2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sğl kuzum yeni nikimi çok beğendim bende ..kocişim takmıştı bir ara bu ismi bana

canım kafana hiç takma onu..geçen sene bende de vardı..gittim temiz çıktı herşey..kullandığımız ilaçlardan falan oluyormuş genelde..süt bezeleriymiş benimkiler..sendede bişey yoktur kafana takma

canım benim geçmiş olsun bence kötü birşey yoktur tatlım sen rahat ol 29 . da görecez yağ bezesidir hiç düşünme bile derim ben sevgiyle kallllllll..............

canım kafana hiç takma onu..geçen sene bende de vardı..gittim temiz çıktı herşey..kullandığımız ilaçlardan falan oluyormuş genelde..süt bezeleriymiş benimkiler..sendede bişey yoktur kafana takma

arkadaşlar teşekkür ederim... inanın kafafma takmıyorum rahatım, kötü olmadığını hissediyorum.. içimede öyle doğuyor zaten..:1rolleyes: sadece bazen bişeyleri aksatmamak gerektiğini bir kez daha benimsedim. özelliklede sağlık konusunda....a.s

kuzum inan üzülmedim çünkü içime kötü bir şey doğmuyor, yağ bezesi olduğuna eminim ben. annemde de çıktı 57 yaşında iken kadın 2 hafta uyumadı eyvah nedir diye, yağ bezesi imiş.. sen ihmal etme gene de gördüğün belirtileri ama artık lütfen :)))

canım iyiyim ben de yuvarlanıyoruz işte, senin haftana da pek bir sevindim bak 3 haftan kaldı riskli dönem bitiyor...allah sana da herkese de sağlıkla sonucu görmeyi nasip etsin

canım benim geçmiş olsun ama biliyosun bizin durumumuz daha farklı yüklendiğimiz hormonların etkisi olabilir bu şişlik sen içini kesinlikle rahat tut canım

kızlar bi sorum olacak tüpde gonal f yerine merional diye bir iğne kullanan varmı acaba aynı işimi yapıyor bilen varmı

Cemrek-1. tüp bebek denemesine mayısta başladı, tedavi sırasında doğal yoldan hamile kaldı - NaZAR DEĞMESIN[/QUOTE]
İklimyaa-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 12 mayısta aldı -Florance Ni.hastanesi
Doga87-2.tüp bebek denemesi,-test sonucu 19 mayıs-Kadıkoy acıbadem hastanesi[/QUOTE]
thirdeyes-1.tüp bebek denemesi,Medicana International[/QUOTE]
Osnl-1.tüp bebek denemesi-Yeditepe üniv. hastanesi
Umudumsun007- 2.tüp bebek denemsi-test sonucunu 7 mayıs ta aldı[/QUOTE]

LISTENIN SON HALIDIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

kızlar merhaba uzun süredir yazamıyorum.17 şubatta hamile olduğumuöğrendim.şimdi 5 . ayın içindeyim.geçen hafta düşük tehlikelisiyle hastaneye kaldırıldım.5 gün yattım serumlar antibiyotikler verildi. şimdiiiyiyim ama yatıyorum.20 gün raporluyum ama 4 ay yatacağım rapor alacağım.
kızlar acaba düşüğüönlemekiçin neler yapılabilir ... yazarsanız sevinirim. allahım hepimize çocuklarımıızı kucaklarımıza almak nasip etsin..

Serenas merhaba
Nesrinbar negativ di yanlış hatırlamıyorsam , birde simge_wyxz galiba

hayır her ikisi de su an yeni tedavilerinde...devam ediyorlar yani.selif - şehnaz bircan ve hüzün den haber yok hiç... diğerlertinin tedavileri sürüyor.[/QUOTE]

Canım benim doğru yeni tedavilerinde ben üstekki tarihlerin bir önceki tedavilerinden kalan zannettim...özür dilerim uzun protokoldü doğru...

canım aklına ktü şeyler getirme.sen hamilesin. süt bezesiolabilir..delikafaduldenalkisalkisalkis

Canım tşk ederim...transferim oldu 20 mayısta şimdilik bir sıkıntı yok dinleniyorum dünde doğum günümde allahim inşallah doğum günü hediyesi verir...ancak dondurulmuş embrio sayım 5 taneydi bunun 2 si 1 kalite 2 si 2.kalite diğeride 3.kalite di...
Çözüldükten sonra malesef 1 tane 1 kalite hiç bozulmamış kaldı ve diğer 1.kalite ise 1 hücresini kaybetmiş 6 hücreli olarak transefer ettiler.
Yani iki tane embriom var...çok dua edin arkadaşlar ama bu durumda sonucum herhalde çok fazla güçlü değil....Yinede umudum var çok istiyorum çok dua ediyorummmm
Allah dualarımı kabul etsin...sevgiler

canım benim geçmiş olsun ama biliyosun bizin durumumuz daha farklı yüklendiğimiz hormonların etkisi olabilir bu şişlik sen içini kesinlikle rahat tut canım

:1hug: arkadaşlarım teşekkür ederim bende inanıyorum kötü olmadığına. tek tereddütüm benim ilaçlardan kaynaklı değil sanırım tedaviden öncede vardı fakat tedavi sırasında aldığım hormonlar biraz daha etkilemiş olabilir.. bu durumu sizinle paylaşma sebebim sanırım bazen sağlıkla ilgili durumları ufak bişey görüp pek umursamıyoruz. yani ben biraz öyleyim sanırım :) ama öyle olmamak lazım :)

canım aklına ktü şeyler getirme.sen hamilesin. süt bezesiolabilir..delikafaduldenalkisalkisalkis

Ayyyy canım Allah mı söyletti acaba... ama hamile değilim şuan..2.sonuçta negatif çıktı... yada öyleysede haberim yok delikafadulden hala regli olmayı bekliyorum. günümü bilemiyorum çünkü düzenim bozuldu sanırım. normalde olmam lazımdı.

canım umarım hamilesindir.uzun süredir takip edemiyorum.allahım hailelerin duasını kabul edermiş....

canım inan ki bende senin yazını ağlayarak okudum acısını iyi bilirim, bu arada hem meslektaş hemde hemşeriyiz. Bende tavsiye üzerine gittim Kent Hastanesi tüp bebek servisi israel aruh da olabilir, tayfun beyde. bnm ilk denemem de tuttu hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…