!!! Vakİt gelmİŞtİ eŞİm hadİ dedİĞİnde bnm hİÇ ayaĞa kalkacak gÜcÜm yoktu, kendİsİnden rİca ettİm lÜtfen sen gİt bnm hİÇ gÜcÜm yok ...eŞİm derİn bİr nefes alıp yanımdan ayrıldı ben arabada sabırsızlıkla eŞİmİ beklerken eŞİmİn sesİ geldİ ama eŞİm gÖrÜnÜrde yoktu, benİm delİm hastaneyİ bİrbİrİne katmıŞ baba oluyorum dİye o mutluluĞun tarİfİ yok.... Kızlar hamİleyİm ben yemİn ederİm kİ hamİleyİm hala olayın Şokundayız eŞİmle. Allah kİmseyİ Çocuksuzlukla sınamasın yaradanım dİleyen herkese versİn ama Şunu anladım kİ Önce İstemek sonrada İnanmak gerek!!!!
RABBİM tamamına erdirsin inş.. hayırlı sağlıklı olsun.. çok çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş...
15 mayıs evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜzdÜ o gÜn hatta sİteye de yazdım; 29 nİsan da aŞılama yapıldı test yapacaĞım ama korkuyorum dİye bÜyÜk bİr umutsuzluk ve karamsarlıkla eczaneye gİttİm testİ aldım yaptım hemen tek Çİzgİ belİrİverdİ yİne İsyan etmek geldİ İÇİmden ama etmedİm tam ÇÖpe atacaktım kİ bİrden test yere dÜŞtÜ gÖzlerİme İnanamadım Çİzgİler Çİft olmuŞtu hemen eŞİmİ aradım İnanamadı o da aŞılama yapan dr.u aradık dr.da saĞolsun kan tahlİlİnİ gÖrmeden bİŞey dİyemeyeceĞİnİ sevİnmememİz gerektİĞİnİ sÖyledİ, herŞey boĞazımızda dÜĞÜm olmuŞtu.saat gecenİn 01.00 Özel bİ hastaneye gİttİk tahlİlİ verdİk hayatımın en zor, geÇmek bİlmeyen 45 dakİkasını yaŞadım sonucu beklerken!!! Vakİt gelmİŞtİ eŞİm hadİ dedİĞİnde bnm hİÇ ayaĞa kalkacak gÜcÜm yoktu, kendİsİnden rİca ettİm lÜtfen sen gİt bnm hİÇ gÜcÜm yok ...eŞİm derİn bİr nefes alıp yanımdan ayrıldı ben arabada sabırsızlıkla eŞİmİ beklerken eŞİmİn sesİ geldİ ama eŞİm gÖrÜnÜrde yoktu, benİm delİm hastaneyİ bİrbİrİne katmıŞ baba oluyorum dİye o mutluluĞun tarİfİ yok.... Kızlar hamİleyİm ben yemİn ederİm kİ hamİleyİm hala olayın Şokundayız eŞİmle. Allah kİmseyİ Çocuksuzlukla sınamasın yaradanım dİleyen herkese versİn ama Şunu anladım kİ Önce İstemek sonrada İnanmak gerek!!!!
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben biraz daha iyiyim şükür bu arada 9+1 günlük olduk çok şükür allahım tüm isteyenlere nasip etsin ...
tedavideki arkadaşlara başarılar...bol pozitifli sonuçlar diliyorum.....
anam nesrine negatif diyenler olmuş ağzınızdan yel alsın daha kadın tedavide ignelere devam ediyor pozitif sonuçla dönecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seranes sen nasılsın canım nasıl gidiyor bebişinle iyimisiniz.......
sdmst sen nasılsın tatlım daha iyi oldun umarım.....
jeyand yeni ismin yakışmış hayırlı olsun bebek öncesi.....
bu arada arkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istedim... bir süredir göğsümde şişlik ağrı ve acı vardı. doktora gittim muayne sonucu orada bir kitle olduğu kesinlişti fakat kesin sonuç 29 unda çekilicik olan meme ultrasonunda belli olacak... 40 yaş altına memogram çekilmiyormuş... ki doktora gitmeyi düşünüyordum fakat hep erteliyordum... taki benden bir kaç yaş büyük arkadaşımın benimle aynı şikayetlerle doktora gidip maalesef göğüs kanseri olduğunu öğrenene kadar.. benneyaptımki biliyorum, benim sonucumda öyle çıkacak diye bişey yok...hatta öyle olmadığınıda biliyorum.... belkide yağ bezesi falan(ki içimede öyle doğuyor)... senağlama arkadaşıma çok üzüldüm onun duygusallığı var... ve sizlerde arkadaşımsınız...
eğer kafanızı ağrıtıp canınızı sıktıysam özürdilerim.... sizi kendime o kadar yakın hissediyorumki herşeyi sizinle paylaşıyorum... kendinize iyi bakın... görüşürüzz....:a015:
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?